הפועל כתב:
כתבתי את זה כבר איפשהו פה, הבעיה שלנו למיבט הבנתי היא בכלל לא בהתקפה אלא בהגנה. הייתה לנו לפני שנתיים קבוצה שבקושי יכלה לשים סל, ואם עברנו את ה80 נקודות אמרנו תודה לאל. זה לא המצב היום, והבעיות כרגע בהתקפה לדעתי זה יותר מחוסר בטחון וכושר.
אבל כשאנחנו חוטפים 50 נקודות במחצית, חבל על הזמן של כולנו
לדעתי אתה טועה. לא טועה בטענה שיש לנו בעיה בהגנה. אתה צודק בזה לחלוטין. אבל כן טועה בזה שחושב שאין לנו בעיה בהתקפה.
אתה יכול לראות מצוין שאנחנו תקועים בהתקפות שלנו ולא מצליחים להגיע לזריקות קלות או זריקות טובות.
לדעתי (וזה ענין של תחושה שמבוססת על הזכרון שלי מהמשחקים. לא על צפיה חוזרת בכל המשחקים) אנחנו מגיעים לסקור סביר בעיקר מריבאונד התקפה ומסלים קלים שאנחנו מצליחים לעשות ברגע שאנחנו לוחצים וחוטפים. זה קורה בדרך כלל אחרי שאנחנו נקלעים לפיגור גדול במשחק (דבר שקורה כמעט בכל משחק שלנו). בלי זה אנחנו בדרך כלל תקועים על סקור של פחות מעשרים נקודות לרבע.
זה לא מגיע ממשחק התקפה טוב ומוצלח שלנו, כי כמו שאמרתי קודם, במשחק מסודר אנחנו בדרך כלל תקועים ושבלונייים להפליא. בדיוק כמו שיובל כתב (ואני שוב מסכים עם כל מה שכתב).
אני חושב שאחת הבעיות הקשות שלנו היא שפרנקו מתעקש לשחק (ולפתוח) עם מנקו כשלוש בלבד. זה מכניס אותנו לפיגור כמעט בכל משחק, מכיוון שבכושרו הנוכחי למנקו אין שום יתרון בהתקפה מול שחקני היריבה, ומצד שני הוא בור הגנתי בלתי רגיל בהגנה.
אני חושב שהיה נכון יותר לתת למנקו לשחק בעיקר בעמדה 4, שבה יש לו יתרונות מסוימים ושם יש סיכוי שהוא ישאר חופשי ויוכל לקחת זריקות פנויות שהוא מסוגל לקלוע. אולי זה יעזור לו לקבל את הבטחון שלו בחזרה, וכשהוא בכושר אולי נוכל לחזור ולנסות אותו בעמדה שלוש.
כמובן שזה בעייתי מבחינה הגנתית וגם מבחינת הריבאונד שלנו, אבל אם מתעקשים לשחק איתו, לפחות ננסה לקבל ממנו משהו במקום שבו יוכל לתרום.