טוב אז קיץ ומשעמם ופז רבנו לא נוכח אז בוא נזרוק בינתיים שמות של זרים פוטנציאלים.
אני אתחיל עם שניים ובהמשך אני אוסיף עוד:
ג'ון בראון - הפאוור פורוורד עם השם הבנאלי שיחק בעונה שעברה (עונתו הראשונה אחרי הקולג') בוירטוס רומא מהליגה השניה באיטליה וסיים עם מספרים של 19+8. מהרבה בחינות הוא מאוד מזכיר לי את ג'ף אבל עם פוטנציאל גבוה להיות גרסה משודרגת שלו.
קודם כל מדובר בראש ובראשונה באתלט על. היה אחד הדאנקרים המובילים בליגת המכללות לפני שנתיים. כל דבר שנמצא באוויר הוא יתפוס ויטביע לא משנה כמה שחקנים עומדים בדרך. הוא טס את המגרש במהירות מטורפת לשחקן בגובה שלו וכשהוא מקבל את הכדור במגרש הפתוח זה לרוב יגמר בדאנק. חוץ מזה, בדומה לג'ף, יש לו ניתור שני מצוין מה שהופך אותו לריבאונדר התקפה נהדר (למעלה מ-4 למשחק היו לו כאלה בעונה שעברה). למעשה הוא לוקח יותר ריבאונד התקפה מריבאונד הגנה, כנראה בגלל שלרוב הוא מאוד ממהר לרוץ למתפרצת.
חוץ מהאתלטיות מדובר גם בשחקן מאוד אגרסיבי שמכניס הרבה מאוד האסל למשחק. מדובר בשחקן הגנה טוב שבעונתו האחרונה בקולג' נבחר גם לשחקן העונה בקונפרנס וגם לשחקן ההגנה המצטיין. הוא לא חוסם גדול אבל שחקן שיתן את החסימה למשחק ויחטוף לא מעט בזכות האקטיביות שלו בהגנה.
גם החסרונות שלו דומים לאלה של ג'ף. קבלת ההחלטות שלו לא משהו בכלל ולא מעט פעמים הוא לוקח זריקות שלא ברור מה עבר לו בראש. 11 שלשות הוא זרק בעונה שעברה מתוכן קלע 0 עגול. בצד החיובי הוא פחות מועד לבעיית עבירות מג'ף שזה גם חשוב כשמדובר בשחקנים מהסוג הזה.
בנוסף יש לו קליעה לא רע בכלל מחצי מרחק, גם תוך כדי תנועה ואפילו מכדרור. הזריקה שלו די מכוערת ולא הכי קונסיסטנטית אבל זה כלי נשק שנמצא בארסנל שלו. באופן כללי מדובר בשחקן די raw אבל כזה שאני מאמין שיצליח בליגה שלנו.
קליפ ביצועים מהעונה האחרונה:
https://www.youtube.com/watch?v=mdZNutBLQgYסי. ג'יי פייר - שם קצת יותר גדול שנדמה לי שכבר הזכרתי פה בעבר. עוד פאוור פורוורד אתלטי ששיחק בעונה האחרונה בלימוז' מהליגה הצרפתית וסיים עם ממוצעים של משהו כמו 10+5. אחרי כמה שנים שעשה דברים יפים בדי ליג זו הייתה עונתו הראשונה באירופה.
היה הכוכב של סירקיוז בשעתו וכל מי שמכיר את הקולג' הזה יודע שהשחקנים שם לא יודעים לשמור אישית וזה גם די המקרה עם פייר אם כי הוא כן שיפר את האספקט הזה בשנים האחרונות. מצד שני הוא כן מאוד אקטיבי בהגנה הקבוצתית וחוטף וחוסם לא מעט.
בגדול מדובר בכישרון התקפי די גדול שלי באופן אישי מזכיר קצת את לנדון מילבורן שהיה באילת. בקולג' הוא שיחק בעמדה מספר שלוש ויש לו הרבה סקילז התקפיים שלמספרי ארבע קשה להתמודד מולם. הוא מאוד נייד ואתלטי מה שהופך אותו לשחקן פיק אנד רול מצוין ולשחקן מאוד מסוכן במגרש הפתוח. יש לו משחק פנים לסל מצוין ואם תבודד אותו על השומר שלו הוא ימצא כבר ימצא את הדרך לעשות סל בין אם זה בחדירה עד לטבעת, קליעה מחצי מחרחק ומהשלוש או חצי חדירה ועלייה לאיזה סטפ בק. שחקן מאוד ורסטילי מבחינה התקפית.
החסרונות כאמור נמצאים בעיקר בצד ההגנתי (בפיזיות והאגרסיביות) והיותו ריבאונדר חלש למדי.
קליפ ביצועים מהקולג':
https://www.youtube.com/watch?v=SwTNcfz6_qw