יובל כתב:
יש לנו הרבה שחקנים יקרים, טובים ומוכחים בהגנה ובקישור, וזה לא מבטיח כלום. כרגיל, בונים קבוצה בלי גולים.
אקסברד חלוץ ליגה לאומית סביר ולא מעבר (13 שערים בליגה הלאומית בעונה שעברה).
דנילו אם יהיה בכלל בהפועל ולא ישוחרר בגלל הבעיות בלב, שחקן בלי קבלות בכלל (העונה הכי טובה שלו כוללת 9 שערים בליגה השנייה של סאו פאולו), אולי יהיה סביר, אולי יהיה פלופ. פרופיל של כוכב בטח אין לו.
גלבאן היה גדול על הלאומית לפני 3 שנים, אבל הוא הרחק משיאו, נתן עונה חלשה, ואף אחד לא יכול להבטיח שנקבל שחקן שגדול על הליגה ולא שחקן גמור.
יש את ברשקצי שהוכיח את עצמו כגולר בלאומית, וזהו. אין אף אחד בקישור שאפשר לבנות על גולים ממנו.
זה כלום בשביל קבוצה שרוצה להיות מעל הליגה. קבוצת צמרת צריכה להיות עם אוריינטציה התקפית ויתרון בולט בחוליית ההתקפה. שחקני ליגת העל שיש לנו - ידין, דגני, ינקו - הם בהגנה, ואנחנו צריכים כאלה בהתקפה. אני לא רואה כאלה אצלנו.
על הנייר לא בנו קבוצה עם כלים בשביל לדרוס ולפרק ולהראות עליונות בחלק ההתקפי, וזה מפחיד מאוד. כל הקשרים האחוריים והבלמים בעולם לא יעזרו לנו לכבוש מול כל הקבוצות שיבואו לעשות נגדנו בונקר ואולי גם לגנוב גול. אני בקלות רואה אותנו מסתבכים ולא מצליחים להכניע קבוצות שישימו עשרה שחקנים מאחורי הכדור.
אני חושב שאיך שלא תסובב את זה, אין שום קבוצה בלאומית עם חלק קידמי של ברשצקי, גלבאן, אוסטווינד ואקסברד. אקסברד כבר כמה שנים בין הכובשים המצטיינים בליגה ואני דווקא חושב שגלבאן מניה בטוחה גם עכשיו מבחינת מספרים בלאומית, ככה שדווקא יהיו לדעתי שחקנים שיכולים לתת לא מעט שערים. זה בלי לקחת בחשבון שני זרים נוספים בחלק הקידמי וגנדה שיכול להתפתח לשחקן טוב מאוד כבר העונה. וזאת החוליה החלשה בקבוצה (כמו שאמרת). הסגל שלנו הכי טוב הלאומית וצריך להראות עליונות השנה. ברור שזה לא מבטיח שום דבר, אבל אין קבוצה בליגה הזאת עם שוער, הגנה, קישור והתקפה טובים יותר.