יובל כתב:
חלאס, הגיע הזמן שמישהו יאמר את זה.
הבכיינות והקמצנות של חלק גדול מהאוהדים לקראת מכירת המנויים העונה היא משהו בלתי נסבל.
ירדנו ליגה אז חלק מהאוהדים רואים פה הזדמנות לחסוך 100 שקל על חשבון הקבוצה כמו צרכנים ציניים מגעילים.
זה לא שעלינו לשלב הבתים במפעל אירופי ודורשים מכם הוצאה נוספת, לא מאיימים בהעתקה של משחק לאצטדיון רמת-גן, לא העלו את מחירי המנויים כדי להביא שחקן ואחרי חצי עונה למכור אותו, לא מדובר פה בשום דבר שמגלגל הוצאה נוספת שמעיקה על האוהדים.
זה אותו סכום קבוע שאנחנו משלמים כל שנה ואפילו פחות.
אין בכלל סיבה מוצדקת שמחייבת הורדת מחירים. אתם לא באים לראות הצגה, לא טוב לכם ליגה לאומית אז תעשו מנוי לקבוצה אחרת או שתסעו למשחק של ברצלונה.
זו אותה הפועל, והאצטדיון הוא אותו אצטדיון (כך שתנאי הצפייה אותו דבר). אלה שני הפרמטרים היחידים שצריכים להיות רלוונטיים.
אפשר להוריד קצת את המחיר כי אין כמה משחקים גדולים בעונה עם ביקוש גבוה, קצת ללכת לקראת האוהדים, וזהו.
למעשה הסיבה היחידה שכן צריך להוריד את המחירים בהשוואה לעונות קודמות היא כדי למקסם רווחים, כי במחירים של ליגת העל לא יהיו מספיק מנויים. אבל הבכיינות הצינית הזאת עוברת כל גבול.
אני מקווה שהמועדון יכניס כמה שיותר כסף ממכירת מנויים, ואולי אם יורידו עוד 50 שקל אז יהיו יותר מנויים ונכניס יותר כסף (למרות שאני לא בטוח שיש כיסוי לבכיינות הזאת), אבל באיזשהו מקום אני מקווה שה"מחאה" הבכיינית והפתטית הזאת לא תצליח ולא יורידו את מחירי המנויים מעבר למה שדובר בישיבה אתמול.
אין סיבה מוצדקת לדרוש הוזלה של המנויים?
וואו איזה אבסורד. זה שאני נרקומן של הפועל לא אומר שאני צריך לשלם את אותו מחיר על מנה באיכות ירודה יותר.
יש הרבה יותר מסיבה אחת להוריד את מחירי המנויים באופן משמעותי. אני שמח שלפחות על אחת מהן אנחנו מסכימים (מקסום רווחים).
Sent from my iPhone using Tapatalk