תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע הטוטו - הפועל פ"ת
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2017, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אם איוניר נעול על המערך, למה לא לשים את ראש בלם שלישי ולשחרר את בנש להיות מגן ימני?

דגני לא ישאר כנראה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2017, 22:01 
תקציר http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=248098

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2017, 22:39 
אני מבין שאוסטוינד מחוק. במצבנו הנוכחי כשגלבאן שופך לאגר דקה שביעית זה מצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2017, 22:41 
תנו לי את שחר הירש בצד השני של גנדה, לעבור מועדי ב' ובאמת שאין לי יותר בקשות בחיים.
אולי שיהיה קצת פחות לח, אבל בעדיפות נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2017, 23:29 
בני12 כתב:
אם איוניר נעול על המערך, למה לא לשים את ראש בלם שלישי ולשחרר את בנש להיות מגן ימני?

כי הוא בעיקר נעול על לקבל החלטות מוזרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2017, 23:40 
גנדה וברשצקי נהדרים. כיף לראות אותם משחקים.
סוארז נראה כאילו הוא מעל לרמה של הליגה הזאת. גם בנש אחלה. מעניין מה היה קורה אם הוא אשכרה היה משחק בתפקיד שלו.
גלבאן לכאורה לא עשה יותר מדי אבל הוא מאוד מוסיף לשליטה שלנו למשחק ויש לו שילובים יפים עם גנדה וברשצקי. בעיקר ראו את זה כשלקס החליף אותו ופשוט הפסקנו לשחק.
בצד השלילי, עידן כהן ממשיך להיות בינוני מינוס. אני לא חושב שהוא כל כך רע כמו שהתפקיד הזה במערך הזה דורש ממנו יכולות שפשוט אין לו. בדש גם לא טוב אבל לפחות קצת יותר מתאים לתפקיד הזה.
הכי חלש מכולם ביי פאר זה דנילו וכרגע זה נראה כאילו בינואר הוא הולך הביתה. חבל. פשוט שחקן מגושם, איטי ולא טכני. אקסברד עדיף בהרבה.
גם איווניר ממשיך לאכזב. זה אחלה שאנחנו מנצחים כי הסגל שלנו הרבה יותר טוב ממה שבסביבה, אבל אנחנו לא משחקים טוב במידה רבה בגלל כל ההחלטות ההזויות של איווניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2017, 00:24 
השוער שלהם פשוט בדיחה.
הגול השני שלנו פשוט מביך.. (מהצד של השוער)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2017, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
ינקו - לא היה טוב לדעתי למרות שכמעט לא הייתה לו עבודה, הסתבך הרבה עם הכדור ששחקני ההגנה החזירו לו, יציאות רעות לכדורי גובה, לא נראה כאילו יש לו תיאום טוב עם שחקני ההגנה והוא לא משרה ביטחון כרגע.
עידן כהן - אין לו כישרון ענק, ההרמות שלו לא יציבות, אבל הוא אנרג'ייזר מטורף שלא מפסיק לרוץ ולהילחם ועושה עבודה לא רעה בכלל בצד ההגנתי. צריך להשתפר בהתקפה. סך הכל היה טוב לדעתי.
בנש - היה טוב היום, לא צריך להוסיף הרבה.
ברונו סוארס - מחצית ראשונה היה מעולה ובכלל ההגנה נראתה נהדר בהנהגתו. במחצית השנייה הוא היה נראה הרבה פחות טוב, איחר לכדורי עומק, איבד כדורים. צריך לשמור על ריכוז לאורך כל המשחק גם בחום הזה.
דגני - היה טוב, אני חושב שמערך השלושה בלמים עושה לו טוב ומעלים חלק מהחסרונות שלו.
גיא בדש - היה מאוד מעורב בהתקפה, ברגע שיצא והחליף אותו רז נחמיאס אגף שמאל שלנו נדם. היה טוב היום, נראה שהוא שחקן טיפה מעצבן שלפעמים במקום לעשות פעולה פשוטה יעשה את הפעולה המסובכת והמעצבנת ויאבד כדורים סתמיים.
ידין - לא הורגש יותר מדי בחלק ההתקפי חוץ מכדור ענק שהוא נתן לדנילו במחצית הראשונה, בחלק ההגנתי עשה את שלו.
גלבאן - הכי חלש בהפועל, תוקע את המשחק, נראה מאוד לא מתאים למערך. כל העול של ניהול המשחק נפל על ברשצקי כי פדרו פשוט חושך. אני חושב שעם אוסטוינד במקומו שהוא שחקן הרבה יותר דינמי ומתאים למערך אנחנו נראה יותר טוב.
ברשצקי - כבר שנה שעברה חשבתי שהוא לא צריך לשחק באגף אלא באמצע, במערך שלושת הבלמים הוא משחק שם והוא נראה נהדר. כל ההתקפות עוברות דרכו, הוא משחק עם המון ביטחון למרות שעשה גם לא מעט שטויות ואיבד כדורים. סך הכל היה טוב.
גנדה - מהיר בטירוף, אולי הכי מהיר בלאומית, חכם, טכני, לא מפסיק לעשות תנועה. אני מאוהב בו ולא מאתמול.
דנילו לופז - הפתיע לטובה, משחק טוב עם הגב לשער, היה מעורב בהתקפה. יש לו הרבה חסרונות, הוא לא מהיר ולא טכני. כרגע הוא נראה יותר טוב מאקסברד והוא צריך להמשיך לפתוח אבל קשה להגיד שהוא טוב באופן כללי. שחר הירש?

מחליפים:
רז נחמיאס - לא הורגש, צד שמאל נדם ברגע שהוא החליף את בדש.
ניר לקס - נתן גול מאוד יפה, אני לא חושב שיש טעם לשחק איתו ועם ידין באותו הרכב, מעדיף כרגע אותו ואת פדרו על הספסל ואת ידין ואוסטוינד בהרכב.
אקסברד - לא משחק מספיק עם הגב לשער, כבד להחריד. לא נראה טוב כרגע.
רז שלמה ואופיר טקיאר - לא שיחקו מספיק בשביל שיהיה שווה לכתוב עליהם משהו, אני רק יכול להגיד שהאחרון לא נראה כמו שחקן שמתאים להפועל מהממש מעט שראיתי אבל לא נמהר לשפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2017, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
גנדה וברשצקי נהדרים. כיף לראות אותם משחקים.
סוארז נראה כאילו הוא מעל לרמה של הליגה הזאת. גם בנש אחלה. מעניין מה היה קורה אם הוא אשכרה היה משחק בתפקיד שלו.
גלבאן לכאורה לא עשה יותר מדי אבל הוא מאוד מוסיף לשליטה שלנו למשחק ויש לו שילובים יפים עם גנדה וברשצקי. בעיקר ראו את זה כשלקס החליף אותו ופשוט הפסקנו לשחק.
בצד השלילי, עידן כהן ממשיך להיות בינוני מינוס. אני לא חושב שהוא כל כך רע כמו שהתפקיד הזה במערך הזה דורש ממנו יכולות שפשוט אין לו. בדש גם לא טוב אבל לפחות קצת יותר מתאים לתפקיד הזה.
הכי חלש מכולם ביי פאר זה דנילו וכרגע זה נראה כאילו בינואר הוא הולך הביתה. חבל. פשוט שחקן מגושם, איטי ולא טכני. אקסברד עדיף בהרבה.
גם איווניר ממשיך לאכזב. זה אחלה שאנחנו מנצחים כי הסגל שלנו הרבה יותר טוב ממה שבסביבה, אבל אנחנו לא משחקים טוב במידה רבה בגלל כל ההחלטות ההזויות של איווניר.

דווקא דנילו לא איכזב במיוחד. עושה הרבה תנועה(בניגוד גמור לאקסברד האנמי). נחוש.
הוא יותר טוב מאקסברד. אקסברד רק מחכה שיתנו לו כדור לרגל ונראה עצלן. גם בקרקע וגם באוויר הוא פשוט עומד ומחכה לכדור שיועיל בטובו לנחות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2017, 08:03 
אהבתי לראות אתמול את בנש, חזק ואגרסיבי, גם אם לא בעמדה הטבעית שלו. בדש אמנם לא בלט יותר מדי אבל יש לו כדורים מסוכנים.
גנדה וברשצקי רמה מעל שאר הקבוצה בהתקפה כשגלבאן ממשיך להדאיג, כל כך אנמי.
מקווה שאוסטוינד יקבל דקות במקומו.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2017, 08:49 
zink כתב:
אני מבין שאוסטוינד מחוק. במצבנו הנוכחי כשגלבאן שופך לאגר דקה שביעית זה מצער.

לא חושב שהוא מחוק, הוא לא שיחק כדורגל חצי שנה, רק חזר מפציעה, לאט לאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: