Officer Barbrady כתב:
1. כל פעם אני מתרכז בדמות סהרורית אחרת בשמאל האמריקאי. עכשיו זאת סרסור, לפני זה היה אליסון. תפקידי הוא להכיר לכם את האנשים במחנה הפרוגרסיבי שאתם מתכחשים אליהם.
2. אני לא זוכר שהלנתי את מימון מדינות זרות בישראל. אתה כנראה מתבלבל עם הימין.
3. אני עדיין לא מבין את הרעש הגדול. הבן של טראמפ רצה למצוא לכלוך על הילארי. עו"ד רוסייה היא זאת שהציעה. זה באמת נשמע לך כמו בגידה? אתה מתאר לעצמך מה הלך מאחורי הקלעים עם כל הקלטות הלוהטות וההאשמות בהטרדה מינית כלפי טראמפ? אז אולי הומה אבדין השתמשה בגורם שלישי, כי היא יותר חכמה מטראמפ ג' וגם הייתה בטוחה שהם יזכו אז צריך לשמור מרחק. אבל אם אתה חושב שכל מה שקרה עם טראמפ באוקטובר היה מקרי- אתה תמים.
4. לי אישית אין בעיה שמדינות יממנו פעילות פוליטית בארץ. למה לא? כל עוד זה במסגרת החוק והכל שקוף וזה לא שוחד. גלוי וידוע שנתניהו היה בעד רומני ב-2012, גלוי וידוע שאובמה הפעיל תוכנות ענק לפני הבחירות 2015 (סתם, סתם).
אני באמת לא מבין את הרעש סביב רוסיה. אני יכול להבין שיבוש מהלכי חקירה שטראמפ חשוד בהם או פלין שדיבר על סנקציות עם רוסיה. כל השאר זה באמת ניפוח חסר פרופורציה ואובססיבי של התקשורת.
1. נו, יפה, לפחות אתה מבין שאתה מתמקד בדמויות סהרוריות ולא חשובות. תחביב נחמד, אם כי לא פרודוקטיבי במיוחד.
אגב, חכה שתגיע לסהרורים של הימין הקיצוני שם. בכלל תיפול מהרגליים.
2+4. אוקיי, מקבל את התיקון. אולי ערבבתי אותך עם מישהו אחר.
3. אבל אנחנו לא מדברים על הפצת מידע שמאיר את קלינטון באור רע ושהגיע מאישה כלשהי שבמקרה היא רוסייה, אלא על התערבות מפורשת של שלטונות רוסיה (ראה האימיילים שבהן הגאון של הנשיא הנערץ עליך שחרר בטוויטר).
דרך אגב, מתקבל אצלי הרושם שאין טעם להמשיך בדיון, כי אתה תמשיך לחפור פה על דמויות סהרוריות ושוליות שאף אחד לא מתעניין בהן, ותמשיך להתעלם מהעובדה שהקמפיין של טראמפ לא היסס ליפול לזרועות היריבה הגדולה של ארה"ב כדי להגדיל את סיכויי הזכייה של המועמד שלו (וזה רק אחד מהקשרים הרבים בין הקמפיין ומנהליו לבין שלטונות רוסיה שנחקרים על ידי הרשויות, אם אני מבין נכון).
מה שכן, תמשיך לפנק אותנו בלינקים על אנשים מוזרים שגילית באינטרנט. ובעיקר, אם אפשר, תרבה בלינקים למקורות מרגשים כמו האחרון שהבאת (אם כבר אנחנו בענייני סהרוריות).