תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 07:22 
שחר הירש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לעובדה שהסגל לא כל-כך חזק ללאומית כמו שמספרים לנו, אנשים שוכחים שקבוצה שעולה ליגה בלי שלד בסיסי שהיא יכולה לבנות עליו בליגת העל זה מתכון לאסון. מעבר לינקו, דגני וידין (וגם זה בספק עוד שנה) אין לנו שחקנים ששווים הרכב בליגת העל ונצטרך להקים קבוצה מ0. בגלל זה אני חושב שלהגיד שהסגל מספיק טוב כדי לעלות (וזה כנראה נכון, לא בגלל הסגל אלא בגלל היריבות החלשות וחוסר הרצון שלהן לעלות ליגה) זו ראייה צרה מאוד.

נכון לעכשיו, בדיוק כמו בינואר האחרון, הבנייה מאכזבת מאוד ולא מתאימה למועדון גדול ובטח שלא למחירי המנויים ההזויים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
מעבר לעובדה שהסגל לא כל-כך חזק ללאומית כמו שמספרים לנו, אנשים שוכחים שקבוצה שעולה ליגה בלי שלד בסיסי שהיא יכולה לבנות עליו בליגת העל זה מתכון לאסון. מעבר לינקו, דגני וידין (וגם זה בספק עוד שנה) אין לנו שחקנים ששווים הרכב בליגת העל ונצטרך להקים קבוצה מ0. בגלל זה אני חושב שלהגיד שהסגל מספיק טוב כדי לעלות (וזה כנראה נכון, לא בגלל הסגל אלא בגלל היריבות החלשות וחוסר הרצון שלהן לעלות ליגה) זו ראייה צרה מאוד.

נכון לעכשיו, בדיוק כמו בינואר האחרון, הבנייה מאכזבת מאוד ולא מתאימה למועדון גדול ובטח שלא למחירי המנויים ההזויים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

מי שיישמע איזה הבדל יש בין השחקנים שלנו לעילויים בליגת העל.
הציפייה היא שהצעירים יעשו צעד קדימה ויראו שהם יכולים להיות שחקני ליגת על, אף שחקן לא נולד שחקן ליגת על.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 08:18 
מאיפה אתה מביא את ההמצאות האלה?
אף קבוצה לא עולה עם סגל שמתאים לליגת העל. נתניה עלתה עם קבוצה שהייתה הרבה מעל הליגה ומי שמתאים שם להרכב בליגת העל זה סבע, ערן לוי ו... זהו.
להפועל יש את ינקו, דגני, בנש ,ברשצקי וידין/לקס שהם בקלות שחקני הרכב בליגת העל, ואני מניח שבמהלך העונה נגלה לגבי עוד כמה שחקנים אם הם מתאימים או לא. זה המון.
ולהגיד שהפועל כנראה תעלה לא בגלל החוזק שלה אלא בגלל חולשת היריבות זה המשפט הכי סתום ששמעתי מזה הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שחזרנו לאקסיומת ה'אף קבוצה בליגה הזאת לא רוצה לעלות ליגה' *face Palm*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 08:56 
הוקיץ' כתב:
חלק קדמי מביך. ברור.
גלבאן שלפני שנתיים נתן למעלה מעשרים גולים בלאומית, אקסברד שנתן 47 גולים בשלושת העונות האחרונות שלו והוא כבר שנים אחד החלוצים הטובים בלאומית, ברשצקי שהוא שחקן ליגת על לכל דבר ועוד זר ברזילאי שאין לאף אחד מושג מה הרמה שלו.
אני גם חושב שחסר לנו עוד שחקן דומיננטי בחלק הקדמי, אבל נו בחייאת. זה הסגל הכי טוב בלאומית בפער. רק מי שלא מכיר את הליגה הזאת יכול לחשוב אחרת.

אכן לא מכיר, מקווה שאתה צודק וחלוץ וחצי וקשר שלא ברור הכושר שלו יספיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 09:11 
טכנית לארז כתב:
יש מספיק חלוצים מליגת העל שהיו מעדיפים את הפועל.

"יש מספיק חלוצים... שמעדיפים את הפועל" זה ה"יש מספיק מיליארדרים שיקחו את הפועל" החדש? כי ברגע האמת אף מיליארדר לא היה שם לקחת אותנו וקיבלנו את הניסנובים (לא מתלונן על זה חלילה).
לא יודע, נראה לי שחלוצים טובים יעדיפו קבוצות קטנות בליגת העל מאשר לבוא אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אף קבוצה לא עולה עם סגל שמתאים לליגת העל. נתניה עלתה עם קבוצה שהייתה הרבה מעל הליגה ומי שמתאים שם להרכב בליגת העל זה סבע, ערן לוי ו... זהו.
להפועל יש את ינקו, דגני, בנש ,ברשצקי וידין/לקס שהם בקלות שחקני הרכב בליגת העל, ואני מניח שבמהלך העונה נגלה לגבי עוד כמה שחקנים אם הם מתאימים או לא. זה המון.
ולהגיד שהפועל כנראה תעלה לא בגלל החוזק שלה אלא בגלל חולשת היריבות זה המשפט הכי סתום ששמעתי מזה הרבה זמן.

סבע וערן לוי מתאימים להרכב בליגה לאומית. הם ממש לא עלו עם סגל שמתאים לליגת העל ואם הם לא יעשו מהפכה בסגל הם ירדו בדיוק באותה מהירות שבה הם עלו.
אני לא יודע מתי יפול לכם האסימון לגבי ברשצקי, אבל שחקן הרכב בליגת העל הוא ממש ממש לא. בטח לא אם אתה רוצה פלייאוף עליון. זה תמיר בלאט של הכדורגל. אני ציפיתי שנעמיד סגל יותר טוב, בטח בחלק ההתקפי, כדי שנעלה עם סגל שמהווה בסיס טוב לשאיפות שלנו בליגת העל. את פושה הפועל הייתה יכולה להביא, זה נטו עניין של כסף. אבל בהנהלה חושבים רק על איך הם עולים ליגה העונה ולא מה הם יצטרכו לעשות אח"כ. מקווה שלפחות דגני ישאר

סומך כתב:

לך תשאל את אבו סובחי אם הוא רוצה לעלות ליגה. נראה מה הוא יגיד לך. עדיין אין לכם מושג מה זה ליגה לאומית ומה הולך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 09:54 
Eros Ramazzotti כתב:
את פושה הפועל הייתה יכולה להביא, זה נטו עניין של כסף

וואלה יכולתי לקנות בית בצהלה, זה נטו עניין של כסף שלא קניתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:

סבע וערן לוי מתאימים להרכב בליגה לאומית. הם ממש לא עלו עם סגל שמתאים לליגת העל ואם הם לא יעשו מהפכה בסגל הם ירדו בדיוק באותה מהירות שבה הם עלו.
אני לא יודע מתי יפול לכם האסימון לגבי ברשצקי, אבל שחקן הרכב בליגת העל הוא ממש ממש לא. בטח לא אם אתה רוצה פלייאוף עליון. זה תמיר בלאט של הכדורגל. אני ציפיתי שנעמיד סגל יותר טוב, בטח בחלק ההתקפי, כדי שנעלה עם סגל שמהווה בסיס טוב לשאיפות שלנו בליגת העל. את פושה הפועל הייתה יכולה להביא, זה נטו עניין של כסף. אבל בהנהלה חושבים רק על איך הם עולים ליגה העונה ולא מה הם יצטרכו לעשות אח"כ. מקווה שלפחות דגני ישאר

סומך כתב:

לך תשאל את אבו סובחי אם הוא רוצה לעלות ליגה. נראה מה הוא יגיד לך. עדיין אין לכם מושג מה זה ליגה לאומית ומה הולך שם.

בוא בבקשה תסביר לי איך זה בדיוק הולך לעבוד העניין הזה.
מאמן יגיד לשחקנים לפני משחקים עם הפועל שלא יתאמצו כי אנחנו רוצים להעלות אותה ליגה? הבעלים ייתן בונוס לשחקנים שיפסידו להפועל?
אני מניח שרוב המשחקים שלנו ישודרו ושבאופן כללי שחקן ליגה לאומית ירגיש צורך להוכיח את עצמו במיוחד נגד קבוצה עם פרופיל גבוה והסטוריה כמו שלנו.
אז איך זה בדיוק יקרה הקסם הזה?
או שאתה מתכוון שעד המחזורים האחרונים כולם ישחקו רגיל, ואם נהיה לא טובים ובמקרה נהיה מתחת למקום שלישי אז יתחילו לתת לנו פור פלוס גול כל משחק?
ספר לי, אני סקרן. אין לי דרך לתקשר עם אבו סובחי. תענה לי אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 10:27 
סובחי עצור, אפשר לעשות לו ביקור ולברר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 10:39 
זה מאד פשוט.
משקיעים מעט בסגל, לא מביאים שחקנים במאתיים אלף דולר לעונה ואלא אם יש סכנת ירידה, לא עושים חיזוקים בינואר.

קח את ההודעה שלך ותחליף אותה בבני יהודה ומאבק על האליפות. איך אתה יודע שהם לא ירוצו לאליפות בשנה הבאה?
המאמן יאמר להם להפסיד? השחקנים לא יתאמצו? יתנו לב"ש פור בסוף העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
זה מאד פשוט.
משקיעים מעט בסגל, לא מביאים שחקנים במאתיים אלף דולר לעונה ואלא אם יש סכנת ירידה, לא עושים חיזוקים בינואר.

קח את ההודעה שלך ותחליף אותה בבני יהודה ומאבק על האליפות. איך אתה יודע שהם לא ירוצו לאליפות בשנה הבאה?

זה דיון שאפשר לנהל, כי הוא עוסק באיכויות הסגלים ובעומק הסגל של הקבוצות.
זה לא דומה לטיעון ה"אנחנו נעלה כי אף קבוצה אחרת לא רוצה לעלות" שהוא טיעון די מטופש לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 11:30 
סומך כתב:
בני12 כתב:
זה מאד פשוט.

זה לא דומה לטיעון ה"אנחנו נעלה כי אף קבוצה אחרת לא רוצה לעלות" שהוא טיעון די מטופש לטעמי

אנחנו נעלה כי אנחנו בונים סגל לעליית ליגה בעוד רוב הקבוצות בונות סגל במטרה להישאר בליגה ואולי להצליח להגיע לפליאוף העליון.
העובדה כי אתה בליגה השניה גורמת לשאר הקבוצות גם להבין שאם הם רוצות לעלות ליגה הם צריכות להשקיע הרבה יותר מבדר"כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 11:36 
ארוס, סבע וערן לוי הם שחקני הרכב בליגת העל בקלות. ערן לוי כל הקריירה שלו שחקן הרכב בליגת העל ודיא סבע בכלל שחקן נהדר שהולך לפרוץ השנה. ובכל מקרה, כל קבוצה שעולה ליגה צריכה לבנות כמעט מאפס, אין כאן שום דבר חדש. אם כבר הפועל בולטת לטובה בכל הנוגע לשחקני הגנה וקישור.
לגבי ברשצקי, אתה בערך היחיד פה בפורום שמחזיק בדעה הזו וכמו במקרה עופר ורטה אתה הולך להיווכח שאתה טועה. ברשצקי בעונה שעברה נתן בחצי עונה יותר מחן עזרא שכל כך רצית להשאיר הן מבחינת מספרים והן מבחינת השפעה על המשחק. את כל זה הוא עשה בגיל עשרים כשכל מה שהיה לו ברזומה זו חצי עונה טובה בלאומית וכשהוא מוקף בשחקנים חלשים.
ההשוואה בין בלאט לברשצקי לא נכונה כי בלאט שחקן כדורסל, ובכדורסל לשחקן בלי נתונים פיזיים אין זכות קיום. בכדורגל זה ממש לא ככה, בטח לא בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
מרבית הקבוצות בליגה הלאומית לא רוצות לעלות ליגה, לרוב כי אין להן את המשאבים להעמיד תקציב מינימום בליגת העל. יש עוד סיבות, אבל זה באמת דיון מיותר לאנשים שחושבים שהליגה הלאומית היא סמל למקצוענות.
למקרה ומישהו כאן לא הבין, אני לא טוען שמישהו יפתח רגליים נגד הפועל. להיפך, דווקא נגד הפועל לדעתי כולם יבואו להילחם.

הוקיץ' - ורטה היה חלש מאוד בהפועל. אני מסכים. החזקתי ממנו מאוד לפני שהגיע אבל הוא איכזב. לא יודע מה יהיה איתו בעתיד אבל בהפועל הוא לא היה טוב.
לגבי ברשצקי - אני לא מסכים איתך. יש לו כשרון, אין ספק. אבל אני כן חושב שהמגבלות הפיזיות שלו לא יאפשרו לו להיות שחקן הרכב בקבוצה שרוצה צמרת בליגת העל. הצעדים שלו נורא קטנים ולא משנה כמה הוא מהיר, יהיה לו קשה להתמודד עם הגנות ברמה גבוהה. נכון, יש לו הבלחות ויש לו כדורגל ברגליים, אבל לאורך זמן חן עזרא יהיה שחקן עם הרבה יותר מספרים ופעולות אפקטיביות מאשר מוטי ברשצקי. הלוואי ואני טועה. אני גם לא מסכים שברשצקי עשה יותר ממה שחן עזרא. בכלל לא. אל תשכח שחן עזרא בכלל היה פצוע רוב התקופה שלו בהפועל, ובמשחקים ששיחק (במיוחד בסוף התקופה שלו בהפועל) היה טוב מאוד, אז לא הבנתי מאיפה הבאת את הטיעון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
על חן עזרא להגיד "היה טוב מאוד" זאת גניבת דעת, בלי קשר להשוואה בינו לבין ברשצקי.
אם ברשצקי מתאים לקבוצה שרוצה צמרת ליגת העל רק הזמן יגיד, כרגע לצערי אנחנו לא מכוונים לשם בעונות הקרובות ולכן זה טיעון לא רלוונטי.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 06 יולי 2017, 13:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 13:13 
המטרה בטווח הבינוני, מבחינה אידיאלית ובהנחה שהחובות לא ירדפו אותנו יותר, צריכה להיות המודל של בית"ר ירושלים.
בשביל המודל הזה ברשצקי הוא שחקן מצוין. נדמה לי אפילו שטביב רצה אותו לפני שהוא הגיע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 18:03 
סומך כתב:
בני12 כתב:
זה מאד פשוט.

זה בדיוק אותו דיון.
בני יהודה לא רצה לאליפות כי הבעלים שלה לא רוצה להשקיע 50 מליון ש"ח בזה.
מרמורק לא רצה לאליפות הליגה השניה, קרי עליה, כי הבעלים שלה לא רוצה להשקיע 10 מליון ש"ח בזה.
בליגה השניה יש דבר נוסף, שהוא הקריטי בנושא, והוא תקציב המינימום בליגת העל.
תקציב המינימום שווה לתקציב של שנתיים-שלוש לרוב הקבוצות הללו. הבעלים יודעים שאם הם בטעות עולים,
זה יכניס אותם לחובות אדירים מצד אחד וייגמר בהתרסקות מקצועים מצד שני.
לפעמים זה יכול להביא לריסוק המועדון להרבה שנים קדימה
ולכן הן מעדיפים להישאר ברמה של הליגה הלאומית שמצד אחד יש לה הכנסות גדולות יותר (טלביזיה/טוטו) ומצד שני
לא דורש מהם להשקיע יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אפשר עזרה בזיהוי שחקני הווה?
חוץ מינקו, רמזי, שקל, ראש ובנש אני לא מזהה אף אחד.

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
האחים ספורי נראים אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
מזהה את 20-עידן כהן
17-נראה לי אח של שון מלכה
23 רז שלמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 23:46 
7 זה גרץ לדעתי
23 רז שלמה

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 05:11 
20 עידן כהן
מימינו אופיר טקיאר
10 רמזי ספורי קללללל
18 איברהים ספורי
16 טל בניש
15 ניר לקס
14 רז נחמיאס
17 עמית מלכה
22 ינקו (למה לא 1?!)
7 דניאל גרץ
8 עומרי שקל
23 רז שלמה
2 ישראל ראש
28 הנבחן פאבריסיו מארקז טוסי (הופרדו עם עומרי אפק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
לא יזיק אם תהיה איזה החתמונת לסופ"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 07:39 
לא נהנת מהמשקופים של ברשצקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 10:58 
ספורי הכוכב הגדול נראה ממורמר חבל על הזמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 11:15 
adomi כתב:

התחלנו עם ניתוחים פסיכולוגיים בשקל לפי פאקינג תמונה מאימון?
לא סבלתי אותו בליגת העל, אני לא תופס ממנו ולא חושב שהוא גם ישדרג אותנו במיוחד, אבל המינימום זה שאם הוא יחתום בכלל אז לראות אותו כמה משחקים בלאומית לפני שקובעים שהוא ממורמר שעושה פוזות של כוכב.
אבל כאן כבר יש מי שינתח אותו לפי תמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:

מתי ראית את רמזי מחייך? זה הבנאדם, שחררו את הפסיכולוגיה בגרוש הזאת, תשפטו אותו על המגרש ואם אפשר אז תנו לו הזדמנות נוספת.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2017, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: