תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות יוני - דיונים
הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 21:51 
לירון האדום כתב:
כפיר אדום כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
משהו קטן לגבי המנויים:
מרגיש לי קצת שהאוהדים מחזיקים את החבל מ2 הקצוות.
מצד אחד, האוהדים דורשים שהמחיר שהם משלמים יותאם למוצר שהם מקבלים (הפועל בלאומית פחות טוב מהפועל בליגת העל).
מצד שני, האוהדים טוענים שהם לא לקוחות של המועדון ולכן צריך לתת להם דין וחשבון בכל מני נושאים.

אם הפועל זה מוצר, אז לגיטימי להתלונן שהמחיר יקר (ולא לקנות ממנו כי הוא לא תואם למה שאתה מקבל עליו).
אם הפועל זה לא מוצר אלא משהו מעבר לזה, והקהל הולך אחרי הפועל לכל מקום בכל ליגה ובכל מצב בלי קשר לפן המקצועי, אז אתם מקבלים את הפועל ב20% פחות ממה שקיבלתם שנה שעברה.

מצד אחד אומרים שרוצים קבוצה ברמת ליגת העל. מצד שני רוצים לשלם על קבוצה מליגה לאומית. סתירה.

אתה לא יכול לקבוע מחיר מנוי שהוא השלישי/רביעי הכי יקר בליגת העל!!! (לא לאומית).
עם כל הכבוד, אין דרבי, אין ביתר ואין חיפה.
איזה משחקים מושכי קהל יש בדיוק?!
תעמיד קבוצה שצריכה לעלות בליגה ותתאים את מחיר המנוי בהתאם לליגה שלך

אז אני מבין שירדנו מג'ורדן פושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 21:52 
Noam כתב:
Lion Den כתב:
עם כל הכבוד לניסנובים, אם הם לא יכולים לטפל בחובות הבנילאומיים ומושכים כתפיים מול עונש פוטנציאלי של פאקינג הורדת ליגה, הדבר היחיד שהם צריכים להתעסק בו זה למצוא מישהו שיחליף איתם ומוכן להתמודד עם זה.

הם לא יכולים לטפל בזה מסיבות חוקיות, לא מסיבות כלכליות.
אבל תמשיך להתלהם.

נכון נכון, בגלל זה עורך דין שלהם מגיע להסדרים מול נושים של הראל אחזקות.
זה לא יאמן אתכם, כל פעם מחדש אותו דבר... אולי אלפקה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 21:53 
אחת הסוגיות המעניינות שעלתה בפגישה נגעה בנושא האיצטדיון בבת ים, פרויקט אשר אמיר כבירי ממשיך לקדם יחד עם התאגיד הממשלתי הסיני CMEC.

אחד הבעלים, זאב גרינברג, נשאל על הנושא וטען: "אין דבר כזה איצטדיון בבת ים, אין לי מושג על מה מדובר, מבחינתי זו שורה בעיתון ותו לא. לא מכיר את כבירי. אנחנו נשחק רק בבלומפילד". אחד האוהדים שאל מה יקרה אם החברה הסינית תגיש הצעה לרכישת המועדון, ושרון ניסנוב השיב: "אני שומע את מה שאתה אומר בפעם הראשונה, אין משא ומתן. כבירי קנה את המגרש דרך החברה הפרטית שלו והוא היה חייב שם של קבוצת כדורגל ושם את הפועל ת"א, אין לנו קשר לזה".

האוהדים המשיכו להקשות לגבי האפשרות שהסינים ירצו לרכוש את המועדון. "אם החברה הסינית תבוא אלינו, נראה שיש אופק כלכלי ושהם רוצים להשקיע בסדר גודל של גולדהאר, אז גם אתם תרצו שנמכור להם", השיב ניסנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 21:54 
Lion Den כתב:
Noam כתב:
Lion Den כתב:
עם כל הכבוד לניסנובים, אם הם לא יכולים לטפל בחובות הבנילאומיים ומושכים כתפיים מול עונש פוטנציאלי של פאקינג הורדת ליגה, הדבר היחיד שהם צריכים להתעסק בו זה למצוא מישהו שיחליף איתם ומוכן להתמודד עם זה.

אבל תמשיך להתלהם.

טוב, אז גרינברג שיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 21:55 
הוא בוודאי סתר את עצמו, זה מקובל עליך כשחרב ירידת ליגה נוספת על הצוואר של המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 21:57 
Lion Den כתב:
Noam כתב:
Lion Den כתב:

אבל תמשיך להתלהם.

מה מה מה ?!
קבוצת תושב מגיעה להסדרי חוב מול נושים של הראל ?!
מאיפה הבאת את זה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:00 
תגדיר "מקובל עליי".
זה מלחיץ אותי מאוד (הייתי אומר עד כדי להדיר שינה מעיניי) ומעציב אותי מאוד, זאת הסיבה העיקרית שפיניתי שעתיים היום כדי לראות את הישיבה הזאת, והתשובה שקיבלתי (בהנחה שאיננה שקר) גורמת לי להאמין שנעשים מירב המאמצים כדי למנוע את הדבר.
אני לא מומחה בדיני פירוק, אבל אם אכן לשלם את החובות האלה נחשב להעדפת נושים, ואם אכן הגיעו להסכמים כמו שהוא מתאר (עם ה900 אלף יורו שהוא לא רצה לומר למי הם) אז אני מאמין לו שהם עושים מה שהם יכולים.
אם הדרך היחידה להוריד את החרב מהצוואר היא לשלם את כל החובות של קוטלר, אז אני מבין שהחרב תשאר על הצוואר ואין מה לעשות עם זה חוץ מלקלל את אמ אמא של כבירי.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 18 יוני 2017, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:01 
https://www.facebook.com/HapoelTelAvivF ... 700336076/
6:45
״מטפלים באופן יום יומי מול כל נושה ונושה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:05 
ה-900 אלף יורו הם לקלאודיו בומבה שנטש את הקבוצה תחת חוזה ללא כל הצדקה בגלל לחצים חיצוניים. היה ברור שבמקרה שלו, אם מישהו יצטרך לשלם זה הוא להפועל ולא להיפך. לא צריך עורך דין גדול בשביל להגיע לתוצאה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:05 
Noam כתב:
Lion Den כתב:

אבל תמשיך להתלהם.

נתקעת על נקודה כמעט אנקדוטאלית ובטח לא רלוונטית.
הוא אמר מפורשות שהם (הרוכשים) לא התחייבו לשלם את החוב אלא לטפל בחוב ויש אפשרות שבגלל טעויות של אחרים המועדון ייענש.
נניח שאופ"א שולחת מכתב ואומרת שאם לא נשלם את החובות לשחקנים XYZ עד תאריך מסויים נרד ליגה- אתה באמת חושב שהחוק לא מאפשר להם לשלם? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:08 
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
Lion Den כתב:

אבל תמשיך להתלהם.

הוא אמר מפורשות שהם (הרוכשים) לא התחייבו לשלם את החוב אלא לטפל בחוב ויש אפשרות שבגלל טעויות של אחרים המועדון ייענש.
נניח שאופ"א שולחת מכתב ואומרת שאם לא נשלם את החובות לשחקנים XYZ עד תאריך מסויים נרד ליגה- אתה באמת חושב שהחוק לא מאפשר להם לשלם? באמת?

הוא נשאל על זה וענה בצורה מפורשת שמדובר בהעדפת נושים. לא אנקדוטה ולא נעליים.
כאמור, אני לא מבין בדיני פירוקים. אם יגיע לפה עו"ד ויגיד שזו לא העדפת נושים, אז אני אשמע את התשובה שלו שוב כי אולי לא הבנתי נכון. אבל הוא נשאל על זה ספציפית והתייחס לזה ספציפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:37 
Lion Den כתב:

הם לא צריכים לטפל בנושים שהם לא פיפא...
כל שאר הנושים צריכים להגיש תביעות חוב למפרק, לניסנובים אין קשר לחובות האלו
פרט לחובות של פיפא.
הכוונה היתה כנראה מול הנושים שיש להם פסד ממוסדות פיפא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:39 
התשובה שלו לא מסתדרת בשום פרשנות. הזיה ומאוד מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
התשובה שלו לא מסתדרת בשום פרשנות. הזיה ומאוד מדאיג.

זה נכון לגבי כל מה שגרינברג אמר אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
דווקא ענו תשובה יפה מאוד לגבי החובות, לקחו את אחד המשרד עורכי דין הטוב בארץ שמפרק כל עניין באופן פרטני ומנסים להגיע להסדרים ובמקביל פועלים גם מול uefa ומסבירים להם את מהות החוק בארץ. לעתים זה יהיה הליך ארוך מאוד אבל אני דווקא אופטי בדרך הטיפול הזו.
אפילו נתן דוגמה על שחקן שתבע את המועדון ואחרי דיונים הגיעו איתו שאולי המועדון יוותר לו על לשלם פיצוי.. לפי דעתי דובר על בומבה אבל סתם השערה שלי כי הוא לא ציין מי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:52 
לירון האדום כתב:
Lion Den כתב:

הם לא צריכים לטפל בנושים שהם לא פיפא...
כל שאר הנושים צריכים להגיש תביעות חוב למפרק, לניסנובים אין קשר לחובות האלו
פרט לחובות של פיפא.
הכוונה היתה כנראה מול הנושים שיש להם פסד ממוסדות פיפא

יפה, אנחנו מתקדמים. הוא גם אמר שאסור להם לשלם את החובות האלו גם במידה ויהיה עונש מאופ״א.
אז או שיש עו״ד שמקיים מו״מ מול *כל* הנושים, או שבכלל אסור לעשות העדפת נושים ובגלל זה הניסנובים לא יכולים לשלם, אפילו שהם כ״כ רוצים, ולמנוע סנקציות פוטנציאליות מאופ״א.
Lion Den כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 22:53 
או שאולי מתקיים משא ומתן רק איתם על מנת שהם לא יפנו לפיפ"א, וכך פיפ"א לא יטילו סנקציות? ואולי מתנהלים, כמו שהוא אמר, דיונים מול פיפ"א בניסיון להסביר להם את הסיטואציה?
חוץ מזה, במידה ואכן אסור לשלם רק את החובות האלה - יש לדעתך בן אדם שמוכן לקחת את הפועל ולשלם את *כל* החובות? יענו, 100 מיליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 23:00 
הם אמרו מפורשות שכרגע פיפ"א הקפיאה את החובות, ומחכה לראות איך הפועל מסתדרת מול הנושים הפוטנציאליים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 23:02 
Noam כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
Lion Den כתב:

אבל תמשיך להתלהם.

כאמור, אני לא מבין בדיני פירוקים. אם יגיע לפה עו"ד ויגיד שזו לא העדפת נושים, אז אני אשמע את התשובה שלו שוב כי אולי לא הבנתי נכון. אבל הוא נשאל על זה ספציפית והתייחס לזה ספציפית.

תקשיב שוב. בוא אמר את זה כמעט כהערת אגב, לא כטיעון העיקרי שלו. הוא פתח ואמר שהם התחייבו לטפל בחובות לא לשלם. לא מבין מה לא ברור פה.
אגב, אין לי טענה אליהם. הם עושים מה שהם יכולים. מקווה מאוד שיגיע מישהו עם כסף ומהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
Lion Den כתב:

אבל תמשיך להתלהם.

תקשיב שוב. בוא אמר את זה כמעט כהערת אגב, לא כטיעון העיקרי שלו. הוא פתח ואמר שהם התחייבו לטפל בחובות לא לשלם. לא מבין מה לא ברור פה.
אגב, אין לי טענה אליהם. הם עושים מה שהם יכולים. מקווה מאוד שיגיע מישהו עם כסף ומהר

אני לא ממש מבין מה זה לטפל ולא לשלם. יטפלו ויגיעו לאיזה הסדר עם הנושים של פיפ"א, מה קורה אז?
מי אמור לקחת אחריות על זה? מבחינת פיפ"א אין יותר מדי שאלות הבעיה היא בפער בין המשפט בארץ לזה שלהם
ורק אנחנו נפסיד מהשטח האפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 23:06 
Noam כתב:
או שאולי מתקיים משא ומתן רק איתם על מנת שהם לא יפנו לפיפ"א, וכך פיפ"א לא יטילו סנקציות? ואולי מתנהלים, כמו שהוא אמר, דיונים מול פיפ"א בניסיון להסביר להם את הסיטואציה?

אחלה, זה מה שגרינברג א׳ אמר, וזה נשמע כמו סדרת מהלכים רציונלית וחיובית.
אבל יש גם את גרינברג ב׳ שמכיר היטב את אוהדי הפועל ומבין שגם אם יסתור את עצמו, סביר שלא יבואו אליו בטענות שהוא לא מוכן או מסוגל לשלם חובות שעלולים להסתיים בפאקינג ירידת ליגה, תוך כדי שהוא מחזיק את המועדון ולא עושה שום דבר אקטיבי בשביל לפחות לנסות למצא מישהו שכן מסוגל לטפל במצב. נשמע מוכר מאיפשהו?
Noam כתב:
חוץ מזה, במידה ואכן אסור לשלם רק את החובות האלה - יש לדעתך בן אדם שמוכן לקחת את הפועל ולשלם את *כל* החובות? יענו, 100 מיליון שקל?

לא יודע, כנראה שלא. אולי משהו כן ישתנה עכשיו שהחובות המקומיים נמחקו, היה גם דיבור על גידור של החובות של אופ״א ע״י ההתאחדות, לא שמתי לב אם זה עלה בדיון.
אבל אתה מסיט את המבט מהכדור, אם גרינברג וניסנוב לא מסוגלים אז פשוט צריך להגיד להם תודה ולחכות לרדת עוד ליגה? או לדרוש מהם לפחות לנסות ולמצוא מישהו במקום לטמון את הראש בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 23:15 
Lion Den כתב:
Noam כתב:

אבל יש גם את גרינברג ב׳ שמכיר היטב את אוהדי הפועל ומבין שגם אם יסתור את עצמו, סביר שלא יבואו אליו בטענות שהוא לא מוכן או מסוגל לשלם חובות שעלולים להסתיים בפאקינג ירידת ליגה, תוך כדי שהוא מחזיק את המועדון ולא עושה שום דבר אקטיבי בשביל לפחות לנסות למצא מישהו שכן מסוגל לטפל במצב. נשמע מוכר מאיפשהו?
Noam כתב:

לא יודע, כנראה שלא. אולי משהו כן ישתנה עכשיו שהחובות המקומיים נמחקו, היה גם דיבור על גידור של החובות של אופ״א ע״י ההתאחדות, לא שמתי לב אם זה עלה בדיון.
אבל אתה מסיט את המבט מהכדור, אם גרינברג וניסנוב לא מסוגלים אז פשוט צריך להגיד להם תודה ולחכות לרדת עוד ליגה? או לדרוש מהם לפחות לנסות ולמצוא מישהו במקום לטמון את הראש בחול.

בנוגע לחלק הראשון, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמנהלים את הקבוצה אנשים הגיוניים. אנשים הגיוניים לא היו שמים 3-4-5 מיליון שקל מכספם (ואני לא יודע כמה הם שמו שנה שעברה) על פרוייקט תוך כדי שהם יודעים שהוא בדרך לכישלון וודאי. במידה ואני הייתי במקומם והייתה אפשרות לשלם חלק מהחובות, כמובן שהייתי משלם קודם כל את החובות ורק אחר כך בונה קבוצה בתקציב שהוא מעל הליגה הלאומית. כמובן שאני לוקח בחשבון אפשרות שאני טועה, והם מתנהלים כמו אמיר כבירי (דבר שלא עולה בקנה אחד עם זה שבניגוד אליו מדובר באנשים שהרוויחו כסף ומנהלים עסקים מצליחים בחייהם האישיים). אם זאת אכן האמת, והם פשוט בוחרים שלא לשלם את החובות האלה, זה כרוך בזה שכל מה שנאמר ע"י גרינברג הוא שקר ואני לא רואה טעם בלנתח את הדברים שלו.
בנוגע לחלק השני, שוב, צריך להיות ריאליים. אם מה שהוא אמר בישיבה נכון, אז בשביל לכסות את החובות האלה צריך בן אדם עם הון פנוי של 100 מיליון שקל שמוכן לכסות חובות של חברה מפורקת. אני לא מבין בתחום, אני לא יודע מה קרה במקומות אחרים, אני כן זוכר במעומעם סיפורים על קבוצות באירופה שעברו פירוק וקיבלו עונש אחרי עונש. אם זה אכן מצבנו, ומה שגרינברג אמר אכן נכון, אז יכול להיות שעתידנו תלוי בהצלחת המאמצים מול פיפ"א והנושים בלבד, ויכול להיות שאין לאף אחד יכולת השפעה של זה (שוב, בהעדר תרחיש הנס שברור לכולנו שהוא לא יראה). ואם מה שגרינברג אמר הוא שקר, אז זה מחזיר אותנו לחלק הקודם של התגובה.
ואני חושב שזאת תשובה גם לאוגוסטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2017, 23:24 
לא חושב שזה כשלון וודאי והאמת שכאני חושב על זה, נראה לי שלמרות ההצהרות, אם פיפא יציבו אולטימטום הם גם ישלמו

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
כפיר אדום כתב:
עומר מ. כתב:
יש לנו אוהדים מזדיינים כפויי טובה שחושבים שה700 ₪ שלהם בשנה קונים להם זכות לדבר בשם כל הקהל. ההבעלים האלו שמים מיליונים כדי שיהיה לכם מפגשים כאלו להתבכיין בהם ולהרגיש גברים לפחות תנו להם קצת כבוד

Sent from my iPhone using Tapatalk

נתניה מכרו בשנה שעברה שני מנויים במחיר של 750 ש"ח.
450 ש"ח למי שקונה מנוי בודד (מחירים אחידים).
נתניה פתחו עם -9 ודרסו את הליגה בזחילה.
נראה לכם לגיטימי שנשלם 750 שקל מנוי מבוגר ו690 לנוער???

לא נראה לך? אל תשלם!
בימי רמון זה עבד ואחרי שני משחקים הורידו את מחיר המנויים בסביבות ה200 שקל. רק צריך שקהל הבכיינים הזה ממש יעמוד מאחורי הבכי שלו במעשים ולא יקנה מנויים, או שאוהדים יקנו מנויים וישתקו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
Lion Den כתב:

אבל תמשיך להתלהם.

אני לא יודע כמה זה אמת מה שהם אמרו. נשמע מוזר שהמועדון לא יכול לטפל בעצמו. ממה שאני מבין לא אמור להיות להם שום נגיעה לקופת הפירוק מלבד ההתחייבות להעביר 2 אחוז מהתקציב, ככה שלא ברור לי איך בכלל 'העדפת נושים' צריכה להדאיג אותם. הם חברה בפני עצמה, מה אכפת להם מהנושים של הראל אחזקות?

לפי החוק בארץ גם החובות בFIFA שייכים לחברה המפורקת ככה שיש מצב שתשלום מיוחד של החובות האלה הוא כן סוג של העדפת נושים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 07:56 
אבל אנחנו לא החברה המפורקת!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 08:05 
בקיצור, החובות לפיפ"א/אופ"א ווטאבר הולכים להיות מסך העשן החדש להמשך השליטה במועדון של כל מיני גורמים שלא מסוגלים להעמיד קבוצת כדורגל ראויה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 08:06 
לא היה עדיף כבר להתפרק לגמרי ולהקים קבוצה חדשה בליגה ג'?
הרי הצלחות לא יהיו לנו בשנים הקרובות ממילא. היינו יכולים להתחיל הכל מחדש, בלי חובות לאף אחד ונטו התעסקות בכדורגל. מאמין שתוך 4-5 שנים היינו חוזרים לליגת העל חזקים מתמיד, בלי שום חוב, מוכנים על המדף למיליארדר שייקח אותנו.

נשבר הזין להתעסק בחרא הזה גם אחרי פירוק וירידת ליגה. ונניח שפיפא מורידה אותנו ליגה - שם זה ייגמר? לא. החובות האלה יהיו קיימים עד שישולמו, ואנחנו נרד עוד ליגה ועוד ליגה, ונמצא את עצמנו בליגה ג' עם חובות בינלאומיים של מיליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 08:54 
Lion Den כתב:
Noam כתב:

Noam כתב:

ה100 מיליון שאתם כותבים לא קשורים למציאות. זה חובות של הראל אחזקות וזה הפסיק לעניין אותנו ביום שהשופט העביר לניסנטב את הקבוצה.
החובות של פיפא זה לא 100, בקושי רבע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2017, 09:01 
NARKOTIKA, צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: