תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 13:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות יוני - דיונים
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי.
אלה חובות שנוצרו אחרי הפירוק?

לא, אבל אלו חובות שהוחרגו ממצבת החובות של הראל אחזקות
מאחר ואלו חובות של פיפא

הוחרגו על ידי המפרק? על ידי כונס הנכסים הרשמי או מי שאחראי על פיקוח על פירוק חברות מטעם מדינת ישראל? על ידי בית המשפט?

ע״י החלטת ביהמ״ש, המפרק שהוא בעצם תחת הכונס הכנסים באישור ביהמש החריגו את החובות האלו
מאחר ותקנון פיפא לא מאפשר לחובות ״להיעלם״ תחת פירוק חברה.
זה בדיוק המצב שפיפא רוצה למנוע.
בהסכם הרכישה נאמר שחובות אלו עוברים לרוכשים החדשים

ואתה ראית את ההחלטה הכתובה הזאת?
כי ממה שאני מבין בינתיים בFIFA קיבלו את העמדה של הפועל בעניין והקפיאו את האפשרות להפעיל סנקציות על אי תשלום החובות האלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
למה תמיד להשוות אותנו לקטמון והפועל פ"ת? אנחנו זה לא הם.
הקהל שלנו הרבה יותר גדול, העניין בנו הרבה יותר גדול. אנחנו אימפריה ותמיד נהיה אימפריה. גם בתור קבוצה חדשה בליגה ג'.
למה שייקנו אותנו? כי בדרך כלל אנשים קונים אימפריות ולא קבוצות קטנות עם 500 אוהדים. למה החלטת שלא נהיה קבוצה גדולה? נהיה אותה הפועל תל אביב (עם 0 תארים באופן רשמי ושלל תארים בכל דף בהסטוריה) רק בלי חובות. הפועל תל אביב שמוכנה לרוכש גדול.

אנחנו זה לא הם. הקבוצה החדשה שתתחיל בליגה ג' ותהיה נטולת היסטוריה תהיה כן הן.
בעצם הפועל פתח תקווה היא לא תהיה כי לה כן תהיה היסטוריה מפוארת ולקבוצה החדשה של חלק קטן מאוהדי הפועל תל אביב לא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
מה עם איזה שם של חלוץ ישראלי? כרגע בחוד יש לנו רק את אקסברד, רוצים להביא זר אבל צריך לפחות עוד חלוץ ישראלי אחד.
מחכה כבר לכתבה שהפועל רוצה את הירש מחיפה (חיפה הודיעו לו ולעוד כמה שחקנים שם שהם לא בתוכניות ושלא יבואו לבדיקות רפואיות) ובתמורה הם דורשים את גוטליב בחצי מחיר.

אני חושב שאם גוטליב יילך לחיפה נקבל את הירש ואולי עוד שחקן, חיפה לא יישלמו בחיים את הסכומים שאנחנו דורשים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 21:08 
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי.

מאחר ואלו חובות של פיפא

הוחרגו על ידי המפרק? על ידי כונס הנכסים הרשמי או מי שאחראי על פיקוח על פירוק חברות מטעם מדינת ישראל? על ידי בית המשפט?

ע״י החלטת ביהמ״ש, המפרק שהוא בעצם תחת הכונס הכנסים באישור ביהמש החריגו את החובות האלו

כי ממה שאני מבין בינתיים בFIFA קיבלו את העמדה של הפועל בעניין והקפיאו את האפשרות להפעיל סנקציות על אי תשלום החובות האלה.

המרכזית פה היא "בינתיים" וסיכוי סביר מאוד שיגיע היום שבו יגידו בפיפא חלאס. לכן במקביל להקפאה הבעלים מנסים להגיע להסדרים עם כל בעל חוב. אני חושב שבסה"כ הם עושים בשכל ומבינים יפה את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
RedFox כתב:
מה עם איזה שם של חלוץ ישראלי? כרגע בחוד יש לנו רק את אקסברד, רוצים להביא זר אבל צריך לפחות עוד חלוץ ישראלי אחד.
מחכה כבר לכתבה שהפועל רוצה את הירש מחיפה (חיפה הודיעו לו ולעוד כמה שחקנים שם שהם לא בתוכניות ושלא יבואו לבדיקות רפואיות) ובתמורה הם דורשים את גוטליב בחצי מחיר.

אני חושב שאם גוטליב יילך לחיפה נקבל את הירש ואולי עוד שחקן, חיפה לא יישלמו בחיים את הסכומים שאנחנו דורשים.

וואלה, אותה חיפה ואותו יעקב שחר ששילמו:
מיליון דולר על חן עזריאל.
מיליון יורו על בלם איסלנדי שהגיע בינואר וכבר מצא את מקומו במנודים.
מיליון יורו על רועי קהת.
מיליון דולר על דגני.
350 אלף יורו על ואצ'ק שבר מנודה, 450 אלף יורו על חלוץ נורווגי שהגיע בינואר וכבר שוחרר/מנודה.
700 אלף יורו על אבוחצירא.
800 אלף יורו על ראיוס.
800 אלף יורו על חן עזרא.
מיליון דולר על אנדלובו.
מיליון יורו על בוליאט.
מיליון יורו על קאנוטו.

נכון, הם לא ישלמו 700 אלף יורו על גוטליב כי אנחנו תמיד היינו ותמיד נהיה זונות של חיפה, אבל זה רק בגללנו ולא בגלל שהם לא פראיירים של החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 21:36 
גם על עידן ורד הוא שיחרר מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 22:08 
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי.

מאחר ואלו חובות של פיפא

איתי זה נכתב כמעט בכל מקום.
פיפא לא ויתרה על החוב הזה וספק אם תוותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מתגעגע לטעם המתוק של ההחתמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 09:17 
איתי-
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/195908
ציטוט:
הישג להפועל תל אביב. פיפ"א נענתה לפנייה של המועדון וההתאחדות לכדורגל והשהתה את התביעות התלויות נגד המועדון. את המהלך הובילו יו"ר ההתאחדות, עופר עיני, המנכ"ל רותם קמר והיועץ המשפטי אפרים ברק בליווי משפטי צמוד של המפרק עו"ד שאול קוטלר. ההערכה היא שהמהלך של פיפ"א מוריד את הסיכוי שהארגון ידרוש סנקציות מיידיות נגד המועדון כמו הפחתת נקודות או הורדת ליגה.
כתוצאה מההשהייה, פיפ"א הורתה לנושים להמתין עם דרישת התשלום שהיה אמור להיות משולם בסוף השבוע ולדחות אותו למועד אחר עד התפתחויות בנושא רכישת המועדון.
במכתב שהעבירה פיפ"א לנושים, בראשם הקבוצה השוויצרית ת'ון ממנה הושאל לוטם זינו, נכתב שהפועל ת"א נמצאת בהליכי פירוק. פיפ"א הורתה לנושים להיות בקשר עם ההתאחדות לכדורגל לגבי מצבה של הפועל ת"א.
ראוי להדגיש שנכון לעכשיו, העברת המועדון לידיה של קבוצת ניסנוב טרם אושרה בוועדה להעברת זכויות.
כזכור, קבוצת הרוכשים של הפועל ת"א, בראשות האחים יצחק ושרון ניסנוב, התחייבה לשלם מכיסה את כל פסקי הבוררות נגד המועדון אלו שכבר נקבעו ואלו שהוגשו לאחרונה בסכום של מעל 24 מיליון שקלים בפיפ"א ו-CAS.

עו"ד קוטלר. "פיפ"א מקיימת הערכת מצב מחודשת" (דני מרון)

עו"ד שאול קוטלר מסר: "המכתב שהועבר לפיפ"א ברור וצורף אליו דו"ח המפרקים והרוכשים לפיו, אם יש מצב של הליך פירוק, בית המשפט באותה מדינה הוא הקובע. פיפ"א הבהירה כי היא מקיימת הערכת מצב מחדש ופנתה אל כל הגורמים שתבעו את הפועל ת"א להגיע להסדר. אין מדובר בהשהיית החובות, אלא בהשהיה פורמלית ".
הפקס מפיפ"א. הפועל קיבלה אוויר לנשימה
את המו"מ מול התובעים יוביל עו"ד ממשרד אירופי המתמחה בנושאי פיפ"א וכבר נוצר קשר למו"מ מול כל התובעים.

פיפ"א השהו את דרישות התשלום, אך לא ויתרו, מנגד קבוצת ניסנוב התחייבה שככל ויוחלט שיש לשלם את החובות האלו, הם יישאו בחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב כבר שנים לא מועדון כדורגל, הפועל תל אביב זה מועדון משפטי.
די כבר, חלאס, נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 09:49 
איתי, נועם ואדום בדם:
יכול להיות שאני לא מבטא את המחשבות שלי בצורה נכונה. לא יודע איך להסביר את עצמי יותר ממה שכבר הסברתי.
בכל מקרה, כל עוד הפועל שלנו חיה וקיימת, אין סיבה להקים קבוצה חדשה בליגה ג' שתחליף אותה. כל הדיון הזה הוא היפותטי ותקף רק במידה שיחליטו לפרק את הפועל הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 10:37 
RedFox כתב:
ככל הנראה נקבע משחק אימון ראשון ב-19 ביולי נגד סיגמא אולומוץ שעלתה לליגה הצ'כית הראשונה. (פרסום ראשון?)

מופיע בלו"ז הרשמי של סיגמה, משחק ב-19 ביולי באופלניצה נגד הפועל תל אביב.

צ'יבויקה בדרך לחתום בסמסונספור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 11:56 
לא מכיר את בדש אבל מבסוט על בנש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 12:07 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 12:27 
שני שחקנים של כפ"ס מגיעים להפועל, הבעלים של כפ"ס עזב...
דה ז'וו מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 13:03 
לירון האדום כתב:
דה ז'וו מישהו?

הכל מוכן לדאבל 2019/20.

היו פה כמה שאוננו על טל בנש. עכשיו נראה מה הוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
איתי-
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/195908
ציטוט:
הישג להפועל תל אביב. פיפ"א נענתה לפנייה של המועדון וההתאחדות לכדורגל והשהתה את התביעות התלויות נגד המועדון. את המהלך הובילו יו"ר ההתאחדות, עופר עיני, המנכ"ל רותם קמר והיועץ המשפטי אפרים ברק בליווי משפטי צמוד של המפרק עו"ד שאול קוטלר. ההערכה היא שהמהלך של פיפ"א מוריד את הסיכוי שהארגון ידרוש סנקציות מיידיות נגד המועדון כמו הפחתת נקודות או הורדת ליגה.
כתוצאה מההשהייה, פיפ"א הורתה לנושים להמתין עם דרישת התשלום שהיה אמור להיות משולם בסוף השבוע ולדחות אותו למועד אחר עד התפתחויות בנושא רכישת המועדון.
במכתב שהעבירה פיפ"א לנושים, בראשם הקבוצה השוויצרית ת'ון ממנה הושאל לוטם זינו, נכתב שהפועל ת"א נמצאת בהליכי פירוק. פיפ"א הורתה לנושים להיות בקשר עם ההתאחדות לכדורגל לגבי מצבה של הפועל ת"א.
ראוי להדגיש שנכון לעכשיו, העברת המועדון לידיה של קבוצת ניסנוב טרם אושרה בוועדה להעברת זכויות.
כזכור, קבוצת הרוכשים של הפועל ת"א, בראשות האחים יצחק ושרון ניסנוב, התחייבה לשלם מכיסה את כל פסקי הבוררות נגד המועדון אלו שכבר נקבעו ואלו שהוגשו לאחרונה בסכום של מעל 24 מיליון שקלים בפיפ"א ו-CAS.

עו"ד קוטלר. "פיפ"א מקיימת הערכת מצב מחודשת" (דני מרון)

עו"ד שאול קוטלר מסר: "המכתב שהועבר לפיפ"א ברור וצורף אליו דו"ח המפרקים והרוכשים לפיו, אם יש מצב של הליך פירוק, בית המשפט באותה מדינה הוא הקובע. פיפ"א הבהירה כי היא מקיימת הערכת מצב מחדש ופנתה אל כל הגורמים שתבעו את הפועל ת"א להגיע להסדר. אין מדובר בהשהיית החובות, אלא בהשהיה פורמלית ".
הפקס מפיפ"א. הפועל קיבלה אוויר לנשימה
את המו"מ מול התובעים יוביל עו"ד ממשרד אירופי המתמחה בנושאי פיפ"א וכבר נוצר קשר למו"מ מול כל התובעים.

פיפ"א השהו את דרישות התשלום, אך לא ויתרו, מנגד קבוצת ניסנוב התחייבה שככל ויוחלט שיש לשלם את החובות האלו, הם יישאו בחובות.

אתה מביא פה ציטוט שבו המפרק אומר בפירוש שאת החבות בית משפט קובע.
ראית קביעה כלשהי של בית משפט שמאפשר לחברת הניהול החדשה לקחת על עצמה חלק מהחובות ולא לקחת חלק אחר מהחובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
דה ז'וו מישהו?

הכל מוכן לדאבל 2019/20.

היו פה כמה שאוננו על טל בנש. עכשיו נראה מה הוא שווה.

מזכיר קצת את ההייפ שהיה סביב ורטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 18:23 
איתי -
לא צריך שום אישור מביהמש לשלם את החובות של פיפא.
בהסכם הרכישה זה נאמר במפורש שאלו החובות היחידים בהם יישאו
קבוצת ניסנוב מאחר ואלו חובות שככל הנראה לא יוכלו להיחשב כמו יתר החובות
ויצטרכו להיות מחורגות לאור תקנון פיפא שעל פיו פועלות הקבוצות בארץ.
פיפא רצתה למנוע מצבים שחברות נכנסות להליכי פירוק ובכך מועדוני כדורגל ימנעו מלשלם
את חובותיהם.
הסיכוי שפיפא תוותר על הצורך בתשלום החובות האלו הוא סיכוי מאד נמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 18:38 
כל ההתייחסות הזאת כאילו ביתמשפט יכול בכלל להחזיר חובות בגלל ש"לקחת על עצמך חלק אחר מהחוב" (מה זה אומר בכלל לעזאזאל? יש תשלום שפיפא דרשה ממך לשלם ושילמת. אין פה יישות אמורפית שנקראת "חוב" ואתה בחרה לשאת על עצמך קבוצה שחלקית אליה. אתה קיבלת חוב חדש על שמך ממוסד שאתה כפוף אליו)
אין שום סיכוי שבית משפט בישראל יבוא ויכפה עליך חוב של חברה אחרת שנמחק במסלול של פירוק. זה הזייה. אני לא עורך דין, וזה הזייה. תן לי דוגמא כזאת בהיסטוריה ואני מבטיח לסתום את הפה בכל האשכולות האלה לדראון עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כל ההתייחסות הזאת כאילו ביתמשפט יכול בכלל להחזיר חובות בגלל ש"לקחת על עצמך חלק אחר מהחוב" (מה זה אומר בכלל לעזאזאל? יש תשלום שפיפא דרשה ממך לשלם ושילמת. אין פה יישות אמורפית שנקראת "חוב" ואתה בחרה לשאת על עצמך קבוצה שחלקית אליה. אתה קיבלת חוב חדש על שמך ממוסד שאתה כפוף אליו)
אין שום סיכוי שבית משפט בישראל יבוא ויכפה עליך חוב של חברה אחרת שנמחק במסלול של פירוק. זה הזייה. אני לא עורך דין, וזה הזייה. תן לי דוגמא כזאת בהיסטוריה ואני מבטיח לסתום את הפה בכל האשכולות האלה לדראון עולם.

על מה יש לתת דוגמה?
זה בדיוק מה שאני טוען כבר יומיים, וגם הבעלים של הפועל, וגם המפרק בציטוט שלירון הביא, ונכון לעכשיו גם FIFA מסכימה אתם.
החוב הוא של החברה המפורקת וכרגע FIFA לא דורשת מהחברה החדשה לשלם אותו.
ברגע שיהיה שביב ראיה לזה שבית המשפט החריג את החובות האלה או שFIFA פנתה בדרישה לשלם אותם למרות המצב אז תוכלו לדבר על העניין הזה. כרגע למיטב הבנתי זה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 19:50 
לפי הבנתי הסיפור הוא כזה -
1. אין וויכוח על כך שהחובות שייכים להראל אחזקות.
2. פיפא לא ממש מתעסקת בשאלת הזהות של התאגיד שמחזיק במועדון. מבחינתה יש מועדון והוא נושא באחריות.
3. כדי לסייע למועדון ההתאחדות ועו"ד שעוסקים בתחום באו וביקשו מפיפא להקפיא את הליכי גביית החוב מאחר ויש שינוי במבנה הבעלות. פיפא הסכימה להקפאה. מממש לא לביטול.
4. הניסנובים מבינים שמדובר בעניין של זמן ולכן מצהירים כלפי חוץ שהם לא ישלמו את החוב גם אם המועדון ייענש ובמקביל עובדים מול בעלי החוב להגיע להסדרים.
5. לא מבין בכלל את הטיעון של העדפת נושים. בעיני זה טיעון מוזר (אבל אני לא עו"ד אז יש מצב שאני טועה, כמובן) - אם החברה החדשה היא חברה נפרדת החוב לא רובץ עליה בשום דרך אבל מצד שני היא חשופה לסנקציות בגלל החוב. למה אסור לה לשלם לבעלי החוב המסוכן יותר? זה כמו שאני אחליט שאני רוצה לשלם לדוס סנטוס את החוב שהפועל חייבת לו כי אני אוהד וזה עלול לפגוע במועדון. למה זה לא חוקי?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 20:29 
אוגוסטוס היל כתב:
לפי הבנתי הסיפור הוא כזה -
1. אין וויכוח על כך שהחובות שייכים להראל אחזקות.
2. פיפא לא ממש מתעסקת בשאלת הזהות של התאגיד שמחזיק במועדון. מבחינתה יש מועדון והוא נושא באחריות.
3. כדי לסייע למועדון ההתאחדות ועו"ד שעוסקים בתחום באו וביקשו מפיפא להקפיא את הליכי גביית החוב מאחר ויש שינוי במבנה הבעלות. פיפא הסכימה להקפאה. מממש לא לביטול.
4. הניסנובים מבינים שמדובר בעניין של זמן ולכן מצהירים כלפי חוץ שהם לא ישלמו את החוב גם אם המועדון ייענש ובמקביל עובדים מול בעלי החוב להגיע להסדרים.
5. לא מבין בכלל את הטיעון של העדפת נושים. בעיני זה טיעון מוזר (אבל אני לא עו"ד אז יש מצב שאני טועה, כמובן) - אם החברה החדשה היא חברה נפרדת החוב לא רובץ עליה בשום דרך אבל מצד שני היא חשופה לסנקציות בגלל החוב. למה אסור לה לשלם לבעלי החוב המסוכן יותר? זה כמו שאני אחליט שאני רוצה לשלם לדוס סנטוס את החוב שהפועל חייבת לו כי אני אוהד וזה עלול לפגוע במועדון. למה זה לא חוקי?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

סעיפים 1-4 ידועים לכולם ואנחנו חוזרים על זה כמו תוקי כבר חצי שנה.
סעיף 5 זה מהות כל הדיון פה.

וזה תשובה בעיקר לאיתי.
ציטוט:
רגע שיהיה שביב ראיה לזה שבית המשפט החריג את החובות האלה או שFIFA פנתה בדרישה לשלם אותם למרות המצב אז תוכלו לדבר על העניין הזה.

לא צריך שביב ראייה לכלום. אפשר לדבר ברמה התיאורטית תמיד, במיוחד אחרי ההתייחסות של גרינברג לנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 21:43 
אוגוסטוס הכל נכון.
איתי - אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך, מה טענתך?
האם אתה טוען שקבוצת ניסנוב לא צריכה לשלם את החובות שנפסקו בפיפא ?
או שאתה טוען שלקבוצת ניסנוב אסור לשלם את החובות שנפסקו בפיפא בטענה
של הסדר נושים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות יוני - דיונים
הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 22:06 
לפי וואן, אכן השחקן המדובר שתבע את הפועל ועשוי לפצות אותה בסוף הוא בומבה.
מקצוענות לשמה של וואן עם כותרת בשקלים ופרטים ביורו.
http://m.one.co.il/Mobile/Article/16-17 ... 93455.html

ציטוט:

בומבה תבע 840 אלף ש"ח מהפועל תל אביב

הרומני שעזב לפני הפירוק, תבע את האדומים,  אולם אם יימצא כי הסכום לא מגיע לו, המועדון יזכה לפיצוי כספי על חשבונו. בוולפסון ממתינים לפסיקת CAS  23

מאת מאור רחמני 20/06/2017 18:58

“לקחנו אחריות על טיפול החובות ולא על התשלום. שכרנו שירותים של משרד עורכי דין שמטפלים בתיקים של כל נושה ונושה, והם עושים הצלחות גדולות. יש שחקן שחייבים לו 900 אלף יורו שבסוף אנחנו מתלבטים האם הוא צריך לשלם לנו 140 אלף יורו או שנוותר לו עליהם", כך אמר ביום ראשון האחרון זאב גרינברג, מבעלי הפועל תל אביב במפגש הפתוח עם האוהדים.

אותו שחקן, כך נודע ל-ONE, הוא קלאודיו בומבה, שתבע בחודש שעבר 840 אלף יורו ב-CAS, שהפועל לכאורה חייבת לו. המשפט, שמתנהל בבית המשפט לתביעות ספורט, נמצא בעיצומו ואם יימצא כי לקשר הרומני, ששיחק בהפועל מיוני 2015 ועד תקופת הפירוק לפני כחצי שנה, לא מגיע הסכום הנ"ל האדומים יזכו לפיצוי כספי ממנו.

כעת, במתחם חודורוב ממתינים לפסיקה של CAS בנושא. כזכור, בחודש מרץ האחרון המנהלים המיוחדים עו"ד שאול קוטלר ורו"ח חן ברדיצ'ב פרסמו את דו"ח הביניים של הליך הפירוק הזמני של "הראל אחזקות" ובו נאמדו החובות הפוטנציאליים של האדומים בחו"ל על למעלה מ-4.5 מיליון יורו, כאשר אותם 840 אלף יורו הם חלק מהחובות.

במתחם חודורוב שבו וציינו בחודשים האחרונים כי הסכום הנ"ל רחוק מהחובות במציאות וכי הם נמוכים בצורה משמעותית, כמו כן שהחובות הללו שייכים ל"הראל אחזקות" שפורקה, אולם מודעים כי פיפ"א ואופ"א לא מכירות בחברת ניהול אלא בשם המועדון, על אף שהפועל ת"א אינה יישות משפטית.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
"הצרות של האדומים ממשיכות"

כך מתאר כתב מטומטם חוב ישן למתווך דירות של שוינפלד, שהפועל לא שילמה לו באוגוסט שעבר.

http://m.one.co.il/Mobile/Article/16-17 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 13:51 
מה זה צרות. לא נישן בלילה בגלל החוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 14:51 
זה לא חוב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 15:02 
וגם אם כן, אז מדובר סה"כ בפקקטה דמי תיווך עבור השכרת דירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 19:43 
מכ' חיפה תשחק במקומנו נגד הצ'כים במחנה האימונים
http://sports.walla.co.il/item/3075440

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: