הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:
הוקיץ׳ תזכיר לי פעם אחרונה שקבוצה חדשה לגמרי של הפועל התחברה ושיחקה כדורגל שוטף ולא היו טענות למאמן כזה או אחר ב20 שנה האחרונות. ובוא ניקח החוצה מהמשוואה את קבוצת הדאבל. אפשר לחשוב איזה חומר שחקנים יש להפועל שבכל שיטה אחרת היו משחקים כדורגל שוטף בארבעה מחזורים.
תזכיר לי מתי ב-20 השנים האחרונות הפועל שיחקה בלאומית והציגה את התקציב הכי גבוה בהסטוריה של הליגה הזאת. לא יאמן איזה ניתוק.
לא שיחקנו בלאומית ב20 שנים האחרונות. עדיין העבודות הן שמדובר בקבוצה חדשה לגמרי, בליגה חדשה, ושוב בעלים חדשים. ועדיין, אני לא מצליח להבין מה הציפיות שלך, נכון רמת השחקנים של הפועל לליגה הלאומית היא כמו שאתה אומר ״מעל לליגה״ מה שמביא לך 4 מ 4, כל הכבוד לאיווניר שהרכיב את הקבוצה שהיא מעל לליגה.
ועדיין ״מעל לליגה״ לא עושה את חבורת השחקנים שלנו לשחקני כדורגל שאפשר לצפות מהם לשחק כדורגל ב100 רמות יותר טוב ממה שהם משחקים. עכשיו בגלל שאני מנותק, ואתה המאסטר לענייני לאומית, וכדורגל בכלל, אני מזמין אותך להסביר להדיוטות כמוני, באיזה מערך נראה כאן את ברצלונה החדשה, 4-3-3, 4-4-1, 3-5-2, 3-3-4?
באיזה מערך ניר לקס ישחרר כדור בנגיעה לשחקני הסילון האימתניים בנש ועידן כהן שיחתכו את ההגנה ויתנו קרוסים להירש וגנדה, 4-1-2-1?
או שאולי צריך לתת צ׳אנס ליונתן רודינוב או שולמייסטר.
ואיזה קשרים ישחקו את הכדורגל שאתה כה מייחל לו? בוא נתייחס לרשימת ה״מעל לליגה״ המרשימה שלנו, אולי רז נחמיאס, טקיאר, גיא בדש, או עמית מלכה? קצת לא הוגן מצידי, בוא ניקח הקרם דה לה קרם אביחי ידין, גלבאן, גרץ, וברשקצי, אולי הרביעייה הזאת שלא שיחקה יותר מדי ביחד, יתנו לנו סוף סוף לראות כדורגל שמח, ואני באמת מנמיך ציפיות, אולי צריך להשקיע במערך שיתן לשחקני קרם האלה לתת דרור ליכולות שלהם ולנו להנות מתצוגות שיא.
בוא תחבר אותי למציאות, אני אשמח ללמוד.