תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משחקי אימון
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 12:03 
הפועל נ. נס ציונה - מחצית 52:48 להפועל

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משחקי אימון
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אחלה הווארד.
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 13:06 
נגמר 94:83 להפועל.

תמונה

בסטיסטיקה להחליף את בנקס במקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
מה הייתה הבעיה עם מנקו שהיה לו הספק כזה בכמעט 20 דקות?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
נראה כמו חתיכת משחק של מקי. הוא היה טוב כמו הסטט' שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 13:30 
מקי היה מצויין היום. הווארד המון האסל הוא פשוט מבין שהוא לא הכוכב הראשי והוא עובד בשביל בנקס ומקי המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 14:19 
ItaiH6 כתב:
מה הייתה הבעיה עם מנקו שהיה לו הספק כזה בכמעט 20 דקות?

מנקו היה חלש היום, שיחק רוב הזמן כ-4 (אפילו פתח בחמישיה) ונראה פחות מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 14:31 
שוב נתקענו עם שני סנטרים. אבל עם חצי מהכשרון של אלה מהשנה שעברה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 14:41 
היום הייתה התקדמות מהטורניר באילת.
הקבוצה יותר מחוברת ושומרת על שטף התקפי טוב ובריא.
משחקים רוב הזמן ליתרונות, לוקחים מקסימום זריקות טובות, יש תרגילים יעילים על השחקנים הנכונים, למשל במחצית הראשונה בנקס קיבל 5-6 זריקות חצי מרחק טובות וקלע 4 מהן, או ההפעלה של ג'ף בפיק אנד רול שהביאה 2 דאנקים שלו (מאסיסטים של טאי ורביב) ועוד אסיסט יפה לגינת שהוא נתן (אנחנו מכירים את הבעיה שזה שלא צריך לתת את החסימה נותן את החסימה ופה זה לא קרה).
גם כשהפועל החטיאה היא לקחה המון זריקות טובות של השחקנים הנכונים במיקומים הנכונים, וכשאתה לוקח זריקות שבסופו של יום אתה רוצה אתה מרגיש הרבה יותר ביטחון במשחק ההתקפה שלך.

לגבי משחק ההגנה, אני אומר שוב, יש להפועל את כל הכלים להיות קבוצת הגנה טובה ואנחנו רואים ניצוצות מזה בכל משחק אימון.
אני לא מדבר על כמות הנקודות שספגנו, זה נוצר ממספר פסיכי של פוזשנים, אני מדבר על זה שאנחנו לא עובדים מספיק קשה בהגנה, מחפפים, לא תמיד יורדים בזמן, חייבים להגביר את האינטנסיביות שם עד תחילת הליגה כי אני לא קונה את זה שאין לנו כלים לשמור כשיש לך את רביב, מקי, הווארד, ג'ף ורפי.

מקי במשחק מושלם, כשהוא קולע ככה מחוץ לקשת הוא הכי טוב בליגה.
מעבר ל-7 אסיסטים, 21 הנקודות ו5 השלשות היה אפשר לראות את הצורה בה הוא שולט במשחק בכל רגע נתון, כמה דומיננטי הוא במילים ובמעשים, אין מסירה או זריקה שהוא לא מעורב בה.
מעבר לזה אנחנו יודעים מה הוא שווה, יודע לשמור, לשחק קבוצתי ולהגיע לצבע עם צעד מהיר ברמה הכי גבוהה שיש, בימים שהוא עושה מינימום שטויות וקולע מחוץ לקשת אלו המשחקים שאתה מקבל ממנו.

הווארד, ג'ף ותומר היו מצוינים.
הווארד לא זהר אמנם כהרגלו, אבל שוב- 8 נקודות, 7 ריבאונד, 4 חטיפות, 0 איבודים, 0 זריקות שהוא לא צריך לקחת, 17 מדד וכל זה ב 15 דקות. רבים יגידו שזאת לא תרומה של זר (למרות שפר דקה זה מספרים מצוינים) אבל הוא שחקן כל כך חשוב אצלנו, שווה דאבל דאבל כמעט בכל משחק.

ג'ף היה כהרגלו, על הילוך ראשון-שני עשה מה שהוא רוצה בצבע, סיים עם איזה 5 דאנקים ו 12 נקודות במעט מאוד דקות (17 לדעתי) עדיין לא השתלב ב100% ופרנקו מכניס אותו לעניינים לאט לאט.
תומר שוב, יציב איתן כהרגלו, 14 ו7 , פשוט שימשיך ככה.

בקנס במשחק טוב, למרות שלא ניסה לשמור אף לא שנייה.
בהתקפה הוא עשה את מה שהוא יודע הכי טוב, לקלוע - למעשה חזר לכושר של 2 המשחקים הראשונים.
אנחנו חייבים ממנו תפוקה כזו כמעט בכל משחק, הוא הישראלי הכי טוב וכישרוני שלנו והוא צריך לקחת הרבה זריקות (10 ומעלה לערב) כמו שהוא לקח היום, קלע 14 נקודות.
דבר שפשוט נעלם מהמשחק שלו זה ההליכה לקו, דבר שהיה אצלו באנקר ברמות של 5-6 ביקורים למשחק פשוט נעלם ממנו לגמרי, וחבל.

רביב בחצי ראשון לא טוב, עדיין לא מעט איבודים שאני לא מבין איך הוא מצליח לעשות אותם.
חצי שני עלה אחרת, היה הרבה יותר טוב, קלע את הנקודות שלו - אבל עדיין חסרה לי הדומיננטיות שלו במשחק, הוא כאילו רדום, רוצה ממנו יותר תשוקה.

לגבי מנקו -(ומה שרשמו מעליי), ברור שהתפוקה שלו נבעה מיכולת לא טובה שלו, אבל צריך להבין שכשיש לך כל כך הרבה כלים (10-8 שחקנים שכל אחד יכול לסיים בדאבל פיגרס, למעשה חוץ מצוף כל 11 שחקני הסגל קלעו כבר בספרות כפולות בהכנה) אז קשה יותר לקבע דומיננטיות במשחק בודד, אז הפעם הוא זה שלא תרם (בניגוד לרוממה ששם הוא היה זוועת עולם, היום הוא פשוט בקושי לקח חלק במשחק (זרק 4 זריקות) ולכן התפוקה הדלה, דווקא בטורניר באילת הוא זה שכן בלט וקלע 15 ממוצע בכל אחד מהמשחקים.
נגד אשדוד בנקס היה זה שלא תרם, ונגד נס ציונה רביב היה זה שלא תרם. ככה זה הולך להיות גם.

סה''כ היה אחלה משחק, אבל יש עוד עבודה עד הליגה ויהיה מעניין לראות מה יהיה ביום שבת נגד גליל שהיא קבוצה שניצחה את חיפה 20 הפרש.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 17:16 
משהו מוזר לי בדף הסטטיסטיקה, יכול להיות שהשורות של בנקס ומקי התחלפו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
כן.
בסופי.
אפשר לראות שתיקנו במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
ג'ף היה כהרגלו, על הילוך ראשון-שני עשה מה שהוא רוצה בצבע, סיים עם איזה 5 דאנקים ו 12 נקודות במעט מאוד דקות (17 לדעתי) עדיין לא השתלב ב100% ופרנקו מכניס אותו לעניינים לאט לאט.
תומר שוב, יציב איתן כהרגלו, 14 ו7 , פשוט שימשיך ככה.
.

יא אללה איזה כיף לקרוא. כמה התגעגעתי לג׳ף :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
וחובה לציין איזה כיף זה משחק סופש בשעות שילדים יכולים לבוא.
להערכתי הגיעו איזה 200 ילדים קטנטנים למשחק טרום עונה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 21:31 
הכל אמנם בעירבון מוגבל, עדיין שיחקנו נגד קו קדמי שכולל את טל דן, פיטשון ואת זאנה שהרגע חזר מפציעה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2017, 22:23 
הפועל כתב:

הבאתי את הנכד שלי בן 5 בפעם הראשונה. הזדמנות נהדרת להסביר לו "מי נגד מי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2017, 00:24 
הפועל כתב:

כמות הקהל הפתיעה אותי לאללה. מרגש.

מקצועית - מקי היה תענוג. הוא והווארד אדירים בהגנה ויצרו הרבה חטיפות שהובילו למתפרצות קלות. פוטנציאל לשני זרים שהקהל מאוד יאהב. להווארד היו כמה החטאות ממצבים די קלים.
תומר גינת - כל כך שקט, נכס.

אני לא מודאג יותר מדי ממהגנה, מאמין שעם אווירה של משחק אמיתי ובעל ערך, המחויבות תעלה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2017, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
נס ציונה לא ממש היוותה יריב ראוי. שיחקו בלי דקוואן קוק שפצוע (או ג'רמיין ביל שחתם כמחליף זמני וטרם נחת), בלי כדיר, בלי גולן גוט וכששניים משלושת הזרים שכן שיחקו היו חלשים. למעשה כל היריבות שלנו עד עכשיו היו חלשות מאוד ובסגלים חסרים.
אנחנו מצד שני נתנו להם הנחה מאוד גדולה עם רוטציה של משחק לא תחרותי, עם חילופים מתוכננים מראש ודקות מיותרות לצוף ונועם חסון. לא רק שהדקות שלהם באות על חשבון דקות של שחקנים שחשוב שישחקו, בדקות שהם משחקים כל השטף של המשחק ההתקפי נפגע וזה מבזבז את דקות המשחק גם של השחקנים האחרים.

בכל אופן, בלטו לטובה:
מקי - משחק מושלם פחות או יותר. מן הסתם האקס-פקטור היו 5 שלשות, רובן מכדרור כולל שלשה אחת מטורפת 2-3 מטר מעבר לקשת, והוא לא יקלע ככה בכל משחק. אבל מעבר לכך ניהול המשחק שלו היה מעולה. החזיק בכדור בדיוק במידה, עשה אפס טעויות, מצא שחקנים לזריקות טובות ותקף את הסל כשצריך. דווקא בהגנה הוא קצת חיפף בהתחלה ונתן לבראון (שחקן אדיר) לעשות את הנקודות שלו יותר מדי בקלות.
בנקס - הוא משחק פשוט נהדר. מעבר לנקודות שלו הוא עושה המון צרות להגנה עם הריצה שלו על חסימות והתנועה המתמדת שלו בהתקפה. הוא גם הראשון לטוס למתפרצות, למרות שהוא לא סיים אותן מספיק טוב וגם לא תמיד קיבל מסירות טובות. גם בהגנה הוא שומר נהדר. קצת מפריע לי חוסר הביטחון שלו האובר-מוטיבציה והרצון המופגן והמוגזם להראות שהוא רוצה ומתאמץ (עוד מסוף העונה שעברה). זה היה חמוד בהתחלה אבל הוא צריך כבר להשתחרר מזה ולהיות יותר קר רוח.
הווארד - היה אנמי במחצית הראשונה, אבל בתחילת הרבע השלישי היה לו רצף משוגע של פעולות חיובית עם כמה סלים רצופים, שליטה בריבאונד וחטיפות. הוא לא עושה טעויות במשחק שלו, אבל אני רוצה לראות אם הוא יכול לעשות מספיק פעולות חיובית ולהשפיע על המשחק גם כשאנחנו לא משחקים מול יריבה כל כך חלשה (בעיקר בקו הקדמי העלוב שהם העמידו).
ג'ף - ג'ף המוכר והטוב. זה די הזוי בעיניי איך הוא לא מקבל קרדיט בכלל על כמה שהוא מוכשר. מתוך ששת הסלים שלו, ארבעה היו דאנקים קלילים ונטולי מאמץ, ועוד סל אחד שבו הוא חטף את הכדור מהוצאת חוץ, רץ את כל המגרש מול הגבוה של נס ציונה וסיים בסקופ ליי-אפ בשמאל. מהלך שמעט מאוד גבוהים בליגה מסוגלים לעשות. אם מי שהיה נותן משחק כמו שג'ף נתן היה איזה זר אלמוני שנחת שלשום כולם היו מתלהבים ומדברים על איזה כישרון החתמנו. בגלל שזה ג'ף אז משום מה עדיין מתייחסים אליו כאל שחקן מוגבל, שחקן האסל בלבד, שחקן שהיכולות המקצועיות שלו נתונות איכשהו בסימן שאלה.

בלט לרעה - מנקו. מחטיא זריקות נוחות, לוקח זריקות רעות, מחרב מתפרצות, בורחים לו כדורים מהידיים, מוסר מסירות מחרידות, עושה טעויות בהגנה. נראה לא מאופס לחלוטין. בשני המשחקים באילת הוא עשה 14 ו-16 נקודות אז אני מניח שהוא נראה שם הרבה יותר טוב אבל בשני המשחקים שראיתי אותו, נגד חיפה ואתמול, הוא נראה לא קשור לענף, כאילו לקחו בחור מהרחוב ושמו אותו על מגרש כדורסל. לא ברור מה קורה איתו וזה די מדאיג, במיוחד כשמתייחסים לזה שהוא אמור לתפוס נתח דקות גדול מאוד בעמדות 3-4, חוץ ממנו יש ואקום בעמדות האלה ובערך כל הקבוצה נבנתה בשביל לתת לו את הבמה (הבאנו שני זרים על עמדה 5, רכז וגם הזר הרביעי אמור לבוא לעמדות הגארד). אני גם ככה חושב שאנחנו דלילים בעמדות הפורוורד אבל אם מנקו ייראה ככה אנחנו נהיה בבעיה רצינית.

מעבר לכך, תומר מוכיח שוב כמה הוא מכונת מספרים וכמה הוא ריבאונדר אדיר, בייחוד ביחס לנתונים שלו. רביב נראה יותר טוב, רק שיפסיק כבר לדרוך על הקו כשהוא זורק שלשות, לא מבין מה הקטע שלו עם זה. איידן היה מצוין בהגנה, כרגיל כשהוא משחק. היכולות ההגנתיות שלו ממש ממש מרשימות. גם הסייז שלו וגם הטכניקה. בניגוד מוחלט לכל הגבוהים הישראלים, כל מיני זלמנסון, נסטרנקו, ביר-כץ, שאין להם מושג קלוש איך שומרים. צריך לשפר את היכולת שלו לסיים בצבע כשהוא מקבל כדורים (יש לו את הכלים בשביל זה), אבל כשהוא בריא הוא שחקן איכותי.
שולמן היה חלש. צוף פשוט לא ברמה ולמען האמת אני לא מבין איזו אינדיקציה היינו אמורים לקבל עד עכשיו שהוא כן ברמה של ליגת העל, חוץ מאיזה משחק לפרוטוקול נגד מכבי חיפה לפני שנה וחצי שלא אומר כלום. הוא שומר רע מאוד, הוא לא יודע להוריד כדור לרצפה וגם הקליעה שלו כרגע לא יותר מבינונית. הוא צריך ללכת ללאומית ולהפוך שם לשחקן כדורסל, כי כרגע הוא לא כזה ואני גם לא רואה איך הוא נהפך לכזה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2017, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
מתי המשחק מול גליל?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2017, 00:04 
שבת הקרובה, 23.9 בשעה 1930 באולמנו הביתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2017, 08:23 
פתוח לקהל? כי אין פרסומים בפייסבוק או באינסטגרם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2017, 11:39 
פתוח לקהל, הכניסה חופשית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל אצלי בלב כתב:
פתוח לקהל? כי אין פרסומים בפייסבוק או באינסטגרם

חבל באמת, אם הייתי מקבל בדיוור ישיר הייתי שם לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 19:14 
עדכונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 19:24 
הפועל נ. גלבוע גליל - מחצית - 44:41 לגלבוע.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 19:38 
לפי הדפים אז זה 44-41 לגלבוע.
מבין שהיה רבע ראשון טוב של הפועל ורבע שני , איך נאמר, פחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 19:54 
רבע שלישי הסתיים בק 67:65 לגלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 20:35 
נצחנו 92-89

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 20:38 
יש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 21:00 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
ניצחנו במשחק שמועלם ואסתרון שפטו?! זה מדהים אפילו במשחק אימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: