תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אבל גלבאן זה שחקן שאנחנו צריכים, הקישור ההתקפי שלנו חלש מאוד.
אם היה צריך לוותר על מישהו עם שכר מנופח זה על ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 16:40 
אז נשחק עם אוסטווינד במיקום גלבאן, זה מחיר ששווה לשלם בשביל פושה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 16:48 
מתי יפול לאנשים האסימון שבמשכורות דומות(לא שאני חושב שהפועל יכולים וצריכים לשלם לשחקן 150 אלף יורו) שחקנים לרוב יעדיפו לשחק בליגת העל גם בקבוצות קטנות כמו רעננה והפועל חיפה מאשר אצלנו.
פושה כבר שנתיים הפציץ בליגה הלאומית וזה הביא אותו עד לרעננה, ככה שאם היה מגיע אלינו היה צריך לתת עוד עונה ממש טובה בשביל להיות בליגת העל ולהתקדם.
גם ווקאמה התחיל ברעננה והגיע לב"ש ככה שכנראה הם הצליחו לשכנע אותו שעונה טובה אצלהם וישר מכבי/ב"ש/חיפה יקפצו עליו ויכפילו לו את השכר.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם אמת ומדוייק, אבל סופר על כך שפושה דורש מהפועל 140 אלף דולר והפועל היו מוכנים עד 100

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שדנילו שווה משהו כי גם הרצליה יכולה להביא שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
גלבאן שחקן די גמור. לא הייתי בונה על היותו שובר שיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 17:54 
Eros Ramazzotti כתב:
בוריס כתב:
מחפש קבוצה מעבר לים או קבוצה שבארץ מתמודד על אליפות כן.
פושה סגר ברעננה לשנתיים, סעיף שחרור 600 אלף יורו.
אנחנו פשוט מטומטמים.

לא, אנחנו לא מטומטמים. יש לנו פשוט בעלים קמצנים.

כן כן, תאשים את הבעלים בזה שהוא לא שילם לשחקן 160 אלף יורו לעונה בליגה הלאומית. אתה מנותק מהמציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 18:34 
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בוריס כתב:
מחפש קבוצה מעבר לים או קבוצה שבארץ מתמודד על אליפות כן.
פושה סגר ברעננה לשנתיים, סעיף שחרור 600 אלף יורו.
אנחנו פשוט מטומטמים.

לא, אנחנו לא מטומטמים. יש לנו פשוט בעלים קמצנים.

כן כן, תאשים את הבעלים בזה שהוא לא שילם לשחקן 160 אלף יורו לעונה בליגה הלאומית. אתה מנותק מהמציאות

נו שיט שרלוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
סתם הנהלה זונה. הסגל שלנו כנראה לא יהיה טוב בהרבה, אם בכלל, משאר הקבוצות בליגה. וחבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 19:28 
רואה שחורות כתב:
סתם הנהלה זונה. הסגל שלנו כנראה לא יהיה טוב בהרבה, אם בכלל, משאר הקבוצות בליגה. וחבל.

על סמך מה אתה אומר את זה? שחקנים כמו ידין, דגני, ברשצקי, בנש, ינקו, גלבאן, אקסברד, אוסטווינד, לקס וראש הם שחקנים מובילים בכל קבוצה בליגה לאומית וחלקם הגדול גם שחקני הרכב לגיטימיים בלא מעט קבוצות מליגת העל. גם גרץ, נחמיאס וגנדה יכולים בקלות להתפתח לשחקנים טובים וזה בלי קשר לשני זרים נוספים שאף אחד לא יודע איך הם יהיו.
הסגל עצמו גדול על הליגה הלאומית ואני לא מבין איך אפשר לחשוב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 19:34 
טוב אתה מגזים לצד השני.
אוסטוינד ממש לא גדול על הליגה הזאת.
אין לי מושג מה נקבל מלקס. אמנם פתח הרבה בסכנין אבל זה לא איזה גיימ צ'ינגר, סה"כ שחקן של עבודה שחורה.
גם גלבאן בסכנת היעלמות בהינתן הגיל+המשקל

ראש ברשצקי דגני ואקסברד זה באמת מניות בטוחות, אבל הייתי רוצה שיגיעו עוד 2 שחקנים רציניים כדי להיות רגוע. כנראה שלא נקבל אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו הרבה שחקנים יקרים, טובים ומוכחים בהגנה ובקישור, וזה לא מבטיח כלום. כרגיל, בונים קבוצה בלי גולים.
אקסברד חלוץ ליגה לאומית סביר ולא מעבר (13 שערים בליגה הלאומית בעונה שעברה).
דנילו אם יהיה בכלל בהפועל ולא ישוחרר בגלל הבעיות בלב, שחקן בלי קבלות בכלל (העונה הכי טובה שלו כוללת 9 שערים בליגה השנייה של סאו פאולו), אולי יהיה סביר, אולי יהיה פלופ. פרופיל של כוכב בטח אין לו.
גלבאן היה גדול על הלאומית לפני 3 שנים, אבל הוא הרחק משיאו, נתן עונה חלשה, ואף אחד לא יכול להבטיח שנקבל שחקן שגדול על הליגה ולא שחקן גמור.
יש את ברשקצי שהוכיח את עצמו כגולר בלאומית, וזהו. אין אף אחד בקישור שאפשר לבנות על גולים ממנו.
זה כלום בשביל קבוצה שרוצה להיות מעל הליגה. קבוצת צמרת צריכה להיות עם אוריינטציה התקפית ויתרון בולט בחוליית ההתקפה. שחקני ליגת העל שיש לנו - ידין, דגני, ינקו - הם בהגנה, ואנחנו צריכים כאלה בהתקפה. אני לא רואה כאלה אצלנו.
על הנייר לא בנו קבוצה עם כלים בשביל לדרוס ולפרק ולהראות עליונות בחלק ההתקפי, וזה מפחיד מאוד. כל הקשרים האחוריים והבלמים בעולם לא יעזרו לנו לכבוש מול כל הקבוצות שיבואו לעשות נגדנו בונקר ואולי גם לגנוב גול. אני בקלות רואה אותנו מסתבכים ולא מצליחים להכניע קבוצות שישימו עשרה שחקנים מאחורי הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
טוב אתה מגזים לצד השני.
אין לי מושג מה נקבל מלקס. אמנם פתח הרבה בסכנין אבל זה לא איזה גיימ צ'ינגר, סה"כ שחקן של עבודה שחורה.

ראש ברשצקי דגני ואקסברד זה באמת מניות בטוחות, אבל הייתי רוצה שיגיעו עוד 2 שחקנים רציניים כדי להיות רגוע. כנראה שלא נקבל אותם.

הוא לא אמר שהם מעל הליגה, אלא שחקנים מובילים בליגה הזו.

לגבי הסגל בכלליות - לא יודע אם להגיד מעל הליגה, אבל על הנייר יש לנו סגל יותר חזק מקבוצת צמרת ליגה לאומית ממוצעת. יכול להיות שזה לא יתחבר, צריך לחזק עוד נקודות חלשות, והלוואי ופושה היה מגיע אלינו, אבל אי אפשר להגיד שבונים כאן קבוצה לא מספיק טובה על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 20:12 
גם אם היית משווה את ההצעה של רעננה האינטרס של פושה הוא להתקדם בקריירה. הוא סביר להניח רוצה להגיע לאירופה ובשביל זה הוא צריך לתת עונה טובה בליגה ראשונה.
ממש מעניין אותו העבר של הפועל והמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 20:37 
יובל כתב:
יש לנו הרבה שחקנים יקרים, טובים ומוכחים בהגנה ובקישור, וזה לא מבטיח כלום. כרגיל, בונים קבוצה בלי גולים.
דנילו אם יהיה בכלל בהפועל ולא ישוחרר בגלל הבעיות בלב, שחקן בלי קבלות בכלל (העונה הכי טובה שלו כוללת 9 שערים בליגה השנייה של סאו פאולו), אולי יהיה סביר, אולי יהיה פלופ. פרופיל של כוכב בטח אין לו.
גלבאן היה גדול על הלאומית לפני 3 שנים, אבל הוא הרחק משיאו, נתן עונה חלשה, ואף אחד לא יכול להבטיח שנקבל שחקן שגדול על הליגה ולא שחקן גמור.
יש את ברשקצי שהוכיח את עצמו כגולר בלאומית, וזהו. אין אף אחד בקישור שאפשר לבנות על גולים ממנו.
זה כלום בשביל קבוצה שרוצה להיות מעל הליגה. קבוצת צמרת צריכה להיות עם אוריינטציה התקפית ויתרון בולט בחוליית ההתקפה. שחקני ליגת העל שיש לנו - ידין, דגני, ינקו - הם בהגנה, ואנחנו צריכים כאלה בהתקפה. אני לא רואה כאלה אצלנו.
על הנייר לא בנו קבוצה עם כלים בשביל לדרוס ולפרק ולהראות עליונות בחלק ההתקפי, וזה מפחיד מאוד. כל הקשרים האחוריים והבלמים בעולם לא יעזרו לנו לכבוש מול כל הקבוצות שיבואו לעשות נגדנו בונקר ואולי גם לגנוב גול. אני בקלות רואה אותנו מסתבכים ולא מצליחים להכניע קבוצות שישימו עשרה שחקנים מאחורי הכדור.

אני חושב שאיך שלא תסובב את זה, אין שום קבוצה בלאומית עם חלק קידמי של ברשצקי, גלבאן, אוסטווינד ואקסברד. אקסברד כבר כמה שנים בין הכובשים המצטיינים בליגה ואני דווקא חושב שגלבאן מניה בטוחה גם עכשיו מבחינת מספרים בלאומית, ככה שדווקא יהיו לדעתי שחקנים שיכולים לתת לא מעט שערים. זה בלי לקחת בחשבון שני זרים נוספים בחלק הקידמי וגנדה שיכול להתפתח לשחקן טוב מאוד כבר העונה. וזאת החוליה החלשה בקבוצה (כמו שאמרת). הסגל שלנו הכי טוב הלאומית וצריך להראות עליונות השנה. ברור שזה לא מבטיח שום דבר, אבל אין קבוצה בליגה הזאת עם שוער, הגנה, קישור והתקפה טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 20:45 
NARKOTIKA כתב:
טוב אתה מגזים לצד השני.

לא אמרתי שהם כבודדים מעל הליגה, אלא שחקנים מובילים בכל קבוצה בלאומית. אין שום קבוצה בליגה שבה אוסטווינד, גלבאן ולקס לא מוחתמים כשחקני הרכב מובילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיש לנו הרבה בעיות בקישור ההתקפי ובחוד.
להבנתי גם נגמר הכסף פחות או יותר ואם יהיו החתמות הן יהיו זולות.
מאוד מקווה שגנדה, ברשצקי, פדרו, שקל ואקסברד יספקו מספרים אחרת אנחנו בצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 20:57 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אני גם מרגיש ככה.
חלק קדמי ללא "בטוחה". בהחלט לא מרגיש לי כמו הסגל עם התקציב הגבוה בלאומית אי פעם. בטח ובטח לראות שם את הזר הברזילאי שגם הרצליה או מרמורק יכולות להביא ואת גלבאן שכבר נראה וזז כמו שחקן בן 40, שעליהם בונים כאיזה שוברי שיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אני גם מרגיש ככה.
חלק קדמי ללא "בטוחה". בהחלט לא מרגיש לי כמו הסגל עם התקציב הגבוה בלאומית אי פעם. בטח ובטח לראות שם את הזר הברזילאי שגם הרצליה או מרמורק יכולות להביא ואת גלבאן שכבר נראה וזז כמו שחקן בן 40, שעליהם בונים כאיזה שוברי שיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:08 
חלק קדמי מביך, כל עונה מביאים מאמן שמצליח לבנות הכל רקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:36 
חלק קדמי מביך. ברור.
גלבאן שלפני שנתיים נתן למעלה מעשרים גולים בלאומית, אקסברד שנתן 47 גולים בשלושת העונות האחרונות שלו והוא כבר שנים אחד החלוצים הטובים בלאומית, ברשצקי שהוא שחקן ליגת על לכל דבר ועוד זר ברזילאי שאין לאף אחד מושג מה הרמה שלו.
אני גם חושב שחסר לנו עוד שחקן דומיננטי בחלק הקדמי, אבל נו בחייאת. זה הסגל הכי טוב בלאומית בפער. רק מי שלא מכיר את הליגה הזאת יכול לחשוב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:42 
אני חושב שהעוד שחקן רציני בחלק הקדמי זה קריטי, לא משהו ש'אפשר לחיות איתו'. הסגל ההתקפי לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
חלק קדמי מביך. ברור.
גלבאן שלפני שנתיים נתן למעלה מעשרים גולים בלאומית, אקסברד שנתן 47 גולים בשלושת העונות האחרונות שלו והוא כבר שנים אחד החלוצים הטובים בלאומית, ברשצקי שהוא שחקן ליגת על לכל דבר ועוד זר ברזילאי שאין לאף אחד מושג מה הרמה שלו.
אני גם חושב שחסר לנו עוד שחקן דומיננטי בחלק הקדמי, אבל נו בחייאת. זה הסגל הכי טוב בלאומית בפער. רק מי שלא מכיר את הליגה הזאת יכול לחשוב אחרת.

גלבאן רק הולך ומדרדר. כמו שהוא נראה גם לא בטוח שהוא יהיה כשיר בכלל למרבית המשחקים. נראה לי שגם להפועל אין מושג מה הרמה של הברזילאי. מי ראה? איפה ראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2017, 22:54 
גלבאן כבר לא זר מספיק טוב לליגת העל. ללאומית? לכל הפחות יהיה זר מאוד יעיל. צריך להכיר את הליגה הזאת ולהבין על מה מדובר.

לגבי החלק הקדמי, אין ספק שחסר לנו שם שחקן נוסף, אבל הזר הברזילאי הוא בסופו של דבר שחקן שאמור לשדרג אותנו. אי אפשר להסתכל על החלק הקדמי ולא לספור אותו. בין כל הסיפורים על פושה קצת נשכחה העובדה שכמעט כל הזרים שמגיעים לליגה הזאת הם no names וחלק לא מבוטל מהם מצליח. ובמידה ולא יצליח? יוחלף.
האם הייתי רוצה לראות שחקן נוסף בחלק הקדמי? ברור. בעיני אפילו הכרחי. אבל זה הסגל הכי טוב בלאומית, ביי פאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אתגר ולא המטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 00:35 
אתה חייב להתחיל להיות יותר נהיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 01:05 
אני מסכים עם הטענה שהחלק הקדמי שלנו נראה לא מבטיח כרגע.
ציפו, וכנראה בצדק, שמועדון בסדר גודל של הפועל, שאמור להיות גדול מאוד על הלאומית, גם יביא לפחות חלוץ אחד שגם יהיה גדול על הליגה הזו, וזה לא קרה.
גבלאן זה סימן שאלה. לך תדע מה תקבל ממנו.
אקסברד זה לא איזה שם נוצץ במיוחד וזה בדיוק השחקן שיגרום לך לבוא אופטימי לתחילת העונה, למרות שיש לו רזומה סבבה בלאומית.
על דנילו הזה אין מה להרחיב. יכול להיות שהוא יתגלה כבניגו אבל הוא לא איזו החתמה שעושה לך מצב רוח בקיץ.
ברשצקי, אוסטוינד (?), גנדה. זה לא איזה משהו שגורם לך להרגיש שהולכים לטייל כמו שאנשים חושבים.

רציתי שהפועל תביא חלוץ שאין עוררין לגבי העובדה שהוא גדול על הלאומית ושנדע בוודאות שממנו הולכים לקבל לפחות 14-16 גולים בעונה, ויש חלוצים כאלה שיכולנו להביא. אולי עוד נביא כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 05:26 
NARKOTIKA כתב:
אני חושב שהעוד שחקן רציני בחלק הקדמי זה קריטי, לא משהו ש'אפשר לחיות איתו'. הסגל ההתקפי לא מספיק.

גם מרגיש ככה. כבר כמה שנים שאין לנו התקפה נורמלית. היתה זמנית עם ניקוליץ' ושוינפלד, וגם זה היה בקושי.
אין איזה חלוץ ליגת העל שירצה לבוא להיות ראש לשועלים בליגה בשניה? שחקנים כמו שלומי אזולאי, שובל גוזלן (כן!), מאהרן לאלא יכולים לחזור אלינו, לתת עונה מצויינת, ולהגיע לכותרות הרבה יותר מאשר עונה בינונית מינוס בק"ש לדעתי. גם הירש הוא דוגמה טובה.
יכול להיות שאין לנו כסף לשחקן כזה, אהל לדעתי זה עדיף על להשקיע בזר אלמוני ללא שום רקורד.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2017, 06:40 
אפילו לא הבאנו איזה כליבאת או מוחמד שאכר. איזה דובב גבאי, שניר שוקר.

יש מספיק חלוצים מליגת העל שהיו מעדיפים את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: