תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 13:39 
לא מזיז לי כבר. אם קהל אוהדים מתחיל להתחשבן בסגנון של "מותר לבעלי המועדון לגרוף רווח נאה על הקבוצה" זה בערך 2 יקומים שלמים מתחת לאיך קהל של קבוצה (גדולה על הנייר) ספורטיבית מתנהג. לא מכיר שום דבר דומה לזה. זה לא קהל מוכה, צריך למצוא לזה שם חדש.
הורדתי את רמת העניין שלי בסיטואציה הזאת, וגם את התקווה שמשהו ישתנה, אני כבר שיא השלם עם זה שאני אוהד של קבוצה שלא תיקרא תיגר על האליפות ב20 שנה הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 14:10 
שמח שהיה לי תשכל לחגוג בדאבל בטירוף.
ידעתי שיכול מאוד להיות שכבר לא אזכה לדאבל נוסף בחיי.
אבל האמת? לא משנה לי התארים כמו שמשנה לי האווירה הטובה בקבוצה, בין האוהדים לבין עצמם, בין ההנהלה לשחקנים, בין השחקנים עצמם ובינם לבין הקהל..
אם יש אווירה טובה ושמחה ויש חיבור טוב והמועדון שמח, אני באמת לא חושב שתואר כזה או אחר משנה עד כדי כך ואגב- זה עובד אצלי גם להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 15:32 
NARKOTIKA כתב:
לא מזיז לי כבר. אם קהל אוהדים מתחיל להתחשבן בסגנון של "מותר לבעלי המועדון לגרוף רווח נאה על הקבוצה" זה בערך 2 יקומים שלמים מתחת לאיך קהל של קבוצה (גדולה על הנייר) ספורטיבית מתנהג. לא מכיר שום דבר דומה לזה. זה לא קהל מוכה, צריך למצוא לזה שם חדש.
הורדתי את רמת העניין שלי בסיטואציה הזאת, וגם את התקווה שמשהו ישתנה, אני כבר שיא השלם עם זה שאני אוהד של קבוצה שלא תיקרא תיגר על האליפות ב20 שנה הקרובות.

יכול להיות שאתה שלם עם זה, אבל אין שום קשר לקהל, רק למציאות שלהפועל אין קונה. כשיבוא מישהו ראוי הוא יקנה את הפועל במחיר שיבקשו (ובלחץ הקהל), עד אז לא מפריע לי שהם לא חושבים להעביר את הפועל לאיזה תואם חג׳ג׳ או רמון, יאללה מספיק, הבנו את החרא הזה. ולגבי ההתנהגות של הקהל, לא הבנתי למה אתה מצפה, שיקללו אותם במגרש? על מה בדיוק, על קמצנות? לא לגמרי מבין. הקהל של הפועל מפוצץ את המגרש בנתיים כדי לתמוך בקבוצה שתעלה חזרה ליגה, מה אתה חושב שקהל של קבוצה גדולה צריך לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנת?

תלמד ממנו קהל של קבוצה גדולה חייב לקבל את זה שהוא קבוצה קטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 16:44 
סומך איפה אתה סומך
אני רוצה להפעיל לחץ על ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 17:02 
בר קולמוסא כתב:
יכול להיות שאתה שלם עם זה, אבל אין שום קשר לקהל, רק למציאות שלהפועל אין קונה. כשיבוא מישהו ראוי הוא יקנה את הפועל במחיר שיבקשו (ובלחץ הקהל), עד אז לא מפריע לי שהם לא חושבים להעביר את הפועל לאיזה תואם חג׳ג׳ או רמון, יאללה מספיק, הבנו את החרא הזה. ולגבי ההתנהגות של הקהל, לא הבנתי למה אתה מצפה, שיקללו אותם במגרש? על מה בדיוק, על קמצנות? לא לגמרי מבין. הקהל של הפועל מפוצץ את המגרש בנתיים כדי לתמוך בקבוצה שתעלה חזרה ליגה, מה אתה חושב שקהל של קבוצה גדולה צריך לעשות?

1. התכוונת שלהפועל אין מוכר, לא אין קונה.
2. כמובן שלא צריך למכור לתואם חג׳ג׳ או רמון, רק למי שיתחייב להוסיף סכום כסף מכובד מדי שנה מעל תקציב ההכנסות הטבעיות שיחזיר את הפועל למקום לו היא ראוייה - צמרת ליגת העל, התמודדות על תארים והשתתפות במפעלים אירופאיים.
3. לא נמצא מישהו ראוי כזה אם הקבוצה לא עומדת למכירה, ועד שכולם יבינו בקיץ הקרוב שאנחנו עומדים בפני עונה נוראית זה כבר יהיה מאוחר מדי.
4. אסור לקלל אנשים שהצילו את הקבוצה מקטסטרופה בינואר האחרון, מגיעה להם הוקרת תודה ענקית, אבל הם בהחלט צריכים להבין שהם לא יכולים להמשיך להחזיק את הפועל אם אין להם את היכולת לכך, ואם הם עדיין רוצים בהצלחת המועדון עליהם לעשות הכל, ובכל רגע נתון, בשביל להעביר את הקבוצה לרוכש ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 17:47 
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא צריך לעשות כלום. התחושה עוברת. התחושה היא שאנחנו סבבה עם זה שהפסיקו לנסות למצוא רוכש למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 18:02 
התחושה "עוברת" כי לאנשים נמאס להפגין. לאנשים נמאס שכל שנה מתחלפת כאן הנהלה והמצב נהיה יותר גרוע.
אז בואו נשב בשקט קצת ונשתקם לאט-לאט. הזמן הזה בטח לא יזיק לנו. למי יש כח ללכת להפגין נגד הנהלה חדשה שמנסה להתנהל בשפיות בזמן שאתה בליגה הלאומית? תשמור את הקרבות שלך לרגעים "קצת" יותר חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 18:36 
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא צריך לעשות כלום. התחושה עוברת. התחושה היא שאנחנו סבבה עם זה שהפסיקו לנסות למצוא רוכש למועדון.

אף אחד לא סבבה עם המקום שאנחנו נמצאים בו, עם התקציבים שאנחנו מסוגלים להעמיד (והחובות שאנחנו לא מסוגלים להתמודד) או עם השאיפות שלנו לעתיד. כולם מקווים שבסופו של דבר יבוא מישהו שמוכן להשקיע ויחזיר אותנו לתלם. ועדיין חלק מהאנשים חושבים שלאור הניסיון העלוב בתחום בשנים האחרונות, המצב הפאטתי של המועדון והכישלון למצוא רוכש כלשהו רק לפני חצי שנה, יש דברים שאפשר לעשות שאפילו שפרו את האטרקטיביות של הקבוצה, כמו התמודדות עם החובות או אפילו רק לשרוד שנה בלי קיצוצים לראשונה מזה כמה שנים. כשנהיה מועדון עם קצת כבוד גם ירצו לקנות אותנו יותר.
ומעבר לזה - מה זה לחפש רוכש? להפועל היו לכאורה מספיק מחפשים, ואני לא רואה איך לפאקינג איציק ניסנוב יש קשרים לחפש טייקונים ברוסיה. שילכו כל הלוביסטים בעולם ויחפשו להפועל קונה, מה ההנהלה קשורה? היא סירבה להיפגש עם מישהו קונקרטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
סומך איפה אתה סומך
אני רוצה להפעיל לחץ על ההנהלה.
אני בא, אבל בלי הילדים.
לא רוצה שיראו את אבא עושה סצנות ושובר עציצים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 10:43 
אנשים כל הזמן מדברים על למצוא רוכש, בלי להבין שכרגע מצב המועדון הוא כזה שהסיכוי למצוא רוכש הוא נמוך יחסית, ואת המשאבים צריך להשקיע בשיקום תדמית המועדון, בבניית תקציב תואם הכנסות, בעליית ליגה.

אם הקבוצה תעלה ליגה בסוף העונה ותפטר מהחובות הרובצים לשחקנים זרים/אופ"א וניתן יהיה למכור אותו כמועדון "נקי" (היה עוזר גם אם היו מסיימים את שיפוץ בלומפילד כדי שיהיה לקבוצה מגרש ביתי ראוי), אז זה יהיה השלב לחשוב על רוכשים.

בעיני התעסקות של ההנהלה הנוכחית כרגע באיתור רוכש היא במקום 7-8 בסדרי העדיפויות. הסיכוי למצוא כרגע רוכש ששווה משהו זה בערך כמו הסיכוי לזכות בלוטו. תבנה מחדש את המותג והמוניטין, ואז גם תוכל למצוא רוכשים ראויים. במצב הנוכחי מקסימום אפשר לתפוס אנשים בסגנון גומא אגייאר. לא צריך את זה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 11:01 
נועם שחם כתב:
אנשים כל הזמן מדברים על למצוא רוכש, בלי להבין שכרגע מצב המועדון הוא כזה שהסיכוי למצוא רוכש הוא נמוך יחסית, ואת המשאבים צריך להשקיע בשיקום תדמית המועדון, בבניית תקציב תואם הכנסות, בעליית ליגה.

אם הקבוצה תעלה ליגה בסוף העונה ותפטר מהחובות הרובצים לשחקנים זרים/אופ"א וניתן יהיה למכור אותו כמועדון "נקי" (היה עוזר גם אם היו מסיימים את שיפוץ בלומפילד כדי שיהיה לקבוצה מגרש ביתי ראוי), אז זה יהיה השלב לחשוב על רוכשים.

בעיני התעסקות של ההנהלה הנוכחית כרגע באיתור רוכש היא במקום 7-8 בסדרי העדיפויות. הסיכוי למצוא כרגע רוכש ששווה משהו זה בערך כמו הסיכוי לזכות בלוטו. תבנה מחדש את המותג והמוניטין, ואז גם תוכל למצוא רוכשים ראויים. במצב הנוכחי מקסימום אפשר לתפוס אנשים בסגנון גומא אגייאר. לא צריך את זה בכלל.

מסכים עם רוח ההודעה, אבל לא עם המשפט האחרון. אגאייר הזרים לביתר כמה מיליוני דולרים טובים מכיסו.
זה דווקא משהו שהיה יכול לעזור לנו מאוד, ולא נראה לי שהאחים מעבירים אפילו משהו שקרוב לזה, אבל כרגע גם רוכש כזה לא נשיג, כמו שכתבת, עד שנשתקם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
אלונה ברקת קנתה את הפועל ב"ש כשהיא בליגה הלאומית ועם חובות, משחקת בוסרמיל ומוניטין בתחת.
מה זה שיקום תדמית המועדון? איך משקמים תדמית של מועדון? אני לא מכיר שום שיטה חוץ מהצלחה מקצועית, שבאה רק עם כסף.
"לבנות תקציב תואם הכנסות" אולי נשמע רומנטי ומגניב, אבל זה אומר להתמודד נגד הירידה בליגת העל. ככה אתם רוצים לשקם את התדמית?

תפסיקו לדבר שטויות, די עם הסיסמאות האלה מועדון "נקי" וסדרי עדיפויות. הכל קשקוש אחד גדול. אפשר לקנות כל מועדון בכל מצב, הכל אפשר לתמחר. האחים ניסנוב צריכים להכריז שהקבוצה למכירה. שיגידו מה המחיר. אחרי זה שיבנו תקציב תואם הכנסות ואף אחד לא יבוא אליהם בטענות. כרגע נראה שהם מאוהבים בצעצוע שנפל להם לידיים ולא מתכוונים לשחרר עד שאחרון האוהדים שלנו ישכח שהוא אוהד של קבוצה שפעם הייתה גדולה.

אגב, אם כל כך חשוב להעמיד תקציב תואם הכנסות, איך אתם עם העובדה שהניסנובים מביאים (לכאורה) כל שנה כסף מהבית? יש לזה שם, אתם יודעים. גרעון קוראים לזה. זוכרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 12:12 
שיקום תדמית זה בדיוק - הצלחה מקצועית, צמצום חובות וגרעונות עד כמה שניתן, חזרה לפסים של ניהול תקין, בלי הרכבת הרים המטורפת הזו שמתרסקת כל יומיים עם סיפור אחר.

ביחס למצב שבו קיבלו את המועדון, יש הרבה מה לתקן ולשקם גם בלי לשפוך עשרות מליונים.

איזו סיבה יש לבעלים הנוכחיים להכריז על כך שהמועדון למכירה? זה יתן למועדון את השקט שהוא צריך? זה משהו שיפתה רוכשים רציניים לבוא? בעיני זה הדבר הכי גרוע למועדון, עוד בעלים שרק מחפש לברוח ורק מחפש קונים.

המועדון צריך בעל בית, גם אם הוא בעל בית לא מאד עשיר ולא מאד נדיב ולא עוד מישהו שרק מחפש להפטר מהצרה.

ואני באמת לא מאד מתלהב מכך שהניסנובים יביאו כסף מהבית, שאחר כך ירבוץ על המועדון כמו נכס מכביד או יגרום להם להתייאש ויסבך אותם כלכלית. המועדון צריך למועד לעבוד בתקציב מהודק, ורק אחר כך יהיה מקום לחשוב על קפיצת מדרגה. הקפיצה מעל הפופיק היא זו שהביאה אותנו עד הלום.

נ.ב. - לא הגיע הזמן להפסיק לזלזל במי שחושב אחרת ממך? כל אחד שחושב אחרת מדבר "שטויות"? מעניין אותי אגב איזה נסיון עסקי יש לך בחיים שאתה כל כך מבין בקנייה ומכירה של מועדונים ובשיקולים העסקיים שיש במהלך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
באופן כללי אני חושב שהשנים האחרונות צריכות להיות שיעור בצניעות לכולנו, כמה העסק הזה מסובך. דברים שחשבנו שבלתי נסבלים דווקא כן עבדו, אחרים שנראו לנו הכרחיים דווקא לא או לא שינו דבר.
יש בעלים, הם אפילו אוהדי הפועל מוכחים, הם מצליחים להעמיד קבוצה טובה, אין שום אינדיקציה שהם גונבים כסף מהמועדון, והם לא יותר גרועים ממרבית בעלי הקבוצות בישראל. בעיניי לפחות זה מספיק, בטח אחרי הסיוט שהיה קודם, וההגעה לסף פירוק מוחלט. מה שהפועל צריכה יותר מהכל עכשיו זה לא עוד ועוד עצות ולחץ, אלא שקט. שהם ינהלו, אני אבוא לעודד, ונקווה שיהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
בנאדם, כשאתה כותב שהסיכוי למצוא בעלים להפועל משול לסיכוי לזכות בלוטו, אתה מדבר שטויות. אם תפסיק לדבר שטויות, אני לא אכתוב את זה. מבטיח.
הבאתי לך גם דוגמה מהליגה שלנו, למועדון שהיה במצב הרבה יותר גרוע משלנו ואיכשהו זכה בלוטו.

לגבי שיקום תדמית - כיסוי גרעון לא משקם תדמית. הגרעון מעניין לאוהדים את התחת. אוהדים רוצים קבוצה שרצה לאליפות, ומצדם שיהיה גרעון של 500 מיליארד יורו. תן להם את השחקנים הכי טובים, תן להם תארים, תן להם אירופה, כל היתר לא מעניין. לקבוצות הכי גדולות בעולם יש גרעון של מאות מיליוני דולרים, ועדיין נדמה לי שהתדמית של ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד ופאריז בסדר גמור. איפה היית כשחיים רמון העמיד תקציב שגבוה ב25 מיליון שקל מההכנסות בהנחה ולא עולים מאירופה? התרעת? כשהבאנו את ורמוט ושכטר מישהו כאן אמר משהו או שכולם כאן הביאו ביד? אני שונא את החכמה בדיעבד הזו, שונא את כל הריאליזם בשקל הזה.

המועדון לא צריך "בעל בית". הוא צריך בעל בית שמתאים להפועל תל אביב כמועדון גדול עם שאיפות. אני שוב שואל אותך - האם אתה מבין שהרעיון הקוסם הזה של "תקציב מהודק" משמעו להילחם נגד הירידה? ובכל יום שעובר, בכל עונה מחורבנת שעוברת, התקציב המהודק הולך וקטן? פחות מנויים, פחות כרטיסים, פחות חסויות, פחות באזז?
הבעלים הנוכחיים לא מסוגלים להביא אותנו ליעדים של הפועל תל אביב. אני חושב שעל זה שנינו מסכימים. אז כן, במצב העניינים הזה אני בהחלט חושב שהם צריכים להגיד באופן ברור שהם יזוזו הצידה כשיגיע בעלים שיתחייב להעמיד תקציב של 50 מיליון שקלים בעונה. ואם הם ימשיכו לא לשים כסף רציני בקבוצה מצד אחד ולא להראות לקהל שהם מעוניינים למכור וגם עושים צעדים בעניין מצד שני, אז הם יחטפו יותר ויותר אש כל שבוע. ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
ושלא יהיה לך ספק, העובדה שאנחנו בליגה הלאומית נותנת להם שנה שלמה של שקט.
בעונה הבאה הם צריכים להעמיד קבוצה בליגת העל. בעונה הבאה יש להם דרבי על הראש. יש להם לנסוע לטדי, יש להם חיפה וב"ש.
בוא נראה כמה סבלני יהיה הקהל בעונה הבאה עם תקציב מהודק ופדרו גלבאן. הלאומית הזאת אשכרה באה להם משמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
אז אלונה רכשה את באר שבע כשהייתה בשפל ולא צריך לחכות שקבוצה תהיה בשיא כדי למכור.
זה נכון
אבל זה גם לא אומר שבעלים צריך להצהיר שהקבוצה למכירה כדי שתימכר.
אם יגיע רוכש וירצה לרכוש אני מניח שישבו איתו. עכשיו צריך איזה בושינסקי שיביא רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 13:34 
Eros, מוכר שכל כך להוט למכור ומכריז על כך שהנכס שלו למכירה בכל מקום ואתר, לא מייקר את ערכו בעיני רוכש פוטנציאלי אלא מוזיל אותו. זה עובד גם להיפך. ליצור תדמית של מועדון מבוקש זה בין השאר להגיד כלפי חוץ דברים ולפעול במקביל מאחורי הקלעים. אם זה נעשה או לא- אני לא יודע. אני רק יודע לומר שמה שכתבת, אם להשתמש בשפתך, זה שטויות.

אם היה לך מידע נקודתי על כך שהם מסרבים לשתף פעולה עם הצעה של רוכש רציני לשבת איתם, הייתי מתקומם יחד אתך. זה לא המצב.

יש לי הרגשה שאתה ציפית לתקציב שחקנים של צמרת ליגת על בעונת הלאומית ומכאן האכזבה שלך בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Eros, מוכר שכל כך להוט למכור ומכריז על כך שהנכס שלו למכירה בכל מקום ואתר, לא מייקר את ערכו בעיני רוכש פוטנציאלי אלא מוזיל אותו. זה עובד גם להיפך. ליצור תדמית של מועדון מבוקש זה בין השאר להגיד כלפי חוץ דברים ולפעול במקביל מאחורי הקלעים. אם זה נעשה או לא- אני לא יודע. אני רק יודע לומר שמה שכתבת, אם להשתמש בשפתך, זה שטויות.

אם היה לך מידע נקודתי על כך שהם מסרבים לשתף פעולה עם הצעה של רוכש רציני לשבת איתם, הייתי מתקומם יחד אתך. זה לא המצב.

יש לי הרגשה שאתה ציפית לתקציב שחקנים של צמרת ליגת על בעונת הלאומית ומכאן האכזבה שלך בהתאם.

ממש לא ציפיתי לסגל של צמרת ליגת העל בלאומית. אני חושב שהעמידו סגל בסדר גמור ללאומית, שיעלה ליגה בקלות.
כן הייתי מצפה שיבנו סגל יותר טוב, עם ראייה לטווח ארוך יותר, כי כרגע בהפועל יש 3-4 שחקנים ששווים הרכב בליגת העל (שוב, תלוי לאן מכוונים).

לגבי אסטרטגיית המכירה - נראה לי שאתה נותן להם יותר מדי קרדיט. ע"ע אדי גוטליב. החבר'ה האלה הולכים להיות כאן הרבה זמן כמו שזה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
באופן כללי אני חושב שהשנים האחרונות צריכות להיות שיעור בצניעות לכולנו, כמה העסק הזה מסובך. דברים שחשבנו שבלתי נסבלים דווקא כן עבדו, אחרים שנראו לנו הכרחיים דווקא לא או לא שינו דבר.
יש בעלים, הם אפילו אוהדי הפועל מוכחים, הם מצליחים להעמיד קבוצה טובה, אין שום אינדיקציה שהם גונבים כסף מהמועדון, והם לא יותר גרועים ממרבית בעלי הקבוצות בישראל. בעיניי לפחות זה מספיק, בטח אחרי הסיוט שהיה קודם, וההגעה לסף פירוק מוחלט. מה שהפועל צריכה יותר מהכל עכשיו זה לא עוד ועוד עצות ולחץ, אלא שקט. שהם ינהלו, אני אבוא לעודד, ונקווה שיהיה טוב.

ההודעה שהכי הזדהיתי איתה בפורום הזה בחצי השנה האחרונה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 14:21 
Eros Ramazzotti כתב:
קומוניסים כתב:

ממש לא ציפיתי לסגל של צמרת ליגת העל בלאומית. אני חושב שהעמידו סגל בסדר גמור ללאומית, שיעלה ליגה בקלות.
כן הייתי מצפה שיבנו סגל יותר טוב, עם ראייה לטווח ארוך יותר, כי כרגע בהפועל יש 3-4 שחקנים ששווים הרכב בליגת העל (שוב, תלוי לאן מכוונים).

לגבי אסטרטגיית המכירה - נראה לי שאתה נותן להם יותר מדי קרדיט. ע"ע אדי גוטליב. החבר'ה האלה הולכים להיות כאן הרבה זמן כמו שזה נראה.

תראה, בסופו של דבר הם ימדדו במבחן התוצאה.
1. סיום סאגת החובות וניקוי השולחן ועשיית סוף לעסקונה בהפועל עם כל ה'מקורבים' מהתחת
2. עליה לליגת העל בתוך עונה אחת
3. מכירת הקבוצה או לחילופין העמדת תקציב וקבוצה שתכבד את מועדון הפועל תל אביב ותהיה בצמרת הליגה
4. רצוי מאוד שכל זה יגיע עם הודה במחירי המנויים, מה שכרגע לא קורה

לגבי אחד, הם אומרים שזה בטיפול .
לגבי שתיים, נבנתה קבוצה סבירה שגם אתה עצמך חושב שתעלה ליגה העונה
לגבי סעיף 3- ימים יגידו. נחכה ונראה. אתה לא יכול לצפות שיפרסמו מודיה ביד 2 או יתחננו בתקשורת שמישהו יגאל אותם מזה
לגבי 4- זה הדבר היחיד שיש לי ביקורת נוקבת עליהם

לגבי קרדיט שאני נותן להם. בוא נגיד שמהמידע שאני מקבל מהסביבה יש לי בסיס לחשוב שמדובר באנשים לא פראיירים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 15:08 
ובהמשך לשורה האחרונה, מתפרסמת כעת ידיעה על הסכם עם ארקיע שתהיה נותנת החסות הראשית לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 15:38 
טירוף מוחלט שהצליחו להתעסק בחיפוש של ספונסר במקביל לניהול של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מהפרט השולי שחיפוש ספונסר שיכניס כסף מיידי זה חלק מניהול הקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה אף אחד לא שמע הכרזות בתקשורת על זה שהם מחפשים ספונסר לפני שחתמו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
בטח ככה הם יעשו גם עם גוטליב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
ממה שהבנתי את המחיר של גוטליב הם דווקא מעלים כן בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 17:11 
ItaiH6 כתב:
חוץ מהפרט השולי שחיפוש ספונסר שיכניס כסף מיידי זה חלק מניהול הקבוצה.

אוי, האירוניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2017, 17:22 
אני חושש שאיתי לא זוכר שמדובר ביללה שמתבססת על יללות קודמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: