תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
בעל מכה קלאסי.

כל הודעה רק מחדדת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
קח את ג'ף אלן. למה הוא אצלנו? הוא בעיה הרי לא? הוא עושה עבירות מטופשות ומקבל טכניות על ויכוחים. ולא מכופף בירכיים בעונשין.
אתה יודע למה הוא אצלנו? כי הוא עושה יותר דברים טובים מאשר רעים. בגלל זה הוא נשאר. כי המינוסים שלו מתגמדים ליד הפלוסים. הוא לא בא לעשות נזק, הוא בא לעשות טוב ולנצח, ולפעמים הגישה שלו עולה נזק.
להגיד אחרי כל פעולה רעה שלו שהוא בא לעשות נזק בכוונה ושהוא תופעה שצריך להוקיע זה פי אלף יותר ילדותי מאשר להבין כמה ילדים חמומי מוח שזרקו מצית על פניני. ואתה יודע מה? הוא גם מקבל משכורת.

אתה מעז לומר על אנשים שהם "מזיקים לקבוצה שלהם", תוך התעלמות מוחלטת בתועלת שלהם לקבוצה.
אנשים שחיים נושמים הפועל, אנשים שהיו יכולים לקנות בית עם הכסף שהוציאו על הקבוצה הזאת. אנשים שהאהבה שלהם לקבוצה היא התמכרות. אנשים שחלקם לא יכולים להחזיק זוגיות בגלל האהדה התמכרותית שלהם. אוהדים שיכולים להכניס
עוד אלפי שקלים אם לא יהיה להם 3 פגישות צביעה בשבוע ועוד שני משחקים בממוצע. ומשחקים בשבילם זה לא כמו בשבילכם שעה וחצי בטלוויזיה/ שעתיים וחצי של טיול לדרייב אין. זה 8 שעות על הרגליים, זה להגיע לפני כולם, ללכת לפני כולם,
לסחוב דגלים, להסתכן במעצרי שווא של שוטרים שמחפשים להוציא עצבים, לסחוב תופים, לתלות שלטים, לחלק דגלונים. זה כמו לעבוד משמרת שלמה על הרגליים במסעדה. ואף אחד לא משלם להם על זה. להיפך, זה גומר להם את הכסף.
חלקם אנשים שלא מצאו אף מסגרת חוץ מהפועל בחיים האלה. אנשים שאם לא היו מחבקים אותם ביציע אנשים טובים כשהם היו קטנים, היו הולכים להיות עבריינים, ועבריינים אמיתיים, לא כאלה עם כובע טמבל שזורקים מצית או אבוקה.
אנשים שרואים בהפועל ובאהדה להפועל כגלגל הצלה, כדרך חיים. האנשים האלה עובדים יומיום כי הם אוהבים את הפועל ממש.
אני גם הייתי כזה כנער ולכן אני מתעקש שאתה כותב שטויות. אנשים שמונעים מאהבה נטו. וכמויות של אהבה שאתה לא יכול להבין בכלל.
אז כן. אני אעלים עין על כמה מצתים. לא מתבייש להגיד את זה. אעלים עין גם בפעם הבאה. אני לפחות מודע לזה שזה לא יפסק ומבין שהדרך להתמודד עם זה זה לא להתייחס. מעולם לא הוכח שללכת ראש נגד האולטראס מביא תוצאות. אלא ההפך.
הדרך היא להסתכל על הצד החיובי ולהיות אסירי תודה כלפי האנשים האלה שהופכים לנו את התחביב מתחביב סבבה, לטירוף מרגש.
הרוב חושבים שהאולטראס הם אנרכיסטים, ודעתנים, ועקשנים. זה נכון, אבל הטעות הפנוצה היא להתבלבל- ולחשוב שזה מה שמאחד אותם. זו הטעות של כולם. מה שמאחד זו האהבה הקיצונית לקבוצה. מפה כבר הדברים קורים לבד בדרך הטבע, ואין
צורך להסביר, כי מי שלא מבין גם ככה כנראה אטום מדי כדי להבין את עומקו של הענין פה.

אני מבין ויודע בדיוק, אבל בדיוק, על מה ומי אתה מדבר. וגם מעריך, מאוד, וגם אוהב.
יחד עם כך, ממש כפי שהאנשים למדו שלא פורצים למגרש גם אם אין גדרות, כך הם צריכים לעבור עוד שלב הפנמה נוסף, והוא - שלא זורקים דברים למגרש. זה הכל.
וכל השאר - האהבה, וההקרבה, וגם השירים, והאביזרים, והצביעה, וההוויי, והחיבור האנושי - לא צריך להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
טבעי שזה יגרור תגובה אלימה.
מה אתם מופתעים? איזה שיקול דעת יכול להיות לבן אדם כשפניני דופק לו חיוכים 7 מטר מהפרצוף שלו?
... צריכים להיות רעים בבית שלנו, קשוחים.

hapoel15 כתב:
שורה תחתונה, חבל שהמצתים לא פגעו לפניני ולאלכסנדר בראש.

hapoel15 כתב:
כל מי שבא אלינו ככה שיזרקו עליו מכל הבא ליד

אבל העיקר ש:
hapoel15 כתב:
אני לא מצדיק אלימות, ולא מעודד אותה.

מדהים. מודעות עצמית בשיאה.

לא רק שאתה מצדיק ומעודד אלימות, אתה מצדיק ומעודד פגיעה בקבוצה. כמו שפלג אמר, אתה משתף פעולה עם המטרות של אנשים כמו פניני, ואין שום סיבה שנסכים לקבל משת״פים של מכביסטים.
אמרת שפעם הבאה הם יקבלו הוראה לא להתעסק יותר עם הקהל? הפוך גוטה, הפוך. הם יקבלו הוראה לעשות את זה יותר טוב. לגרום לקהל לצאת מכליו עוד יותר, לזרוק עוד דברים. זה רק עזר להם כאן במשחק, גרם למאמן שלנו לריב עם השופטים, לשחקנים להתעסק בלהחביא את המצתים שנזרקו, ונתן להם את החופש לחזור למשחק בענק ומהר, ולמחוק את הפיגור בדקה וקצת. עכשיו רק שיגרמו לקהל להשתולל עוד טיפה, ואולי יגפעו בשחקן ויתנו לחולון תירוץ לדרוש ניצחון טכני. זה בול מה שהם רוצים. איפה ההתרעה הזו שדיברת עליה כאן?

גם אם אתה אישית לא זרקת, אלא רק מצדיק את זה (ולא משנה אם תגיד שאתה לא מצדיק זריקות, כל התוכן שאמרת כאן הצדיק את זה), אתה מזיק לקבוצה, פוגע בכולם כאן, וגם אם אתה מגיע לכל משחק ושר הכי חזק שיש, אתה יוצר ככה יותר נזק מתועלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 05:32 
hapoel15 כתב:
קח את ג'ף אלן. למה הוא אצלנו? הוא בעיה הרי לא? הוא עושה עבירות מטופשות ומקבל טכניות על ויכוחים. ולא מכופף בירכיים בעונשין.
אתה יודע למה הוא אצלנו? כי הוא עושה יותר דברים טובים מאשר רעים. בגלל זה הוא נשאר. כי המינוסים שלו מתגמדים ליד הפלוסים. הוא לא בא לעשות נזק, הוא בא לעשות טוב ולנצח, ולפעמים הגישה שלו עולה נזק.
להגיד אחרי כל פעולה רעה שלו שהוא בא לעשות נזק בכוונה ושהוא תופעה שצריך להוקיע זה פי אלף יותר ילדותי מאשר להבין כמה ילדים חמומי מוח שזרקו מצית על פניני. ואתה יודע מה? הוא גם מקבל משכורת.

אתה מעז לומר על אנשים שהם "מזיקים לקבוצה שלהם", תוך התעלמות מוחלטת בתועלת שלהם לקבוצה.
אנשים שחיים נושמים הפועל, אנשים שהיו יכולים לקנות בית עם הכסף שהוציאו על הקבוצה הזאת. אנשים שהאהבה שלהם לקבוצה היא התמכרות. אנשים שחלקם לא יכולים להחזיק זוגיות בגלל האהדה התמכרותית שלהם. אוהדים שיכולים להכניס
עוד אלפי שקלים אם לא יהיה להם 3 פגישות צביעה בשבוע ועוד שני משחקים בממוצע. ומשחקים בשבילם זה לא כמו בשבילכם שעה וחצי בטלוויזיה/ שעתיים וחצי של טיול לדרייב אין. זה 8 שעות על הרגליים, זה להגיע לפני כולם, ללכת לפני כולם,
לסחוב דגלים, להסתכן במעצרי שווא של שוטרים שמחפשים להוציא עצבים, לסחוב תופים, לתלות שלטים, לחלק דגלונים. זה כמו לעבוד משמרת שלמה על הרגליים במסעדה. ואף אחד לא משלם להם על זה. להיפך, זה גומר להם את הכסף.
חלקם אנשים שלא מצאו אף מסגרת חוץ מהפועל בחיים האלה. אנשים שאם לא היו מחבקים אותם ביציע אנשים טובים כשהם היו קטנים, היו הולכים להיות עבריינים, ועבריינים אמיתיים, לא כאלה עם כובע טמבל שזורקים מצית או אבוקה.
אנשים שרואים בהפועל ובאהדה להפועל כגלגל הצלה, כדרך חיים. האנשים האלה עובדים יומיום כי הם אוהבים את הפועל ממש.
אני גם הייתי כזה כנער ולכן אני מתעקש שאתה כותב שטויות. אנשים שמונעים מאהבה נטו. וכמויות של אהבה שאתה לא יכול להבין בכלל.
אז כן. אני אעלים עין על כמה מצתים. לא מתבייש להגיד את זה. אעלים עין גם בפעם הבאה. אני לפחות מודע לזה שזה לא יפסק ומבין שהדרך להתמודד עם זה זה לא להתייחס. מעולם לא הוכח שללכת ראש נגד האולטראס מביא תוצאות. אלא ההפך.
הדרך היא להסתכל על הצד החיובי ולהיות אסירי תודה כלפי האנשים האלה שהופכים לנו את התחביב מתחביב סבבה, לטירוף מרגש.
הרוב חושבים שהאולטראס הם אנרכיסטים, ודעתנים, ועקשנים. זה נכון, אבל הטעות הפנוצה היא להתבלבל- ולחשוב שזה מה שמאחד אותם. זו הטעות של כולם. מה שמאחד זו האהבה הקיצונית לקבוצה. מפה כבר הדברים קורים לבד בדרך הטבע, ואין
צורך להסביר, כי מי שלא מבין גם ככה כנראה אטום מדי כדי להבין את עומקו של הענין פה.

ללכת ראש בראש נגד האולטראס לא מביא תוצאות?
באנגליה הצליחו לטפל ולחנך קהלים הרבה יותר אלימים ומסוכנים.
אף אחד לא מטיל ספק באהבה שלהם לקבוצה, אבל שזה יהיה תירוץ להתנהגות שעולה לנו המון כסף?
אם אחד החפצים היה פוגע בפניני, תאמין לי שכל מה שהיו זוכרים ממנו, זו את התקרית הזו ולא מה שעשה לשולדרבראונד.
אין שום סיבה להעלים עין, אלא להילחם בתופעה המגעילה הזו.
גם אני מחזיק מנוי וההתנהגות שלהם פשוט שמה פס על כולם, כי הם חייבים להיות המגניבים והשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 07:21 
התירוצים וההצדקות לא מעניינים. לא צריך לנסות לשכנע אותם שמה שהם עושים זה טמטום כי לרוב מטומטמים לא מצליחים להבין שמה שהם עושים זה טמטום.
אלה לא ילדים שצריך לחנך. אלא אנשים שפשוט צריך לעצור את מה שהם עושים. אם זה באמצעות רשת מעל הראש או באמצעות משטרה.
ואגב, אם בפניני זה כמעט פגע אז באלכסנדר זה פגע ישירות בגב כבר במטח הראשון, ואם כל שונאינו היו ממש רוצים אז היו יכולים ממש בקלות להפסיק את המשחק, ולזרוק לפח את כל העבודה שאנשים שבאמת אוהבים את הפועל עושים כל יום, בשביל שתהיה קבוצה גם למטומטמים שרק חושבים שהם אוהבים אותה, אבל בפועל נותנים לה מכה אחרי מכה עד שבסוף תיפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 07:40 
ואולי כדאי גם להפסיק את הטרמינולוגיה של קהל מקלדת מהכורסא?
כל מי שהגיב לך פה הם אנשים שהולכים למגרשים, חלקם אפילו יותר שנים ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 07:48 
בני12 כתב:
ואולי כדאי גם להפסיק את הטרמינולוגיה של קהל מקלדת מהכורסא?
כל מי שהגיב לך פה הם אנשים שהולכים למגרשים, חלקם אפילו יותר שנים ממך.

השתגעת? זה א-ב של איך עושים דלגיטימציה למי שחושב אחרת ממך... (ואפילו אם הדעה שלך היא דיעת מיעוט)
בא נטען שכל האחרים עושים ״קליק קליק״ מהספה בבית, הם הרי מעולם לא היו במשחק, מעולם לא ישבו בשער חמש ולא מוציאים את הגרון שלהם בכל משחק, אז מה הם מבינים?!? רק hapoel15 וחבריו יודעים באמת מזה ל״היפגע״ על ידי גיא פניני ואיך צריך להגיב בסיטואציה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 07:48 
יש כמה צעדים מעשיים שההנהלה יכולה וצריכה לעשות מהבוקר:

1. להקים רשת ביציע מאחורי הסל. לא יתאים לכמה אנשים? שיוותרו על המנוי וההנהלה תחזיר להם את הכסף.
2. לדרוש מהמשטרה - פומבית - להשתמש בסרטוני הווידאו ולהעמיד לדין אץ זורקי החפצים (זה לא כזה מסובך והגיע הזמן שהמשטרה תעשה את זה). אני גם תומך בכך שההנהלה תתבע את זורקי החפצים בבתי משפט אזרחיים.
3. במידה וירצו להטיל עונש רדיוס - להודיע כי הקבוצה דורשת שרק היציע מאחורי הסל ייסגר: אני מבהיר - אני מתנגד לכל עונש קולקטיבי. אבל אם זה הדין, אז לפחות שהיציע הספציפי, שרק ממנו מגיעות הצרות האלה - ייסגר. אין שום סיבה שיושבי היציעים לאורך המגרש ייענשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 07:56 
purvis short כתב:

1. להקים רשת ביציע מאחורי הסל. לא יתאים לכמה אנשים? שיוותרו על המנוי וההנהלה תחזיר להם את הכסף.
2. לדרוש מהמשטרה - פומבית - להשתמש בסרטוני הווידאו ולהעמיד לדין אץ זורקי החפצים (זה לא כזה מסובך והגיע הזמן שהמשטרה תעשה את זה). אני גם תומך בכך שההנהלה תתבע את זורקי החפצים בבתי משפט אזרחיים.
3. במידה וירצו להטיל עונש רדיוס - להודיע כי הקבוצה דורשת שרק היציע מאחורי הסל ייסגר: אני מבהיר - אני מתנגד לכל עונש קולקטיבי. אבל אם זה הדין, אז לפחות שהיציע הספציפי, שרק ממנו מגיעות הצרות האלה - ייסגר. אין שום סיבה שיושבי היציעים לאורך המגרש ייענשו.

1. אפשרי בהחלט. זה נהוג בחו"ל. אבל אני לא מאמין שזה יקרה בגלל שפעם אחת בשלוש שנים זרקו דברים מהיציע.
2. מה אתה ההנהלה של מכבי?
3. מה אתה אלי טביב\משה סיני?
4. אתה צריך לקבל טור קבוע באיזה סוכנות ידיעות ששמה מ.זיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 08:00 
אהרל'ה כתב:
purvis short כתב:

1. אפשרי בהחלט. זה נהוג בחו"ל. אבל אני לא מאמין שזה יקרה בגלל שפעם אחת בשלוש שנים זרקו דברים מהיציע.
2. מה אתה ההנהלה של מכבי?
3. מה אתה אלי טביב\משה סיני?
4. אתה צריך לקבל טור קבוע באיזה סוכנות ידיעות ששמה מ.זיז

1. זה לא פעם אחת. זה קרה בעונה שעברה נגד ראשון לציון. ונגד גלבוע.
2. מי שגורם נזק כלכלי לקבוצה שישלם את המחיר. וכל הכבוד להנהלה של מכבי שתבעה אוהדים כאלה. הלוואי שגם אצלנו זה יקרה.
3. לא, אני פשוט אוהד שמעולם לא זרק כלום ואני לא מוכן להפסיד משחק בגלל כמה חוליגנים ביציע. אני נגד עונשים קולקטיביים, אבל אם כבר - אז שהעונש יפגע בקולקטיב הקטן ביותר - כי בכל שנות קיומה של הפועל תל אביב החדשה מעולם לא נגרמה העמדה לדין בגלל היציעים לאורך המגרש. תמיד זה בגלל היציע מאחורי הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
הדיון הזה לא יבוא לפתרון אף-פעם כל עוד שני הצדדים מציגים עמדות כל-כך אינפנטיליות ולא פרקטיות.
גם אני מגנה לחלוטין את זריקת החפצים למגרש, אבל אני מספיק מיושב בדעתי כדי להבין שלטעון שמדובר באיזשהי החלטה ארגונית של האולטראס, או באיזשהי אסטרטגיה, זה טמטום לא פחות מזריקת החפצים עצמה.
לא כל מי שעומד ביציע עם האולטראס קשור לארגון, וגם אם מי שזורק חפצים הוא איש אולטראס, אין שום לטעון שזה הופך את האקט האינדיבידואלי הזה למעשה הכלל.

מצד שני, לקרוא פה את ההצדקה של השלכת החפצים מצד כמה מהיצורים פה גם מייאש. אי אפשר לחשוד באף אחד כאן באהבה יתרה לפניני או למניאק השני. מצדי שיידרסו שניהם מחר על-ידי משאית. אבל לחשוב שמצית או כפכף ייגרמו להם לשחק פחות או טוב או ״לכבד״ את הקהל שלנו. הזוי. הקטע הזה של לבצע אקט אלים ולהתחבא בחסות האנונימית שמאפשר קהל גדול של אנשים אין בו שום מפגן של אומץ. מי שחשוב שאלימות היא אכן דרך להרתיע פסולת אנושית כמו פניני להתנהג כפי שהוא מתנהג, מוזמן לקחת אחריות אישית ולהעיף לו כאפה לפנים באיזה באר תל-אביב או מחוץ לאימון, ולא להתחבא בתוך מאות בני אדם.

אני לא מצפה מרמי או מההנהלה להתחיל מלחמה עם הקהל. כולם רק יפסידו מזה, הרבה יותר מאשר קנסות או רדיוסים. שוב: מדובר באקטים של יחידים, והדרך היחידה לעצור אותם היא לדאוג שיעמוד לידם מישהו שיגרום להם להימנע מכך - ולא, אני לא מדבר על שוטרים או מאבטחים, אלא מישהו שכל אוהד מכבד ומעריך. ברור שהפתרון האידיאלי היה לשבת עם האולטראס ולהגיע עם הארגון לסיכום שהוא אחראי לסדר ביציע שלו. אם האולטראס לא מעוניין בזה כארגון, זה לגיטימי לגמרי, וצריך למצוא בתוכו או מסביבו אנשים שישמשו מגשרים בין ההנהלה לקהל ויעמדו מזוהים בתוך הקהל כדי להרגיע אותו ולמנוע אקטים שפוגעים במועדון. תפקיד מן הסוג הזה קיים ברוב מועדוני הכדורגל בגרמניה, למשל, ועובד נהדר גם במקרה שיש צורך מייד בנציגות הנהלה כדי להגן על האוהדים משוטרים או מאבטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 08:41 
אני אגב לא מדבר רק על השלכת חפצים, אלא באופן כללי על מה שקורה ביציע הזה. אתה מסתכל על האנשים שם, שפשוט מתנהגים בצורה מכוערת ומשולחת רסן לכל אורך המשחק, משתוללים ומקללים בלי הכרה.

והטענה שזה עוזר לקבוצה היא מגוחכת, בהתחשב בהישגי קבוצות הכדורגל והכדורסל שלנו בשנים האחרונות, בהשוואה למועדונים אחרים שבהם אין שום אולטראס ושום "הרתעה" של הקהל. ההתנהגות הזו בעיקר מזיקה למועדון, מבריחה ספונסרים ורוכשים פוטנציאליים, מרחיקה מאות אוהדים מהיציעים (מכיר לא מעט מיושבי שער 7 שלא מגיעים לכדורסל בגלל הקהל), וגם ההשפעה שלה על השחקנים וההנהלה מזיקה ומזכירה לא מעט את מערכת היחסים של הנהלת בית"ר וחבורת הלה פמיליה. תכל'ס אני לא רואה את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 10:34 
כל התגובות פה כל כך ילדותיות שחבל שאני מבזבז אנרגיה על אנשים ללא מוח, שרק מחפשים
לסכסך. אני לא מצדיק את הזורקים, אני פשוט לא מבין אתכם שיש לכם ציפיות מאולטראס להתנהג
כמו כיתת מחוננים. וכל מי שחושב שצריך לפנות את כל יציע אחד כי יש כמה שזרקו מצתים, הוא אגואיסט
חסר כל מוח, שלא מבין שבלי היציע הזה אין לקבוצה הזאת קיום, שרואה רק את התחת של עצמו, ועוצם עיניים
בנוגע לכל המשפחות שפוקדות את היציע הזה שנים, ילדים חמודים שמתנהגים למופת, ובכלל רוב שפוי וטוב שבמקרה
הכי גרוע ידליקו איזה ג'וינט ביציע רחמנא ליצלן. הם צריכים להפגע כי כמה זרקו מצתים? כי הם יושבים באותו יציע שזרקו
מצתים? זה מזכיר לי משטרים מאוד לא הומאנים.
אחזור על זה, יש אולטראס, וככה אולטראסים מתנהגים בכל העולם.
רוצים ללכת נגד האולטראס? לכו תגישו תלונות במשטרה, בואו עם מצלמות ליציע.. נראה אתכם.
רק ללכלך מהבית אתם יודעים. כיף לי לדעת שהלכלוכים שלכם בפורום מעולם לא הניבו תוצאות, ושאין להם
שום השפעה על מה שקורה בתכלס.
אם הדעות שלכם היו נחשבות, לא היה כבר אולטראס הפועל.
אבל מה הקטע? הן לא. ההנהלה היא זו שדווקא בוחרת ביחסים מאוד קרובים ורגישים עם ארגון האולטראס,
כי היא מבינה שהוא כל הכח של הקבוצה הזאת וכמה שהקבוצה צריכה את הארגון הזה מאחוריה. גם אם זורקים מצתים
או כפכפים. מעבר לאהדה ותמיכה, הארגון הזה שווה המון כסף להפועל תל אביב. פי כמה וכמה יותר ממה שהוא עולה לה בקנסות.
תמשיכו להתרגש פה כל פעם מחדש שיש באלגן, זה לא מזיז לאפחד, רק מעביר לכם את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 10:41 
נועם שחם כתב:
אני אגב לא מדבר רק על השלכת חפצים, אלא באופן כללי על מה שקורה ביציע הזה. אתה מסתכל על האנשים שם, שפשוט מתנהגים בצורה מכוערת ומשולחת רסן לכל אורך המשחק, משתוללים ומקללים בלי הכרה.

והטענה שזה עוזר לקבוצה היא מגוחכת, בהתחשב בהישגי קבוצות הכדורגל והכדורסל שלנו בשנים האחרונות, בהשוואה למועדונים אחרים שבהם אין שום אולטראס ושום "הרתעה" של הקהל. ההתנהגות הזו בעיקר מזיקה למועדון, מבריחה ספונסרים ורוכשים פוטנציאליים, מרחיקה מאות אוהדים מהיציעים (מכיר לא מעט מיושבי שער 7 שלא מגיעים לכדורסל בגלל הקהל), וגם ההשפעה שלה על השחקנים וההנהלה מזיקה ומזכירה לא מעט את מערכת היחסים של הנהלת בית"ר וחבורת הלה פמיליה. תכל'ס אני לא רואה את ההבדל.

התגובה הכי מצחיקה באשכול.
באמת באמת.
לך תפתח הפועל נורדיה או משהו יא ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 11:12 
אמר הטרול המקצועי שהתחיל לכתוב לפני שבועיים בפורום ומפחד להזדהות בשמו.

אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי. בניגוד אליך אין לי צורך להתחנף לאף אחד ואני לא מחפש למצוא חן בעיני אף אחד. זו פשוט האמת הלא נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 11:31 
נועם שחם כתב:
אמר הטרול המקצועי שהתחיל לכתוב לפני שבועיים בפורום ומפחד להזדהות בשמו.

אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי. בניגוד אליך אין לי צורך להתחנף לאף אחד ואני לא מחפש למצוא חן בעיני אף אחד. זו פשוט האמת הלא נעימה.

1. אני פה חצי שנה בערך, תדייק.
2. אני לא מפחד להזדהות בשמי, זה פשוט לא עניינך מי אני.
3. אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי וטוען את זה גם בדיונים במציאות, ולא מאחורי מקלדות.
4. אין לי צורך להתחנף לאף אחד, אני לא מתחנף לאף אחד. אני כותב את דעתי האישית.
5. אתה אדם בן 40+- שעדיין כותב בפורום, וברצינות מלאה. שזה מרשים.
6. מזיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 11:46 
כשאתה כותב "מזיז", זה גורם לך להרגיש יותר גבר?

שמתי לב שיש כאן כמה משתמשים שמרגישים קצת יותר קשוחים ומגניבים כל פעם שהם משתמשים במזיז הזה.

ואין לי שום צורך לדעת מי אתה, אבל לדעתי זו פחדנות לכתוב דברים כאלו למישהו כשאתה מסתתר מאחרי מקלדת. אני באמת כותב פה לא מעט שנים, ותמיד רק בשם שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כשאתה כותב "מזיז", זה גורם לך להרגיש יותר גבר?

שמתי לב שיש כאן כמה משתמשים שמרגישים קצת יותר קשוחים ומגניבים כל פעם שהם משתמשים במזיז הזה.

ואין לי שום צורך לדעת מי אתה, אבל לדעתי זו פחדנות לכתוב דברים כאלו למישהו כשאתה מסתתר מאחרי מקלדת. אני באמת כותב פה לא מעט שנים, ותמיד רק בשם שלי.

אבל אתה בן 40+. אתה לא מרגיש לפחות קצת בושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אם מישהו לא משתמש בשם שלו בפורום באינטרנט זה ממש לא מפחית מהטענות שלו. זכותך לכתוב בשמך המלא וזכותך שלא.

לענייננו - תעשו כבר רשת ותסיימו עם החרא הזה. הקבוצה תוכל להראות שעשתה הכל, הקהל יזרוק ויקבל פריים עם רצפה מלאה בחפצים לידו כדי לצאת גבר כאילו לפחות ניסה. יאללה, בואו נתעסק בכדורסל כבר

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 11:55 
אין לי בעיה שאנשים משתמשים בכינוי בפורום. רק לא כאלו שמשתמשים במסיכת האנונימיות כדי ללכלך או להיות גיבורים על חשבון אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 12:08 
נועם שחם כתב:
אין לי בעיה שאנשים משתמשים בכינוי בפורום. רק לא כאלו שמשתמשים במסיכת האנונימיות כדי ללכלך או להיות גיבורים על חשבון אחרים.

אני לא מלכלך ולא "גיבור", מקסימום טרול.
לך גם לא חסר, אבל הגמל לא רואה דבשתו.

לגבי המזיז: זה סלנג. זה ביטוי. שמשמש לדברים מסוימים. לא קללה או משהו, ליצני.
אגב, אדון קראסטי הליצן, סיימתי להגיב לך.
כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

בסופו של דבר יש כמה אנשים שמנצלים את העובדה שמגרשי הספורט נחשבים מקום ש"מותר" להתנהג בו באלימות שלא היתה מתקבלת בשום סיטואציה אחרת. גם אם בנאדם לא ישן בלילה כי הוא מכין קונפטי, וגם אם הפועל מצילה אותו מחיי עבריינות, וגם אם הוא בא למגרשים בליגה ארצית, זה לא נותן לו זכות לזרוק חפצים למגרש. אני ואחרים פה עשינו "בשביל הפועל" לא פחות מאף אחד ביציע 1, ואני עדיין לא חושב שזה מקנה לי שום פריבילגיה, בטח לא כזאת שפוטנציאל הנזק שלה לקבוצה כ"כ גדול.

אז נכון יש הבדל בין האנשים האלו לאנשי לה פמיליה. אבל הוא בעיקר כמותי. במהות אין הבדל ומדובר בעבריינות אלימה לשמה. וכמו שאמרו פה לפני, מי שלא רוצה שוטרים ביציע שלא יהיה עבריין. בסוף תיגמר הסבלנות גם לרמי וידידיה, והם יפנו למשטרה וידרשו ויסייעו לפעולה שתסיים את זה. והשבר שזה ייצור יהיה לחלוטין באשמת גיבורי אחוות המצת והכפכף הקדוש. ושלא יהיה ספק - במקרה הזה 99% מהקהל יהיה לצד ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 12:32 
אהרל'ה כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא מלכלך ולא "גיבור", מקסימום טרול.
לך גם לא חסר, אבל הגמל לא רואה דבשתו.

לגבי המזיז: זה סלנג. זה ביטוי. שמשמש לדברים מסוימים. לא קללה או משהו, ליצני.
אגב, אדון קראסטי הליצן, סיימתי להגיב לך.
כל טוב.

אני טענתי שזו קללה? יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא, טרולצ'יק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 12:42 
הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

בסופו של דבר יש כמה אנשים שמנצלים את העובדה שמגרשי הספורט נחשבים מקום ש"מותר" להתנהג בו באלימות שלא היתה מתקבלת בשום סיטואציה אחרת. גם אם בנאדם לא ישן בלילה כי הוא מכין קונפטי, וגם אם הפועל מצילה אותו מחיי עבריינות, וגם אם הוא בא למגרשים בליגה ארצית, זה לא נותן לו זכות לזרוק חפצים למגרש. אני ואחרים פה עשינו "בשביל הפועל" לא פחות מאף אחד ביציע 1, ואני עדיין לא חושב שזה מקנה לי שום פריבילגיה, בטח לא כזאת שפוטנציאל הנזק שלה לקבוצה כ"כ גדול.

אז נכון יש הבדל בין האנשים האלו לאנשי לה פמיליה. אבל הוא בעיקר כמותי. במהות אין הבדל ומדובר בעבריינות אלימה לשמה. וכמו שאמרו פה לפני, מי שלא רוצה שוטרים ביציע שלא יהיה עבריין. בסוף תיגמר הסבלנות גם לרמי וידידיה, והם יפנו למשטרה וידרשו ויסייעו לפעולה שתסיים את זה. והשבר שזה ייצור יהיה לחלוטין באשמת גיבורי אחוות המצת והכפכף הקדוש. ושלא יהיה ספק - במקרה הזה 99% מהקהל יהיה לצד ההנהלה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 13:04 
הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

בסופו של יום, אתה ממציא דברים או מדמיין. אין אף אנשים שמנצלים את העובדה שבמגרשי הספורט "מותר" להתנהג
באלימות. זה שקר. זו המצאה מגעילה. לשאר הפנטזיות ההזויות שלך באמת שאין טעם להתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 13:13 
ממציא או מדמיין?

בחיאת, בוא שב איתי במשחק הבא בדרייב אין ונראה מי ממציא ומי מדמיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 13:24 
המצאה??? אם בהופעה מישהו יזרוק כפכף על הזמר מה יקרה לו בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 13:38 
הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

ההשוואה בין האולטראס לבין לה פאמיליה מגוחכת.
לה פאמיליה כמעט רצחו חבר שלנו ליציע, שרפו את המועדון של עצמם, דקרו כמה פעמים אוהדים שלנו, כמעט תקפו שחקן שלהם עצמם כי אמר משהו שלא מצא חן בעיניהם, ניסו (ובמזל לא הצליחו) לפוצץ רימון הלם בתוך שער 5 (עצרו את אחד מהם עם מנוי לשער 5 ורימון הלם, כמה דקות לפני שנכנס, אני מניח שהסמוי שלהם הפיל אותו).
אגב, לאותם לה פמילייה אין בעיה גם לתקוף אוהדים אחרים ביציע שלהם, זה קורה אצלנו? זה קרה אצלנו?
תשמור על פרופורציות.
אגב, זריקת החפצים לא נעשתה כארגון, היא גם לא נעשתה כהחלטה מראש, זה פשוט היה כעס רגעי ובעיה של כמה אנשים, אני מוכן לשים כליה על זה שאלה היו לא יותר מ-10 אנשים, שאולי 1 מהם קשור איכשהו לארגון אולטראס הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 14:15 
זריקת כפכף או מצית היא אולי מטומטמת בגלל ההשלכות שלה, אבל לא איזה מעשה מאוד מאוד אלים.
אין מה להשוות לאלה מ"המזרחי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2017, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
לא השוויתי בין האולטראס ללה פמיליה. אני לא חושב שאולטראס הפועל כארגון דוגל באלימות מאורגנת כמו זו של לה פמיליה. ומסכים שאנשי אולטראס ובסביבתם לא היו מעורבים בתקריות אלימות בהיקף של לה פמיליה.
השוויתי בין מהות האלימות של לה פמיליה לזו של אנשים אצלנו ביציע 1. ואני עומד מאחורי זה - יש אנשים אצלנו ביציע, שכמו אנשי לה פמיליה, מנצלים את סביבת מגרשי הספורט והתפיסה שלהם כ"אקס טריטוריה" כדי לבצע מעשי אלימות שלא היו מתקבלים בשום מקום אחר, והכי גרוע - שיכולים לפגוע משמעותית בקבוצה.

בסופו של דבר, אנחנו מרחק 30 ס"מ ממצת/כפכף שפוגע לשחקן חולון בראש, ומוביל להעמדה לדין שבסופה נחטוף באבי אבינו. וזה לא בפעם הראשונה.
זה שמדובר בהיקפים נמוכים יותר לא אומר שזה משהו שאפשר להתייחס אליו בסלחנות, ולא הופך את זה לתופעה נקודתית שאפשר פשוט להתעלם ממנה. ובטח שלא להצדיק אותה כמעשה נעלה שנעשה ע"י אנשים בעלי זכות יתרה. לאף אחד אין זכות לזרוק מצית על שחקן יריב. אפילו לא לרמי כהן, שיש לו יותר זכויות מכולנו ביחד בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: