תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת"א רמלה - הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2017, 20:23 
הוקיץ׳ תזכיר לי פעם אחרונה שקבוצה חדשה לגמרי של הפועל התחברה ושיחקה כדורגל שוטף ולא היו טענות למאמן כזה או אחר ב20 שנה האחרונות. ובוא ניקח החוצה מהמשוואה את קבוצת הדאבל. אפשר לחשוב איזה חומר שחקנים יש להפועל שבכל שיטה אחרת היו משחקים כדורגל שוטף בארבעה מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2017, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
Liverpool כתב:
יש תקציר אפשהו?

https://www.youtube.com/watch?v=d1JMAZX0WW8

מומלץ לעקוב אחר הערוץ הזה.
הם נותנים את השערים תוך כדי המשחק ואת התקציר המלא לאחר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2017, 21:19 
chimpfive כתב:
הוקיץ׳ תזכיר לי פעם אחרונה שקבוצה חדשה לגמרי של הפועל התחברה ושיחקה כדורגל שוטף ולא היו טענות למאמן כזה או אחר ב20 שנה האחרונות. ובוא ניקח החוצה מהמשוואה את קבוצת הדאבל. אפשר לחשוב איזה חומר שחקנים יש להפועל שבכל שיטה אחרת היו משחקים כדורגל שוטף בארבעה מחזורים.

תזכיר לי מתי ב-20 השנים האחרונות הפועל שיחקה בלאומית והציגה את התקציב הכי גבוה בהסטוריה של הליגה הזאת. לא יאמן איזה ניתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:

תזכיר לי מתי ב-20 השנים האחרונות הפועל שיחקה בלאומית והציגה את התקציב הכי גבוה בהסטוריה של הליגה הזאת. לא יאמן איזה ניתוק.

אין יותר מדוייק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 06:25 
KingAlpaca כתב:
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:

אין יותר מדוייק מזה.
איך זה קשור? עדיין קבוצה חדשה, מאמן חדש, ליגה חדשה עם סגנון משחק אגרסיבי ומגעיל, ומגרשים פח.
ועם כל זה אחרי 4 משחקים אתה ב 100% הצלחה בלי שער חובה.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 07:13 
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:

לא שיחקנו בלאומית ב20 שנים האחרונות. עדיין העבודות הן שמדובר בקבוצה חדשה לגמרי, בליגה חדשה, ושוב בעלים חדשים. ועדיין, אני לא מצליח להבין מה הציפיות שלך, נכון רמת השחקנים של הפועל לליגה הלאומית היא כמו שאתה אומר ״מעל לליגה״ מה שמביא לך 4 מ 4, כל הכבוד לאיווניר שהרכיב את הקבוצה שהיא מעל לליגה.
ועדיין ״מעל לליגה״ לא עושה את חבורת השחקנים שלנו לשחקני כדורגל שאפשר לצפות מהם לשחק כדורגל ב100 רמות יותר טוב ממה שהם משחקים. עכשיו בגלל שאני מנותק, ואתה המאסטר לענייני לאומית, וכדורגל בכלל, אני מזמין אותך להסביר להדיוטות כמוני, באיזה מערך נראה כאן את ברצלונה החדשה, 4-3-3, 4-4-1, 3-5-2, 3-3-4?
באיזה מערך ניר לקס ישחרר כדור בנגיעה לשחקני הסילון האימתניים בנש ועידן כהן שיחתכו את ההגנה ויתנו קרוסים להירש וגנדה, 4-1-2-1?
או שאולי צריך לתת צ׳אנס ליונתן רודינוב או שולמייסטר.
ואיזה קשרים ישחקו את הכדורגל שאתה כה מייחל לו? בוא נתייחס לרשימת ה״מעל לליגה״ המרשימה שלנו, אולי רז נחמיאס, טקיאר, גיא בדש, או עמית מלכה? קצת לא הוגן מצידי, בוא ניקח הקרם דה לה קרם אביחי ידין, גלבאן, גרץ, וברשקצי, אולי הרביעייה הזאת שלא שיחקה יותר מדי ביחד, יתנו לנו סוף סוף לראות כדורגל שמח, ואני באמת מנמיך ציפיות, אולי צריך להשקיע במערך שיתן לשחקני קרם האלה לתת דרור ליכולות שלהם ולנו להנות מתצוגות שיא.

בוא תחבר אותי למציאות, אני אשמח ללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
מזכירים פה לא מעט את מכבי נתניה של שנה שעברה שדרסה את הליגה. להלן תוצאותיה בארבעת המחזורים הראשונים בשנה שעברה:
1) הפועל פתח תקוה (ח) 0-0 [תיקו 0 מול קבוצת חלק עליון]
2) הפועל עכו (ב) 0-4 [נצחון מרשים מול העולה השניה]
3) מכבי שעריים (ח) 2-1 [נצחון דחוק אחרי חזרה מפיגור מול הקבוצה החלשה בליגה]
4) הפועל רמת גן (ב) 1-2 [נצחון בדקה ה90 מול קבוצת חלק עליון]

לסיכום: נקודות 10/12, מאזן שערים 2:8

אני לא אומר שזה לא יפה. אבל לאמר שזה יותר מרשים ממה שהפועל שלנו עשתה בינתיים? ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
היו לנתניה לא מעט קשיים במהלך משחקים בעונה הקודמת.
בסיבוב השני הם לא ניצחו ארבעה משחקים רצוף ועפו בגביע מול ראשון בבית.
1-1 מול נשר בבית שכמעט ירדה ליגה, 4-4 בהרצליה מול קבוצת תחתית, 3-3 בבית מול בני לוד ו-3-3 מול רמלה. אחרי זה ניצחון ושוב 0-0 בבית מול עפולה.
ולא מעט שערים של ערן לוי ב-5 הדקות האחרונות שהביאו להם נקודות.
וזה נגמר ב-20 הפרש מהמקום השלישי.
אז גם כשאנחנו נאבד פה ושם נקודות, הקהל מתבקש לא לאבד פרופורציות ולא להיכנס לפאניקה.
ואנחנו לא נבקיע העונה 80 שערים כמו נתניה, אבל גם לא נקבל 41 או משהו שקרוב לזה, ולא שלישיות ורביעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ת
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
yos כתב:
יכול להיות שזה הפנדל הראשון שקיבלנו מחכמון מאז רבע גמר הגביע מול בית"ר ירושלים? (אפריל 2011)
יכול להיות שהפנדל הזה (של גלבאן) היה יותר מפוקפק מהפנדל ההוא?

לא היה שומדבר מפוקפק בפנדל אמש

או בפנדל של תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 14:09 
מעניין גם אם נתניה, בני יהודה לפני שנתיים וקבוצות אחרות ששלטו בלאומית ביד רמה שיחקו כדורגל שוטף ומהנה לצפייה או יותר כמו הפועל כי זה מה שאפשר להציג בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 19:07 
אנטיגונה כתב:
היו לנתניה לא מעט קשיים במהלך משחקים בעונה הקודמת.
בסיבוב השני הם לא ניצחו ארבעה משחקים רצוף ועפו בגביע מול ראשון בבית.
1-1 מול נשר בבית שכמעט ירדה ליגה, 4-4 בהרצליה מול קבוצת תחתית, 3-3 בבית מול בני לוד ו-3-3 מול רמלה. אחרי זה ניצחון ושוב 0-0 בבית מול עפולה.
ולא מעט שערים של ערן לוי ב-5 הדקות האחרונות שהביאו להם נקודות.
וזה נגמר ב-20 הפרש מהמקום השלישי.
אז גם כשאנחנו נאבד פה ושם נקודות, הקהל מתבקש לא לאבד פרופורציות ולא להיכנס לפאניקה.
ואנחנו לא נבקיע העונה 80 שערים כמו נתניה, אבל גם לא נקבל 41 או משהו שקרוב לזה, ולא שלישיות ורביעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 22:05 
אנטיגונה כתב:
Liverpool כתב:
יש תקציר אפשהו?

מגניב שהם שמים תקצירים תוך כדי משחק, אבל מה הקטע של העריכה המוזרה הזו? גוזרים חלקים מן התקציר באמצע ההתקפה או תוך כדי מילה של השדרן, רק כדי לקפוץ 4 שניות קדימה...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2017, 22:05 
אנטיגונה כתב:
Liverpool כתב:
יש תקציר אפשהו?

מגניב שהם שמים תקצירים תוך כדי משחק, אבל מה הקטע של העריכה המוזרה הזו? גוזרים חלקים מן התקציר באמצע ההתקפה או תוך כדי מילה של השדרן, רק כדי לקפוץ 4 שניות קדימה...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2017, 09:38 
100%anti beitar כתב:
מעניין גם אם נתניה, בני יהודה לפני שנתיים וקבוצות אחרות ששלטו בלאומית ביד רמה שיחקו כדורגל שוטף ומהנה לצפייה או יותר כמו הפועל כי זה מה שאפשר להציג בליגה הזאת.

כולנו ראינו איך הפועל נראתה כשמר מאמן נזכר שאפשר לשחק עם שני בלמים. זה באמת לא מדע טילים, ולא צריך להיות גאון כדי לראות שהפועל הרבה יותר טובה עם שני בלמים, בטח כשזה משחרר את בנש להיות מגן שזה התפקיד הטבעי שלו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2017, 10:20 
אין משמעות לאיך נראים מהסיבה הפשוטה שלא תהיה
המשכיות מבחינת הסגל לעונה הבאה אם נעלה.
היה ונעלה אולי 3/4 שחקנים שווים הרכב כל השאר סגל מורחב
ושחקנים שיושאלו/יעברו לקבוצות אחרות.
טוב שעשו הגנה חזקה כי זה כרגע מה שעושה את ההבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2017, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:

אם אתה עולה וממשיך עם איווניר אני לא בטוח שה 11 שלך לא יהיו

ינקו
????? גוטליב סוארס דגני בנש
ידין ?????
????? ??????
?????

ככה שבפועל אתה עולה כמעט עם כל החלק האחורי, ובשביל לסגורר 11 ברמה טובה פלוס אתה צריך ישראלי בכיר ו 4 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2017, 20:26 
el dudernio כתב:
bruno conti כתב:

אם אתה עולה וממשיך עם איווניר אני לא בטוח שה 11 שלך לא יהיו

ינקו
????? גוטליב סוארס דגני בנש
ידין ?????
????? ??????
?????

ככה שבפועל אתה עולה כמעט עם כל החלק האחורי, ובשביל לסגורר 11 ברמה טובה פלוס אתה צריך ישראלי בכיר ו 4 זרים.

גוטליב? לא יהיה שחקן שלך בשום מצב.
ינקו דגני סוארס היחידים ששווים הרכב בליגת העל אם רוצים
לעשות שם משהו מעבר לדשדוש.
כן צריך לשים לב ולשתף שחקנים כמו ברשצקי גנדה ויונתן כהן מהנוער שאם הדיבור עליו
נכון לא הבנתי למה הוא לא בבוגרים למה מחכים בדיוק? ליגה לאומית הזדמנות נהדרת
לתת לו להשתפשף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
א. גוטליב גם שנה שעברה ביקש להשתחרר בחינם והבורר זרק אותו מכל המדרגות. אחרי זה כמו ילד טוב הוא חזר לשחק.

ב.מה זה רוצים לעשות משהו? רוצים להתברג לפליאוף עליון בשנה הראשונה. אם תצליח להשתחל למקום 4 ואירופה זה הישג. בשביל זה אתה צריך שהזרים יהיו בינגו ואז יש לך את זה בלי להשתגע כלכלית.

ג. כי ליונתן יש עוד שנתיים בנוער ולכן אין טעם לתת לו לשבת על הספסל של הבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 10:04 
100%anti beitar כתב:

מה זה החארטה הזו "זה מה שאפשר להציג בליגה הזאת"?
שים את מכבי וב"ש בלאומית והן מסיימות כל משחק עם 5-0 קל (מיותר להגיד שהן לא יספגו יותר מ-5 שערים בכל העונה ובטח שלא יפסידו).
מי שמשחק כדורגל מהנה, ישחק אותו בכל ליגה ובכל מגרש.
נראה כמה זמן הפועל תמשיך עם המזל הזה של אי-ספיגת שערים (שיגרום גם להפסדים להגיע). בינתיים בשלושה מתוך ארבעת המשחקים שלנו היינו קרובים מרחק יריקה מלספוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 10:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
100%anti beitar כתב:

שים את מכבי וב"ש בלאומית והן מסיימות כל משחק עם 5-0 קל (מיותר להגיד שהן לא יספגו יותר מ-5 שערים בכל העונה ובטח שלא יפסידו).
נראה כמה זמן הפועל תמשיך עם המזל הזה של אי-ספיגת שערים (שיגרום גם להפסדים להגיע). בינתיים בשלושה מתוך ארבעת המשחקים שלנו היינו קרובים מרחק יריקה מלספוג.

מה קשור שים את ב"ש ומכבי? נתנו פה דוגמא טובה של קבוצות שעלו בהליכה לליגת העל ושיחקו כדורגל +- כמונו ואתה מביא לנו קבוצה עם 110 מיליון ועם 6 זרים.
ומזה מזל אל תשאל, בעטו נגדנו בכל ה4 משחקים ביחד אולי אולי 10 בעיטות למסגרת וכנראה שגם הגזמנתי. תוסיף את העבודה ששיחקת מול חלוצים חלשים + יש לך את השוער הכי טוב בליגה וקיבלת 4 משחקים ללא ספיגה.. ברור שנספוג שערים העונה ונאבד נק' ולא ברור לי מה ניסית לאמר פה?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ת"א רמלה - הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
איזה מזל ואיזה בטיח, אני צריך ממש להתאמץ כדי להזכר באיזה הצלה משמעותית של יאנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 11:01 
el dudernio כתב:
א. גוטליב גם שנה שעברה ביקש להשתחרר בחינם והבורר זרק אותו מכל המדרגות. אחרי זה כמו ילד טוב הוא חזר לשחק.

ב.מה זה רוצים לעשות משהו? רוצים להתברג לפליאוף עליון בשנה הראשונה. אם תצליח להשתחל למקום 4 ואירופה זה הישג. בשביל זה אתה צריך שהזרים יהיו בינגו ואז יש לך את זה בלי להשתגע כלכלית.

ג. כי ליונתן יש עוד שנתיים בנוער ולכן אין טעם לתת לו לשבת על הספסל של הבוגרים.

גוטליב והפועל זה סיפור גמור
להיכנס לפלייאוף עליון זה אומר הרכב כמעט חדש לגמרי למעט2/3 שחקנים.
חבל על הזמן בנוער של יונתן כהן אם הוא באמת כזה עילוי
מה זה מעניין כמה נשאר לו בנוער מבחינת גיל?
הוא טוב תעלה אותו לבוגרים תשפשף אותו ותרוויח אותו הרבה יותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 11:07 
shaharot כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
100%anti beitar כתב:

מה קשור שים את ב"ש ומכבי? נתנו פה דוגמא טובה של קבוצות שעלו בהליכה לליגת העל ושיחקו כדורגל +- כמונו ואתה מביא לנו קבוצה עם 110 מיליון ועם 6 זרים.
ומזה מזל אל תשאל, בעטו נגדנו בכל ה4 משחקים ביחד אולי אולי 10 בעיטות למסגרת וכנראה שגם הגזמנתי. תוסיף את העבודה ששיחקת מול חלוצים חלשים + יש לך את השוער הכי טוב בליגה וקיבלת 4 משחקים ללא ספיגה.. ברור שנספוג שערים העונה ונאבד נק' ולא ברור לי מה ניסית לאמר פה?

התקציב בכלל לא רלוונטי למה שאמרתי.
התייחסתי לטענה ש"זה מה שאפשר להציג בליגה הזאת". זה פשוט לא נכון. הפועל, גם עם הסגל הנוכחי, יכולה לשחק כדורגל הרבה יותר טוב ממה שהציגה עד עכשיו. למה? כי המערך שלך דפוק והשחקנים שמורכבים לא מתאימים למטרה הרצויה (משחק שוטף ומהנה).
ואתה וסומך יכולים להמשיך לטמון את הראש בחול. חוץ מהמשחק נגד ראשון, בנס לא ספגנו שער העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 11:59 
עד המ!!ת הפועל כתב:
100%anti beitar כתב:

בסדר, אדון "זה יהיה נס אם נוציא תיקו נגד רמלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 12:22 
הוקיץ' כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
100%anti beitar כתב:

בסדר, אדון "זה יהיה נס אם נוציא תיקו נגד רמלה".

אני מבין שאתה חדש בקטע הזה של אהדת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 14:20 
להיות אוהד הפועל זה להיות תבוסתן בקטע מביך ללא שום קשר למציאות?
טוב לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 14:36 
עד המ!!ת הפועל כתב:
100%anti beitar כתב:

האמת ששאלתי כי אני באמת לא יודע, לא רמזתי לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 15:56 
הוקיץ' כתב:
להיות אוהד הפועל זה להיות תבוסתן בקטע מביך ללא שום קשר למציאות?
טוב לדעת.

א. יש הרבה אוהדי הפועל שיענו "כן" על השאלה שלך.
ב. אני לא ביניהם.
ג. תנסה יותר לכיוון הנאחס ההפוך בהקשר שלי.

100%anti beitar כתב:
האמת ששאלתי כי אני באמת לא יודע, לא רמזתי לכלום.

במצב הנוכחי של הפועל, לא אכפת לי לשאוף להיות כמו נתניה (וכבר אמרתי את זה לא מזמן). תקציב נמוך וכדורגל טוב.
אבל בכללי, לשאוף להיות כמו נתניה ובני-יהודה זה לא משהו חיובי בהקשר של הפועל.
כשאמרו שיהיה תקציב של 15 מיליון בלאומית, ציפיתי לראות כדורגל יפה ושוטף עם שליטה ללא עוררין, שרק ישתפר עם הזמן. לא נראה שזה הולך בכיוון הזה, אלא יותר כדורגל בינוני עם הברקות פה ושם. זה מה שמבאס אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 16:16 
מצד שני, חוץ מנגד הרצליה היריבות שלנו לא הגיעו למצבים כמעט בכלל. ואני חושב שכן יש שליטה ללא עוררין, גם אם זה לא כיף לצפייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2017, 16:33 
אני זוכר גם מצבים של 100% שער של לוד ורמלה, אבל לאנשים יש זיכרון קצר.
בכל מקרה, אני אחכה למשחקים נגד היריבות הרציניות שלנו לעליה ואז אשפוט. אם נצלח את המשחקים האלה, אני אוכל להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: