תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פגישת ההנהלה עם האוהדים
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 15:47 
אז ממי אתה חושב שזה יבוא? הנדיב הידוע הלך לעולמו לפני יותר ממאה שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 15:49 
לא ממני זה בטוח. אני בסה"כ אוהד פשוט, לא רואה חשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

א. אז תהיה אוהד פשוט ולא רואה חשבון.

ב. אתה משלם בשביל לראות את הפועל לא את קטמון ועפולה.

ג. אני משער שעלות אירוח במושבה כולל הכל תעלה לקבוצה בסביבות 80 אלף למשחק. זה אומר שכולל גביע הטוטו נשלם על אירוח משחקים קרוב ל 2.5 מליון שקל.

ד. להגיד שנתניה מכרה בחצי מבלי לדעת על מה היא שילמה זה לא רלוונטי. כי אם העיריה נתנה לנתניה את המגרש + מתחם אימונים בחינם וממך לוקחים על אותם דברים 4 מליון שקל. אז זה כסף שצריך להגיע מאיפה שהוא.

ה. הבעיה המרכזית במחירים היא לא ה 750 למבוגר אלא ה 690 לנוער. אישית רציתי להביא את הילד ולעשות לו מנוי. המחיר הזה מוריד מאוד את הסיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:04 
עד המ!!ת הפועל כתב:

ושוב חזרת לטקטיקת הבת יענה.

אני גם לא רואה חשבון, אבל גם ילד בן 10 יכול לעשות את החשבון הזה ולהבין שחלק מהמימון לתקציב יבוא מהכסף שאני ואתה ואוהדים אחרים ישלמו עבור כרטיסים ומנויים. זה חלק חשוב מאד בבסיסי ההכנסות, שרחוק מלכסות את העלויות. סתם חשבון פשוט, על כל אלף מנויים במחיר ממוצע של 650 ש"ח למנוי, יהיו בקופת המועדון 650,000 ש"ח. אפילו בתרחיש סופר אופטימי של 6,000 מנויים בליגה הלאומית, זה אפילו לא מגיע ל-4 מליון ש"ח, שזה שליש מהתקציב. ההכנסות מטוטו, טלויזיה וספונסרים למיטב ידיעתי אפילו לסכום הזה לא מגיעות.

אז אל תהיה רואה חשבון, תהיה סתם אדם בעל הגיון בסיסי ויכולת לחישובים אריתמטיים של כיתה ה'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:08 
רואה שחורות כתב:
א.ב כתב:
בגדול לדעתי אוהד אמור לשלם על מנוי ללאומית בערך 35 למשחק.
מספר משחקי הבית בלאומית זה בממוצע 18 וחצי, אז 18 וחצי כפול 35 יוצא בערך 650.

אנשים שחושבים שאפשר למכור מנוי ב500 בעצם מבקשים שתהיה קבוצה לעליה שמארחת במושבה ויקחו להם 27 למשחק. לי זה נשמע נמוך.

אתה מוכה. שנים שילמנו הכי הרבה בליגת העל. אז הנחה של 200 שקלים נראית פתאום כמו מציאה. אבל המחיר שצוין בפגישה הוא כזה שמתאים להפועל לקחת בליגת העל (ובעולם מעט טוב יותר משלנו).
500 אחיד זה לא רק מחיר הוגן בעיניי. זה מחיר שיכול לגרום למספר גבוה בהרבה של רוכשי מנויים, שגם תהיה להם השפעה על היכולת של הקבוצה במהלך העונה ועל סיכוייה להעפיל לליגת העל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

איך הסקת שאני מסכים עם המחיר שצוין בפגישה?
ובסוף האינטרס הכלכלי הוא למצוא את המחיר שימקסם את כמות המנויים כפול המחיר. אני לא חושב ש750 זה המחיר הזה, ולדעתי גם בהנהלה יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:11 
אני חושב שכבר כתבתי את זה פעם באיזה אשכול, יש קורלציה מדהימה בין אנשי ה"בושה אם מנוי יעלה יותר מ500 שקל" ל"בושה אם לא יבנו קבוצה שתעלה בקלות לליגת העל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:22 
Noam כתב:
אני חושב שכבר כתבתי את זה פעם באיזה אשכול, יש קורלציה מדהימה בין אנשי ה"בושה אם מנוי יעלה יותר מ500 שקל" ל"בושה אם לא יבנו קבוצה שתעלה בקלות לליגת העל".

אליי לפחות זה לא נוגע.
אני מאנשי ה"בושה אם מנוי יעלה יותר מ-600 שקל" ו-"חבל שקופצים מעל הפופיק בשביל קבוצה שלא תעלה השנה ליגה".

נועם שחם ואל דודרניו - אני את שלי אמרתי. אתם מוזמנים לשלם כל מחיר שנראה לכם לנכון. לי זה לא נראה לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:34 
עד המ!!ת הפועל כתב:
Noam כתב:

אליי לפחות זה לא נוגע.
אני מאנשי ה"בושה אם מנוי יעלה יותר מ-600 שקל" ו-"חבל שקופצים מעל הפופיק בשביל קבוצה שלא תעלה השנה ליגה".

נועם שחם ואל דודרניו - אני את שלי אמרתי. אתם מוזמנים לשלם כל מחיר שנראה לכם לנכון. לי זה לא נראה לנכון.

שמע, זו זכותך המלאה ולא יכול להכנס לחשבונות שלך. כל המטרה הייתה להראות לך שהטענות כלפי התמחור וההאשמות כלפי ההנהלה קצת חורגות מפרופורציה. צריך להבין מה המציאות הכלכלית במועדון כרגע ולהבין שזה ישפיע גם עלינו לצערי. לפחות עד שיבוא אדם מאד אמיד ויחליט להשקיע את הונו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:53 
נועם שחם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Noam כתב:

אליי לפחות זה לא נוגע.

שמע, זו זכותך המלאה ולא יכול להכנס לחשבונות שלך. כל המטרה הייתה להראות לך שהטענות כלפי התמחור וההאשמות כלפי ההנהלה קצת חורגות מפרופורציה. צריך להבין מה המציאות הכלכלית במועדון כרגע ולהבין שזה ישפיע גם עלינו לצערי. לפחות עד שיבוא אדם מאד אמיד ויחליט להשקיע את הונו בקבוצה.

יכול להיות שההאשמות כלפי ההנהלה חרגו מפרופורציה (לא הטענות כלפי התמחור).
אני אישית מסתכל על זה מנקודת מבט מחושבת וקרה. בעיניי זה לא הגיוני לשלם מעל 600 שקל בשביל ליגה לאומית, אך אני מכבד אנשים שכן מוכנים לשלם את זה.
שיהיה לכולנו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 16:59 
אין לי זכות דיבור כי אני לא מנוי, אבל הרעיון ש"המוצר נחות" אז צריך להוריד במחיר הוא לא טרוויאלי.
בעולם מקביל כלשהו היה אפשר להגיד שלא מורידים מחירי מנויים כשהמועדון מצוי בקשיים כלכליים ובעלים אין גב כלכלי מספיק

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
לא מתפלא על המחירים, אבל מקווה שיורידו אותם.
כן, גם אם זה אומר להחתים שחקן אחד פחות (ואני מודע לזה שמחירים יותר נמוכים אומר תקציב יותר נמוך.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
חלאס, הגיע הזמן שמישהו יאמר את זה.
הבכיינות והקמצנות של חלק גדול מהאוהדים לקראת מכירת המנויים העונה היא משהו בלתי נסבל.
ירדנו ליגה אז חלק מהאוהדים רואים פה הזדמנות לחסוך 100 שקל על חשבון הקבוצה כמו צרכנים ציניים מגעילים.
זה לא שעלינו לשלב הבתים במפעל אירופי ודורשים מכם הוצאה נוספת, לא מאיימים בהעתקה של משחק לאצטדיון רמת-גן, לא העלו את מחירי המנויים כדי להביא שחקן ואחרי חצי עונה למכור אותו, לא מדובר פה בשום דבר שמגלגל הוצאה נוספת שמעיקה על האוהדים.
זה אותו סכום קבוע שאנחנו משלמים כל שנה ואפילו פחות.
אין בכלל סיבה מוצדקת שמחייבת הורדת מחירים. אתם לא באים לראות הצגה, לא טוב לכם ליגה לאומית אז תעשו מנוי לקבוצה אחרת או שתסעו למשחק של ברצלונה.
זו אותה הפועל, והאצטדיון הוא אותו אצטדיון (כך שתנאי הצפייה אותו דבר). אלה שני הפרמטרים היחידים שצריכים להיות רלוונטיים.
אפשר להוריד קצת את המחיר כי אין כמה משחקים גדולים בעונה עם ביקוש גבוה, קצת ללכת לקראת האוהדים, וזהו.
למעשה הסיבה היחידה שכן צריך להוריד את המחירים בהשוואה לעונות קודמות היא כדי למקסם רווחים, כי במחירים של ליגת העל לא יהיו מספיק מנויים. אבל הבכיינות הצינית הזאת עוברת כל גבול.

אני מקווה שהמועדון יכניס כמה שיותר כסף ממכירת מנויים, ואולי אם יורידו עוד 50 שקל אז יהיו יותר מנויים ונכניס יותר כסף (למרות שאני לא בטוח שיש כיסוי לבכיינות הזאת), אבל באיזשהו מקום אני מקווה שה"מחאה" הבכיינית והפתטית הזאת לא תצליח ולא יורידו את מחירי המנויים מעבר למה שדובר בישיבה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 19:49 
בגדול מסכים עם כל מילה. אני פשוט הפסקתי לצפות מהקהל שלנו למשהו.
אני חושב שמחירי נוער וחיילים טיפה יקרים, ושהמנוי מבוגר הוא זול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 19:56 
אותם אנשים שטוענים שצריך להוריד את המחיר כי ירדנו ליגה גם בעד להעלות את המחירים כשיש הצלחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פגישת ההנהלה עם האוהדים
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
יובל כמובן שאני מסכים לגישתך הנושא.
אבל אני מאמין שעיקר הטענות הן לאו דןןא לכיוון ה 750 למבוגר אלא יותר ל690 לילד.

אני אישית ראיתי בעונה הזאת אפשרות אדירה להביא את הילד למשחקי שישי צהרים ואף רציתי לעשות לו מנוי.. כנראה שזה לא יקרה במחיר הזה. ונאלץ להסתפק ברכישת כרטיסים בודדים למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
המחיר היה צריך לרדת בלי שום קשר לירידת הליגה, כי הוא היה יקר בצורה הזויה, כי שנים שהמנויים שלנו הכי יקרים בליגת העל מבלי שיש לזה איזושהי הצדקה, וכי בפועל בעונות האחרונות ההבדל בין לקנות מנוי בתחילת העונה לבין לקנות כרטיס לכל משחק היה זניח(אני גם די בטוח שכששילמנו "עמלת שכטר"(שמסתבר שאפילו לא מימנה את ההבאה של שכטר) המנוי היה האופציה היותר יקרה), כשההבדל שבין להחליט כל שבוע אם ללכת למשחק לבין להתחייב בתחילת העונה להגיע לכל משחק ולשלם עליהם מראש הוא לא זניח.
ירידת הליגה, חוץ ירידה ב"רמת המוצר" שעל זה אפשר להתווכח, גם מורידה את אחד משני התמריצים העיקריים שעוד היו לקנות מנוי-דרבי, בית"ר, חיפה, ומשחקים חשובים אחרים, שמצד אחד היו כנראה עולים יותר ומצד שני יש חשש אמיתי להשאר בלי כרטיס למשחק. התמריץ השני, שמירת מקום ביציע, לא רלוונטי עד שחוזרים לבלומפילד, ובמצב הנוכחי ועם המחירים האלה, אין באמת סיבה לעשות מנוי.

הציניים המגעילים פה זה לא האוהדים אלא כל הבעלים שעברו פה, שמסתכלים על העובדה שיש לקבוצה שלהם את הקהל הכי נאמן בארץ ורואים כספומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:57 
אין לך ממש בעלים, ואנחנו באמת הכספומט של הקבוצה. כל עוד לא לוקחים את הכסף הזה בשביל לממן לעצמם מלונות במיאמי וזה הולך לקבוצה שלך, שיקחו כסף והמקסימום האפשר במידת ההגיון.

מי שרוצה למקסם את העסקה שלו שיעשה מנוי לב"ש או מכבי. זיינתם את המוח יא קמצנים מתים. אני נהנה מזה שהעוד 150 שקל האלה מביאים להפועל זר ברמה גבוהה יותר.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 19 יוני 2017, 20:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 20:57 
בכיינים או לא בכיינים, מותר לכל אוהד לחשוב שהמחיר בסדר ומותר לחשוב שהמחיר גבוה.
אישית אני חושב שהמחיר גבוה, אבל בכל מקרה שכל אחד יעשה את החשבון שלו אם לרכוש או לא לרכוש מנוי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פגישת ההנהלה עם האוהדים
הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הבכיינות והקמצנות של חלק גדול מהאוהדים לקראת מכירת המנויים העונה היא משהו בלתי נסבל.
ירדנו ליגה אז חלק מהאוהדים רואים פה הזדמנות לחסוך 100 שקל על חשבון הקבוצה כמו צרכנים ציניים מגעילים.
זה לא שעלינו לשלב הבתים במפעל אירופי ודורשים מכם הוצאה נוספת, לא מאיימים בהעתקה של משחק לאצטדיון רמת-גן, לא העלו את מחירי המנויים כדי להביא שחקן ואחרי חצי עונה למכור אותו, לא מדובר פה בשום דבר שמגלגל הוצאה נוספת שמעיקה על האוהדים.
אין בכלל סיבה מוצדקת שמחייבת הורדת מחירים. אתם לא באים לראות הצגה, לא טוב לכם ליגה לאומית אז תעשו מנוי לקבוצה אחרת או שתסעו למשחק של ברצלונה.
זו אותה הפועל, והאצטדיון הוא אותו אצטדיון (כך שתנאי הצפייה אותו דבר). אלה שני הפרמטרים היחידים שצריכים להיות רלוונטיים.
אפשר להוריד קצת את המחיר כי אין כמה משחקים גדולים בעונה עם ביקוש גבוה, קצת ללכת לקראת האוהדים, וזהו.
למעשה הסיבה היחידה שכן צריך להוריד את המחירים בהשוואה לעונות קודמות היא כדי למקסם רווחים, כי במחירים של ליגת העל לא יהיו מספיק מנויים. אבל הבכיינות הצינית הזאת עוברת כל גבול.

אני מקווה שהמועדון יכניס כמה שיותר כסף ממכירת מנויים, ואולי אם יורידו עוד 50 שקל אז יהיו יותר מנויים ונכניס יותר כסף (למרות שאני לא בטוח שיש כיסוי לבכיינות הזאת), אבל באיזשהו מקום אני מקווה שה"מחאה" הבכיינית והפתטית הזאת לא תצליח ולא יורידו את מחירי המנויים מעבר למה שדובר בישיבה אתמול.

אין סיבה מוצדקת לדרוש הוזלה של המנויים?
וואו איזה אבסורד. זה שאני נרקומן של הפועל לא אומר שאני צריך לשלם את אותו מחיר על מנה באיכות ירודה יותר.
יש הרבה יותר מסיבה אחת להוריד את מחירי המנויים באופן משמעותי. אני שמח שלפחות על אחת מהן אנחנו מסכימים (מקסום רווחים).

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
זה שאתה נרקומן של הפועל שירוץ לקנות מנוי ברגע שתפתח המכירה זאת סיבה להעלות את מחירי המנויים.
זה שרוב הקהל לא נרקומן כמוך זאת סיבה להוריד אותם, וממה שזכור לי הם באמת ירדו.

יקר לך? אל תעשה מנוי.
נראה לך מחיר לא הוגן? אל תעשה מנוי.
נראה לך מחיר לא הוגן ועדיין רצת לקנות מנוי? לפחות תהיה הוגן עם אחרים ואל תבכה על המחירים כי אנשים כמוך ורשת הבטחון הכלכלית שהם פורשים לבעלים למיניהם מפני מחאות מנויים של אוהדים אחרים הם האחראים העיקריים לזה שמחירי המנויים היו כמו שהם היו לאורך השנים.
.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 09:17 
יובל כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 09:57 
וואו איזה תגובות דוחות של יובל ונרקוטיקה. לקרוא לאוהדים בכיינים וקמצנים בגלל שהם חושבים שזה מחיר שלא הולם לליגה הלאומית? לא כולם רובוטים שמשלמים כל מה שדורשים מהם.

בני12 כתב:
אותם אנשים שטוענים שצריך להוריד את המחיר כי ירדנו ליגה גם בעד להעלות את המחירים כשיש הצלחות?

שנים אנחנו משלמים על המנויים הכי יקרים בליגה (גם בשנים האחרונות שנראינו כמו תחת). רוצה להעלות את המחיר עוד קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 10:15 
מחיר הזוי ובזוי
הלוואי והיינו זוכים למנויים בהתאם למצב הקבוצה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 10:43 
עדיין לא הבנתי למה המנוי שלנו צריך להיות השלישי ברמת היוקר שלו כאשר אנחנו משחקים בליגה השניה??
אין דרבי, אין חיפה, אין בית"ר, אין משחקים מושכי קהל.
שנים שדופקים את הקהל של הפועל במחירי המנויים ומבטיחים קבוצה טובה לאור המחירים.
הבעיה של הקהל (וגם שלי, אני מודה) שאנחנו נרקומנים של הקבוצה וקונים מנוי בכל מחיר...

דרך אגב - רק היציע המזרחי ייפתח למנויים?
לא ימכרו למערבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אל תפריעו לנשים המוכות פה לגונן על בעליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 11:05 
המחירים שלנו היו יקרים ולא פרופרציונליים לסגל בליגת העל והם גם ייהיו יקרים ולא פרופוצינליים בליגה הלאומית.
יש לנו קהל שבוי וזה ידוע לכל הבעלים המתחלפים שלנו.
כל עוד אנשים ממשיכים לרכוש מנויים כמעט בכל מחיר, לא רואה סיבה לכך שמישהו יוזיל אותם. זה כבר מעייף לדבר על זה מידי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 11:42 
עד המ!!ת הפועל כתב:
וואו איזה תגובות דוחות של יובל ונרקוטיקה. לקרוא לאוהדים בכיינים וקמצנים בגלל שהם חושבים שזה מחיר שלא הולם לליגה הלאומית? לא כולם רובוטים שמשלמים כל מה שדורשים מהם.

בני12 כתב:

שנים אנחנו משלמים על המנויים הכי יקרים בליגה (גם בשנים האחרונות שנראינו כמו תחת). רוצה להעלות את המחיר עוד קצת?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 15:00 
חבר כתב בפייס שהמחירים שלנו בארץ נמוכים רק משל מכבי וב"ש, זה נכון? יותר יקר מחיפה וביתר ומכל שאר קבוצות העל והלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
חבר כתב בפייס שהמחירים שלנו בארץ נמוכים רק משל מכבי וב"ש, זה נכון? יותר יקר מחיפה וביתר ומכל שאר קבוצות העל והלאומית?

בהתבסס על שנים עברו כן. לא בדקתי העונה. אגב, עד עכשיו היינו לדעתי גם יותר יקרים מב"ש בטרנר

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 17:54 
Eros Ramazzotti כתב:
קומוניסים כתב:

בהתבסס על שנים עברו כן. לא בדקתי העונה. אגב, עד עכשיו היינו לדעתי גם יותר יקרים מב"ש בטרנר

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

התייחס לעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: