shaharot כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הרוש, משומר, דגני, גוטליב, שיש, ידין, אלטמן. אלו כל השחקנים הנורמליים שסיימנו את העונה איתם. נכון, ירדנו ליגה, אבל במקרה הטוב יישארו 2 מתוך 7 שחקנים. כל הכבוד להנהלת הלארג'ים שמנהלים אותנו כאילו הפועל זה דוכן פלאפל ומוכרים לאוהדים המוכים שלנו שזו שפיות כלכלית. כולם כאן מקבלים את זה בכזו קלות, "גל שיש חתם בעכו". יש למישהו כאן ספק שגל שיש העדיף את הפועל בלאומית מאשר את פאקינג עכו בליגת העל? זה כבר לא עניין של שחקן שביקש לעזוב, אלא עניין של קמצנות וטמטום כי הוא אחד מהמגינים השמאליים הישראליים הכי טובים. אנחנו לא נביא ישראלי טוב ממנו, זו נטו קמצנות וחשיבה לטווח קצר.
אני בטוח שנעלה ליגה, אבל אנחנו נעלה עם סגל של לרדת ליגה.
תספרו שאת גוטליב ואלטמן לא יכולתם להשאיר, אני ארים גבה אבל מילא. תגידו לי שמשומר מבוגר וזה היה שיקול מקצועי אני אגיד מילא. אבל את אריאל הרוש ואת גל שיש אני בטוח שהפועל יכולה הייתה להשאיר אם הייתה נותנת להם שכר של ליגת על.
חוץ מדגני וידין אין לנו שחקנים מעל הליגה. ולא, אל תגידו לי שגלבאן במצבו הוא מעל הליגה.
הקמצנות שלכם בינואר (ועם השחרורים המוזרים אחריו) לקחה חלק נכבד בירידה שלנו. עכשיו הקמצנות שלכם תיקח חלק נכבד בזה שנעלה לליגת העל עם סגל מביך.
חבל.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
קודם כל נראה לי לא הפנמת מזה ליגה לאומית. מדברים על אחד התקציבים הגבוהים אי פעם בליגה לאומית ועדיין מדובר על 12-14 מיליון שזה בערך שליש תקציב אם אתה רוצה לנסות להעמיד קבוצה במקום מכובד בליגת העל.
ההכנסות שלנו יהיו ממש עלובות ביחס לליגת העל מכל התחומים(ספונסרים, זכויות שידור, מכירת כרטיסים ועוד).
אני די בטוח שהרוש(בעיני השוער הישראלי הכי טוב בארץ) לא רצה לרדת לליגה הלאומית. מה גם שמעניין שלא הזכרת שהבאנו את ינקו שהוא שוער לגיטימי ומעולה לליגת העל. ככה שזה לא הכי נורא בהתחשב בנסיבות. יכולנו להיתקע עם איזה חתוכה/אלמדון כזה.
גל שיש? יכול להיות שאתה צודק אבל שוב, אפשר להבין כל שחקן שמעדיף לשחק בליגת העל מאשר ליגה לאומית.
שכר השחקנים יעמוד בערך על 6-7 מיליון ואי אפשר להיות עם 5-6 שחקני הרכב ליגת העל עם משכורת של ליגת העל, אנחנו לא במנגר. חייבים סגל סביר עם מחליפים סבירים.
אם בעונה הזאת 1-2 שחקני נוער יפרצו אצלנו אז הרווחנו ובגדול! וכן סביר להניח שאם נעלה(כבר העלת אותנו?) אז נשנה חצי סגל כי אין ברירות וגם התקציב יגדל אבל אי אפשר לבנות על זה מהעונה שאולי נעלה ליגה ואז נשאר עם שחקני ליגת העל.
בקשר להדגשה השנייה שלך - חוץ מלהביא את קורצקי שכנראה המאמן היחידי שהסכים לבוא בשכר נמוך ושאף אחד לא יודע מה נסגר עם הקבוצה(פירוק וזה), איפה עוד הם התקמצנו? החלפנו 20 שחקנים בערך! לא היה כסף, העתיד היה לוט בערפל אז כולם ברחו(זגורי, עזרא,שווינפלד וכל שאר הזרים). הבעלים יכלו להישאר עם סגלי נוער, לשחרר את הרוש ושות' ולרדת ליגה בצורה משפילה ביותר. ניסו נלחמו ובסוף ירדנו רק במחזור האחרון.
קודם כל אתה צודק, ינקו באמת שוער מעל הלאומית, אבל עדיין ירדנו ברמה ולדעתי אפשר היה להשאיר את הרוש עם חוזה מכובד כי גם הוא, כמו כל בר דעת, מבין שהפועל תחזור לליגת העל ושווה לו להיות שוער ראשון עם כסף טוב במועדון גדול ולגור בת"א. אבל לא משנה, נעזוב את זה.
לגבי העונה הקודמת - הביאו שחקנים לפי משקל.
סער בנבנישתי, מייקל סיטון, מוטי ברשצקי, טוטו תמוז, אבו-זייד, צ'יבויקה, גנדה, אנדוסאל, אור אוסטוינד. מי מכל הרשימה הזו עשה משהו? שחקנים חלשים מאוד ללא יוצא מן הכלל. וקורצקי זה כמובן הקינוח.
במקום זה, יכלו להתאמץ יותר כדי להשאיר את שוינפלד (שהגדילו לעשות והודיעו רשמית שהוא נשאר), חן עזרא ושובשיץ' והיינו נשארים בליגה במחזור 30.