תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 6: הפועל תל אביב - אחי נצרת
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:34 
עד המ!!ת הפועל כתב:
חשבתי שאף קבוצה לא רוצה לעלות ליגה.
כבר אחרי 6 מחזורים מתברר שזה לא נכון.
ביכולת הזו אנחנו מסיימים 3-4 במקרה הטוב.

קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
חח ברור נו אנחנו רוצים שהפועל תפסיד. אנחנו שמחים עכשיו. עלית עלינו יא תותח

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
תגדיר מה זה היינו 15 מ 15 בנס?

אני חושב שאין משחק (כולל היום) שמבחינת סטטיסטיקה לא
1. בעטת יותר לשער ולמסגרת.
2. החזקת יותר בכדור.

הבעיה איתך שאתה מחפש איפה הפועל מפסידה ולא טובה כדי לצחוק על אחרים בפורום. אני לא אומר שאני מרוצה ממה שאני רואה, אני רק אומר את מה שאני רואה.

אם ניצחנו 5 משחקים בנס אז היום נצרת ניצחו בנס.
החטאות ההזויות של הירש זנ חתיכת נס עבורם. חצי שניה מ2 גולים של גאלבן זה נס עבורם. הפנדל שנשרק להם בפעם הראשונה שהם נכנסו לרחבה זה נס עבורם. הבישול לגול של ינקו זה נס עבורם. חתיכאת ניסים היו להם היום.

וכן הם לפנינו גם בגלל נס כי הם לא ניצחו את חדרה, עוד נס בירוקרטי שקרא להם כדי שיביו מקום שני.

אה.. זה נגדנו אז לא נס רק חנו קוראים ניסים, האחקים פשוט משחים כדןרגל משובח ורק בגלל שיש לנו מזל הם מפסידים.

צר לי אתה פטאתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
אם הניסנוב'ס לא יביאו חיזוק בינואר אז הספינה הלכה. אין כישרון. חוץ מברשצקי, שגם הוא מוגבל יחסית וגנדה שכישרוני אבל מדמיין שהוא כבר בברצלונה שנים ואף אחד לא יודע על זה, אין לנו שחקן שיכול לשנות דברים בהתקפה. כלום.

התגובות שלך מביכות פעם אחרי פעם. הקבוצה עם 15 מתוך 18 ואתה כותב שאם אין חיזוק הספינה הלכה. תגיד לי אתה אמיתי?

אתה מדבר איתי רק על הנייר. אני ראיתי איך הפועל שיחקה ומה היה התוכן. לא רק היום, אתמול ושלשום. הספינה הלכה זה לגבי ליגת העל.

אתה מנותק חסר כל פרופורציה. הקבוצה עדיין פייבוריטית ברורה לעלייה ואני מעריך שתעלה בפער מהמקום השלישי. אם זה יקרה אני אדאג להקפיץ את עשרות התגובות ההזויות שלך מהחודשים האחרונים.

טוב, אם זה לא גוזל מזמנך היקר ואם זה יוכיח לנו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

זיינתם תמוח. את הכסף סופרים במדרגות ולא אחרי הפסד שבא כל חמישה ניצחונות.
לבקר את היכולת זה סופר לגיטימי במצבנו. אבל לומר שהספינה טובעת או שנסיים 3-4 כשאנחנו עם הפסד ראשון אחרי חמישה ניצחונות זו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חח ברור נו אנחנו רוצים שהפועל תפסיד. אנחנו שמחים עכשיו. עלית עלינו יא תותח

לא תותח... חיכית חודש בשביל לצעוק אמרתי לכם...

אני שנח שגמרת מזה שהפסדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:38 
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
אם הניסנוב'ס לא יביאו חיזוק בינואר אז הספינה הלכה. אין כישרון. חוץ מברשצקי, שגם הוא מוגבל יחסית וגנדה שכישרוני אבל מדמיין שהוא כבר בברצלונה שנים ואף אחד לא יודע על זה, אין לנו שחקן שיכול לשנות דברים בהתקפה. כלום.

התגובות שלך מביכות פעם אחרי פעם. הקבוצה עם 15 מתוך 18 ואתה כותב שאם אין חיזוק הספינה הלכה. תגיד לי אתה אמיתי?

אתה מדבר איתי רק על הנייר. אני ראיתי איך הפועל שיחקה ומה היה התוכן. לא רק היום, אתמול ושלשום. הספינה הלכה זה לגבי ליגת העל.

אתה מנותק חסר כל פרופורציה. הקבוצה עדיין פייבוריטית ברורה לעלייה ואני מעריך שתעלה בפער מהמקום השלישי. אם זה יקרה אני אדאג להקפיץ את עשרות התגובות ההזויות שלך מהחודשים האחרונים.

טוב, אם זה לא גוזל מזמנך היקר ואם זה יוכיח לנו משהו.

אני אפנה לזה 10 דקות בקקי של הצהריים וזה יוכיח שאתה מנותק מהמציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:40 
el dudernio כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:

אולג הבעיה היא שדינו, סימרוטיץ ואדום נחמד (ככה זה שאתה על חומרים אסורים) רוצים שהפועל תפסחד כדי שהם יוכלו לכתוב בפורום אמרתי לכם.

האהדה שלהם להפועל לא מתבטאת ברצום של הפועל לנצח אלא ברצון שלהם להתנשא מול חבריהם ליציע שבוחרים לאהוב את הפועל בצורה התמימה ביותר שיש.
תגיד אתה על טריפים ???
מי מכיר אותך בכלל ??? זה מה שחסר לי בחיים להתנשא על אנשים שאני לא מכיר ???
אני מחכה שהפועל תפסיד ? אני רושם פה בכל הניצחונות שלנו את אותו הדבר כי זו האמת
ולא אתה ודומייך ישנו את זה
הקבוצה משחקת חרא והמאמן עקשן דביל ומאוס
אנחנו נעלה ליגה כי יש לנו שחקנים יותר טובים
אבל בסגל הזה אנחנו לא נחזיק הרבה זמן בליגת העל
כישלון ידוע מראש
כמו טביב כמו קורצקי כמו איווניר
רק עיוורים לא רואים את זה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אז תרשה לי להודות לך אולג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
ועוד בקקי של הצהריים, שידוע בחשיבותו הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
Oleg Neduda כתב:
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:

אולג הבעיה היא שדינו, סימרוטיץ ואדום נחמד (ככה זה שאתה על חומרים אסורים) רוצים שהפועל תפסחד כדי שהם יוכלו לכתוב בפורום אמרתי לכם.

האהדה שלהם להפועל לא מתבטאת ברצום של הפועל לנצח אלא ברצון שלהם להתנשא מול חבריהם ליציע שבוחרים לאהוב את הפועל בצורה התמימה ביותר שיש.
תגיד אתה על טריפים ???
מי מכיר אותך בכלל ??? זה מה שחסר לי בחיים להתנשא על אנשים שאני לא מכיר ???
אני מחכה שהפועל תפסיד ? אני רושם פה בכל הניצחונות שלנו את אותו הדבר כי זו האמת
ולא אתה ודומייך ישנו את זה
הקבוצה משחקת חרא והמאמן עקשן דביל ומאוס
אנחנו נעלה ליגה כי יש לנו שחקנים יותר טובים
אבל בסגל הזה אנחנו לא נחזיק הרבה זמן בליגת העל
כישלון ידוע מראש
כמו טביב כמו קורצקי כמו איווניר
רק עיוורים לא רואים את זה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אולי אתה לא ספציפית מאלו שטוענים שלא נעלה.
אולי דינו לא ספציפית מאלו שטוענים שהסגל מעל הליגה.
אבל זאת לא הנקודה.

אתה החלטת שהמאמן פח דביל ומאוס, אבל מתעלם מהעובדה שהוא משנה מערכים. טוען שנרד מהר ומתעלם מהעובדה שאם נעלה ליגה יהיו לנו עוד 5 זרים לפחות ואולי גם ישראלי או 2 בכירים. בכלל נראה שרוב ההעודעות שלך בנוגע להפועל הן בגנות הקבוצה.

וזה לא רק אתה, כאשר עוברים על חלק ארי משלל הודעות של לא מעט משתמשים מתקבלת תמונה מאוד עגומה, כל אחד ואחד מסמן לעצמו מה רע במועדון ועסוק בלכתוב רק על זה. למצוא הצדקה למה זה דפוק וכשיש משהו שתומך בהודעה שלו ( בדרך כלל בא עם הפסד כי בכלל זאת אנחנו פח כהגדרה) לצעוק אמרתי לכם...

זה מגיע למצב שזה נראה שאנחנו מחכים להפסדים כדי לצאת "גדולים", זה מגוחך וזה פתאטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
ההפסד הזה מוצדק. נצרת שיחקו יותר טוב אפילו שהסגל שלנו טוב משלהם
בהפועל חסרה כבר המון זמן התלהבות. השחקנים שלנו נראים כבוים ומשחקים בלי מוטיבציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אז אני לא מאלו שמחכים לכישלון כדי להצדיק את טענתי. הלוואי ואחגוג עם אולג נדודה עליה, על ההודעות הסקפטיות שלי בסיום העונה(אם הוא מבטיח לשטוף ידיים אחרי הקקה)

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 26 ספטמבר 2017, 20:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:52 
אני ממש לא מצדיק את שיטת המשחק של מר איווניר (3 בלמים...) ואת החיזוק ה"נהדר" שיש לנו מהזרים שלנו, (ואני לא מתכוון לאילו שזרים לענף) אבל אני רוצה לראות שופט ששורק ל"פנדל" כזה נגד מקקי צהוביה, ביט"ר או אפילו מקקי ירוקיה.
וכן, הקבוצה שלנו לא מאומנת, שחר הירש מחמיצן וקצת אגואיסט וינקו טעה פעם אחת בשישה משחקים. הלוואי והיו לנו עוד כמה שחקני שדה ברמה של ינקו. הלוואי שהיה לנו מאמן ברמה של ינקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:55 
dino כתב:
אז אני לא מאלו שמחכים לכישלון כדי להצדיק את טענתי. הלוואי ואחגוג עם אולג נדודה עליה, על ההודעות הסקפטיות שלי בסיום העונה(אם הוא מבטיח לשטוף ידיים אחרי הקקה)

קיבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
LiraninhO כתב:

לא מסכים שהם שיחקו טוב יותר מסכים שחסרה אנרגיה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:03 
LiraninhO כתב:

עם כמה שאני בדרך כלל לא אוהב את דיבורי המוטיבציה וה"שיחקנו כמו גברים", אני חייב להסכים.
מתחילת העונה השפת גוף של השחקנים נראית לי כבויה לגמרי.
כנראה שגם בתור מוטיבטור איווניר הדחליל הזה לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 6: הפועל תל אביב - אחי נצרת
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:12 
כשאתה לא מבקיע מקו השער מול שער ריק.אז אתה כבר מרגיש שהיום במשחק הזה כבר לא תבקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:15 
אל-דוד, הבעיה היא לא שמשתמש כזה או אחר או פתטי, או שמישהו מחכה לשמוח שהפועל יפסידו. הבעיה היא שאתה ודומיך, פשוט לא מבינים מה הם רואים. אתה יכול לתת לי סטטיסטיקות מכאן ועד מחר כמה היינו ברחבה וכמה החזקנו בכדור וכמה פעמין בעטנו לשער. ואתה בכלל מחזק את זה שהיינו 15 מ-15 ועכשיו 15 מ-18 ומקום ראשון ווטאבר.
אתה פשוט מתעלם לגמרי שהפועל לא משחקים כדורגל ואתה גם שוכח כנראה שהעונה הזו אין בה מקום לטעויות. אתה חייב לעלות. לא יודע אם נצרת קבוצה יותר טובה או פחות טובה, אני כן יודע שאם הפועל ימשיכו לשחק ככה הסיכוי שלהם לעלות ליגה הוא קטן. כי הם פשוט לא קבוצה מספיק טובה. אותך מעוורים נצחונות 5 נצחונות מ-5 משחקים שבקלות היו יכולים להיות 2 או 3 נצחונות. בטווח הארוך, זה יהיה אחוז הנצחונות שלך מחמישה משחקים שתשחק ברמה הזו, 2 או 3.

אני לעומת אחרים חושב שעם כל המגבלות של השחקנים, להפועל יש סגל שצריך לעלות קל בתנאי שהקבוצה תנצל אותו. הפועל לא שיחקו כמעט באף משחק כמו קבוצה שמשמעותית טובה יותר מהיריבה שלה.

אז אחרי נצחונות שמעבירים ביקורת ואתה כותב "שלפי התגובות נראה לך שהפסדנו" אולי תבין שלפי התגובות אנשים שמבינים קצת כדורגל מודאגים מהעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
רוני אני לא מעוור מכלום.
אמרתי וגם כתבתי שיש לא מעט דברים שאני לא מרוצה מהם.
אני בכלל לא חסיד של ה 3 בלמים אלא מעדיף 3 באמצע.
כתבתי שלא נכון לדעתי לשחק עם לקס וידין במערך הזה ושבנש צריך להיות מגן ימין ( וראינו היום מה קרה כששיחנו ככה).

ולי אין יכולת לכמת עדיפות משמעותית מלבד סטסטיקות, אתה יכול להגיד שלא מענין אותל ששלטנו בכדןר בכצב המדחק ושבעטנו פי 5 יותר מהיריבה, סבבה מבחינתי זה המדד הכי טוב שאני מכיר למי שיחק טוב יותר. אם בכל המדדים האלו אנחנו בייתרון מובהק על היריבה כנראה שזה אומר דרשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
זה נח לו לחשוב שמי שמתחרפן מהפועל למעשה שמח בלב.
ממש כמו שחושבים ששמאלנים שמחים כשחיילים נפגעים (תגנווו).
זה פשוט הרבה יותר נעים מאשר להסתכל על המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש נוח להתעלם ממה שאומרים נגדך ולתקוף את מי שאומר את הדברים אישית.

אין כאן ענין של להתחרפן מהפועל, יד כאן ענין אחר אבל נואשתי מלהסביר לך. תמשיך להיות מגניב ש" מתחרפן" מזה שהפועל מםסיד ופורק את ה"התחרפנות" על חברים ליציע בצורת " אמרתי לכם אני גאון, הניסנובים הם סתם חבורת זבלים הפועל זה רק באר שבע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:47 
el dudernio כתב:
רוני אני לא מעוור מכלום.
כתבתי שלא נכון לדעתי לשחק עם לקס וידין במערך הזה ושבנש צריך להיות מגן ימין ( וראינו היום מה קרה כששיחנו ככה).

ולי אין יכולת לכמת עדיפות משמעותית מלבד סטסטיקות, אתה יכול להגיד שלא מענין אותל ששלטנו בכדןר בכצב המדחק ושבעטנו פי 5 יותר מהיריבה, סבבה מבחינתי זה המדד הכי טוב שאני מכיר למי שיחק טוב יותר. אם בכל המדדים האלו אנחנו בייתרון מובהק על היריבה כנראה שזה אומר דרשני.

ובגלל זה אני אומר, לא בקטע רע, שאתה לא מבין. כי הסטטיסטיקה שאתה מודד לא רלוונטית לרמת המשחק של הקבוצה ולא מעידה על הגעה למצבים אמיתיים (על ניצול אני לא מדבר, זו סטטיסטיקה שמתיישרת בסוף בד"כ).
הפועל לא מניעים את הכדור נכון, לא מתקיפים בצורה חכמה ולא מגיעים למספיק מצבים, ועוד פחות למצבים טובים. מבחינת הסגל והעליונות שאמורה להיות לו על רב הקבוצות זה לא בא לידי ביטוי כמעט באף משחק. ואם להפועל היו היום 4 נקודות פחות כמו שהיכולת שלהם שווה ולהוריד את שני הפוקסים בדקה ה-95 אני מניח שכולם היו פה בהיסטריה. אז לא צריכים להיות בהיסטריה אבל כן צריך להבין שהפועל בצורה הזו או שתעלה בקושי או שלא תעלה בכלל כי כרגע היא לא קבוצה יותר טובה מ3-4 קבוצות אחרות בליגה וגם נגד הקבוצות שהיא טובה מהן, היא מתקשה. אין נצחונות קלים כמעט והכדורגל כבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:51 
איזה משחק מכעיס ומכאיב. כבר אי אפשר להגיד שזה נראה רע אבל לפחות לקחנו נקודות.
נצרת היו ראשונים לכל כדור, נלחמו והכי חשוב כנראה במשחק הזה היכולת הבקעה שלהם עלתה על שלנו.
אי אפשר יותר ללכת ראש בקיר. אני לא מבין למה ואיך דניאל גרץ פותח. כל כדור שמגיע אליו הוא מוסר לבלמים מאחוריו ולא נותן שום דחיפה קדימה - אולי הוא קיבל הוראה כזאת אבל ממש חשש להתקדם עם הכדור גם כשהיה אפשר ללחוץ אותם קצת.
המערך הזה באמת שלא הצלחתי להבין איך מועיל..אני לא אומר את זה בזלזול ואני ואני אשמח לראות את הקבוצה פורחת אבל במשחק הנוכחי המערך ממש פגע באופציות למבירה והקשה על ההתקפות - בנש מצד אחד צריך לתת ספרינט לאחור לחלץ כדור ומצד שני לפתוח ימינה לאפשר אופציה למסירה להתקפה מימין..איך זה אמור לעבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אתה נכנס בי אישית כמעט כל הודעה, אבל אל תתן לזה להפריע לך להתבכיין.
עכשיו, יש לי שאלה. הנה הודעה שכתבת בתחילת מחצית שניה-
el dudernio כתב:
א. שינו את ההגנה ( בנש מגן ולא בלם) ומרכז ההגנה נראה רע... כנראה שאנחנו לא הכי מבינים.
ב. שתי ההזדמנויות הטובות היו דווקא שלנו ( הירש).
ג. שום דבר לא נגמר אנחנו לא פחות טובים ונצרת עסוקים בלנסות להוציא אדום. לא אתפלא אם זה יתנקם בהם. אנחנו קבוצה יוצר טובה ואין סיבה שלא נצליח להבקיע.
לא התנקם בהם (ההזיה שהם עסוקים בלהוציא אותנו באדום). התפלאת?
לא הצלחנו להבקיע (הגענו למצב וחצי מחצית שלמה). אז היתה אולי סיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:
רוני אני לא מעוור מכלום.

ובגלל זה אני אומר, לא בקטע רע, שאתה לא מבין. כי הסטטיסטיקה שאתה מודד לא רלוונטית לרמת המשחק של הקבוצה ולא מעידה על הגעה למצבים אמיתיים (על ניצול אני לא מדבר, זו סטטיסטיקה שמתיישרת בסוף בד"כ).
הפועל לא מניעים את הכדור נכון, לא מתקיפים בצורה חכמה ולא מגיעים למספיק מצבים, ועוד פחות למצבים טובים. מבחינת הסגל והעליונות שאמורה להיות לו על רב הקבוצות זה לא בא לידי ביטוי כמעט באף משחק. ואם להפועל היו היום 4 נקודות פחות כמו שהיכולת שלהם שווה ולהוריד את שני הפוקסים בדקה ה-95 אני מניח שכולם היו פה בהיסטריה. אז לא צריכים להיות בהיסטריה אבל כן צריך להבין שהפועל בצורה הזו או שתעלה בקושי או שלא תעלה בכלל כי כרגע היא לא קבוצה יותר טובה מ3-4 קבוצות אחרות בליגה וגם נגד הקבוצות שהיא טובה מהן, היא מתקשה. אין נצחונות קלים כמעט והכדורגל כבד.

אני אחלק את התגובה ל 2.

ראיתי את המשחק בערוץ הקיבוץ ולפי מה שהראו הפועל הגיעה ל 3 מצבים מסוכנים ונצרת ל 0. זה גם מתייחס ל"פוקסים" הגולים היו כתוצאה ממשחק כדורגל והנעת כדור לא איזה פוקס מטורף ( כמו הגול השני של נצרת היום). אז כן מבחינת כדורגל עזוב הפועל נגד נצרת, נגיד זה ביתר אום גאנם נגד אליצור שלומי, מי ששיחקה היום באדום ייצרה יותר מצבים.

נעבור לחלק השני, כן הציפיות שלי מהפועל הן מעל למה שאנחנו מראים, אני מניח שזה הציפיות של רובינו. אם זה בגלל הסגל אם זה בגלצ שאנחנו הפועל ואם זה מסיהות אחרות. כן 3 מצבים לגול זה מעט מידי. כן הקבוצה לא מאומנת מספיק טוב התקפית. כן יש מרווח גדול מידי בין חוליית ההגנה לחוליית ההתקפה (כאן המקום להגיד שברשצקי ממש מאכזב אותי מהבחינה הזאת?).

עכשיו צריך לגשר בין הרצונות שלנו והאכזבה שלנו מהפועל ובין העובדה שלמרות זה אנחני עדין עדיפים על הקבוצות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:19 
el dudernio כתב:

ראיתי את המשחק בערוץ הקיבוץ ולפי מה שהראו הפועל הגיעה ל 3 מצבים מסוכנים ונצרת ל 0. זה גם מתייחס ל"פוקסים" הגולים היו כתוצאה ממשחק כדורגל והנעת כדור לא איזה פוקס מטורף ( כמו הגול השני של נצרת היום). אז כן מבחינת כדורגל עזוב הפועל נגד נצרת, נגיד זה ביתר אום גאנם נגד אליצור שלומי, מי ששיחקה היום באדום ייצרה יותר מצבים.

נעבור לחלק השני, כן הציפיות שלי מהפועל הן מעל למה שאנחנו מראים, אני מניח שזה הציפיות של רובינו. אם זה בגלל הסגל אם זה בגלצ שאנחנו הפועל ואם זה מסיהות אחרות. כן 3 מצבים לגול זה מעט מידי. כן הקבוצה לא מאומנת מספיק טוב התקפית. כן יש מרווח גדול מידי בין חוליית ההגנה לחוליית ההתקפה (כאן המקום להגיד שברשצקי ממש מאכזב אותי מהבחינה הזאת?).

עכשיו צריך לגשר בין הרצונות שלנו והאכזבה שלנו מהפועל ובין העובדה שלמרות זה אנחני עדין עדיפים על הקבוצות האחרות.

אבל אנחנו לא עדיפים באמת. כפ"ס עדיפים באמת. מכבי בליגת העל עדיפה באמת. זה ניכר בשטף המשחק, בכמות המצבים שמגיעים במשחק, בשליטה באמצע.
זה נכון שאנחנו הגענו היום ליותר מצבים אבל הכדורגל שאנחנו משחקים הוא לא מספיק טוב. בסוף העונה לא מעניין אותי איך אחי נצרת משחקים. מעניין אותי אם הפועל יהיו מקום ראשון או שני. כרגע אנחנו רואים שמבחינת נקודות אחרי שישה משחקים יש 2 קבוצות שהן כמונו. אנחנו גם יודעים שבתכלס שני משחקים גנבנו (אלה הפוקסים שדיברתי עליהם) ואני ממשיך ואומר לך, שאם הפועל ימשיכו לשחק ככה (אני לא מדבר על הרכבים ומערכים כרגע, אני מדבר על סגנון משחק) להפועל יהיה קשה לעלות והעלייה היא בודאי שלא ודאית. אנחנו לא אחי נצרת שיכולים להרשות לעצמינו לא לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתה נכנס בי אישית כמעט כל הודעה, אבל אל תתן לזה להפריע לך להתבכיין.
עכשיו, יש לי שאלה. הנה הודעה שכתבת בתחילת מחצית שניה-
el dudernio כתב:
א. שינו את ההגנה ( בנש מגן ולא בלם) ומרכז ההגנה נראה רע... כנראה שאנחנו לא הכי מבינים.
ב. שתי ההזדמנויות הטובות היו דווקא שלנו ( הירש).
ג. שום דבר לא נגמר אנחנו לא פחות טובים ונצרת עסוקים בלנסות להוציא אדום. לא אתפלא אם זה יתנקם בהם. אנחנו קבוצה יוצר טובה ואין סיבה שלא נצליח להבקיע.
לא התנקם בהם (ההזיה שהם עסוקים בלהוציא אותנו באדום). התפלאת?
לא הצלחנו להבקיע (הגענו למצב וחצי מחצית שלמה). אז היתה אולי סיבה?

אני מגיב לך. הגבת אישית אז אני מחזיר.

א. נכון לא הצלחנו להבקיע. ובכלל הגענו להזדמנויות פחות טובות מבחצי הראשון, ועדין המצב דל גאלבן היה הטוב ביותר בחצי הזה.
ב. רוצה לדעת למה אני חושב שזה קרה? עברנו ל 4:4:2 נחמיאס ממש לא שיחק ברמה סבירה למגן שמאל הפציעה של ידין הביא לחילוף לא טוב ולשחק מאוד התקפי בקישור כאשר אף שחקן לא ממש יודע מה לעשות ולאן ללכת. בנוסף נראה שאיווניר זנח את האני מאמין שלומועבר לשיטת גוטמן של נזרוק כלים התקפיים ויהיה בסדר. אני לא סובל את זה זכת לא שיטת משחק בעיני ואני די סולד מזה.
ג. מבחינת כדורגל החצי השני לא דמה לחצי הראשון. בחצי הראשון נצרת לחצו למעלה ועל כל מגע פיזי שהפסידו בו תפסו את הפנים והתגלגלו על הרצפה כדי לנסות להוציא אדום ולהאט את המשחק ( פציעת ראש וכו). בחצי השני נצרת ירדו לאחור ובנו על לסגור את הסיפור במתפרצות. אחרי הדקה ה 70 להפועל כבר נגמרה הסבלנו. וניסנו לדחוף בכוח כדורים פנימה כאשר לא היה מי שירגיע וינווט את המשחק בהעדרו של ידין. לכן אומנם הגענו לסף הרחסה לא מעט פעמים אבל הכל היה בלחץ של חייבים להבקיע עכשיו ובחוסר שקט דבר שהביא להרבה שטויות ואיבודי כדור מפגרים בנסיונות להציל את המולדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:

אבל אנחנו לא עדיפים באמת. כפ"ס עדיפים באמת. מכבי בליגת העל עדיפה באמת. זה ניכר בשטף המשחק, בכמות המצבים שמגיעים במשחק, בשליטה באמצע.
זה נכון שאנחנו הגענו היום ליותר מצבים אבל הכדורגל שאנחנו משחקים הוא לא מספיק טוב. בסוף העונה לא מעניין אותי איך אחי נצרת משחקים. מעניין אותי אם הפועל יהיו מקום ראשון או שני. כרגע אנחנו רואים שמבחינת נקודות אחרי שישה משחקים יש 2 קבוצות שהן כמונו. אנחנו גם יודעים שבתכלס שני משחקים גנבנו (אלה הפוקסים שדיברתי עליהם) ואני ממשיך ואומר לך, שאם הפועל ימשיכו לשחק ככה (אני לא מדבר על הרכבים ומערכים כרגע, אני מדבר על סגנון משחק) להפועל יהיה קשה לעלות והעלייה היא בודאי שלא ודאית. אנחנו לא אחי נצרת שיכולים להרשות לעצמינו לא לעלות.

א. נצרת עם ניצחון וכני על חדרה.
ב. אני מסכים איתך שאנחנו יכולים להראות טוב יותר לרגע לא אמרתי שלא.
ג. מסכים שהכדורגל שאנחנו משחקים לא מספיק טוב ביחס למה שאני רוצה.
ד. אני גם מסכים וטוען שהגענו היום ליותר הץמצבי הבקעה טובים ולכן להגיד שנצרת נצחה בצדק זה פשוט לא נכון. כמו שלהגיד שבמשחק שהחטאת 3 פעמים 1:1 והצלחת להבקיע הדקה ה95 כתוצאה ממהלך כגדוגל מתוכנן זה פוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
מחצית שלמה, בפיגור שני שערים בעטנו פעמיים לשער ואחת למסגרת. נפלא ממש.
קבוצה בלי התלהבות, בלי צורה ובלי הבנה מה הם אמורים לעשות על המגרש. הכל נראה כמו בלגן אחד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: