תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 02:51 
Eros Ramazzotti כתב:
כולם כאן מקבלים את זה בכזו קלות, "גל שיש חתם בעכו".

המשפט הזה ממש הצחיק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 06:43 
היתי בטוח ששיש יישאר.
לא נבכה על זה שעזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 06:57 
בעסה שעזב. זה לא נשמע כמו החלטה מקצועית אלא כספית. שיהיה בהצלחה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 08:22 
כפיר אדום כתב:

באסה שעזב?!
ברוך שפטרנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 09:12 
לירון האדום כתב:
כפיר אדום כתב:

באסה שעזב?!
ברוך שפטרנו

מי נראה לך הולך להיות המחליף שלו שאתה כל כך שמח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הרוש, משומר, דגני, גוטליב, שיש, ידין, אלטמן. אלו כל השחקנים הנורמליים שסיימנו את העונה איתם. נכון, ירדנו ליגה, אבל במקרה הטוב יישארו 2 מתוך 7 שחקנים. כל הכבוד להנהלת הלארג'ים שמנהלים אותנו כאילו הפועל זה דוכן פלאפל ומוכרים לאוהדים המוכים שלנו שזו שפיות כלכלית. כולם כאן מקבלים את זה בכזו קלות, "גל שיש חתם בעכו". יש למישהו כאן ספק שגל שיש העדיף את הפועל בלאומית מאשר את פאקינג עכו בליגת העל? זה כבר לא עניין של שחקן שביקש לעזוב, אלא עניין של קמצנות וטמטום כי הוא אחד מהמגינים השמאליים הישראליים הכי טובים. אנחנו לא נביא ישראלי טוב ממנו, זו נטו קמצנות וחשיבה לטווח קצר.

אני בטוח שנעלה ליגה, אבל אנחנו נעלה עם סגל של לרדת ליגה.
תספרו שאת גוטליב ואלטמן לא יכולתם להשאיר, אני ארים גבה אבל מילא. תגידו לי שמשומר מבוגר וזה היה שיקול מקצועי אני אגיד מילא. אבל את אריאל הרוש ואת גל שיש אני בטוח שהפועל יכולה הייתה להשאיר אם הייתה נותנת להם שכר של ליגת על.
חוץ מדגני וידין אין לנו שחקנים מעל הליגה. ולא, אל תגידו לי שגלבאן במצבו הוא מעל הליגה.

הקמצנות שלכם בינואר (ועם השחרורים המוזרים אחריו) לקחה חלק נכבד בירידה שלנו. עכשיו הקמצנות שלכם תיקח חלק נכבד בזה שנעלה לליגת העל עם סגל מביך.
חבל.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

קודם כל נראה לי לא הפנמת מזה ליגה לאומית. מדברים על אחד התקציבים הגבוהים אי פעם בליגה לאומית ועדיין מדובר על 12-14 מיליון שזה בערך שליש תקציב אם אתה רוצה לנסות להעמיד קבוצה במקום מכובד בליגת העל.
ההכנסות שלנו יהיו ממש עלובות ביחס לליגת העל מכל התחומים(ספונסרים, זכויות שידור, מכירת כרטיסים ועוד).
אני די בטוח שהרוש(בעיני השוער הישראלי הכי טוב בארץ) לא רצה לרדת לליגה הלאומית. מה גם שמעניין שלא הזכרת שהבאנו את ינקו שהוא שוער לגיטימי ומעולה לליגת העל. ככה שזה לא הכי נורא בהתחשב בנסיבות. יכולנו להיתקע עם איזה חתוכה/אלמדון כזה.
גל שיש? יכול להיות שאתה צודק אבל שוב, אפשר להבין כל שחקן שמעדיף לשחק בליגת העל מאשר ליגה לאומית.
שכר השחקנים יעמוד בערך על 6-7 מיליון ואי אפשר להיות עם 5-6 שחקני הרכב ליגת העל עם משכורת של ליגת העל, אנחנו לא במנגר. חייבים סגל סביר עם מחליפים סבירים.
אם בעונה הזאת 1-2 שחקני נוער יפרצו אצלנו אז הרווחנו ובגדול! וכן סביר להניח שאם נעלה(כבר העלת אותנו?) אז נשנה חצי סגל כי אין ברירות וגם התקציב יגדל אבל אי אפשר לבנות על זה מהעונה שאולי נעלה ליגה ואז נשאר עם שחקני ליגת העל.

בקשר להדגשה השנייה שלך - חוץ מלהביא את קורצקי שכנראה המאמן היחידי שהסכים לבוא בשכר נמוך ושאף אחד לא יודע מה נסגר עם הקבוצה(פירוק וזה), איפה עוד הם התקמצנו? החלפנו 20 שחקנים בערך! לא היה כסף, העתיד היה לוט בערפל אז כולם ברחו(זגורי, עזרא,שווינפלד וכל שאר הזרים). הבעלים יכלו להישאר עם סגלי נוער, לשחרר את הרוש ושות' ולרדת ליגה בצורה משפילה ביותר. ניסו נלחמו ובסוף ירדנו רק במחזור האחרון.

קודם כל אתה צודק, ינקו באמת שוער מעל הלאומית, אבל עדיין ירדנו ברמה ולדעתי אפשר היה להשאיר את הרוש עם חוזה מכובד כי גם הוא, כמו כל בר דעת, מבין שהפועל תחזור לליגת העל ושווה לו להיות שוער ראשון עם כסף טוב במועדון גדול ולגור בת"א. אבל לא משנה, נעזוב את זה.

לגבי העונה הקודמת - הביאו שחקנים לפי משקל.
סער בנבנישתי, מייקל סיטון, מוטי ברשצקי, טוטו תמוז, אבו-זייד, צ'יבויקה, גנדה, אנדוסאל, אור אוסטוינד. מי מכל הרשימה הזו עשה משהו? שחקנים חלשים מאוד ללא יוצא מן הכלל. וקורצקי זה כמובן הקינוח.
במקום זה, יכלו להתאמץ יותר כדי להשאיר את שוינפלד (שהגדילו לעשות והודיעו רשמית שהוא נשאר), חן עזרא ושובשיץ' והיינו נשארים בליגה במחזור 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
מקווה ששולמייסטר או נחמיאס (המגן השמאלי של נבחרת הנוער, לפחות במשחק האחרון) יחליפו אותו בהרכב.
נראה שהסגל יהיה מספיק חזק ללאומית בכדי לתת לצעירים כאלה צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
shaharot כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הרוש, משומר, דגני, גוטליב, שיש, ידין, אלטמן. אלו כל השחקנים הנורמליים שסיימנו את העונה איתם. נכון, ירדנו ליגה, אבל במקרה הטוב יישארו 2 מתוך 7 שחקנים. כל הכבוד להנהלת הלארג'ים שמנהלים אותנו כאילו הפועל זה דוכן פלאפל ומוכרים לאוהדים המוכים שלנו שזו שפיות כלכלית. כולם כאן מקבלים את זה בכזו קלות, "גל שיש חתם בעכו". יש למישהו כאן ספק שגל שיש העדיף את הפועל בלאומית מאשר את פאקינג עכו בליגת העל? זה כבר לא עניין של שחקן שביקש לעזוב, אלא עניין של קמצנות וטמטום כי הוא אחד מהמגינים השמאליים הישראליים הכי טובים. אנחנו לא נביא ישראלי טוב ממנו, זו נטו קמצנות וחשיבה לטווח קצר.

תספרו שאת גוטליב ואלטמן לא יכולתם להשאיר, אני ארים גבה אבל מילא. תגידו לי שמשומר מבוגר וזה היה שיקול מקצועי אני אגיד מילא. אבל את אריאל הרוש ואת גל שיש אני בטוח שהפועל יכולה הייתה להשאיר אם הייתה נותנת להם שכר של ליגת על.
חוץ מדגני וידין אין לנו שחקנים מעל הליגה. ולא, אל תגידו לי שגלבאן במצבו הוא מעל הליגה.

הקמצנות שלכם בינואר (ועם השחרורים המוזרים אחריו) לקחה חלק נכבד בירידה שלנו. עכשיו הקמצנות שלכם תיקח חלק נכבד בזה שנעלה לליגת העל עם סגל מביך.
חבל.

קודם כל נראה לי לא הפנמת מזה ליגה לאומית. מדברים על אחד התקציבים הגבוהים אי פעם בליגה לאומית ועדיין מדובר על 12-14 מיליון שזה בערך שליש תקציב אם אתה רוצה לנסות להעמיד קבוצה במקום מכובד בליגת העל.
ההכנסות שלנו יהיו ממש עלובות ביחס לליגת העל מכל התחומים(ספונסרים, זכויות שידור, מכירת כרטיסים ועוד).
אני די בטוח שהרוש(בעיני השוער הישראלי הכי טוב בארץ) לא רצה לרדת לליגה הלאומית. מה גם שמעניין שלא הזכרת שהבאנו את ינקו שהוא שוער לגיטימי ומעולה לליגת העל. ככה שזה לא הכי נורא בהתחשב בנסיבות. יכולנו להיתקע עם איזה חתוכה/אלמדון כזה.
גל שיש? יכול להיות שאתה צודק אבל שוב, אפשר להבין כל שחקן שמעדיף לשחק בליגת העל מאשר ליגה לאומית.
שכר השחקנים יעמוד בערך על 6-7 מיליון ואי אפשר להיות עם 5-6 שחקני הרכב ליגת העל עם משכורת של ליגת העל, אנחנו לא במנגר. חייבים סגל סביר עם מחליפים סבירים.
אם בעונה הזאת 1-2 שחקני נוער יפרצו אצלנו אז הרווחנו ובגדול! וכן סביר להניח שאם נעלה(כבר העלת אותנו?) אז נשנה חצי סגל כי אין ברירות וגם התקציב יגדל אבל אי אפשר לבנות על זה מהעונה שאולי נעלה ליגה ואז נשאר עם שחקני ליגת העל.

בקשר להדגשה השנייה שלך - חוץ מלהביא את קורצקי שכנראה המאמן היחידי שהסכים לבוא בשכר נמוך ושאף אחד לא יודע מה נסגר עם הקבוצה(פירוק וזה), איפה עוד הם התקמצנו? החלפנו 20 שחקנים בערך! לא היה כסף, העתיד היה לוט בערפל אז כולם ברחו(זגורי, עזרא,שווינפלד וכל שאר הזרים). הבעלים יכלו להישאר עם סגלי נוער, לשחרר את הרוש ושות' ולרדת ליגה בצורה משפילה ביותר. ניסו נלחמו ובסוף ירדנו רק במחזור האחרון.

קודם כל אתה צודק, ינקו באמת שוער מעל הלאומית, אבל עדיין ירדנו ברמה ולדעתי אפשר היה להשאיר את הרוש עם חוזה מכובד כי גם הוא, כמו כל בר דעת, מבין שהפועל תחזור לליגת העל ושווה לו להיות שוער ראשון עם כסף טוב במועדון גדול ולגור בת"א. אבל לא משנה, נעזוב את זה.

לגבי העונה הקודמת - הביאו שחקנים לפי משקל.
סער בנבנישתי, מייקל סיטון, מוטי ברשצקי, טוטו תמוז, אבו-זייד, צ'יבויקה, גנדה, אנדוסאל, אור אוסטוינד. מי מכל הרשימה הזו עשה משהו? שחקנים חלשים מאוד ללא יוצא מן הכלל. וקורצקי זה כמובן הקינוח.
במקום זה, יכלו להתאמץ יותר כדי להשאיר את שוינפלד (שהגדילו לעשות והודיעו רשמית שהוא נשאר), חן עזרא ושובשיץ' והיינו נשארים בליגה במחזור 30.

א. ומי ישלם על זה? אפשר גם להשאיר את אלטמן וגוטליב ולהביא זרים ב 200 אלף לחודש. אפשר הרבה דברים. אבל לכל דבר יש עלות. אם הרוש רוצה נבחרת הוא יעדיף להיות בליגה הראשונה. אם הרוש רוצה שכר גדול יותר הוא יעדיף להיוצ בליגה הראשונה. נעים מאוד אתה לא משחק במנג'ר והשחקנים הם לא פיקסלים על מסך המחשב.

ב. אל תשאל שוינפלד חורר רשתוצ עד לינואר, שובשיץ היה מלך הבישולים של הליגה וחן עזרא כל משחק הטביע את חותמו. עם הקבוצה הזאת בדיוק הגענו למאבקי התחתית ללא קשר להורדת 9 הנקודות. עם ההורדה ירדנו למקום אחרון 7 נקודות מהקו האדום. מי שהעלה אותנו מעל הקו זה השחנים במשקל שלך ולא הכוכבים שעשו הכל כולל שביתות איטלקיות בשביל לא להיות במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
shaharot כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

חבל.

הביאו הרבה מאוד שחקנים חלשים, אבל ברשצקי ובעיקר גנדה הם לא והאחרון לדעתי יתפתח להיות שחקן מאוד לגיטימי לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שביום מן הימים גנדה יהיה שחקן גדול לליגה. לא אומר שלא. בשורה התחתונה ההתנהלות של הניסנובים בינואר האחרון וגם אחריו הייתה התנהלות קמצנית שסייעה מאוד לירידה שלנו. הגענו לפלייאוף התחתון עם חלק קדמי מביך ביותר שלא היה מסוגל להבקיע שער לקבוצות ברמה מאוד נמוכה, והם מבחינתי אשמים בזה. נכון, לא יהיה הוגן לומר שבגללם ירדנו ליגה, אבל אם הם היו מתאמצים קצת יותר היינו נשארים בקלות. השחרור של גל שיש, כשמובן מאליו שלא נביא ישראלי טוב ממנו, הוא עוד מסמר בארון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 13:41 
Eros Ramazzotti כתב:
יכול להיות שביום מן הימים גנדה יהיה שחקן גדול לליגה. לא אומר שלא. בשורה התחתונה ההתנהלות של הניסנובים בינואר האחרון וגם אחריו הייתה התנהלות קמצנית שסייעה מאוד לירידה שלנו. הגענו לפלייאוף התחתון עם חלק קדמי מביך ביותר שלא היה מסוגל להבקיע שער לקבוצות ברמה מאוד נמוכה, והם מבחינתי אשמים בזה. נכון, לא יהיה הוגן לומר שבגללם ירדנו ליגה, אבל אם הם היו מתאמצים קצת יותר היינו נשארים בקלות. השחרור של גל שיש, כשמובן מאליו שלא נביא ישראלי טוב ממנו, הוא עוד מסמר בארון הזה.

סבבה.
הייתה חלופה אחרת? לא מבין את הטענות שלך. הגיעו הניסנובים והציעו לקחת את המועדון שנייה לפני הדממה, כשהם אומרים במפורש שהם לא יכולים להשקיע סכומים גבוהים במיוחד. חוץ מהם אף אחד לא הגיע. מה חשבת שיקרה? מזה "אם הם היו מתאמצים קצת יותר היינו נשארים בקלות"? הם לא התאמצו? ובאיזה סרט אתה חי שהיינו נשארים בקלות? אולי אם היו שופכים כפול כסף זה היה קל יותר, אבל מראש הם הבהירו שהם לא מסוגלים ולא רוצים. מה יש לבוא אליהם בטענות בעניין הזה?
עכשיו אתה בטח תתחיל לספור את הטעויות (קורצקי, טוטו, איזיקאל וכו'). זה קשור למאמץ או רצון? זה קשור למגבלות כספיות ולחכמה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
גל שיש זה מגן בינוני מינוס לליגת העל, וגזר דין מוות לקבוצה שהעונה תיפול על משחקים שבהם היריבה מסתגרת והתמיכה היחידה שהמגנים נותנים זה לקבל פס לרגל ולהרים ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 08:55 
אוראל דגני העלה לסטורי באינסטגרם תמונה שלו ממתחם חודורוב.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 09:06 
א.ב כתב:
לירון האדום כתב:
כפיר אדום כתב:

באסה שעזב?!
ברוך שפטרנו

לא בטוח שאפשר להיות גרוע יותר משיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אוראל דגני העלה לסטורי באינסטגרם תמונה שלו ממתחם חודורוב.

בשעה טובה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 10:58 
לירון האדום כתב:
א.ב כתב:
לירון האדום כתב:
כפיר אדום כתב:

באסה שעזב?!
ברוך שפטרנו

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ששמעתי את המשפט המטומטם הזה בגרסאותיו השונות בפורום...

"כל אחד עדיף עליו"
"עדיף כבר לשים במקומו מישהו מהנוער שילחם"

בלה בלה בלה. שנים של החלפות של שחקנים ובנתיים הרמה רק יורדת, ומסתבר שתמיד אפשר למצוא מישהו פחות טוב.
כרגע אני לא רואה מגן שמאלי יותר טוב משיש שאנחנו מסוגלים להביא. אתה רואה מישהו כזה? תן שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 11:00 
לירון האדום כתב:
א.ב כתב:
לירון האדום כתב:
כפיר אדום כתב:

באסה שעזב?!
ברוך שפטרנו

לא מבין את הזלזול בשיש. נתן עונה טובה שנה שעברה
אבל סביר להניח שמי שיהיה המגן שמאלי בתחילת העונה נראה הודעות כמו "פי 1000 יותר טוב משיש" ואיך שיתקדם העונה "לא האמנתי שיכול להיות שחקנים יותר גרועים משיש"

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
לירון האדום כתב:
א.ב כתב:
לירון האדום כתב:
כפיר אדום כתב:

באסה שעזב?!
ברוך שפטרנו

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ששמעתי את המשפט המטומטם הזה בגרסאותיו השונות בפורום...

"כל אחד עדיף עליו"
"עדיף כבר לשים במקומו מישהו מהנוער שילחם"

בלה בלה בלה. שנים של החלפות של שחקנים ובנתיים הרמה רק יורדת, ומסתבר שתמיד אפשר למצוא מישהו פחות טוב.
כרגע אני לא רואה מגן שמאלי יותר טוב משיש שאנחנו מסוגלים להביא. אתה רואה מישהו כזה? תן שם.

באופן כללי אני מסכים עם זה, אבל במקרה של המגן השמאלי, במעט שהוא שיחק שולמייסטר הראה שגם אם הוא לא שחקן יותר טוב משיש, הוא לפחות יותר מתאים לקבוצה שצריכה שהמגנים יפתחו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 13:41 
שיש נתן עונה טובה אעלק שהסתיימה בירידת ליגה + בישול מהסרטים בדרבי.

שיש זה שחקן ששיחק כבר כמה שנים בהפועל ולא הראה שום התקדמות ביכולת שלו, עובדה שהמועדון הבא שלו זה עכו.
אין מגנים שמאלים טובים בארץ, זה מצרך נדיר מאד.
אולי שולמייסטר יצליח להשתפר ולהראות יכולת סבירה, אולי גם שחקן אחר.
מבחינתי שיביאו זר לתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 13:43 
שולמייסטר שנה שעברה הראה כמה ניצוצות אבל לא התאים ללחץ שבו המערכת הייתה נתונה. נקווה שבעונה הזו הוא ייקבל כמה צ'אנסים אם לא את חולצת ההרכב, אני מאמין שהוא מספיק טוב בשביל להתחשל בעונה הזאת.
בן ביטון היה אבידה מפתיעה שלנו בעמדת המגן הימני, שולמייסטר מכמה שדיברו עליו פה כשהוא היה בנוער, יכול להיות מגן ברמה טובה לליגת העל אבל קודם הוא צריך בטחון ונסיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 14:11 
אפרופו מגן שמאלי - מישהו יודע מה קורה עם בני טרידובסקי שהיה בנוער וזכה בטורניר המונפץ של נייקי? זכור לי כמגן עם פוטנציאל גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 14:17 
אסור 2 אשכנזים באותה עמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
שנה הבאה המגן שלנו אמור לתקוך והרבה. בטח עם משחקים עם 3 בלמים.

שולמיסטר בהחלט יכול להתחיל לרוץ בהרכב. דר"א כשהוא הגיע דובר כל זה שגנדה משחק גם כמגן שמאלי, האומנם?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
זה הקטע החדש? שולמייסטר זה מרסלו ולא ידעתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אפרופו מגן שמאלי - מישהו יודע מה קורה עם בני טרידובסקי שהיה בנוער וזכה בטורניר המונפץ של נייקי? זכור לי כמגן עם פוטנציאל גדול מאוד.

נרשם בקבוצה הבוגרת יחד עם עוד כמה שחקני נוער:
תמונה

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 15:34 
Eros Ramazzotti כתב:
זה הקטע החדש? שולמייסטר זה מרסלו ולא ידעתי?

לא, כי גל שיש זה רוברטו קרלוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 15:36 
אני מסכים שזה לא בסדר שאנחנו מסתפקים בשולמייסטר כשמכבי מחתימים את דוידזאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אסור 2 אשכנזים באותה עמדה

שולמייסטר אשכנזי כמו שאני עיראקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 18:29 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Oleg Neduda כתב:

נרשם בקבוצה הבוגרת יחד עם עוד כמה שחקני נוער:
תמונה

אין לזה משמעות, זה רישום אוטומטי באתר ההתאחדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2017, 22:47 
מישהו יכול לעשות סדר עם שחקני הנוער שלנו ושחקנים צעירים שהחתמנו או החזרנו - מי מהשחקנים מתוכנן או יכול להיות חריג גיל בנוער?
(אולי פישונט, אורביט?)

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: