Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:
מאיפה אתה מביא את ההמצאות האלה?
אף קבוצה לא עולה עם סגל שמתאים לליגת העל. נתניה עלתה עם קבוצה שהייתה הרבה מעל הליגה ומי שמתאים שם להרכב בליגת העל זה סבע, ערן לוי ו... זהו.
להפועל יש את ינקו, דגני, בנש ,ברשצקי וידין/לקס שהם בקלות שחקני הרכב בליגת העל, ואני מניח שבמהלך העונה נגלה לגבי עוד כמה שחקנים אם הם מתאימים או לא. זה המון.
ולהגיד שהפועל כנראה תעלה לא בגלל החוזק שלה אלא בגלל חולשת היריבות זה המשפט הכי סתום ששמעתי מזה הרבה זמן.
סבע וערן לוי מתאימים להרכב בליגה לאומית. הם ממש לא עלו עם סגל שמתאים לליגת העל ואם הם לא יעשו מהפכה בסגל הם ירדו בדיוק באותה מהירות שבה הם עלו.
אני לא יודע מתי יפול לכם האסימון לגבי ברשצקי, אבל שחקן הרכב בליגת העל הוא ממש ממש לא. בטח לא אם אתה רוצה פלייאוף עליון. זה תמיר בלאט של הכדורגל. אני ציפיתי שנעמיד סגל יותר טוב, בטח בחלק ההתקפי, כדי שנעלה עם סגל שמהווה בסיס טוב לשאיפות שלנו בליגת העל. את פושה הפועל הייתה יכולה להביא, זה נטו עניין של כסף. אבל בהנהלה חושבים רק על איך הם עולים ליגה העונה ולא מה הם יצטרכו לעשות אח"כ. מקווה שלפחות דגני ישאר
סומך כתב:
אני מבין שחזרנו לאקסיומת ה'אף קבוצה בליגה הזאת לא רוצה לעלות ליגה' *face Palm*
לך תשאל את אבו סובחי אם הוא רוצה לעלות ליגה. נראה מה הוא יגיד לך. עדיין אין לכם מושג מה זה ליגה לאומית ומה הולך שם.
בוא בבקשה תסביר לי איך זה בדיוק הולך לעבוד העניין הזה.
מאמן יגיד לשחקנים לפני משחקים עם הפועל שלא יתאמצו כי אנחנו רוצים להעלות אותה ליגה? הבעלים ייתן בונוס לשחקנים שיפסידו להפועל?
אני מניח שרוב המשחקים שלנו ישודרו ושבאופן כללי שחקן ליגה לאומית ירגיש צורך להוכיח את עצמו במיוחד נגד קבוצה עם פרופיל גבוה והסטוריה כמו שלנו.
אז איך זה בדיוק יקרה הקסם הזה?
או שאתה מתכוון שעד המחזורים האחרונים כולם ישחקו רגיל, ואם נהיה לא טובים ובמקרה נהיה מתחת למקום שלישי אז יתחילו לתת לנו פור פלוס גול כל משחק?
ספר לי, אני סקרן. אין לי דרך לתקשר עם אבו סובחי. תענה לי אתה