תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 13:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מתי זה מתחיל?
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אולי זה ההבדל בינינו,
הפועל בשבילי זה לא מוצר, ובטח שלא סלולרי.

אה, בשבילך הפועל זה לא מוצר. אוהד השנה.
אז 1,500 אתה גם מוכן לשים? מה הגבול שלך? כמה הפועל יכולה לקחת כדי שתקנה? איך אתה מחשב את זה?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 09:32 
1500 זה גבולי בשבילי. אבל אם יש מספיק אוהדים שיקנו במחיר הזה, מצויין.
מה זה משנה מה הגבול שלי?
אני מחשב את זה בתור המקסימום שאני מוכן להוציא על מנוי להפועל בידיעה שהכסף עוזר לה. איך אתה מחשב את זה?

ועדיין לא סגרנו את סיפור המוצר?
כן הפועל היא לא מוצר. ואם בשביל היא כן אז פשוט חבל על הדיון כי אין בסיס.
אני לא מוכן לשלם על מוצר פגום. אם הפועל פגומה, אני מוכן לפעמים אפילו להוציא יותר כסף מהרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
אז למה אתה עוצר במנוי? תקנה מנוי ובכל שאר הכסף הפנוי שיש לך כדי לעזור להפועל תתרום לה אותו. יהיה מי שיקבל אותו.
איך אני מחשב את זה? לפי מחיר כרטיס ממוצע, לפי קבוצות אחרות, לפי איכות הסגל, לפי האצטדיון, לפי כמות המשחקים שאני צופה שאצליח להגיע אליהם, לפי הקושי להשיג כרטיס למשחקים ועוד כמה שיקולים.

לא אמרתי שבשבילי הפועל היא "מוצר", אתה ממשיך עם המילה הזאת ואין לי מושג למה. אם אני חושב שהפועל צריכה להוריד את מחירי המנויים תוך התחשבות בכל השיקולים שציינתי מעלה, זה ממש לא אומר שהיא מוצר עבורי. גם בשנים עברו חשבתי שמחיר המנוי יקר ביחס למה שהפועל נותנת לאוהדים שלה אבל עשיתי. העונה, כשאנחנו בליגת הזבל הזו ועם לא מעט משחקים שישוחקו ביום שני ב19:00, הפועל בחרה להמשיך ולגבות מחיר מנוי מהגבוהים בארץ, ואני החלטתי כאות מחאה לקנות כרטיס למשחקים שאליהם אצליח להגיע, ועדיין אני אשלם פחות מאשר במנוי. מוצר, לא מוצר, קרא לזה איך שבא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 09:44 
א. אני קונה עוד דברים ששייכים למועדון חוץ ממנוי, במגבלת היכולות שלי.
ב. כל הרעיון בקהל אוהדים זה שכולם נותנים וככה מייצרים הכנסות. אין שום תועלת בזה שאני אשבור את הבנק שלי וכל שאר האוהדים ישימו 200 שקל על מנוי. זאת צריכה להיות החלטה קולקטיבית מתוך רצון למקסם רווחים, גם אם לוקחים בחשבון שיווק לקהל רחב ולעתיד.
ברגע שבקרב המעגל הראשון של האוהדים יש אנשים שמסבירים לך שלהפועל זה מוצר בירידה וצריך לתת ולהשקיע בה פחות, אז לא נשאר כבר כלום.

נחכה למשיח המילארדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להביא מיליארדר. רק לחיפה, מכבי וב"ש אפשר. הם מיוחדים, אנחנו לא. כי יש חוב לפיפא ולא יודעים אם הוא יהיה 5 או 10.
רק אם נתנהל 30 שנה בניהול שפוי ונדשדש בתחתית/מרכז הטבלה נצליח למצוא מיליארדר שיגיד לעצמו - וואו, איזה יופי, איזה ניהול שפוי. כזה אני רוצה.

בינתיים האוהדים יתגייסו, כמו שהם מתגייסים בכל קיץ מחדש לקמפיינים הדביליים של המועדון החולה הזה כדי להוכיח לעצמם שהם הקהל הכי נאמן והכי מסור והכי מתוק והכי חתיך והכי מגניב, ואחרי חודשיים יקללו בחזרה את ההנהלה ויבטיחו לעצמם שבקיץ הבא הם לא יקנו את החרא שמאכילים אותם. ואז הם יתגייסו שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אי אפשר להביא מיליארדר. רק לחיפה, מכבי וב"ש אפשר. הם מיוחדים, אנחנו לא. כי יש חוב לפיפא ולא יודעים אם הוא יהיה 5 או 10.
רק אם נתנהל 30 שנה בניהול שפוי ונדשדש בתחתית/מרכז הטבלה נצליח למצוא מיליארדר שיגיד לעצמו - וואו, איזה יופי, איזה ניהול שפוי. כזה אני רוצה.

בינתיים האוהדים יתגייסו, כמו שהם מתגייסים בכל קיץ מחדש לקמפיינים הדביליים של המועדון החולה הזה כדי להוכיח לעצמם שהם הקהל הכי נאמן והכי מסור והכי מתוק והכי חתיך והכי מגניב, ואחרי חודשיים יקללו בחזרה את ההנהלה ויבטיחו לעצמם שבקיץ הבא הם לא יקנו את החרא שמאכילים אותם. ואז הם יתגייסו שוב.

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
ודאי. כי אם נפסיק לבוא, לא נקנה מנויים ונתנתק מהפועל יהיה פה רוכש מחר.
כמו שקרה בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 10:25 
Eros Ramazzotti כתב:

אז מה הטענה, שאם נחרים את המנויים במחירים יבוא המיליארדר?
איך תביא אותו?
השורה הראשונה שלך זה תיאור מדוייק של המציאות, עובדה שאף מיליארדר לא בא, או כי הם מיוחדים או כי לנו יש חוב לפיפא ולא יודעים אם הוא יהיה חמש או עשר.
אחרת איך אתה מסביר שהקבוצה הגיעה לניסנוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:08 
Eros Ramazzotti כתב:

אחלה, אבל לא הייתי ציני. אני מחכה בדיוק כמוך. השאלה מה עושים עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

אי אפשר להביא מליארדר.
מליארד יכול לבוא.
אם הייתי יודע מה הסיבות שגולדהאר הגיע למכבי יכלתי להגיד לך איך להביא עוד אחד אבל את זה איש לא יודע.
כמו שחר וכמו אלונה כבר היה לך, סגול. הסיבות שהוא הלך לא ברורות לחלוטין.
מה גם שמליארדר לא מבטיח ניהול שפוי... גולדהאר לא מנהל בצורה שפויה את מכבי. שחר הפסיד 30 מליון רק בשנה שעברה. אלונה הפסידה מעל 200 מליון בבאר שבע.
להגיד שזה שפוי אני לא יכול. אבל זה בעיקר כי אני לא יודע מה המניעים שהם שמים את הסכומים האלו. אבל מה שאני כן יודע זה שמבחינתי האהבה להפועל היא לא דבר "שפוי", לא דבר רציונאלי ולא דבר שאפשר להסביר ולנתח את הסיבות להמצאותו. הוא פשוט שם. ללא דרישות ללא בקשות אלא פשוט ישנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אז מה הטענה, שאם נחרים את המנויים במחירים יבוא המיליארדר?
איך תביא אותו?
השורה הראשונה שלך זה תיאור מדוייק של המציאות, עובדה שאף מיליארדר לא בא, או כי הם מיוחדים או כי לנו יש חוב לפיפא ולא יודעים אם הוא יהיה חמש או עשר.
אחרת איך אתה מסביר שהקבוצה הגיעה לניסנוב?

הטענה היא שאם נפסיק לקנות מנויים במחירים הכי יקרים בארץ (כי הפועל לא נותנת שום הצדקה למחירים האלה), המחירים יירדו. הבעיה היא שזה מתנגש עם הקטע הזה של הפועל היא לא מוצר ורק הפועל זה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ואם לא נשלם השנה על מנויים וימכרו רק 500 מנויים.
מה אתה חושב יקרה לתציב הקבוצה?
איך אתה חושב שזה ישפיע על סיכויי העליה?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מה שהיינו עושים אם אלי טביב היה לוקח לנו בליגה הלאומית 750 שקל למנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה עוד פעם בעד מחאת אוהדים?

אחרי המחאה הראשונה סגול הלך ( מציאות לא מאשים אותם).
אחרי המחאה השניה טביב הלך ( את תוצאותיה אנחנו חובים עכשיו).
מענין מה יקרה אחרי מחאה נוספת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אנחנו נעלה ליגה בוודאות כי הקבוצות בליגה הלאומית לא רוצות לעלות ליגה.
אם יש עונה שבה אפשר "להעניש" את ההנהלה על מחירי המנויים זו העונה הזו, כי נזק של חצי מיליון שקל לתקציב לא יגרום לנו לא לעלות ליגה, חוץ מזה שיימכרו יותר כרטיסים.
תפסיקו להסתכל על עצמכם כבעלים של הקבוצה. לקבוצה יש בעלים, זה בסדר. אתם תדאגו לקבל מחירים הוגנים ביחס לשאר אוהדי הכדורגל בארץ, הם יתעסקו בתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

כן, בוא תכניס לי עוד מילים לפה. אני אמרתי ללכת למישהו הביתה? חתיכת אידיוט.
אני לא קונה מנוי במחיר הזה כי זה מחיר לא הוגן. זו המחאה שלי. אם בגלל זה האחים ניסנוב יילכו, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנשים פה מתבלבלים בין "הפועל היא לא מוצר" לבין "מנוי כניסה למשחקי הפועל הוא כן מוצר".
ברגע שתעשה ההבדלה הזאת תוכלו לנהל דיון על אותם קווים. כרגע צד אחד מתדיין על תפוחים והצד השני על איך היה קציר הבמיה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 13:14 
Eros Ramazzotti כתב:
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מה שהיינו עושים אם אלי טביב היה לוקח לנו בליגה הלאומית 750 שקל למנוי.

זה לא מה שהיינו עושים, זה אולי מה שאתה היית עושה. הטענה שלך דורשת הוכחה, ואין כזאת.
אני יצאתי לעמוד מול הבית של טביב כי חשבתי שטובת הפועל לא מעניינת אותו ושהוא לא רוצה למכור, ולא בגלל המחיר של המנוי. החברים שהיו איתי שם הגיעו מאותה סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שהיינו הולכים אליו הביתה. אני בהחלט טוען שמעטים היו רוכשים מנוי ב- 750 ש"ח לליגה הלאומית אם היינו בידיים של אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 13:49 
למה היינו עושים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
el dudernio כתב:

אנחנו נעלה ליגה בוודאות כי הקבוצות בליגה הלאומית לא רוצות לעלות ליגה.
אם יש עונה שבה אפשר "להעניש" את ההנהלה על מחירי המנויים זו העונה הזו, כי נזק של חצי מיליון שקל לתקציב לא יגרום לנו לא לעלות ליגה, חוץ מזה שיימכרו יותר כרטיסים.
תפסיקו להסתכל על עצמכם כבעלים של הקבוצה. לקבוצה יש בעלים, זה בסדר. אתם תדאגו לקבל מחירים הוגנים ביחס לשאר אוהדי הכדורגל בארץ, הם יתעסקו בתקציב.

א. ממתי נהיהנו כאלה מכביסטים? כן אפשר לעלות ליגה בקלות. בשביל זה צריכים לבנות קבוצה בהרבה כסף.
ב. נזק של חצי מליון יכול להיות הבדל בין ינקו לדודי אלון.
ג. אתה מבקש לא לקנות מנויים כרגע. זה לא נזק של חצי מליון. אם אף אחד לא יקנה זה נזק יותר גדול בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
el dudernio כתב:

אני לא קונה מנוי במחיר הזה כי זה מחיר לא הוגן. זו המחאה שלי. אם בגלל זה האחים ניסנוב יילכו, בבקשה.

שאלתי שאלה אם עוד פעם מחאת אוהדים. לא ציינתי שום פעולה. מה אתה קופץ? אולי כי ברור לך שאתה טועה וישר תוקף על דברים שלא נאמרו כי רין לך דרך להגן על הטענה שלך. אז תודה שאתה האדיוט ונסיים את הנושא.

מה זה מחיר הוגן? 50 שקל עבור כרטיס למשחק זה מחיר אחיד זה הוגן?
19 משחקי ליגה + 3 משחקים בגביע הטוטו, נשכלל ל 20 משחקים, כלומר שווה ערך של מנוי זה 1000 שקל. מוכרים לך אותו ב 750. אותו מוצר ב25 אלוז הנחה.

או שאולי 50 שקל מחיר כרטיס למשחק זה יקר לך. כמה אתה רוצה? 40 שקל למשחק?
זה יוצא 800 שקל שווה ערך מוכרים לך בפחות, ואם יקנו 5500 מנויים אז בהרבה פחות.
40 שקל יקר לך? בכמה אתה רוצה מחיר לכרטיס בודד? תגיד שנבין מה זה ראלי עבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
בוא, תראה את הנתונים האלה ותגיד לי אתה מה ריאלי בעינייך (המספרים נלקחו מחיפוש זריז בגוגל ככה שאני מקווה שאין טעויות, אני חושב שלקחתי מחירי חידוש מנוי ליציעי עידוד, באופן מקביל להפועל). לגבי מכבי חיפה לקחתי מחירים מהעונה הקודמת כי לא נראה לי שפרסמו את של העונה.

הפועל ב"ש - ליגת העל - טוטו טרנר (אלופה שנתיים ברצף, מוקדמות ליגת האלופות)
שחקנים בולטים - ג'ון אוגו, מיגל ויטור, טוני נוואקמה, מאור מליקסון
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 830
מחיר למשחק - 46

מכבי ת"א - ליגת העל - נתניה (סגנית האלופה, סגנית מחזיקת הגביע, מוקדמות הליגה האירופית)
שחקנים בולטים - קיארטנסון, גולסה, איתן טיבי, ראיקוביץ', עומר אצילי
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 850
מחיר למשחק - 47

בית"ר ירושלים - ליגת העל - טדי (מקום 3, מוקדמות הליגה האירופית)
שחקנים בולטים - איתי שכטר, עידן ורד, קלטינס, בניון
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 650
מחיר למשחק - 36

מכבי חיפה - ליגת העל - סמי עופר
שחקנים בולטים - עומר דמארי, אלירן עטר, גילי ורמוט, גל אלברמן
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 690
מחיר למשחק - 38

הפועל ת"א - ליגה לאומית - המושבה
שחקנים בולטים - אוראל דגני (?), אביחי ידין, אריק ינקו
משחקי בית - 18.5
מחיר מנוי - 750
מחיר למשחק - 41

לא יודע, אם למישהו כאן המצב הזה ריאלי שיקנה מנוי בכיף.
לדעתי הפועל הייתה צריכה לקחת 555 ש"ח על מנוי (מחיר אחיד), שמגלמים 30 שקל למשחק, מפוצצת את האצטדיון בילדים ועולה לליגת העל עם באזז מטורף. אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

"מחאה"
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

ביום שהקהל של הפועל יעשה מחאה אחת,
אני אפרוש מהפורום לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 16:26 
Eros Ramazzotti כתב:
בוא, תראה את הנתונים האלה ותגיד לי אתה מה ריאלי בעינייך (המספרים נלקחו מחיפוש זריז בגוגל ככה שאני מקווה שאין טעויות, אני חושב שלקחתי מחירי חידוש מנוי ליציעי עידוד, באופן מקביל להפועל). לגבי מכבי חיפה לקחתי מחירים מהעונה הקודמת כי לא נראה לי שפרסמו את של העונה.

הפועל ב"ש - ליגת העל - טוטו טרנר (אלופה שנתיים ברצף, מוקדמות ליגת האלופות)
שחקנים בולטים - ג'ון אוגו, מיגל ויטור, טוני נוואקמה, מאור מליקסון
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 830
מחיר למשחק - 46

מכבי ת"א - ליגת העל - נתניה (סגנית האלופה, סגנית מחזיקת הגביע, מוקדמות הליגה האירופית)
שחקנים בולטים - קיארטנסון, גולסה, איתן טיבי, ראיקוביץ', עומר אצילי
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 850
מחיר למשחק - 47

בית"ר ירושלים - ליגת העל - טדי (מקום 3, מוקדמות הליגה האירופית)
שחקנים בולטים - איתי שכטר, עידן ורד, קלטינס, בניון
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 650
מחיר למשחק - 36

מכבי חיפה - ליגת העל - סמי עופר
שחקנים בולטים - עומר דמארי, אלירן עטר, גילי ורמוט, גל אלברמן
משחקי בית - 18
מחיר מנוי - 690
מחיר למשחק - 38

הפועל ת"א - ליגה לאומית - המושבה
שחקנים בולטים - אוראל דגני (?), אביחי ידין, אריק ינקו
משחקי בית - 18.5
מחיר מנוי - 750
מחיר למשחק - 41

לא יודע, אם למישהו כאן המצב הזה ריאלי שיקנה מנוי בכיף.
לדעתי הפועל הייתה צריכה לקחת 555 ש"ח על מנוי (מחיר אחיד), שמגלמים 30 שקל למשחק, מפוצצת את האצטדיון בילדים ועולה לליגת העל עם באזז מטורף. אולי אני טועה.

מצד אחד אתה צודק לא הגיוני שמנוי לליגה הלאומית יהיה יותר יקר מליגת העל אבל מצד שני בית״ר לא עוברים את ה5000 מנויים בשנה אז נראה לי שאם יעלו מחירים הכמות רק תרד. הם בעיקר קונים כרטיסים
מכבי חיפה יש אצטדיון של 30 אלף אז קצת יותר קל להוריד את המחיר גם ככה בסוף הם מרוויחים יותר מכולם
בש ומכבי אותו דבר בערך מבחינת המחיר (לדעתי בגלל שהאצטדיונים קטנים יותר וההכנסה קטנה יותר)
750 שקל זה די הרבה אבל לא בשמים, זה הגבול המקסימלי שהפועל יכלו לדרוש
גם כולנו רוצים לראות את הפועל בעוד שנה בדיוק בליגת העל אז צריך תקציב גבוה, לבעלים שלנו אין מליארדים אז מה תעשה ? מאיפה ירוויחו כסף? לכן לדעתי הסכום הזה כן מתקבל על הדעת בשורה התחתונה בהתאם לשאיפות ולרצונות של כולנו לראות את הפועל בליגת העל בעוד שנה מהיום!
מעבר לכך כל השנה אנחנו צועקים מחיר אחיד של 50 שקל לכרטיס, קיבלנו כרטיס במחיר של 41₪ למשחק, 9 שקל פחות ועדין יש תלונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 16:46 
שוב אתם מביאים טיעונים לא רלוונטיים
מה שארוס מציג אלו הטיעונים הענייניים
מחיר המנוי יקר בהשוואה לתמורה
המשתנים האחרים אולי נכונים אבל עדיין לא מצדיקים את מחיר המנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שאי אפשר להגיד שעולים בקלות ואז לחשב את המחיר כאילו תגיע לפלייאוף מהמקום השביעי.
שיעמוד מאחורי המילים שלו ויחשב לפי 19 משחקי בית (ולמכורים יש גם 3 בגביע הטוטו ועוד זכאות להשתתף בהגרלות לכרטיסי חוץ למגרשי חוץ עם פחות ממאה מקומות אם יש כאלה. אין לי מושג כמה מקומות לקהל חוץ יש בנשר, עפולה, לוד ורמלה).
זה נותן מחיר של בערך 39.4 שקלים למשחק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 17:15 
סימרוטיץ כתב:
שוב אתם מביאים טיעונים לא רלוונטיים
מה שארוס מציג אלו הטיעונים הענייניים
מחיר המנוי יקר בהשוואה לתמורה
המשתנים האחרים אולי נכונים אבל עדיין לא מצדיקים את מחיר המנוי

תודה לך שהחלטת שהטיעונים שלנו לא רלוונטיים ושלכם ענייניים.
אני דווקא חושב שהטיעון של מיקסום הכנסות הוא רלוונטי וענייני מאוד. לא יודע אם המחיר הזה ימקסם הכנסות או לא ואני בטוח שגם אתה לא יודע, אבל כנראה שההנהלה חושבת שכן. אין לה שום אינטרס אחר לגבות מחיר גבוה יחסית (היא הרי מראש אמרה שאמצעים הכספיים של בעלי המניות מוגבלים). נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 17:59 
el dudernio כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
el dudernio כתב:

שאלתי שאלה אם עוד פעם מחאת אוהדים. לא ציינתי שום פעולה. מה אתה קופץ? אולי כי ברור לך שאתה טועה וישר תוקף על דברים שלא נאמרו כי רין לך דרך להגן על הטענה שלך. אז תודה שאתה האדיוט ונסיים את הנושא.

מה זה מחיר הוגן? 50 שקל עבור כרטיס למשחק זה מחיר אחיד זה הוגן?
19 משחקי ליגה + 3 משחקים בגביע הטוטו, נשכלל ל 20 משחקים, כלומר שווה ערך של מנוי זה 1000 שקל. מוכרים לך אותו ב 750. אותו מוצר ב25 אלוז הנחה.

או שאולי 50 שקל מחיר כרטיס למשחק זה יקר לך. כמה אתה רוצה? 40 שקל למשחק?
זה יוצא 800 שקל שווה ערך מוכרים לך בפחות, ואם יקנו 5500 מנויים אז בהרבה פחות.
40 שקל יקר לך? בכמה אתה רוצה מחיר לכרטיס בודד? תגיד שנבין מה זה ראלי עבורך.

למה רק 25% הנחה למנוי.
השנה קבלתי הנחה של 37%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 18:03 
אני חושב שהדיון הזה מוצה.
לדעתי 750 שקל זה מחיר יקר בשביל מנוי לליגה הלאומית (המנוי השלישי ביוקרו בארץ) ולכן לא אשלם אותו.
אחרים חושבים שזה מחיר ראוי וישלמו אותו (ואף יותר - למען המטרה).
שכל אחד יעשה את החשבון שלו ויחליט אם זה ראוי או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: