Eros Ramazzotti כתב:
קומוניסים כתב:
Eros, מוכר שכל כך להוט למכור ומכריז על כך שהנכס שלו למכירה בכל מקום ואתר, לא מייקר את ערכו בעיני רוכש פוטנציאלי אלא מוזיל אותו. זה עובד גם להיפך. ליצור תדמית של מועדון מבוקש זה בין השאר להגיד כלפי חוץ דברים ולפעול במקביל מאחורי הקלעים. אם זה נעשה או לא- אני לא יודע. אני רק יודע לומר שמה שכתבת, אם להשתמש בשפתך, זה שטויות.
אם היה לך מידע נקודתי על כך שהם מסרבים לשתף פעולה עם הצעה של רוכש רציני לשבת איתם, הייתי מתקומם יחד אתך. זה לא המצב.
יש לי הרגשה שאתה ציפית לתקציב שחקנים של צמרת ליגת על בעונת הלאומית ומכאן האכזבה שלך בהתאם.
ממש לא ציפיתי לסגל של צמרת ליגת העל בלאומית. אני חושב שהעמידו סגל בסדר גמור ללאומית, שיעלה ליגה בקלות.
כן הייתי מצפה שיבנו סגל יותר טוב, עם ראייה לטווח ארוך יותר, כי כרגע בהפועל יש 3-4 שחקנים ששווים הרכב בליגת העל (שוב, תלוי לאן מכוונים).
לגבי אסטרטגיית המכירה - נראה לי שאתה נותן להם יותר מדי קרדיט. ע"ע אדי גוטליב. החבר'ה האלה הולכים להיות כאן הרבה זמן כמו שזה נראה.
תראה, בסופו של דבר הם ימדדו במבחן התוצאה.
1. סיום סאגת החובות וניקוי השולחן ועשיית סוף לעסקונה בהפועל עם כל ה'מקורבים' מהתחת
2. עליה לליגת העל בתוך עונה אחת
3. מכירת הקבוצה או לחילופין העמדת תקציב וקבוצה שתכבד את מועדון הפועל תל אביב ותהיה בצמרת הליגה
4. רצוי מאוד שכל זה יגיע עם הודה במחירי המנויים, מה שכרגע לא קורה
לגבי אחד, הם אומרים שזה בטיפול .
לגבי שתיים, נבנתה קבוצה סבירה שגם אתה עצמך חושב שתעלה ליגה העונה
לגבי סעיף 3- ימים יגידו. נחכה ונראה. אתה לא יכול לצפות שיפרסמו מודיה ביד 2 או יתחננו בתקשורת שמישהו יגאל אותם מזה
לגבי 4- זה הדבר היחיד שיש לי ביקורת נוקבת עליהם
לגבי קרדיט שאני נותן להם. בוא נגיד שמהמידע שאני מקבל מהסביבה יש לי בסיס לחשוב שמדובר באנשים לא פראיירים בכלל.