תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 07:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איווניר
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 08:08 
עד עכשיו, איוניר בסדר במבחן התוצאה שהוא המבחן העיקרי שלו וצריך להיצמד אליו. (לא רוצה לחפור על ה-352 בהרכב הסגל שלנו).
הבעייתי היא הבחירה בו. לאחרונה נכתב שראה בהפצעה מהפועל הזדמנות אחרונה, ואני התעצבתי שהפכנו לקבוצת ההזדמנויות האחרונות.

אבל, הבחירה בו כמו גם הסגל היא הניסנובים ...
ולניסנובים יש כבר מבחן תוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הראייון המתסכל שלו אחרי המשחק, נראה שנצטרך להתרגל למערך שלושת הבלמים הארור הזה
הוא מחפש להוכיח שכולם טועים והוא זה שצודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 10:29 
הוקיץ' כתב:
נועם מה שאתה כותב פה זו בדיוק הבעיה של הכדורגל הישראלי. פרשנות לפי השפיץ של הנעל.
ניצחנו אז הכל בסדר ואיווניר בסדר גמור. הדרך הבטוחה לכישלון.

ומה הבעיה עם הביטויים האלה? קיללתי מישהו? אמרתי משהו שהוא לא לגופו של עניין? מה זו הרגישות המוזרה הזו? ג'יזס.
ואני מצטער, אבל אם הטיעון של הוא "טיפה צניעות" או "אתה לא קונטה" אז באמת עדיף שנסגור את הדיון פה. אפשר להעביר ביקורת גם בלי להיות מאמן כדורגל ואתה יודע מה? לא מעט פעמים זה המאמן שטועה.

וואלה. אני דווקא חושב שהבעיה של הכדורגל הישראלי זה שכל אוהד ביציע מרשה לעצמו לזלזל במאמן ובשחקנים שקורעים את התחת במגרש, כאילו הוא מינימום קאפלו.

לא אמרתי שהכל בסדר, ואני הראשון שיסכים שהתוצאה היא לא חזות הכל, אבל היא גם בטח לא איזה נתון סטטיסטי לא רלוונטי. אני גם לא מאלו שחושבים שמאמן לא יכול לטעות או שאוהדים ביציע לא מבינים כלום. ממש לא. אני רק לא אוהב את הביטול והזלזול הזה כלפי אחרים, בעיקר כשהם כרגע מביאים תוצאות סבירות.

אני לא אוהב שרצים ומזלזלים בבנאדם וקוראים לו בלוף חסר מושג. זה לא ענין של רגישות, לא נעלבתי בשמו, זה ענין של היחס שלנו כקהל כלפי אלו שלובשים את החולצה האדומה ומייצגים אותנו על הדשא. ענין של לתת כבוד לשחקנים שלך ולמאמן שלך (אלא אם יוכיחו שלא מגיע להם). השיח הפוגעני הזה הוא לא טוב לנו כקהל ולא טוב למועדון. אפשר להשמיע ביקורת גם בלי להתבטא בצורה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 10:50 
אין בעיה עם מערכים חדשים, הבעיה היא שהמערך הזה לא מותאם לקבוצה.
בנש צריך להיות מגן, עידן כהן צריך להיות בספסל, גלאבן צריך להיות מתחת לחלוץ, גנדה צריך לשחק באגף.
כל הדברים האלו לא יכולים לקרות במערך של 5-3-2.
ולמרות זאת, אני סומך על איווניר שיהיה עם יד על הדופק. ההחתמה של שחר הירש והשחרור המהיר של לופס מראים שהוא לא עיוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 12:56 
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:
נועם מה שאתה כותב פה זו בדיוק הבעיה של הכדורגל הישראלי. פרשנות לפי השפיץ של הנעל.

ומה הבעיה עם הביטויים האלה? קיללתי מישהו? אמרתי משהו שהוא לא לגופו של עניין? מה זו הרגישות המוזרה הזו? ג'יזס.
ואני מצטער, אבל אם הטיעון של הוא "טיפה צניעות" או "אתה לא קונטה" אז באמת עדיף שנסגור את הדיון פה. אפשר להעביר ביקורת גם בלי להיות מאמן כדורגל ואתה יודע מה? לא מעט פעמים זה המאמן שטועה.

וואלה. אני דווקא חושב שהבעיה של הכדורגל הישראלי זה שכל אוהד ביציע מרשה לעצמו לזלזל במאמן ובשחקנים שקורעים את התחת במגרש, כאילו הוא מינימום קאפלו.

לא אמרתי שהכל בסדר, ואני הראשון שיסכים שהתוצאה היא לא חזות הכל, אבל היא גם בטח לא איזה נתון סטטיסטי לא רלוונטי. אני גם לא מאלו שחושבים שמאמן לא יכול לטעות או שאוהדים ביציע לא מבינים כלום. ממש לא. אני רק לא אוהב את הביטול והזלזול הזה כלפי אחרים, בעיקר כשהם כרגע מביאים תוצאות סבירות.

אני לא אוהב שרצים ומזלזלים בבנאדם וקוראים לו בלוף חסר מושג. זה לא ענין של רגישות, לא נעלבתי בשמו, זה ענין של היחס שלנו כקהל כלפי אלו שלובשים את החולצה האדומה ומייצגים אותנו על הדשא. ענין של לתת כבוד לשחקנים שלך ולמאמן שלך (אלא אם יוכיחו שלא מגיע להם). השיח הפוגעני הזה הוא לא טוב לנו כקהל ולא טוב למועדון. אפשר להשמיע ביקורת גם בלי להתבטא בצורה כזו.

יש הרבה בעיות בכדורגל הישראלי, אני ממש לא חושב דהעברת ביקורת מקצועית ע"י אוהדים (אפילו אם היא נעשית בשפה מזלזלת) היא אחת מהן.
ואתה יודע מה? האשכול הזה נפתח בלהט שאחרי משחק ומן הסתם התערבב שם גם חלק מהתסכול שלי מאיווניר. אני מתנצל אם השפה הייתה מעט מוגזמת.
הייתי שמח אם נוכל להתמקד בצד המקצועי מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

ברצינות?
כאילו באמת?
אתה לא צוחק?
זאת לא בדיחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
אשמח לראות את גנדה בתור קיצוני שמאלי , הירש בחוד עם אקסברד , בדש במקום גלאבן ולקס במקום ידין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 13:58 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

ברצינות?
כאילו באמת?
אתה לא צוחק?
זאת לא בדיחה?

זה חצי בציניות. אני לא חושב שזו הבעיה של הכדורגל הישראלי אבל זו תופעה מעצבנת לכשעצמה. נכונה לכל תחום אגב, אבל בולטת מאד ביציעים של קבוצות כדורגל וכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 14:00 
הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
הוקיץ' כתב:

יש הרבה בעיות בכדורגל הישראלי, אני ממש לא חושב דהעברת ביקורת מקצועית ע"י אוהדים (אפילו אם היא נעשית בשפה מזלזלת) היא אחת מהן.
ואתה יודע מה? האשכול הזה נפתח בלהט שאחרי משחק ומן הסתם התערבב שם גם חלק מהתסכול שלי מאיווניר. אני מתנצל אם השפה הייתה מעט מוגזמת.
הייתי שמח אם נוכל להתמקד בצד המקצועי מעכשיו.

גם אני לא חושב, זה סתם היה קונטרה למשפט הפותח שלך. וחוץ מזה, אחלה :ROSE:

זה לא שאני עף על כל החלטה של איווניר, אבל בעיני מוגזם לקטול בצורה כזו. זה לא מוצדק (בניגוד למשל למה שהיה לגבי כמה מההחלטות המקצועיות של קורצקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 17:48 
עוד ניצחון למרות המאמן.
על המערך המטופש שלו נאמר כבר הכל, אבל האמת שהמערך פחות מטריד אותי. מה שבעיקר מטריד אותי זה שהוא לא יודע לזהות מתי הנסיונות שלו לא עובדים.
הוא לא רואה שבנש צריך לשחק מגן ימני, שגנדה הוא לא חלוץ, שטקיאר לא קשור לענף וכו'. לפני שבועיים הוא לא זיהה שנגד הבונקר היה צריך להסיט את גנדה וברשצקי לאגפים. בגדול, למעט הספסול של גלבאן אני לא רואה שום הסקת מסקנות מצידו.
הרבה שחקנים שיחקו כמגנים ימניים מתחילת העונה אבל המגן הימני הטוב בסגל לא שיחק שם שניה אפילו. הרבה שחקנים שיחקו בתור מגנים שמאליים אבל אף אחד מהם לא מגן שמאלי טבעי. בגדול יש לנו פה מאמן שראה הרבה את צ'לסי ויובנטוס אבל כנראה לא באמת הבין מה הוא רואה.
אנחנו נמשיך לנצח כי היתרון האיכותי שלנו הוא עצום, אבל מבחינתי איווניר אכזבה די גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר את בן שמעון שהתעקש ששכטר חלוץ ודמארי שחקן קו במקום להחליף ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
ככל שעובר הזמן פחות ופחות מפריע לי המערך אבל יותר ויותר מפריע לי ציוות השחקנים בתוכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 17:53 
:LOL2: :LOL2:
פורום של הזוים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:02 
כל מילה של הוקיץ'
מחליף אותו במימר מחר בבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:21 
Gili כתב:
כל מילה של הוקיץ'

ואז מימר יעשה 2 תוצאות תיקו ונגיד "לפחות עם איווניר ניצחנו עכשיו גם את זה לא"

3 מ3
6-0 בגולים וזה מה שחשוב

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:22 
החילוף השלישי שלו כמעט גמר אותנו. טקיאר מדקה 60 בלי אוויר, היה חייב להוציא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
Gili כתב:
כל מילה של הוקיץ'

ואז מימר יעשה 2 תוצאות תיקו ונגיד "לפחות עם איווניר ניצחנו עכשיו גם את זה לא"

3 מ3
6-0 בגולים וזה מה שחשוב

נכון. יש טענות לאיווניר, אבל בפועל הקבוצה מנצחת וגם היום נראתה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:26 
החילוף השלישי היה אחד הדברים המוזרים.
גם שם את גרץ מגן ימני, גם שם את טקיאר קיצוני שמאלי, גם הוציא את מוטי שבלעדיו לא עברנו את האמצע וגם עשה אותו בדקה 67 ככה שבנס לא סיימנו בעשרה שחקנים אחרי הפציעה של ידין.
חילוף שכל כולו נזק טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:29 
גרץ היה אמור לשחק בקישור אבל אחרי כמה דקות איווניר קלט שטקיאר גמור ולכן העביר אותו קדימה והוריד את גרץ.

לא מבין איך הוא פספס את זה, כי היה ברור שטקיאר שפך מנוע הרבה קודם וחייב להיות מוחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:30 
הוקיץ' כתב:
החילוף השלישי היה אחד הדברים המוזרים.
גם שם את גרץ מגן ימני, גם שם את טקיאר קיצוני שמאלי, גם הוציא את מוטי שבלעדיו לא עברנו את האמצע וגם עשה אותו בדקה 67 ככה שבנס לא סיימנו בעשרה שחקנים אחרי הפציעה של ידין.
חילוף שכל כולו נזק טהור.

ברשצקי יצא כי שיחק פעמיים באמצע שבוע עם הצעירה כשהפועל תשחק גם בשלישי. היה טיפשי לתת לו לשחק 90 דקות כשהמשחק כמעט גמור. השינוי של גרץ וטקיאר נבע מפציעה של טקיאר כשנגמרו החילופים ואיוניר כנראה העדיף שהוא יסחוב את הפציעה למעלה ולא בחלק האחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:32 
מה שרק מדגיש את הטמטום בביצוע חילוף שלישי בדקה 65 כשאתה מוביל 2-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:35 
הוקיץ' כתב:

ממש לא מסכים. הוא היה חייב להחליף את הירש (לא בכושר מלא) ואת ברשצקי מוקדם. מה רצית שיעשה? יוותר על החילוף במחצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
אם הירש או ברשצקי היו מותחים את השריר ונעדרים בשלישי הייתם אוכלים אותו.
טקיאר נפצע, זה חוסר מזל, אי אפשר לנתח את זה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 18:50 
אפשר להתווכח על שיטת המשחק, אני לא שמחתי בכלל שהביאו אותו. אבל מה שכן, הוא מאמן. רואים שיש דרך ושיש שיטה וגם אם הדרך היא לא הטובה ביותר, עצם זה שיש שיטה זה חשוב בפני עצמו. אני בנתיים מבסוט ממנו, אני אוהב מאמנים שחושבים מחוץ לקופסא. נראה גם שההרכב שלו הוא על בסיס מקצועי בלבד, בקיצור, תחכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 19:12 
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:

ממש לא מסכים. הוא היה חייב להחליף את הירש (לא בכושר מלא) ואת ברשצקי מוקדם. מה רצית שיעשה? יוותר על החילוף במחצית?

אז אתה לא פותח עם שני שחקנים שלא מסוגלים לגמור שבעים דקות.
מה זה השטויות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 19:19 
opheaaa כתב:
אפשר להתווכח על שיטת המשחק, אני לא שמחתי בכלל שהביאו אותו. אבל מה שכן, הוא מאמן. רואים שיש דרך ושיש שיטה וגם אם הדרך היא לא הטובה ביותר, עצם זה שיש שיטה זה חשוב בפני עצמו. אני בנתיים מבסוט ממנו, אני אוהב מאמנים שחושבים מחוץ לקופסא. נראה גם שההרכב שלו הוא על בסיס מקצועי בלבד, בקיצור, תחכו

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 19:19 
הוקיץ' כתב:
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:

אז אתה לא פותח עם שני שחקנים שלא מסוגלים לגמור שבעים דקות.
מה זה השטויות האלה?

נו באמת, יש לך את ברשצקי והירש שחקנים ל 70 דק
לא תעלה אותם בהרכב בגלל זה?!
אתה אמיתי ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 19:20 
Gili כתב:
כל מילה של הוקיץ'

:BOW: :LOL2:
מה מימר ? בקורצקי אני מחליף אותו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Gili כתב:
כל מילה של הוקיץ'

:BOW: :LOL2:
מה מימר ? בקורצקי אני מחליף אותו !

באסי דומב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 19:50 
opheaaa כתב:

איזה מחוץ לקופסא בדיוק ?
הבן אדם כל כך מקובע והאגו שלו כל כך נפוח שהוא לא מסוגל להודות בטעות של המערך המטומטם הזה.
במחצית הוא עבר לארבעה בלמים והופ, שיחקנו הרבה יותר טוב ויכלנו לכבוש גם 4 שערים. ברגע שחזר לשלושה בלמים בסביבות הדקה ה-70, שוב לא שיחקנו והרצליה אשכרה לחצו אותנו ויכלו לכבוש.
הוא לעולם לא ישנה שיטה ולעולם לא יודה שטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: