ינקו - לא היה טוב לדעתי למרות שכמעט לא הייתה לו עבודה, הסתבך הרבה עם הכדור ששחקני ההגנה החזירו לו, יציאות רעות לכדורי גובה, לא נראה כאילו יש לו תיאום טוב עם שחקני ההגנה והוא לא משרה ביטחון כרגע. עידן כהן - אין לו כישרון ענק, ההרמות שלו לא יציבות, אבל הוא אנרג'ייזר מטורף שלא מפסיק לרוץ ולהילחם ועושה עבודה לא רעה בכלל בצד ההגנתי. צריך להשתפר בהתקפה. סך הכל היה טוב לדעתי. בנש - היה טוב היום, לא צריך להוסיף הרבה. ברונו סוארס - מחצית ראשונה היה מעולה ובכלל ההגנה נראתה נהדר בהנהגתו. במחצית השנייה הוא היה נראה הרבה פחות טוב, איחר לכדורי עומק, איבד כדורים. צריך לשמור על ריכוז לאורך כל המשחק גם בחום הזה. דגני - היה טוב, אני חושב שמערך השלושה בלמים עושה לו טוב ומעלים חלק מהחסרונות שלו. גיא בדש - היה מאוד מעורב בהתקפה, ברגע שיצא והחליף אותו רז נחמיאס אגף שמאל שלנו נדם. היה טוב היום, נראה שהוא שחקן טיפה מעצבן שלפעמים במקום לעשות פעולה פשוטה יעשה את הפעולה המסובכת והמעצבנת ויאבד כדורים סתמיים. ידין - לא הורגש יותר מדי בחלק ההתקפי חוץ מכדור ענק שהוא נתן לדנילו במחצית הראשונה, בחלק ההגנתי עשה את שלו. גלבאן - הכי חלש בהפועל, תוקע את המשחק, נראה מאוד לא מתאים למערך. כל העול של ניהול המשחק נפל על ברשצקי כי פדרו פשוט חושך. אני חושב שעם אוסטוינד במקומו שהוא שחקן הרבה יותר דינמי ומתאים למערך אנחנו נראה יותר טוב. ברשצקי - כבר שנה שעברה חשבתי שהוא לא צריך לשחק באגף אלא באמצע, במערך שלושת הבלמים הוא משחק שם והוא נראה נהדר. כל ההתקפות עוברות דרכו, הוא משחק עם המון ביטחון למרות שעשה גם לא מעט שטויות ואיבד כדורים. סך הכל היה טוב. גנדה - מהיר בטירוף, אולי הכי מהיר בלאומית, חכם, טכני, לא מפסיק לעשות תנועה. אני מאוהב בו ולא מאתמול. דנילו לופז - הפתיע לטובה, משחק טוב עם הגב לשער, היה מעורב בהתקפה. יש לו הרבה חסרונות, הוא לא מהיר ולא טכני. כרגע הוא נראה יותר טוב מאקסברד והוא צריך להמשיך לפתוח אבל קשה להגיד שהוא טוב באופן כללי. שחר הירש?
מחליפים: רז נחמיאס - לא הורגש, צד שמאל נדם ברגע שהוא החליף את בדש. ניר לקס - נתן גול מאוד יפה, אני לא חושב שיש טעם לשחק איתו ועם ידין באותו הרכב, מעדיף כרגע אותו ואת פדרו על הספסל ואת ידין ואוסטוינד בהרכב. אקסברד - לא משחק מספיק עם הגב לשער, כבד להחריד. לא נראה טוב כרגע. רז שלמה ואופיר טקיאר - לא שיחקו מספיק בשביל שיהיה שווה לכתוב עליהם משהו, אני רק יכול להגיד שהאחרון לא נראה כמו שחקן שמתאים להפועל מהממש מעט שראיתי אבל לא נמהר לשפוט.
_________________ I'd rather die on my feet, than live on my knees
|