סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:
התגובות שלך מביכות פעם אחרי פעם. הקבוצה עם 15 מתוך 18 ואתה כותב שאם אין חיזוק הספינה הלכה. תגיד לי אתה אמיתי?
אתה מדבר איתי רק על הנייר. אני ראיתי איך הפועל שיחקה ומה היה התוכן. לא רק היום, אתמול ושלשום. הספינה הלכה זה לגבי ליגת העל.
אתה מנותק חסר כל פרופורציה. הקבוצה עדיין פייבוריטית ברורה לעלייה ואני מעריך שתעלה בפער מהמקום השלישי. אם זה יקרה אני אדאג להקפיץ את עשרות התגובות ההזויות שלך מהחודשים האחרונים.
אולג הבעיה היא שדינו, סימרוטיץ ואדום נחמד (ככה זה שאתה על חומרים אסורים) רוצים שהפועל תפסחד כדי שהם יוכלו לכתוב בפורום אמרתי לכם.
האהדה שלהם להפועל לא מתבטאת ברצום של הפועל לנצח אלא ברצון שלהם להתנשא מול חבריהם ליציע שבוחרים לאהוב את הפועל בצורה התמימה ביותר שיש.
תגיד אתה על טריפים ???
מי מכיר אותך בכלל ??? זה מה שחסר לי בחיים להתנשא על אנשים שאני לא מכיר ???
אני מחכה שהפועל תפסיד ? אני רושם פה בכל הניצחונות שלנו את אותו הדבר כי זו האמת
ולא אתה ודומייך ישנו את זה
הקבוצה משחקת חרא והמאמן עקשן דביל ומאוס
אנחנו נעלה ליגה כי יש לנו שחקנים יותר טובים
אבל בסגל הזה אנחנו לא נחזיק הרבה זמן בליגת העל
כישלון ידוע מראש
כמו טביב כמו קורצקי כמו איווניר
רק עיוורים לא רואים את זה
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אולי אתה לא ספציפית מאלו שטוענים שלא נעלה.
אולי דינו לא ספציפית מאלו שטוענים שהסגל מעל הליגה.
אבל זאת לא הנקודה.
אתה החלטת שהמאמן פח דביל ומאוס, אבל מתעלם מהעובדה שהוא משנה מערכים. טוען שנרד מהר ומתעלם מהעובדה שאם נעלה ליגה יהיו לנו עוד 5 זרים לפחות ואולי גם ישראלי או 2 בכירים. בכלל נראה שרוב ההעודעות שלך בנוגע להפועל הן בגנות הקבוצה.
וזה לא רק אתה, כאשר עוברים על חלק ארי משלל הודעות של לא מעט משתמשים מתקבלת תמונה מאוד עגומה, כל אחד ואחד מסמן לעצמו מה רע במועדון ועסוק בלכתוב רק על זה. למצוא הצדקה למה זה דפוק וכשיש משהו שתומך בהודעה שלו ( בדרך כלל בא עם הפסד כי בכלל זאת אנחנו פח כהגדרה) לצעוק אמרתי לכם...
זה מגיע למצב שזה נראה שאנחנו מחכים להפסדים כדי לצאת "גדולים", זה מגוחך וזה פתאטי.