Eros Ramazzotti כתב:
בוא, תראה את הנתונים האלה ותגיד לי אתה מה ריאלי בעינייך (המספרים נלקחו מחיפוש זריז בגוגל ככה שאני מקווה שאין טעויות, אני חושב שלקחתי מחירי חידוש מנוי ליציעי עידוד, באופן מקביל להפועל). לגבי מכבי חיפה לקחתי מחירים מהעונה הקודמת כי לא נראה לי שפרסמו את של העונה.
הפועל ב"ש - ליגת העל - טוטו טרנר (אלופה שנתיים ברצף, מוקדמות ליגת האלופות)
שחקנים בולטים - ג'ון אוגו, מיגל ויטור, טוני נוואקמה, מאור מליקסון
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 830
מחיר למשחק - 46
מכבי ת"א - ליגת העל - נתניה (סגנית האלופה, סגנית מחזיקת הגביע, מוקדמות הליגה האירופית)
שחקנים בולטים - קיארטנסון, גולסה, איתן טיבי, ראיקוביץ', עומר אצילי
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 850
מחיר למשחק - 47
בית"ר ירושלים - ליגת העל - טדי (מקום 3, מוקדמות הליגה האירופית)
שחקנים בולטים - איתי שכטר, עידן ורד, קלטינס, בניון
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 650
מחיר למשחק - 36
מכבי חיפה - ליגת העל - סמי עופר
שחקנים בולטים - עומר דמארי, אלירן עטר, גילי ורמוט, גל אלברמן
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 690
מחיר למשחק - 38
הפועל ת"א - ליגה לאומית - המושבה
שחקנים בולטים - אוראל דגני (?), אביחי ידין, אריק ינקו
משחקי בית - 18.5
מחיר מנוי - 750
מחיר למשחק - 41
לא יודע, אם למישהו כאן המצב הזה ריאלי שיקנה מנוי בכיף.
לדעתי הפועל הייתה צריכה לקחת 555 ש"ח על מנוי (מחיר אחיד), שמגלמים 30 שקל למשחק, מפוצצת את האצטדיון בילדים ועולה לליגת העל עם באזז מטורף. אולי אני טועה.
מצד אחד אתה צודק לא הגיוני שמנוי לליגה הלאומית יהיה יותר יקר מליגת העל אבל מצד שני בית״ר לא עוברים את ה5000 מנויים בשנה אז נראה לי שאם יעלו מחירים הכמות רק תרד. הם בעיקר קונים כרטיסים
מכבי חיפה יש אצטדיון של 30 אלף אז קצת יותר קל להוריד את המחיר גם ככה בסוף הם מרוויחים יותר מכולם
בש ומכבי אותו דבר בערך מבחינת המחיר (לדעתי בגלל שהאצטדיונים קטנים יותר וההכנסה קטנה יותר)
750 שקל זה די הרבה אבל לא בשמים, זה הגבול המקסימלי שהפועל יכלו לדרוש
גם כולנו רוצים לראות את הפועל בעוד שנה בדיוק בליגת העל אז צריך תקציב גבוה, לבעלים שלנו אין מליארדים אז מה תעשה ? מאיפה ירוויחו כסף? לכן לדעתי הסכום הזה כן מתקבל על הדעת בשורה התחתונה בהתאם לשאיפות ולרצונות של כולנו לראות את הפועל בליגת העל בעוד שנה מהיום!
מעבר לכך כל השנה אנחנו צועקים מחיר אחיד של 50 שקל לכרטיס, קיבלנו כרטיס במחיר של 41₪ למשחק, 9 שקל פחות ועדין יש תלונות