ItaiH6 כתב:
צר לי אבל זה ששמת גם את ידין (לא בעמדה שלו) ודגני זה לא תירוץ לזה שעדיין רוב החלק ההגנתי שלך הוא שולמייסטר (נראה לי שאפשר את מספר הדקות שלו בבוגרים מחולק ב90 על אצבעות יד אחת), פרחאת (עונה אחת בבוגרים ועוד באחת ה"הפועל ירושלים"יות שזה לא בדיוק להיט) ושלושה מבין לקס, גרץ ונחמיאס שלותיק מהם יש מקסימום שתי עונות שהוא ממש שיחק בהן.
זה בלי להתייחס לזה שמשום מה אתה היית שמח להרכב בלי זרים (גלבאן תיכף ישראלי, וגם אם לא יש לך מקום לעוד שני זרים).
המטרה של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב היא לעלות לליגת העל, לא לדשדש בלאומית או להיאבק בתחתית שלה ותוך כדי אולי להצליח לייצר שחקנים לעתיד.
זו ממש לא הפואנטה בנושא, ובכל זאת התפתתי להגיב:
גנדה שחקן זר בהרכב הזה ולמי לעזאזל אכפת אם גלבאן זר או לא? כי כדאי להביא עוד זר?
זו בדיוק ההבדלי גישה שלנו.
אני חושב שהרכב שכולל את ידין (מאמין שהוא יכול לעשות את המעבר הזה, מעבר שיהיה טוב לכל הצדדים), דגני, גלבאן, לאלה, לקס וינקו, 6/11 שחקני הרכב ליגטימיים לליגת העל, מספיקים בכדי ששחקנים לא הכי מנוסים כמו שלומייסטר ופרחאת ישחקו לצידם כמה שיותר, זאת במידה ובאמת יש להם פוטנציאל, כך שהם יוכלו לממש אותו.
תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, וירידת הליגה הזו תוכל לעזור לנו לקדם שחקני נוער כמוהם בכדי לבנות בסיס אמיתי. גם לבלילי, אפק, אודי וטועמה לא היה ממש נסיון רב לפני שהם שיחקו בהרכב הפועל תל אביב, והסיטואציה היום שונה לגמרי, כזו שקל ועדיף לשתף צעירים.