תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
מלאניה טראמפ לא יכולה לצאת ממעונה עקב הפגנות ההמונים הגרמנים המוסתים ע"י תקשורת המיינסטרים
http://www.haaretz.co.il/news/world/europe/1.4236139

אתה אומר את זה כאילו זה לא נכון.

הפגנות כאלה מול הוועידות האלה יש כבר הרבה שנים.
אתה יכול להירגע, לא כל מה שקורה בעולם קורה בגלל שהסמולנים מהקרן החדשה לא אוהבים את טראמפ.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 15:56 
כמובן, אין דבר כזה אנשים שמתנגדים למדיניות, רק מוסתי תקשורת.
קצת אירוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2017, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
טכנו, אולי תעזור לי. אני הבנתי מהציוץ שאיסור על נהיגה לנשים הוא לא כזה נורא ושכדאי שנתרכז יותר בכך שהן מקבלות חופשת לידה של 10 שבועות בחינם. אתה הבנת משהו אחר?

עוד ציוצים נהדרים של הפמינסטית הליברלית
תמונה

תמונה

אין לי מושג מי זאת לינדה סרסור מעבר לציטוטים בטוויטר שהבאת כאן, אבל כל הציטוטים לא נשמעים כמו התייחסות לסעודיה או שאריעה, אלא ביקורת על ארצות הברית(כשזה שהמצב בסעודיה וחוקי שאריעה זה רע מוצג כאקסיומה).
כמו שכשמשווים בין השלטון הישראלי לאיראן/צפון קוריאה/כל שלטון טוטליטארי אחר, המסר הוא לא שהמצב שם הוא טוב.

היא לא ציינה רק שבסעודיה יש חופשת לידה בתשלום (שכאן הטיעון שלך היה נכון), היא התייחסה בפירוש לאיסור על נשים לנהוג וזילזלה בפוקוס שזה מקבל. ובציוץ אחר היא אמרה שזה שמחייבים את נשות סעודיה ללבוש כיסוי ראש- זאת הדאגה האחרונה שלהן. אבירת זכויות נשים.

היא לא זילזלה בפוקוס שזה מקבל, אלא בהתייחסות של ארה״ב כאילו המערב כולל בתוכו שיחרור נשים והאיסלאם פועל נגד זה.
לשם השוואה, אם הקהילה החרדית תצביע על היחס הפוגעני שיש בחברה החילונית כלפי גאים, אני אגיד להם להסתכל במראה. זה לא אומר שאני לא חושב שאין יחס פוגעני כלפי גאים בחברה החילונית או שאין מה לשפר.

נשים צריכות להיות מסוגלות לנהוג, או לבחור אם לכבוש כיסוי ראש או לא, זה ברור. אבל כשנשים נרצחות גם בחברה האמריקאית על ימין ועל שמאל על עצם היותן נשים ולא נעשה עם זה כלום, אז לנהוג מתגמד קצת לעומת זה, ולדבר נגד זה שבמקום מרוחק יש חובה להיות עם כיסוי ראש כדי לצייר את עצמך כתומך בזכויות נשים זה קצת מאוד צבוע.
וכן, זה נכון גם לגבי חופשת לידה.
צריך לשפר את המצב גם בערב הסעודית, אבל אמריקאים שרוצים לפעול למען שיוויון מגדרי צריכים לפעול לשיפור המצב בארה״ב, ולא פשוט להצביע על מה שקורה רחוק וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2017, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
הלינדה סרסור הזאת נשמעת קצת מטומטמת ופרובוקטיבית ברמה ילדותית ופתטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2017, 20:49 
ואלו הפנים של המפלגה הדמוקרטית.
SAD. SO SAD.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2017, 00:17 
אנשים בשוליים הפוליטיים בארה"ב בדר"כ נשמעים קצת מטומטמים וקצת פרובוקטורים. ולפעמים יותר מקצת. ולפעמים (וסרסור לא עושה רושם שכזה) הם גם ממש מסוכנים.
אבל המפלגות הגדולות בארה"ב מצליחות באופן מאוד יעיל לנטרל את השוליים האלו ולמנוע מהם להשפיע.

טוב ... עד לאחרונה המפלגות הגדולות הצליחו לעשות את זה. כרגע, רק מפלגה אחת יכולה להמשיך לטעון שהיא מצליחה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2017, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
טכנו, אולי תעזור לי. אני הבנתי מהציוץ שאיסור על נהיגה לנשים הוא לא כזה נורא ושכדאי שנתרכז יותר בכך שהן מקבלות חופשת לידה של 10 שבועות בחינם. אתה הבנת משהו אחר?

תמונה

תמונה

אין לי מושג מי זאת לינדה סרסור מעבר לציטוטים בטוויטר שהבאת כאן, אבל כל הציטוטים לא נשמעים כמו התייחסות לסעודיה או שאריעה, אלא ביקורת על ארצות הברית(כשזה שהמצב בסעודיה וחוקי שאריעה זה רע מוצג כאקסיומה).
כמו שכשמשווים בין השלטון הישראלי לאיראן/צפון קוריאה/כל שלטון טוטליטארי אחר, המסר הוא לא שהמצב שם הוא טוב.

היא לא ציינה רק שבסעודיה יש חופשת לידה בתשלום (שכאן הטיעון שלך היה נכון), היא התייחסה בפירוש לאיסור על נשים לנהוג וזילזלה בפוקוס שזה מקבל. ובציוץ אחר היא אמרה שזה שמחייבים את נשות סעודיה ללבוש כיסוי ראש- זאת הדאגה האחרונה שלהן. אבירת זכויות נשים.

היא לא זילזלה בפוקוס שזה מקבל, אלא בהתייחסות של ארה״ב כאילו המערב כולל בתוכו שיחרור נשים והאיסלאם פועל נגד זה.
לשם השוואה, אם הקהילה החרדית תצביע על היחס הפוגעני שיש בחברה החילונית כלפי גאים, אני אגיד להם להסתכל במראה. זה לא אומר שאני לא חושב שאין יחס פוגעני כלפי גאים בחברה החילונית או שאין מה לשפר.

נשים צריכות להיות מסוגלות לנהוג, או לבחור אם לכבוש כיסוי ראש או לא, זה ברור. אבל כשנשים נרצחות גם בחברה האמריקאית על ימין ועל שמאל על עצם היותן נשים ולא נעשה עם זה כלום, אז לנהוג מתגמד קצת לעומת זה, ולדבר נגד זה שבמקום מרוחק יש חובה להיות עם כיסוי ראש כדי לצייר את עצמך כתומך בזכויות נשים זה קצת מאוד צבוע.
וכן, זה נכון גם לגבי חופשת לידה.
צריך לשפר את המצב גם בערב הסעודית, אבל אמריקאים שרוצים לפעול למען שיוויון מגדרי צריכים לפעול לשיפור המצב בארה״ב, ולא פשוט להצביע על מה שקורה רחוק וזהו.
איך אתה משווה רצח נשים ע"י אזרחים מטורפים (שהולכים לכלא) לרצח ודיכוי נשים ע"י מדינה? מישהו אמר שבסקנדינביה או ארה"ב אין אלימות או דיכוי נשים? ההבדל הוא שמי שמדכא או רוצח נשים בארה"ב נשלח לכלא, ובסעודיה או במדינות מוסלמיות אחרות (שחיות תחת השריעה הנפלאה של סרסור) הוא עושה את זה כחלק מהחובות המוטלות עליו בחוק. וזאת אותה בחורה שטוענת שאי אפשר להיות ציוני ופמיניסט אבל אפשר להיות פמיניסט ולתמוך שריעה. מה היא עוד צריכה לעשות כדי ששמאלנים יהודים יקראו לה כבר אנטישמית?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 09 יולי 2017, 23:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2017, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
התקווה של שונאי ישראל (נועם, לתשומת ליבך): המגדלור הפמיניסטי בכנס איסלאמי קורא לבצע ג'יהאד באמריקה.
#Sarsour2024_Make_America_Sharia_and_(sounds)Nice_Again
https://www.washingtonpost.com/news/mor ... 87383d74a6

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2017, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
:D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2017, 12:27 
Officer Barbrady כתב:

תמונה

תמונה

הציטוט הראשון אומר שהיא חושבת שיש לנשים בסעודיה בעיות יותר גדולות מכיסוי ראש - משמע ביקורת על סעודיה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2017, 04:04 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
איך אתה משווה רצח נשים ע"י אזרחים מטורפים (שהולכים לכלא) לרצח ודיכוי נשים ע"י מדינה? מישהו אמר שבסקנדינביה או ארה"ב אין אלימות או דיכוי נשים? ההבדל הוא שמי שמדכא או רוצח נשים בארה"ב נשלח לכלא, ובסעודיה או במדינות מוסלמיות אחרות (שחיות תחת השריעה הנפלאה של סרסור) הוא עושה את זה כחלק מהחובות המוטלות עליו בחוק. וזאת אותה בחורה שטוענת שאי אפשר להיות ציוני ופמיניסט אבל אפשר להיות פמיניסט ולתמוך שריעה. מה היא עוד צריכה לעשות כדי ששמאלנים יהודים יקראו לה כבר אנטישמית?

אתה רציני? הולכים לכלא?
רק בארה״ב כל יום 3 נשים או יותר נרצחות ע״י בן זוגן, וכל שנה כ-10 מיליון נשים מוכות על ידי בני זוגן. וזה רק נתונים על בני זוג, זה חסר את כל שאר הנתונים על נשים שמותקפות, נאנסות או נרצחות על ידי גברים בכלליות על היותן נשים, שגבוהים בהרבה.
אלו מספרים שרק על שבריר מהם ארה״ב פחות או יותר הכריזה על מוסלמים כאל אוייבים או לכל הפחות אנשים מסוכנים שיש להתנהג אליהם בחשדנות.
אבל כמובן שלא ראיתי את טראמפ אוסר על הגירה של גברים לתוך המדינה, ולא ראיתי שוטרים עוצרים גברים רנדומליים לחיפוש ברחוב. אם זה הסטנדרט שהממשל האמריקאי קבע לפעולה נגד אלימות ורצח, אז אפשר להגיד שכאשר מדובר באלימות מול נשים זה הזנחה ממוסדת.
יותר מזה, החוק שטראמפ קבע בנוגע ההגירה המוסלמית, גם גרם לזה שנשים מוסלמיות מוכות ששוהות בתוך תחומי ארה״ב בצורה לא חוקית לא יוכלו לפנות למוסדות הרלוונטיים להגנה. כלומר שיותר חשוב להם להלחם בהגירה מוסלמית, מאשר להגן על נשים שמותקפות ונרצחות. אז כן, אני משווה. מותר להשוות, וצריך להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2017, 23:33 
ציטוט:
The Crown prosecutor of Russia ... offered to provide the Trump campaign with some official documents and information that would incriminate Hillary and her dealings with Russia and would be very useful to your father. This is obviously very high level and sensitive information but is part of Russia and its government's support for Mr. Trump .

ציטוט:
if it's what you say I love it especially later in the summer

DTJr, שם, שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2017, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
התירוצים שלו והגיבוי של אבא שלו זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
https://www.algemeiner.com/2017/07/11/d ... t-arrived/

המגדלור הפמיניסטי, לינדה סרסור, והקהילה המוסלמית גייסו כספים לשיפוץ בית הקברות היהודי שחולל והעולם התרגש. ארבעה חודשים אחרי- מנהל בית הקברות מעיד שלא קיבל אגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
בתור אזרח אמריקאי יהודי שמלאני שהצביע בפריימזריז למפלגה הדדמוקרטית- אני מגנה.
אחת הנשים החזקות במפלגה הדמוקרטית, אם לא בעולם כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
האתר הזה
:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
האתר הזה
:BOW: :BOW: :BOW:

לפחות הוא אובייקטיבי ואמין, ולא מוטה ומלא פייק ניוז כמו נ"י טיימס או וושינגטון פוסט, רחמנא ליצלן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
להאשים את הכלי התקשורת במקום להתמודד עם הטענות. מוכר לי מאיפשהו :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
:D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
להאשים את הכלי התקשורת במקום להתמודד עם הטענות. מוכר לי מאיפשהו :WHOME:

איזה טענה בדיוק טענת?
שאיזו אישה שיש לך עניין יוצא דופן ובלתי מוסבר בה עשתה משהו לא יפה?
אוקיי, היא עשתה משהו לא יפה. למי אכפת?

מצד שני, יש פה מישהו שפתח אשכול על טראמפ, ובמקום לדבר על החשדות הכבדים נגד טראמפ ומקורביו (תכלס, יש מצב שמדובר בבגידה) מדבר על איזו סהרורית שמעניינת רק אותו.
זה קצת כמו שבמקום לדבר על החשדות הכבדים שביבי מכר את המדינה, את אזרחיה ואת בטחונה תמורת כסף אתה תכתוב באשכול הרלוונטי שהוד קרובי גנב פעם עט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
במקום ללכת מסביב אתה מוכן להודות שהיא גזענית, פאשיסטית, מיזוגנית ופאנאטית?

ולמה רצון לשמוע על מעשים פליליים של המועמדת הדמוקרטית הוא בגידה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
היא לא סהרורית.
הוא סהרורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. במקום ללכת מסביב אתה מוכן להודות שהיא גזענית, פאשיסטית, מיזוגנית ופאנאטית?

2. ולמה רצון לשמוע על מעשים פליליים של המועמדת הדמוקרטית הוא בגידה?

1. כי אני לא יודע עליה כלום, ואם לא היית מתנהג כמו נער מאוהב כנראה שלא הייתי שומע עליה לעולם.
2. קודם כל, למען הסר ספק, אני לא מבין בחוק האמריקאי ואין לי מושג איך המעשים האלה מוגדרים ומה הסעיף הרלוונטי בחוק, אם בכלל (ראיתי שבטלוויזיה דיברו על זה כעל בגידה, אז זרמתי).
שנית, התפלאתי לשמוע שאין לך בעיה עם התערבות ישירה של ממשלות בעלות אינטרסים בתהליך הדמוקרטי במדינות אחרות. דומני שדיברת אחרת בהקשר של ארגונים ישראלים שמקבלים מימון מקרנות ממשלתיות זרות.
שלישית, אם מדינה זרה מסייעת לאחד המועמדים בבחירות היא יוצרת אצלו מחוייבות כלפיה, על חשבון בוחריו והמדינה שאותה הוא מבקש להנהיג. תזכיר לי איך קוראים למצב שבו אדם מוכר את המדינה שלו תמורת סיוע מצד גורם אינטרסטי?
רביעית, אתה מתאר לך מצב שבו שוודיה\בלגיה\טורקיה\ירדן\שקרכלשהו מסייעת לאבי גבאי לנצח בבחירות ומישהו יעבור על זה בשתיקה? האם אתה היית עובר על זה בשתיקה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
1. כל פעם אני מתרכז בדמות סהרורית אחרת בשמאל האמריקאי. עכשיו זאת סרסור, לפני זה היה אליסון. תפקידי הוא להכיר לכם את האנשים במחנה הפרוגרסיבי שאתם מתכחשים אליהם.
2. אני לא זוכר שהלנתי את מימון מדינות זרות בישראל. אתה כנראה מתבלבל עם הימין.
3. אני עדיין לא מבין את הרעש הגדול. הבן של טראמפ רצה למצוא לכלוך על הילארי. עו"ד רוסייה היא זאת שהציעה. זה באמת נשמע לך כמו בגידה? אתה מתאר לעצמך מה הלך מאחורי הקלעים עם כל הקלטות הלוהטות וההאשמות בהטרדה מינית כלפי טראמפ? אז אולי הומה אבדין השתמשה בגורם שלישי, כי היא יותר חכמה מטראמפ ג' וגם הייתה בטוחה שהם יזכו אז צריך לשמור מרחק. אבל אם אתה חושב שכל מה שקרה עם טראמפ באוקטובר היה מקרי- אתה תמים.
4. לי אישית אין בעיה שמדינות יממנו פעילות פוליטית בארץ. למה לא? כל עוד זה במסגרת החוק והכל שקוף וזה לא שוחד. גלוי וידוע שנתניהו היה בעד רומני ב-2012, גלוי וידוע שאובמה הפעיל תוכנות ענק לפני הבחירות 2015 (סתם, סתם).

אני באמת לא מבין את הרעש סביב רוסיה. אני יכול להבין שיבוש מהלכי חקירה שטראמפ חשוד בהם או פלין שדיבר על סנקציות עם רוסיה. כל השאר זה באמת ניפוח חסר פרופורציה ואובססיבי של התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. כל פעם אני מתרכז בדמות סהרורית אחרת בשמאל האמריקאי. עכשיו זאת סרסור, לפני זה היה אליסון. תפקידי הוא להכיר לכם את האנשים במחנה הפרוגרסיבי שאתם מתכחשים אליהם.
2. אני לא זוכר שהלנתי את מימון מדינות זרות בישראל. אתה כנראה מתבלבל עם הימין.
3. אני עדיין לא מבין את הרעש הגדול. הבן של טראמפ רצה למצוא לכלוך על הילארי. עו"ד רוסייה היא זאת שהציעה. זה באמת נשמע לך כמו בגידה? אתה מתאר לעצמך מה הלך מאחורי הקלעים עם כל הקלטות הלוהטות וההאשמות בהטרדה מינית כלפי טראמפ? אז אולי הומה אבדין השתמשה בגורם שלישי, כי היא יותר חכמה מטראמפ ג' וגם הייתה בטוחה שהם יזכו אז צריך לשמור מרחק. אבל אם אתה חושב שכל מה שקרה עם טראמפ באוקטובר היה מקרי- אתה תמים.
4. לי אישית אין בעיה שמדינות יממנו פעילות פוליטית בארץ. למה לא? כל עוד זה במסגרת החוק והכל שקוף וזה לא שוחד. גלוי וידוע שנתניהו היה בעד רומני ב-2012, גלוי וידוע שאובמה הפעיל תוכנות ענק לפני הבחירות 2015 (סתם, סתם).

אני באמת לא מבין את הרעש סביב רוסיה. אני יכול להבין שיבוש מהלכי חקירה שטראמפ חשוד בהם או פלין שדיבר על סנקציות עם רוסיה. כל השאר זה באמת ניפוח חסר פרופורציה ואובססיבי של התקשורת.

1. נו, יפה, לפחות אתה מבין שאתה מתמקד בדמויות סהרוריות ולא חשובות. תחביב נחמד, אם כי לא פרודוקטיבי במיוחד.
אגב, חכה שתגיע לסהרורים של הימין הקיצוני שם. בכלל תיפול מהרגליים.
2+4. אוקיי, מקבל את התיקון. אולי ערבבתי אותך עם מישהו אחר.
3. אבל אנחנו לא מדברים על הפצת מידע שמאיר את קלינטון באור רע ושהגיע מאישה כלשהי שבמקרה היא רוסייה, אלא על התערבות מפורשת של שלטונות רוסיה (ראה האימיילים שבהן הגאון של הנשיא הנערץ עליך שחרר בטוויטר).

דרך אגב, מתקבל אצלי הרושם שאין טעם להמשיך בדיון, כי אתה תמשיך לחפור פה על דמויות סהרוריות ושוליות שאף אחד לא מתעניין בהן, ותמשיך להתעלם מהעובדה שהקמפיין של טראמפ לא היסס ליפול לזרועות היריבה הגדולה של ארה"ב כדי להגדיל את סיכויי הזכייה של המועמד שלו (וזה רק אחד מהקשרים הרבים בין הקמפיין ומנהליו לבין שלטונות רוסיה שנחקרים על ידי הרשויות, אם אני מבין נכון).
מה שכן, תמשיך לפנק אותנו בלינקים על אנשים מוזרים שגילית באינטרנט. ובעיקר, אם אפשר, תרבה בלינקים למקורות מרגשים כמו האחרון שהבאת (אם כבר אנחנו בענייני סהרוריות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שאתה כנראה אוטוריטה גבוהה יותר, אבל הסנאטור הדמוקרטי ליברמן, אחד האנשים ההגונים והמוערכים בפוליטיקה האמריקאית, תיאר את העיתון כעצמאי ואומר אמת. אלי ויזל ז"ל, עוד אדם קיצוני ולא מוערך, ישב בראש העיתון. אבל מי אלה לעומת ליברלים בפורום השדים שלא נוח להם עם חדשות רעות על הפנים הבאות של השמאל האמריקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני יודע שאתה כנראה אוטוריטה גבוהה יותר, אבל הסנאטור הדמוקרטי ליברמן, אחד האנשים ההגונים והמוערכים בפוליטיקה האמריקאית, תיאר את העיתון כעצמאי ואומר אמת. אלי ויזל ז"ל, עוד אדם קיצוני ולא מוערך, ישב בראש העיתון. אבל מי אלה לעומת ליברלים בפורום השדים שלא נוח להם עם חדשות רעות על הפנים הבאות של השמאל האמריקאי.

אהההההה זה אשכול שבו אתה מקטר על הסמול הקיצוני באמריקה.
משום מה הכותרת בלבלה אותי, וחשבתי שפתחת אותו כדי לדבר על ההישגים של טראמפ (ביטול ההסכם עם איראן, העברת השגרירות לירושליים, הורדת המדינה הפלסטינית מהפרק ושאר הדברים הנפלאים שהוא עשה בדיוק כמו שקיוויתם).
סליחה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
לטראמפ יש לא מעט הישגים, אולם על כולם מעיבה הפרשה החצי מומצאת של רוסיה. לא שאני מתפלא- הוא הכריז מלחמה על התקשורת והיא הכריזה מלחמה עליו. הוא מדיר אותם ממסיבות עיתונאים ומפרסם סרטונים שגורמים לפקפק בבריאות הנפשית שלו, התקשורת בתגובה לא מורידה מסדר היום את רוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
היא לא סהרורית.
הוא סהרורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 16:10 
Officer Barbrady כתב:
לטראמפ יש לא מעט הישגים, אולם על כולם מעיבה הפרשה החצי מומצאת של רוסיה. לא שאני מתפלא- הוא הכריז מלחמה על התקשורת והיא הכריזה מלחמה עליו. הוא מדיר אותם ממסיבות עיתונאים ומפרסם סרטונים שגורמים לפקפק בבריאות הנפשית שלו, התקשורת בתגובה לא מורידה מסדר היום את רוסיה.

1. איזה הישגים יש לטרמפ? כלומר, ארה"ב היא מדינה ענקית וקורים בה דברים טובים (ורעים) כל הזמן, כולל בחמשת החודשים האחרונים. והממשלה הפדרלית של ארה"ב היא ענקית, והיא עושה דברים טובים (ורעים) כל הזמן, כולל בחמשת החודשים האחרונים. אבל אלו לא הישגים של טרמפ. אז מה כן?
2. לפי החוק האמירקאי אסור לקמפיינים למועמדים לבחירות בארה"ב לקבל מתנות וטובות הנאה ממדינות זרות. אם עוד אפשר להתווכח עד כמה החוק הזה מהותי, אז כשזה מגיע לקמפיין לבחירות לנשיאות, וכאשר המדינה היא רוסיה, זה נראה לי מובן מאליו שאסור למועמד לקבל סיוע ישיר מממשלת רוסיה. זה לא מובן מאליו?
וזה רק ממה שאנחנו יודעים עד עכשיו. צריך לזכור שהסיוע הזה הגיע בזכות מתקפת סייבר על יעדים בארה"ב. האימיילים שפורסמו לא מוכיחים שהקמפיין של טרמפ ידע על זה, אבל ברור שלFBI יש עוד מידע שאולי כן מראה על זה. כזכור, טרמפ עודד את הרוסים להתקיף את היעדים האלו כדי למצוא את לכלוך על הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: