תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רז נחמיאס
הודעהפורסם: 03 יוני 2017, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לתת חוות דעת רצינית עליו?
האם הוא שווה הרכב בהפועל של הלאומית? הוא משחק מתחת לחלוץ או בעוד תפקידים? איך הוא היה אשתקד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רז נחמיאס
הודעהפורסם: 03 יוני 2017, 20:25 
קשר אחורי וקשר אמצע. לא מתחת לחלוץ.
התחיל בתור קיצוני בגילאים הצעירים עד כמה שהבנתי ורואים את זה בשליטה הטובה שלו בכדור.
באופן אישי אני מאוד מעריך אותו ואת הכישרון שלו. קשר אחורי שתורם גם הגנתית וגם התקפית. מה שאני הכי אוהב אצלו זה השקט שלו עם הכדור. לא נלחץ בקלות ולא מעיף כדורים גם כשמפעילים עליו לחץ.
העונה היה שחקן הרכב בבית"ר תל אביב רמלה שהייתה קבוצת צמרת כל העונה והיה טוב. במשחקים שאני ראיתי הוא היה בקישור אבל הבנתי שתפקדו אותו גם כמגן שמאלי. קיבל זימון ראשון עכשיו לנבחרת הצעירה.
בעיני יש לו פוטנציאל יותר גבוה מניר לקס. הוא כבר עכשיו יכול לפתוח אצל הפועל ולדעתי בעתיד גם בליגת העל. מקווה שיקבל את ההזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 03:23 
העומס בעמדה הזו קצת מדאיגה שאולי אחד מ 3 השחקנים האלה לא יפגעו כתוצאה מהעומס.
אני מדבר על ניר לקס ורז נחמיאס (ששניהם שיחקו בקבוצות צמרת שנה שעברה כמושאלים זה בליגת העל וזה בליגה הלאומית) ועל דניאל גרץ שיצטרף.
מאמין ששלושתם יחד עם קשר אחורי נוסף (אביחי אולי) ישלימו את 2 עמדות הקישור האמצעי.

לפי דעתי במשחקים שאביחי (שוב, במידה וישאר) לא ישחק או ישובץ כבלם לסירוגין, יהיה אפשר לעלות עם גרץ-לקס, או גרץ-נחמיאס בקישור למרות שעל פניו אף אחד מהם לא קשר אחורי 'גרזן' בהגדרה.

סה"כ יש 3 שחקני צעירים על עמדה וחצי, וצריך לקדם את השחקנים הנכונים בזמנים הנכונים ושיוכלו להתבסס בעמדות האלה בשנים הבאות ולקוות שהעומס (עומס שנוצר בעיקר בגלל שאין היררכיה ברורה בין השלושה נכון לעתה) לא יפגע באף אחד מהם.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 05:23 
האם פורסם שאז נחמיאס יהיה בסגל בעונה הקרובה?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
לא פורסם שום דבר על הצטרפותו האפשרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 06:31 
פורסם בבורסת השמות לפני שבועיים
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... cID=242622

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
העומס בעמדה הזו קצת מדאיגה שאולי אחד מ 3 השחקנים האלה לא יפגעו כתוצאה מהעומס.
אני מדבר על ניר לקס ורז נחמיאס (ששניהם שיחקו בקבוצות צמרת שנה שעברה כמושאלים זה בליגת העל וזה בליגה הלאומית) ועל דניאל גרץ שיצטרף.
מאמין ששלושתם יחד עם קשר אחורי נוסף (אביחי אולי) ישלימו את 2 עמדות הקישור האמצעי.

לפי דעתי במשחקים שאביחי (שוב, במידה וישאר) לא ישחק או ישובץ כבלם לסירוגין, יהיה אפשר לעלות עם גרץ-לקס, או גרץ-נחמיאס בקישור למרות שעל פניו אף אחד מהם לא קשר אחורי 'גרזן' בהגדרה.

סה"כ יש 3 שחקני צעירים על עמדה וחצי, וצריך לקדם את השחקנים הנכונים בזמנים הנכונים ושיוכלו להתבסס בעמדות האלה בשנים הבאות ולקוות שהעומס (עומס שנוצר בעיקר בגלל שאין היררכיה ברורה בין השלושה נכון לעתה) לא יפגע באף אחד מהם.

ויש גם את אליאס שמשחק על אותה משבצת...

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
תודה על הפירוט.
בשלישיית האמצע (במידה ומשחקים בשיטה כזו בכלל, הגיוני אחרי רכישת גלבאן) יש לנו את נחמיאס (במידה ובאמת חוזר מהשאלה), גרץ, לקס, שקל, אליאס, רייכרט (שכנראה יעזוב), גלבאן, ידין (במידה וישאר) ורז שלמה.
תשעה שחקנים על שלוש עמדות בקבוצה עם חובות.
אם אתם שואלים אותי, צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה בירידת הליגה ולראות בזה הזדמנות. כמו שבנו מחדש את הקבוצה בעבר וראינו, לדוגמא, את התינוקות של קשטן מככבים עד שהוחלפו על ידי רוזן, קרגולה ושות', גם כאן אפשרי לעשות את זה.
לצד וותיקים שיתנו קצת נסיון ואופי כמו ידין, דגני וגלבאן (וכן, אפילו לקס וינקו בעלי נסיון בליגת העל) צעירים שאולי נוכל להתבסס עליהם בשנים הבאות.
אם אני איווניר, אני נאבק להשאיר את דגני וידין ומרכיב מהם צמד בלמים מנוסה ואדיר ללאומית (כשידין יכנס לתפקיד כמו שצריך בלאומית וילמד אותו כמו באדיר בזמנו), מוותר על רייכרט (לדעתי חבל, אבל אין טעם להיאבק להוציא ממנו את הפוטנציאל ואת ההתנהגות הנוראית כשיש שחקנים אחרים שראוי שיקבלו את ההזדמנות), משתף את שלמה ואליאס במידת הצורך אך נותן להם לשחק בעיקר בנוער, ונותן לשחקנים כמו נחמאיס ועבדי פרחאת, צעירים עם נסיון בליגה הלאומית, לשחק.
אם תשאלו אותי, אשמח שזה יהיה ההרכב: ינקו, שולמייסטר (נחמיאס), ידין, דגני, פרחאת, לקס, גרץ (נחמיאס), גלבאן (שקל), ברשצקי, גנדה, לאלה (אקסברד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
גלבאן מסוגל לשחק רק בתפקיד אחד - מאחורי החלוץ ב4-5-1. הוא לא מתאים לשלישיית אמצע.
בכל מקרה אני לא חושב שהוא יהיה שחקן הרכב. לפחות לא בשלבים מתקדמים של העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 11:47 
Eros Ramazzotti כתב:
גלבאן מסוגל לשחק רק בתפקיד אחד - מאחורי החלוץ ב4-5-1. הוא לא מתאים לשלישיית אמצע.

אני כבר רואה את כל העונה שלו בעיניים. פותח מעולה, מבקיע, ואז נרדם.
אחרי שהוא ירד לספסל יתחיל לתרום בתור חילוף.
נקווה שיתן את המספרים בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

לכן הצעתי שישחקו שני קשרים אחוריים יותר (לקס וגרץ או נחמיאס) בכדי לתת חופש פעולה לגלבאן למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 15:50 
הפתרון פשוט מאוד - לפתוח את העונה עם סגל מלא ואחרי מחנה אימונים ושני המחזורים שיש בד"כ לפני סגירת החלון (5.9) להחליט עם מי הולכים ואת מי משאילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:51 
נחמיאס כישרון גדול מאוד. שחקן 50-50 קלאסי שעשה עונה די טובה בבית"ר תל אביב ולדעתי פוטנציאל ליגת על מעולה. שמאלי ברגל ולי הוא קצת מזכיר את עידן טל.

ההזדמנות להריץ שחקן כזה עונה שלמה זה אחד היתרונות בירידת ליגה. יכול בקלות להיות שחקן מוביל השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
הוא שחקן הרבה יותר מגוון מניר לקס ולכן גם הפוטנציאל שלו הרבה יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 21:47 
RedFox כתב:
הוא שחקן הרבה יותר מגוון מניר לקס ולכן גם הפוטנציאל שלו הרבה יותר גבוהה.

עדיין הייתי משחק עם לקס לפניי נחמיאס.
לקס שיחק עונה שלמה בסכנין,בהפועל אני זוכר ממנו בעיקר שחקן הגנתי אבל בסכנין הוא שיחק 50 50

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 23:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אם תשאלו אותי, אשמח שזה יהיה ההרכב: ינקו, שולמייסטר (נחמיאס), ידין, דגני, פרחאת, לקס, גרץ (נחמיאס), גלבאן (שקל), ברשצקי, גנדה, לאלה (אקסברד).

זה הרכב שאם נותנים לו לרוץ אמור לעלות בקלות חזרה ללאומית עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 00:32 
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני כבר רואה את כל העונה שלו בעיניים. פותח מעולה, מבקיע, ואז נרדם.
אחרי שהוא ירד לספסל יתחיל לתרום בתור חילוף.
נקווה שיתן את המספרים בסוף.

:BOW: + :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
arik8989 כתב:

אוי נו באמת, אם אתה לא מסכים זה לגיטמי רק בחייאת, תחסוך ממני את הציניות שלך.
לאף אחד אין סבלנות לבן אדם מבוגר שההנאה שלו בחיים היא לכתוב תגובות מתוחכמות בפורום אינטרנטי.
לעניין עצמו (מישהו צריך לעלות מהרמת גנון הזו), איך בדיוק היית בונה אחרת את ההרכב? הפועל חייבת בעונה הזו לקדם צעירים. ההרכב הזה טוב בהרבה מזה שהעלה את נתניה ליגה. אף אחד לא מבטיח שזה יהיה ההרכב בליגת העל, רק שכדי לתת לצעירים הזדמנות להראות שהם שווים להיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
Peace Hope כתב:
arik8989 כתב:

לאף אחד אין סבלנות לבן אדם מבוגר שההנאה שלו בחיים היא לכתוב תגובות מתוחכמות בפורום אינטרנטי.
לעניין עצמו (מישהו צריך לעלות מהרמת גנון הזו), איך בדיוק היית בונה אחרת את ההרכב? הפועל חייבת בעונה הזו לקדם צעירים. ההרכב הזה טוב בהרבה מזה שהעלה את נתניה ליגה. אף אחד לא מבטיח שזה יהיה ההרכב בליגת העל, רק שכדי לתת לצעירים הזדמנות להראות שהם שווים להיות שם.

דבר ראשון, הוא צודק.
דבר שני, לעלות עם שלושה זרים בהרכב, לשים שחקנים בעמדות שלהם ולא לבסס את ההגנה והקישור על שחקנים שלותיקים ביניהם יש עונה וקצת בבוגרים הם שלושה צעדים שיכולים לגרום לזה שלא נצטרך עוד שנתיים לעלות חזרה ללאומית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 12:56 
שיר שחקן חובה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 22:02 
שיחק כמגן שמאלי את כל המחצית הראשונה במשחק האימון של הנבחרת עד גיל 21 מול סרביה. היה טוב הגנתית, התקפית לא שיחקו על האגף שלו ולמעט פס רוחב שטוח אחד יפה לא בלט מידי. ברשצקי 90 דק' והיה אחד משני השחקנים הכי מסוכנים של הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 22:53 
כמה נגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
arik8989 כתב:
Peace Hope כתב:
arik8989 כתב:

דבר ראשון, הוא צודק.
דבר שני, לעלות עם שלושה זרים בהרכב, לשים שחקנים בעמדות שלהם ולא לבסס את ההגנה והקישור על שחקנים שלותיקים ביניהם יש עונה וקצת בבוגרים הם שלושה צעדים שיכולים לגרום לזה שלא נצטרך עוד שנתיים לעלות חזרה ללאומית.

1.לגיטימי מאוד לא להסכים איתי, לשם כך יש את הפורום הזה, בכדי לדון. הביקורת הייתה על הציניות.
2. היחיד שלא בעמדתו הרגילה בהרכב הדמיוני שלי הוא ידין, וכבר תיארתי מדוע לדעתי עדיף הוא שם.
3. בהרכב שציינתי נמצאים דגני, ידין, גלבאן ולאלה (אם זה רלוונטי בכלל) להם יש נסיון עשיר בליגת העל, ינקו ולקס - להם יש נסיון של מעל שנתיים בליגת העל. עונה וקצת?
4. כמובן שההרכב הזה מיועד ללאומית והקבוצה תצטרך להתחזק לפני ליגת העל. ובנינו? ההרכב הזה טוב מההרכב של הפועל אשקלון ששרדה בליגה (ובבקשה בתגובה להתייחס לכל תוכן ההוגעה שלי ולא רק למשפט הזה).

פישונט כתב:
שיחק כמגן שמאלי את כל המחצית הראשונה במשחק האימון של הנבחרת עד גיל 21 מול סרביה. היה טוב הגנתית, התקפית לא שיחקו על האגף שלו ולמעט פס רוחב שטוח אחד יפה לא בלט מידי. ברשצקי 90 דק' והיה אחד משני השחקנים הכי מסוכנים של הנבחרת.

האם לטעמך ההצבה שלו כמגן שמאלי היא אילתור מוגזם או משהו שניתן להסתמך עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2017, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
ItaiH6 כתב:
arik8989 כתב:
Peace Hope כתב:
arik8989 כתב:

דבר ראשון, הוא צודק.

1.לגיטימי מאוד לא להסכים איתי, לשם כך יש את הפורום הזה, בכדי לדון. הביקורת הייתה על הציניות.
2. היחיד שלא בעמדתו הרגילה בהרכב הדמיוני שלי הוא ידין, וכבר תיארתי מדוע לדעתי עדיף הוא שם.
3. בהרכב שציינתי נמצאים דגני, ידין, גלבאן ולאלה (אם זה רלוונטי בכלל) להם יש נסיון עשיר בליגת העל, ינקו ולקס - להם יש נסיון של מעל שנתיים בליגת העל. עונה וקצת?
4. כמובן שההרכב הזה מיועד ללאומית והקבוצה תצטרך להתחזק לפני ליגת העל. ובנינו? ההרכב הזה טוב מההרכב של הפועל אשקלון ששרדה בליגה (ובבקשה בתגובה להתייחס לכל תוכן ההוגעה שלי ולא רק למשפט הזה).

פישונט כתב:

האם לטעמך ההצבה שלו כמגן שמאלי היא אילתור מוגזם או משהו שניתן להסתמך עליו?

צר לי אבל זה ששמת גם את ידין (לא בעמדה שלו) ודגני זה לא תירוץ לזה שעדיין רוב החלק ההגנתי שלך הוא שולמייסטר (נראה לי שאפשר את מספר הדקות שלו בבוגרים מחולק ב90 על אצבעות יד אחת), פרחאת (עונה אחת בבוגרים ועוד באחת ה"הפועל ירושלים"יות שזה לא בדיוק להיט) ושלושה מבין לקס, גרץ ונחמיאס שלותיק מהם יש מקסימום שתי עונות שהוא ממש שיחק בהן.
זה בלי להתייחס לזה שמשום מה אתה היית שמח להרכב בלי זרים (גלבאן תיכף ישראלי, וגם אם לא יש לך מקום לעוד שני זרים).
המטרה של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב היא לעלות לליגת העל, לא לדשדש בלאומית או להיאבק בתחתית שלה ותוך כדי אולי להצליח לייצר שחקנים לעתיד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

צר לי אבל זה ששמת גם את ידין (לא בעמדה שלו) ודגני זה לא תירוץ לזה שעדיין רוב החלק ההגנתי שלך הוא שולמייסטר (נראה לי שאפשר את מספר הדקות שלו בבוגרים מחולק ב90 על אצבעות יד אחת), פרחאת (עונה אחת בבוגרים ועוד באחת ה"הפועל ירושלים"יות שזה לא בדיוק להיט) ושלושה מבין לקס, גרץ ונחמיאס שלותיק מהם יש מקסימום שתי עונות שהוא ממש שיחק בהן.
זה בלי להתייחס לזה שמשום מה אתה היית שמח להרכב בלי זרים (גלבאן תיכף ישראלי, וגם אם לא יש לך מקום לעוד שני זרים).
המטרה של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב היא לעלות לליגת העל, לא לדשדש בלאומית או להיאבק בתחתית שלה ותוך כדי אולי להצליח לייצר שחקנים לעתיד.

זו ממש לא הפואנטה בנושא, ובכל זאת התפתתי להגיב:
גנדה שחקן זר בהרכב הזה ולמי לעזאזל אכפת אם גלבאן זר או לא? כי כדאי להביא עוד זר?
זו בדיוק ההבדלי גישה שלנו.
אני חושב שהרכב שכולל את ידין (מאמין שהוא יכול לעשות את המעבר הזה, מעבר שיהיה טוב לכל הצדדים), דגני, גלבאן, לאלה, לקס וינקו, 6/11 שחקני הרכב ליגטימיים לליגת העל, מספיקים בכדי ששחקנים לא הכי מנוסים כמו שלומייסטר ופרחאת ישחקו לצידם כמה שיותר, זאת במידה ובאמת יש להם פוטנציאל, כך שהם יוכלו לממש אותו.
תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, וירידת הליגה הזו תוכל לעזור לנו לקדם שחקני נוער כמוהם בכדי לבנות בסיס אמיתי. גם לבלילי, אפק, אודי וטועמה לא היה ממש נסיון רב לפני שהם שיחקו בהרכב הפועל תל אביב, והסיטואציה היום שונה לגמרי, כזו שקל ועדיף לשתף צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2017, 14:32 
arik8989 כתב:
ItaiH6 כתב:

גנדה שחקן זר בהרכב הזה ולמי לעזאזל אכפת אם גלבאן זר או לא? כי כדאי להביא עוד זר?
אני חושב שהרכב שכולל את ידין (מאמין שהוא יכול לעשות את המעבר הזה, מעבר שיהיה טוב לכל הצדדים), דגני, גלבאן, לאלה, לקס וינקו, 6/11 שחקני הרכב ליגטימיים לליגת העל, מספיקים בכדי ששחקנים לא הכי מנוסים כמו שלומייסטר ופרחאת ישחקו לצידם כמה שיותר, זאת במידה ובאמת יש להם פוטנציאל, כך שהם יוכלו לממש אותו.
תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, וירידת הליגה הזו תוכל לעזור לנו לקדם שחקני נוער כמוהם בכדי לבנות בסיס אמיתי. גם לבלילי, אפק, אודי וטועמה לא היה ממש נסיון רב לפני שהם שיחקו בהרכב הפועל תל אביב, והסיטואציה היום שונה לגמרי, כזו שקל ועדיף לשתף צעירים.

גנדה לא זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2017, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
arik8989 כתב:
ItaiH6 כתב:

גנדה לא זר

טעות שלי.
עדיין זו לא הפואנטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
חתם רשמית, בהצלחה!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 21:36 
בהצלחה.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2017, 07:42 
יש אופציה :HEART2:

בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: