תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שלשות
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 00:09 
לא יאומן, קבוצה ב 2017 במשחק בבית שלה זורקת רק 15 זריקות ל3, רובן בסוף השעון, חלקן של השחקנים הלא נכונים עם 0 זריקות פנויות לגמרי.
הקו האחורי שלנו פשוט מתבטל, אנחנו אמורים להיות קבוצת גארדים אבל דווקא הגבוהים מחזיקים אותנו בעניינים בכלל עם הופעות גדולות בריבאונד ההתקפה וצבירת נקודות (ג'ף, תומר וגם דניאל איידן).

מקניל, מנקו ובנקס, שלושת השחקנים הכי חשובים בקבוצה בכל מה שקשור לקליעה מבחוץ לא קיימים שם, ולא רק שם, 5 שלשות משלושתם ב 3 משחקים.

אני לא מבין דבר נוסף, ללא מאט הווארד המשחק שלנו נורא קשה לצפייה, הווארד מרווח את המשחק ומאפשר לנו הרבה יותר זריקות פנויות (לא שזה תירוץ להתקפה הפרימטיבית והזוועתית שהייתה לנו היום) אבל כשהוא לא משחק למה אנחנו לא רצים?

יש לנו את רביב, מקי, מנקו, ג'ף, בנקס כולם שחקנים שאוהבים לרוץ את המגרש מהר אבל המשחק שלנו כל כך מיושן ומגיעים המון לסוף שעון ומן הסתם תמיד זריקה שאתה לוקח לקראת סוף השעון תהיה גם מלחץ מסויים של זמן אז למה לא לנסות להגיע למצבי קליעה טובים במשחק המעבר?
לתפוס ריבאונד ולטוס קדימה וששחקנים כמו בנקס ומנקו ירוצו הצידה במטרה לקבל אופן לוק לשלשה במעבר, הרי גם ככה לא מגיעים למצב זריקה כזה במשחק עומד.
בטח שהקו האחורי של ירושלים לוחץ כל כך חזק, גם דייסון וגם אוחיון.

אגב משחק הריצה לא נוגע רק לשלשות, אלה לכל משחק ההתקפה הבעייתי שלנו.
שהיה נורא שבלוני, לא חכם, לא יעיל, איטי וקשה לצפייה היום.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שלשות
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 05:31 
הווארד חסר? מה שחסר זה מה שיובל כותב עליו בלי סוף - ובצדק מוחלט - זה אתלט לעמדות 3-4. שיכול לשמור שחקנים כמו דיי ואלכס יאנג. לכל קבוצה בליגה יש שחקן כזה. חוץ מלקבוצה שהמציאה את הכדורסל. הפועל תל אביב. בנוסף, כל קבוצה היום נבנית עם קלעי חוץ. זה הנשק הכי אפקטיבי היום בכדורסל, חוץ מהפועל תל אביב שנותנת למאמן שלה חופש לבנות קבוצה עם חברה של שחקנים שלא מסוגלת לשים שלשה, ובלי 4 שמסוגל לשים שלשות פנויות.
העיקר שחיכינו לג'רל מקניל, שמאבד כדורים בכדרור כמו ילד בקט סל, ושזורק מבחוץ לבנים מביכות. באמת, איזה פראיירים הנהרייה האלה שהחתימו ביולי את וובסטר ויאנג, וגלבוע שהחתימו את האריסון. לא גאונים כמו הפועל תל אביב שמחכה לאוקטובר ומחתימה שחקן שייקח לו חודשיים להגיע לכושר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לגבי ה3-4. אתמול זה כבר היה בולט מדי. איזה אופציות בולטות יש בשוק כרגע שיכולים למלא את הדרישה שלנו? בהנחה ולא נביא איזה דונטה, אנחנו צריכים מישהו שקודם כל ידע לשמור ולזרוק שלשות. כל השאר זה בונוס.
חוץ מזה, מתחיל להשבר הזין מכל הBALL HOGGING המיותר הזה. 3 דק' לסוף בערך, מקי עם הכדור מכדרר עד סוף השעון, ואני אפילו לא זוכר איך נגמר המהלך. אבל מטומטם לחלוטין ו-וויתור על המשחק הלכה למעשה.
רביב כל פעם בהתקפת מעבר לא רואה אף אחד חוץ מהטבעת. להוציא החוצה מהצבע כדור לשחקן על הקשת זו בכלל מילה גסה. בנקס שחקן גמור. מקניל, כמו שחששתי, מראה סימנים של נסיון ואינטליגנצית משחק מפותחים אבל כושר מחריד וכנראה גם לא אופייני שמביא אותו לקבלת החלטת בעייתית. וככה חוץ ממקי אין אף אחד שאפשר לסמוך עליו בקו האחורי.

ואם בקו אחורי עסקינן, אז הוא נראה חסר אונים. נתקענו בשבלונה מעצבנת של חסימה-כדרור-חסימה-כדרור כל המשחק. נטולי ברק, חסרי יכולת להפתיע, הגנה איזורית דוחה (כמה שלשות פנויות היו לירושלים אתמול?) ופשוט משחק מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 13:54 
רביב באופן קבוע לא מסתדר עם השמירה של אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 05:26 
סמל אישי של המשתמש
הסגל שנבנה לא נטול כישרון קליעה לחלוטין. גם לא משופע בכישרון קליעה, אבל יש מספיק שחקנים שמסוגלים לקלוע שלשות באחוזים טובים ובנפח סביר, בשביל שנגיע לתחום הסביר מבחינת קליעה מבחוץ, לפחות לרף התחתון שלו. בפועל אנחנו לא קרובים לשם בכלל. אנחנו מגיעים למעט מאוד שלשות פנויות, זריקות טובות מחוץ לקשת, וגם את מעט הזריקות הטובות שאנחנו מגיעים אליהן אנחנו לא קולעים. זה מכיוון שאנחנו סובלים ממספר בעיות חמורות:
1. השחקנים שאמורים לקלוע בקבוצה הזאת - בעיקר מנקו, בנקס ומקניל - נמצאים בכושר רע.
2. היעדר ריווח. אנחנו משחקים לאורך כל המשחק עם שני גבוהים שלא מהווים איום בכלל מחוץ לקשת. זה מאפשר לגבוה שלא בא לחסום להישאר בצבע, ואז לא צריך להביא עזרה מאחד הקלעים. היתרון שאנחנו מרוויחים מכך שאנחנו משחקים עם שני שחקני פנים הוא השליטה המוחלטת שלנו בריבאונד התקפה, כך שלפחות לגורם הזה למחסור בקליעה יש גם צד חיובי. הדקות היחידות שיש לנו ריווח הוא כשמנקו משחק ב-4, אבל אז אנחנו מאבדים את אלמנט הריבאונד (וזה גם אומר שאנחנו משחקים עם מנקו, וביכולת הנוכחית שלו זה לא טוב).
3. אין לנו אף שחקן שמושך אש, שגורם למיס-מצ'ים, שעושה פעולה כלשהי שיוצרת יתרון על ההגנה, מכריחה עזרה או רוטציות או גורמת לבלגאן כלשהו בהגנה, ומשאירה שחקנים פנויים. מקי צובר נקודות יפה מאוד עד עכשיו, וכשהוא נאלץ לקחת על עצמו אז הוא עושה את זה כמו שצריך, והוא גם מקבל החלטות טובות לרוב, ובאופן כללי הוא רכז מצוין וגם אחד היחידים שמתפקד כרגע, אבל הוא לא שחקן-על שמשליט טרור על ההגנות ומכריח אותם להתמקד בו. רביב ומקניל שגם אמורים לייצר משהו אפילו לא בכיוון. ג'ף ותומר מאוד יעילים, וכשהם מצליחים לקבל כדור זה בדרך כלל נגמר בסל, אבל הם לא שחקנים שמייצרים, ומשחק ההתקפה לא עובר דרכם (לא שהיינו צריכים גבוה כזה, כי זה היה פוגע בנו במקומות אחרים). מנקו ובנקס גם כשהם טובים לא אמורים לייצר, אז על אחת כמה וכמה עכשיו.
זה טוב ויפה שיש חמישייה מאוזנת שכולם יכולים לעשות סל, אבל בלי שחקן שגם יודע לעשות משהו מעבר, אף שחקן מהחמישייה לא יגיע ליותר מדי זריקות נוחות, ובפרט שלשות פנויות.
פרנקו רצה קבוצה קבוצתית, בלי אגו ובלי אופי של כוכבים, שבבסיס הרעיון הוא לא רע ואפילו נכון ובריא במידה מסוימת, אבל הוא לקח את זה לקיצוניות המוחלטת וזה פוגע בנו. אין דבר כזה בכדורסל קבוצה בלי כוכב מבחינה מקצועית. אין כמעט בהיסטוריה קבוצות שהצליחו בלי כוכב אחד לפחות (וברוב המקרים גם יותר מאחד) שסחב את כל השאר, על המגרש. זה לא תמיד חייב לבוא עם אופי של כוכב ואגו וכל השטויות מסביב, ולפעמים כן וזה גם לא כזה נורא. מה שמוזר זה שמדובר במאמן שעשה קריירה על הגב של דונטה סמית', אחד הסטארים הכי גדולים בהיסטוריה של הליגה.

אם יגיע 3-4 במקום הווארד, הוא יכול להקל על הבעיה הראשונה כי יהיה לנו עוד שחקן עם קליעה, יכול גם לתת מענה לבעיה השנייה בכך שיהיה לנו שחקן בעמדה 4 עם קליעה שירווח את המשחק, ובנוסף, בתלות כמה הוא יהיה טוב, גם לבעיה השלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי דווקא מקי הוא שחקן שיכול למשוך אליו את ההגנה...הקושי שהוא לא מצליח לחדור וכשהוא הוא עושה את זה אנחנו בדרכ מורחים את זה בעוד מסירה או בזריקה בסוף שעון שמחטיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
כתבתי את זה כבר איפשהו פה, הבעיה שלנו למיבט הבנתי היא בכלל לא בהתקפה אלא בהגנה. הייתה לנו לפני שנתיים קבוצה שבקושי יכלה לשים סל, ואם עברנו את ה80 נקודות אמרנו תודה לאל. זה לא המצב היום, והבעיות כרגע בהתקפה לדעתי זה יותר מחוסר בטחון וכושר.
אבל כשאנחנו חוטפים 50 נקודות במחצית, חבל על הזמן של כולנו

ואני חושב שצריך להזיהר עם החילופי שחקנים התכופים האלו. חברתית זה מסר רע לשחקנים הנוכחיים ועתידיים. ומקצועית לפעמים זה עוזר לפעמים לא. חווינו את זה על בשרנו, זה לא פתרון קסם, ולא צריך להיכנס לפאניקה. אם היינו מקום ראשון בסוף הסיבוב כולם היו אומרים שהליגה עוד ארוכה ולא צריך להתרגש. באותה מידה גם לא צריך להתרגש יותר מדי מפתיחת ליגה מגמגמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
יובל, לגבי סעיף 2
אם אנחנו משחקים עם מנקו כ4 אנחנו אמנם מאבדים קצת ריבאונד, אבל אמורים לזרוק יותר שלשות ואז, גם ככה, הריבאונדים יותר ארוכים.
לא כתכנית משחק אבל לדקות מסוימות זה נראה לי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 11:11 
הפועל כתב:
כתבתי את זה כבר איפשהו פה, הבעיה שלנו למיבט הבנתי היא בכלל לא בהתקפה אלא בהגנה. הייתה לנו לפני שנתיים קבוצה שבקושי יכלה לשים סל, ואם עברנו את ה80 נקודות אמרנו תודה לאל. זה לא המצב היום, והבעיות כרגע בהתקפה לדעתי זה יותר מחוסר בטחון וכושר.
אבל כשאנחנו חוטפים 50 נקודות במחצית, חבל על הזמן של כולנו

לדעתי אתה טועה. לא טועה בטענה שיש לנו בעיה בהגנה. אתה צודק בזה לחלוטין. אבל כן טועה בזה שחושב שאין לנו בעיה בהתקפה.
אתה יכול לראות מצוין שאנחנו תקועים בהתקפות שלנו ולא מצליחים להגיע לזריקות קלות או זריקות טובות.
לדעתי (וזה ענין של תחושה שמבוססת על הזכרון שלי מהמשחקים. לא על צפיה חוזרת בכל המשחקים) אנחנו מגיעים לסקור סביר בעיקר מריבאונד התקפה ומסלים קלים שאנחנו מצליחים לעשות ברגע שאנחנו לוחצים וחוטפים. זה קורה בדרך כלל אחרי שאנחנו נקלעים לפיגור גדול במשחק (דבר שקורה כמעט בכל משחק שלנו). בלי זה אנחנו בדרך כלל תקועים על סקור של פחות מעשרים נקודות לרבע.
זה לא מגיע ממשחק התקפה טוב ומוצלח שלנו, כי כמו שאמרתי קודם, במשחק מסודר אנחנו בדרך כלל תקועים ושבלונייים להפליא. בדיוק כמו שיובל כתב (ואני שוב מסכים עם כל מה שכתב).
אני חושב שאחת הבעיות הקשות שלנו היא שפרנקו מתעקש לשחק (ולפתוח) עם מנקו כשלוש בלבד. זה מכניס אותנו לפיגור כמעט בכל משחק, מכיוון שבכושרו הנוכחי למנקו אין שום יתרון בהתקפה מול שחקני היריבה, ומצד שני הוא בור הגנתי בלתי רגיל בהגנה.
אני חושב שהיה נכון יותר לתת למנקו לשחק בעיקר בעמדה 4, שבה יש לו יתרונות מסוימים ושם יש סיכוי שהוא ישאר חופשי ויוכל לקחת זריקות פנויות שהוא מסוגל לקלוע. אולי זה יעזור לו לקבל את הבטחון שלו בחזרה, וכשהוא בכושר אולי נוכל לחזור ולנסות אותו בעמדה שלוש.
כמובן שזה בעייתי מבחינה הגנתית וגם מבחינת הריבאונד שלנו, אבל אם מתעקשים לשחק איתו, לפחות ננסה לקבל ממנו משהו במקום שבו יוכל לתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2017, 10:23 
11 זריקות ל3, זה מה שהפועל זרקה אתמול, ש2 מתוכן זו זריקה של ג'ף ועוד אחת לא קשורה לכלום של תומר שבקושי נגעה בקרש.
שולמן - 0 זריקות
רביב - 0 זריקות
מקי - זריקה 1
מנקו ובנקס - 2 זריקות כ''א.

או שכל השחקנים עושים איזושהי קומבינה של אנדר שלשות, או שהם פשוט מסורסים לגמרי בכל מה שקשור לזריקה מעבר לקשת נכון לעכשיו.

לא יכול להיות ש2 הקלעים הכי טובים שלנו מסיימים משחק עם 4 זריקות יחד.
לא יכול להיות ש3 מוליכי כדור ששיחקו יחד 57 דקות לוקחים יחד זריקה אחת.
אני לא יודע לאן נגיע לאורך זמן אם נמשיך לסיים משחקים עם 3,4,5 שלשות, נצטרך לעבוד יותר בשביל שבנקס, מנקו, מקי, מנקו יגיעו מדי משחק לפחות 15-17 זריקות שרובן טובות ,מאמין שהווארד יכול לתרום לנושא הזה בכך שהוא מכניס המון ספייסינג למשחק, אבל גם שחקנים יצטרכו יותר לזרוק, להתרגל לזרוק.
בהתחלה זה יראה רע אולי, אבל לפחות נתחיל להתקרב לאיזור ה 7,8 שלשות במשחק.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2017, 14:42 
אני חושב שכל מי שבטוח שהבעיה פה היא עניין של כושר קליעה, סירוס או וואטאבר הולך להתבדות. אנחנו חד וחלק בנינו את קבוצת השלשות הגרועה בליגה.
נתנו פה כדוגמה לקלעי שלשות טובים את מקניל, בנקס ומנקו. אם אלה קלעי השלשות הטובים שלנו, זה אומר הכל.
מקניל שחקן שלאורך הקריירה מאוד לא יציב מבחוץ. לצד עונות לא רעות מחוץ לקשת היו לו גם עונות מאוד חלשות בתחום, ובאופן כללי מדובר בהכל חוץ ממניה בטוחה.
בנקס בכלל הוא שחקן שהקליעה מבחוץ מעולם לא הייתה הפורטה שלו ותמיד העדיף את הקליעה מחצי מרחק. דוגמה קלאסית לשחקן שיכול לדפוק שלשה כשהוא פנוי אבל לא מדובר באיום שמפחיד את ההגנה.
מנקו על פניו הוא קלעי טוב, אבל בתכלס יש לו עונה אחת טובה בקריירה והוא רחוק מלהיות שחקן עם ביטחון מספק כדי להיות איום גדול מבחוץ.
שלושת השחקנים האלה במקרה הטוב יכולים להוות איום משני מבחוץ, לא קרוב אפילו לשחקנים כמו ליונס, גודס, אובאנון, סימונס ואפילו בלאט.
כשמוסיפים לזה קלעים רעים כמו רביב ומקי (שמשום מה משליך המון שלשות כל משחק), מקבלים את קבוצת השלשות הגרועה בליגה.
לדעתי בסגל הנוכחי אנחנו לא באמת נוכל לאיים על משהו רציני. אנחנו נהיה חייבים עוד פורוורד אתלטי עם קליעה, קלי מקארתי סטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2017, 23:52 
רק בכדי להמחיש את העליבות בתחום- וובסטר קלע שלשה אחת פחות העונה מכל השלשות שכל השחקנים של הפועל קלעו מתחילת העונה (16 הפועל לעומת 15 וובסטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2017, 07:17 
מסכים עם הוקיץ לגמרי. אבל לדעתי אין סיכוי שנמצא 3-4 עם קליעה בטוחה מהסוג שאנחנו מדברים עליו ועוד פחות סיכוי שנביא אחד כזה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2017, 13:09 
להפועל יש את כל הכלים להיות קבוצת קליעה ממוצעת, ואני כן חושב שמעבר לזה שאין לנו קלעים גדולים בלשון המעטה יש פה עניין של סירוס.
הקבוצה לא שואפת לזריקות פנויות, אין הרגלים של משחק לקלעים הקיימים ומפה הדרך לחוסר ביטחון של כולם קצרה מאוד.
באיזה עולם דוסון יכול לקלוע 4 שלשות ומנקו עושה 1/2 דחוק?
שחקן עם קליעה הרבה יותר טובה משל דוסון, הוא ובנקס יחד זורקים 4 זריקות במשחק אתמול, במקום 9-13.
או תום מעיין שמקבל אנדרים וכבר יש לו שלשה למשחק השנה ב 50% ממוצע שבנקס יכול לחלום עליו כרגע, ובואו תספרו לי שמעיין קלעי יותר טוב ממנו.

קבוצה שזורקת 16 שלשות למשחק לא יהיה לה יום קליעה גדול גם אם קורבר ודני גרין ישחקו אצלה.
יש לנו חומר להגיע ללפחות 7 שלשות למשחק, אבל זה לא יקרה אם נזרוק 16 שלשות, לא נעשה אחוזים כאלה.

אני לא אומר שאין בעיית קליעה, בהחלט יש, אבל כרגע היא מוקצנת יותר מדי על ידינו ויש את כל האמצעים להמתיק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2017, 13:59 
אין בקבוצה קלעי טבעי ל-3.

רפי מנקו סיים בעונת השיא שלו, בשנה שעברה באילת עם שלשה למשחק. גם שולמן שהוא שחקן שולי ברטוציה הוא שחקן של שלשה למשחק באחוזים סבירים.

רביב ובנקס מרגישים נוח יותר עם הקליעה ל-2 והם לא קלעי 3.

מקניל קלע אתמול את 3 השלשות שלו אחרי 0-13 עד המשחק נ. הרצליה. גם מקי הוא לא קלע שלשות טבעי אלא קלע של ימים. גינת והאוורד די נגרים.

בהפועל אין לך אף שחקן שעומד לבד על קו השלוש ואתה יודע שהכדור יכנס.

ודרך אגב, דני גרין מזמן כבר לא ידית ל-3, בשלוש שנים העונות האחרונות הוא עומד על 35%-36%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2017, 14:00 
הרבה מזה גם ענין של בטחון לדעתי. נקווה שהמחצית השניה של אתמול תזיז משהו גם במישור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2017, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
גם בשיאו דני גרין לא היה הדוגמא הכי טובה.
וקורבר זאת עוד דוגמא ישנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
4 שלשות קלענו היום פלוס אחת שלא נחשבת של שולמן באמא של הגרבג' טיים כשהוא מכדרר 24 שניות בלי ששומרים אותו וזורק רק כי יש 2 שניות הבדל בין השעונים.

ככה יורדים ליגה, לא עושים פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 06:40 
שמוליקיפוד כתב:
4 שלשות קלענו היום פלוס אחת שלא נחשבת של שולמן באמא של הגרבג' טיים כשהוא מכדרר 24 שניות בלי ששומרים אותו וזורק רק כי יש 2 שניות הבדל בין השעונים.

ככה יורדים ליגה, לא עושים פלייאוף.

בלי קליעה. בלי אתלטיות ובלי פורוורדים. נדמה שהפועל היא לא קבוצת כדורסל בליגת העל, אלא איזה ניסוי כדורסלני מרתק. בינתיים הוא מוגדר ככישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 11:06 
איך ניבינס משלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 12:13 
מה מפתיע פה? גם שנה שעברה הבאנו 2 זרים שלא מסוגלים לקלוע מחוץ לקשת, אין אף קבוצה בארץ שמביאה זרים בלי יד ל3. אשכרה לקבוצה שבמילא הישראלים הבכירים שלה לא מסוגלים לתת 2 שלשות למשחק, במקום שהזרים יפצו על זה, קורה בדיוק ההיפך.
הבנייה הייתה עקומה וזה היה ברור מההתחלה. עומס בעמדה 2, עומס בעמדה 5. פגיעות גדולה בעמדה 3, שזוהי כיום העמדה אולי החשובה ביותר בכדורסל העולמי ביחד עם הרכז כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 13:34 
מה שאני לא מבין, איך כמעט כל המאמנים שעבדו אצלנו לא יודעים את מה שרוב המגיבים פה יודעים, איך זה יכול להיות? ואני לא מבקר את המגיבים. ההיפך, אני מסכים עם רוב טענותיהם. איך קורה שכל המאמנים אצלנו נכשלים, אחד אחרי השני? מה לא עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2017, 21:08 
7 שלשות אתמול, מתי הגענו לזה בפעם האחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2017, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:

בלי לבדוק, מניח שהיה לליונס משחק של שלוש שלשות לבד עונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2017, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
עם לבדוק - לפני שני מחזורים מול גלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2017, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
אבשה כתב:

עשה גם משחק של 8 שלשות לבד נגד נהריה בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2017, 15:03 
הפועל כתב:
עם לבדוק - לפני שני מחזורים מול גלבוע

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2018, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
JohnnieWalker כתב:
אבשה כתב:

עשה גם משחק של 8 שלשות לבד נגד נהריה בבית.

https://m.facebook.com/hapoeltlvbc/phot ... &source=48

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: