תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
טאקר כן או לא?
הייתי לוקח בשמחה את פיירי הנרי
אני ממש לא רוצה את וויל דניאלס שדובר עליו באחת הידיעות. זר בינוני לגמרי.

איפה פז כשצריך אותו?☺

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 08:12 
ארבעת המופלאים כתב:
טאקר כן או לא?
הייתי לוקח בשמחה את פיירי הנרי
אני ממש לא רוצה את וויל דניאלס שדובר עליו באחת הידיעות. זר בינוני לגמרי.

איפה פז כשצריך אותו?☺

מאוד רוצה לראות את טאקר אצלנו לעוד עונה.
שחקן נהדר, וגם אישיות גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 08:19 
פיירי הנרי חתם בטורקיה.
וויל דניאלס שחקן טוב. בדיוק סוג השחקן שהיה חסר להפועל העונה. נכון שהוא לא נוצץ, אבל הוא פורוורד קבוצתי וטוב, וגם שומר לא רע בכלל.
לדעתי אין שום אפשרות להשאיר את טאקר. מנקו אמור לעלות בחמישייה בעמדה 3. כשבעמדה 2-3 יש גם את בנקס. הפועל תביא רכז זר ובנוסף קומבו, רצוי מאוד עם סייז, כי אחרת שוב תהיה מצוקת גארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
לפי מיטב הבנתי קונספציות העמדות מתה...היום יש גארדים ופורווארדים.
לדעתי צריך כמה שיותר גאנרים ושחקנים עם סייז...מצד שני זה די בעיה במשחק מעבר...בקיצור הכל תלוי מה תהיה הסיסטם של פרנקו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 09:53 
בעיקר צריך זרים שקולעים שלשות באחוזים טובים.
הסגל הישראלי שלנו לא מצטיין מהטווח הזה (מנקו קצת אבל מאמין שלא יזרוק בכמויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 10:07 
הלוואי שנביא את וויל דניאלס, השחקן שכל מאמן רוצה בכל קבוצה שלו.
מן הסתם יביאו 2 זרים גבוהים ורכז זר.

פרוויס, לגבי הזר הרביעי צריך לראות מה פרנקו יחליט - אם הוא רוצה 1-2 או 2-3.
אני חושב שהוא יבחר ב 1-2 כי הוא ידוע בתור אחד שדוגל בהרבה מוליכי כדור, וגם מסוכן להשאיר את רביב והרכז בתור מוליכי הכדור היחידים בקבוצה.

מצד שני, הוא אולי ירצה לשחק בהרכב של 3 גארדים כשבנקס 2 (בנקס אמנם יכול לשחק 3 אבל זה תמיד יהיה סיכון הגנתי כי הוא לא יכול לשמור על שחקנים כמו הופסון, בל, קינזי ולכן זה סיכון שזה לאורך זמן) ובשביל זה אתה צריך זר 2-3 עם סייז שיוכל לשמור על 3ים וגם לשמש כבול הנדלר בהתקפה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 10:17 
טאקר כאמור לא ימשיך ככל הנראה.
לגבי דניאלס אני קצת חצוי. מצד אחד שחקן טוב ומנוסה בכל הרמות, מצד שני אחד עם תקרה לא גבוהה. גם טוני גפני שהוזכר אותו סיפור. שחקנים שאתה יודע בדיוק מה תקבל ומה לא תקבל מהם (למרות שהם לא אותו שחקן כמובן).
לגבי זרים שהיו בארץ בעונה האחרונה ועוד לא חתומים בשום מקום, היחיד שהייתי מביא בודאות זה מרפי הולוואי. כמובן שגם את לנדון מילבורן אבל אותו לדעתי אין לנו סיכוי להביא.
בגדול אם הייתי צריך לבנות את הקבוצה הייתי מביא 1 סקורר (טו הולוואי סטייל), 1-2 מחליף עם גוף גדול שיכול לשמור כמה עמדות (נניח בסגנון דיאנדרה קיין), 4 התקפי עם קליעה (כמו מילבורן) ו-5 שהוא יותר הגנתי ואתלטי (כמו ג'ף נגיד). יש עוד קונסטלציות כמובן, זו רק דוגמה אחת שלדעתי תתאים לסגל הישראלי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 10:54 
לא מסכים איתך לגבי גפני. שחקן מעולה לליגה שלנו. מנוסה וקבוצתי. הלוואי שהיה בא להפועל (אבל חתם ביפן בהרבה כסף). גפני הוא בדיוק מסוג השחקנים שמשפר כל קבוצה שהוא נמצא בה. שומר טוב, קליעה לא רעה מבחוץ, לא אנוכי. אחלה שחקן.
לגבי העמדות: מה שאמור להיות זה מה שהוקיץ' כתב. רכז, מחליף בעמדות 1-2 רצוי עם סייז (בנקס אמור לשחק בעמדות 2-3), 4 שיכול לרווח את המשחק (לא בהכרח סטרץ' פור, אלא שחקן שיש לו טווח) ועוד 4-5 אתלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 11:49 
לא אמרתי שלא הייתי לוקח אותו, אלא רק שמדובר בשחקן עם מגבלות ידועות ותקרה. דרווין קיצ'ן אגב אותו סיפור.
בכל מקרה זה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא אמרתי שלא הייתי לוקח אותו, אלא רק שמדובר בשחקן עם מגבלות ידועות ותקרה. דרווין קיצ'ן אגב אותו סיפור.
בכל מקרה זה לא רלוונטי.
אם אני לא מבלבל, בזמנו שמעתי את פרנקו אומר על קיצ'ן שזה בדיוק סוג השחקנים שהוא אוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 13:29 
טוני גפני היה השחקן הראשון שקלע סל בדרייב אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 15:40 
Noam כתב:
טוני גפני היה השחקן הראשון שקלע סל בדרייב אין

מסוג ההודעות שבשבילן שווה לקרוא את כל האשכול מבלי לדלג על שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 09:33 
טוב אז קיץ ומשעמם ופז רבנו לא נוכח אז בוא נזרוק בינתיים שמות של זרים פוטנציאלים.
אני אתחיל עם שניים ובהמשך אני אוסיף עוד:

ג'ון בראון - הפאוור פורוורד עם השם הבנאלי שיחק בעונה שעברה (עונתו הראשונה אחרי הקולג') בוירטוס רומא מהליגה השניה באיטליה וסיים עם מספרים של 19+8. מהרבה בחינות הוא מאוד מזכיר לי את ג'ף אבל עם פוטנציאל גבוה להיות גרסה משודרגת שלו.
קודם כל מדובר בראש ובראשונה באתלט על. היה אחד הדאנקרים המובילים בליגת המכללות לפני שנתיים. כל דבר שנמצא באוויר הוא יתפוס ויטביע לא משנה כמה שחקנים עומדים בדרך. הוא טס את המגרש במהירות מטורפת לשחקן בגובה שלו וכשהוא מקבל את הכדור במגרש הפתוח זה לרוב יגמר בדאנק. חוץ מזה, בדומה לג'ף, יש לו ניתור שני מצוין מה שהופך אותו לריבאונדר התקפה נהדר (למעלה מ-4 למשחק היו לו כאלה בעונה שעברה). למעשה הוא לוקח יותר ריבאונד התקפה מריבאונד הגנה, כנראה בגלל שלרוב הוא מאוד ממהר לרוץ למתפרצת.
חוץ מהאתלטיות מדובר גם בשחקן מאוד אגרסיבי שמכניס הרבה מאוד האסל למשחק. מדובר בשחקן הגנה טוב שבעונתו האחרונה בקולג' נבחר גם לשחקן העונה בקונפרנס וגם לשחקן ההגנה המצטיין. הוא לא חוסם גדול אבל שחקן שיתן את החסימה למשחק ויחטוף לא מעט בזכות האקטיביות שלו בהגנה.
גם החסרונות שלו דומים לאלה של ג'ף. קבלת ההחלטות שלו לא משהו בכלל ולא מעט פעמים הוא לוקח זריקות שלא ברור מה עבר לו בראש. 11 שלשות הוא זרק בעונה שעברה מתוכן קלע 0 עגול. בצד החיובי הוא פחות מועד לבעיית עבירות מג'ף שזה גם חשוב כשמדובר בשחקנים מהסוג הזה.
בנוסף יש לו קליעה לא רע בכלל מחצי מרחק, גם תוך כדי תנועה ואפילו מכדרור. הזריקה שלו די מכוערת ולא הכי קונסיסטנטית אבל זה כלי נשק שנמצא בארסנל שלו. באופן כללי מדובר בשחקן די raw אבל כזה שאני מאמין שיצליח בליגה שלנו.
קליפ ביצועים מהעונה האחרונה:
https://www.youtube.com/watch?v=mdZNutBLQgY

סי. ג'יי פייר - שם קצת יותר גדול שנדמה לי שכבר הזכרתי פה בעבר. עוד פאוור פורוורד אתלטי ששיחק בעונה האחרונה בלימוז' מהליגה הצרפתית וסיים עם ממוצעים של משהו כמו 10+5. אחרי כמה שנים שעשה דברים יפים בדי ליג זו הייתה עונתו הראשונה באירופה.
היה הכוכב של סירקיוז בשעתו וכל מי שמכיר את הקולג' הזה יודע שהשחקנים שם לא יודעים לשמור אישית וזה גם די המקרה עם פייר אם כי הוא כן שיפר את האספקט הזה בשנים האחרונות. מצד שני הוא כן מאוד אקטיבי בהגנה הקבוצתית וחוטף וחוסם לא מעט.
בגדול מדובר בכישרון התקפי די גדול שלי באופן אישי מזכיר קצת את לנדון מילבורן שהיה באילת. בקולג' הוא שיחק בעמדה מספר שלוש ויש לו הרבה סקילז התקפיים שלמספרי ארבע קשה להתמודד מולם. הוא מאוד נייד ואתלטי מה שהופך אותו לשחקן פיק אנד רול מצוין ולשחקן מאוד מסוכן במגרש הפתוח. יש לו משחק פנים לסל מצוין ואם תבודד אותו על השומר שלו הוא ימצא כבר ימצא את הדרך לעשות סל בין אם זה בחדירה עד לטבעת, קליעה מחצי מחרחק ומהשלוש או חצי חדירה ועלייה לאיזה סטפ בק. שחקן מאוד ורסטילי מבחינה התקפית.
החסרונות כאמור נמצאים בעיקר בצד ההגנתי (בפיזיות והאגרסיביות) והיותו ריבאונדר חלש למדי.
קליפ ביצועים מהקולג':
https://www.youtube.com/watch?v=SwTNcfz6_qw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אם כריס רייט פנוי, לא הייתי חושב פעמיים.
אני זוכר שהוא נבחן או חתם על חוזה לא מובטח באוקלהומה. מאז לא שמעתי עליו.
אתלט, שומר ברמה, פינישר אדיר, בטח מעל הטבעת. בקיצור כל מה שלא היה לנו בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 12:36 
שמוליקיפוד כתב:
אם כריס רייט פנוי, לא הייתי חושב פעמיים.
אני זוכר שהוא נבחן או חתם על חוזה לא מובטח באוקלהומה. מאז לא שמעתי עליו.
אתלט, שומר ברמה, פינישר אדיר, בטח מעל הטבעת. בקיצור כל מה שלא היה לנו בעונה האחרונה.

שמעתי שראשל״צ מנסים להחתים אותו שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 15:49 
פרנקו בראיון בטמקא:
ציטוט:
כנראה שבקבוצה הזאת יהיו עוד שני גארדים זרים יחד עם רביב.
אני הרבה מאוד זמן רב עם עצמי בנוגע לטאקר. אני רוצה מאוד להשאיר אותו, אבל בגלל שאין לנו עוד גארד ישראלי מוביל, כנראה שלא אוכל לעשות את זה. אנחנו צריכים עוד גארד זר. בחוק הרוסי הזרים צריכים להשלים עמדות שחסרות. לצורך העניין, רפי מנקו משחק בעמדה שלו

הראיון המלא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4996247,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
חבל מאד. החמצה גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 21:11 
פז, מה עם רשימת מועמדים? זרים? אפילו בדונטה אסתפק כזר הראשון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 10:30 
dorz כתב:
תמונה

גם בוואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 11:54 
נו שמישהו יכתוב עליהם משהו כבר
כמה אפשר עם המתח הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
נו שמישהו יכתוב עליהם משהו כבר
כמה אפשר עם המתח הזה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:00 
מאט הווארד הוא שחקן בסגנון של טוני גפני (שפרנקו מאוד רצה, אבל חתם ביפן בהרבה כסף). הוא בוגר מכללת באטלר, ועשה במכללה מספרים טובים וגם שיחק מצוין. הוא פורוורד חכם וקבוצתי. יד לא רעה מבחוץ (לא בדיוק סטרץ' פור, אבל שחקן שיש לו טווח). הוא שומר טוב ולוחם. שחקן שמשתטח על כדורים, שנותן גוף. יודע לסיים לא רע מתחת לסל. מוסר לא רע. מכניס כדורים פנימה יפה.
העניין הוא שהקריירה האירופית שלו לא מרשימה. בהתחלה הוא חתם באולימפיאקוס ובקושי שיחק. בשנים האחרונות הוא בשטרסבורג שהיא קבוצה טובה בליגה הצרפתית. הוא משחק קצת פחות מעשרים דקות, כלומר הוא שחקן משלים, אבל המספרים שלו ביחס לדקות לא רעים בכלל. אם הוא יצליח לעשות את ההתאמות משחקן משלים לשחקן מרכזי בהפועל הוא יכול להצליח (כי את האופי יש לו. הוא שחקן שמתאים להפועל במובן הזה).
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שבונים עליו כשחקן מרכזי ברמה של 35 דקות בערב, אחרי הכל יש את תומר בעמדה שלו. אם הוא על תקן זר רביעי - פורוורד טוב שייתן 25 דקות כזה - זאת נשמעת כמו החתמה נחמדה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:25 
מאט הווארד 4 לבן שומר טוב מרביץ נלחם, בלי קליעה מ-3.

רקע כללי
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Matt_Howard

הסטטיסטיקה שלו מהשנים האחרונות בצרפת
http://www.lnb.fr/fr/Pro-A/200006/Joueurs/A55632/Matt-Howard

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:31 
dorz כתב:
אני לא בטוח שבונים עליו כשחקן מרכזי ברמה של 35 דקות בערב, אחרי הכל יש את תומר בעמדה שלו. אם הוא על תקן זר רביעי - פורוורד טוב שייתן 25 דקות כזה - זאת נשמעת כמו החתמה נחמדה מאוד

הווארד הוא לא הזר הזול. הוא אמור להיות שחקן מרכזי מאוד. סביר מאוד שהחמישייה תהיה: מקי, לימונד (בנקס), מנקו, הווארד ועוד 4-5 זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה שאני זוכר את מקי הוא 1 אולד סקול. פחות קליעה יותר חדירות ויותר מסירות לאחרים, יחד עם הגנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:
עד כמה שאני זוכר את מקי הוא 1 אולד סקול. פחות קליעה יותר חדירות ויותר מסירות לאחרים, יחד עם הגנה טובה.
עוד טיילור באטל אחד ואבדנו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שזה אומר שהגארד הנוסף שנביא חייב להיות שוטר ברמה גבוהה.
אדריאן (למרות היכולות המוכחות) לא בדיוק הראה יציבות העונה, רביב פצוע ופציע. אסור שעוד פעם נהיה מחרידים משלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 13:23 
ארבעת המופלאים כתב:

הוא לא רכז-סקורר. הוא מהשחקנים האלה שמוצאים דרך לעשות נקודות (עשה 18.5 נקודות למשחק בעונה שעברה בליגה הטורקית השניה). אבל הוא לא שחקן של אחד על אחד, ולכן לדעתי הגארד הנוסף צריך להיות שחקן כזה, אחרת תהיה בעיה. כי גם הווארד הוא לא סקורר, אלא שחקן קבוצתי שעושה נקודות בשטף של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: