תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
איזה אוהד מכבי טיפוסי, חוגג גביע לפני המשחק...
ואכן, עם הצער שבדבר, יש גם אירוניה חביבה שאחרי שהבן ייחל שהקבוצה תרד ליגה, אבא שלו סובל מהתוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלי בואנו פוטר ע"פ וואן
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:10 
NARKOTIKA כתב:
פישונט כתב:
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
עומר19891 כתב:
מימון בהדסטארט לדעתכם רעיון טוב?
היו פה כמה שהציעו את זה... מתנדב להרים את הכפפה.
כמובן קודם צריך ליצור קשר עם הבן שפרסם את הפוסט, ולהבין קצת את הסכומים הנדרשים, לשנה הקרובה.

אתה אמיתי? אלוהים שיעזור לי.

ההנהלה המזדיינת הזאת מנהלת את הפועל כבר חצי שנה מהיד לפה. הביאה בינואר שחקנים לפי משקל ומאמן בשקל. אם היו מביאים שחקנים נורמליים (ושומרים על השחקנים הנורמליים שהיו) ומביאים מאמן נורמלי, היינו נשארים ליגה במחזור 30. עכשיו הם ממשיכים עם הקו הזה ואוהדים כאן מציעים להרים קמפיין מימון של האוהדים לשכר.
שיתחילו לשים כסף הקמצנים האלה. אם זה היה אלי טביב כבר היו לו אנשים מחוץ לבית. קהל של מסכנים. מגיע לנו כל מה שאנחנו אוכלים עכשיו

תשים אתה כסף, גיבור.

ולגבי בואנו, להבנתי יש קיצוץ רוחבי בכל שכר עובדי המינהלה במועדון, וגם בואנו באותה הסירה. בדיוק כמו כל היתר. החלטה לגיטימית בהתחשב במצב המועדון.

אז חתמו חוזים עם כולם בינואר בלי לקחת בחשבון את הסיכוי הסביר+ שירדו ליגה. נהדר

איזה חוזים? לבואנו יש חוזה?

כן, חוזה העסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:11 
נועם שחם כתב:
אבל מה לעשות לירון שההכנסות שנה הבאה הולכות להחתך משמעותית? נניח שזו חברה רגילה ולא קבוצת כדורגל, ועכשיו אתה יודע שהולכת להיות שנה מאד בעייתית מבחינת הכנסות, אפשר לעבור את זה בלי פגיעה בעובדים?

השאלה היא באיזה עובדים אתה פוגע, המסכנים, השכבה החלשה או אולי
דווקא בשכבה הגבוהה שמרוויחה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:15 
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:
אבל מה לעשות לירון שההכנסות שנה הבאה הולכות להחתך משמעותית? נניח שזו חברה רגילה ולא קבוצת כדורגל, ועכשיו אתה יודע שהולכת להיות שנה מאד בעייתית מבחינת הכנסות, אפשר לעבור את זה בלי פגיעה בעובדים?

פוגעים בכל העובדים בכל הגזרות, לא רק באלי בואנו.
כל עובדי המנהלה נדרשים לקצץ, כל השחקנים שהמועדון לא יוכל לשאת את משכורתם נדרשים לקצץ.
למה כל כך קשה לך להבין את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:26 
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

איזו שכבה גבוהה יש שם בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:28 
נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

שמעתי שרמי אינגל ונטאלי שוסטר כבר בדרך לדירה השלישית. יכול להיות ששוסטר תצטרך למכור את הפרארי עקב הקיצוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:31 
הודעת המועדון:
ציטוט:
כחלק מהתייעלות המערכת וההכנות לעונה הבאה בליגה הלאומית, כל עובדי המועדון, חלקם בעלי משפחות, בלי יוצא מן הכלל, התבקשו לקצץ בשכרם. במידה והקבוצה תצליח להעפיל לליגת העל, הובהר לכל העובדים כי שכרם ישוב לקדמותו. חלק מהעובדים הסכימו לקיצוץ, חלקם לא - ועם חלק עוד מתנהל משא ומתן.

בנוגע לאפסנאי אלי בואנו, הבעלים, אנשי המועדון והאוהדים מוקירים את פועלו ותרומתו להפועל תל אביב לאורך השנים ומקווים מאוד כי בתום המשא ומתן שמתנהל מולו, גם הוא יישאר בקבוצה ויעזור לנו במשימה החשובה. לאלי הוצע שבתום העונה שכרו ישוב לקדמותו עד גיל הפנסיה. בשלב זה הוא לא פוטר ולא עוזב אותנו כל כך מהר.

ראוי לציין כי הבעלים, אשר עובדים לילות כימים למען המועדון, ישקיעו העונה מיליוני שקלים מכיסם הפרטי בכדי להעמיד קבוצה חזקה שתחזיר אותנו למקומנו הטבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלי בואנו פוטר ע
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:35 
Noam כתב:
נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

שמעתי שרמי אינגל ונטאלי שוסטר כבר בדרך לדירה השלישית. יכול להיות ששוסטר תצטרך למכור את הפרארי עקב הקיצוצים.

דיברתי בכללי על חברה (שחם נתן את הדוגמא של חברה).
לדעתי שוסטר ומשולם מרוויחים יותר מבואנו (תקנו אותי אם אני טועה).
בדרכ שרוצים לקצץ מפאת תקציב מקצצים בשכר של שחקנים והבאת שחקנים
ולא בעובדי הנהלה שהם מרוויחים הרבה פחות משחקנים.
לפי הלך הרוח, ישקיעו לא מעט בהבאת שחקנים טובים על חשבון קיצוץ ההנהלה??
כל הלך הרוח בזמן האחרון מראה שהמצב של המועדון קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:43 
לירון האדום כתב:
Noam כתב:
נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

המועדון רוצה להתייעל, אין התייעלות שהיא לא כואבת. קיצוץ בשכר השחקנים פוגע ביכולת הקבוצה להשתקם כדי להשיג לעצמה תוצאות.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:44 
לירון האדום כתב:
Noam כתב:
נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

אם לא שמת לב, מקצצים לכולם.
גם למנהלה (ל-כ-ל המנהלה), גם לשחקנים הקיימים (ידין, משומר, רייכרט וכו' לפי התקשורת יישארו רק במקרה שיקצצו בשכר, שחקנים עם חוזים גבוהים - אלטמן, הרוש - משוחררים מהמועדון), גם בתקציבי הבאת השחקנים החדשים (כולם העברות חופשיות, רובם שחקני לאומית ונוער).
ככה זה כשאין לך כסף, מקצצים איפה שאפשר. זה משחק סכום אחד - אם אתה רוצה שלא יקצצו המנהלה, תקצץ עוד יותר במקום אחר. תוותר על ג'ורדן פושה לבית"ר, תשאיר את דודו ביטון במקומו, ויהיה כסף לעובדי המנהלה.
או שתביא כסף בעצמך. אם זה לאלי בואנו בלבד אז צריך גיוס נקודתי, ומבחינתי כבר אמרתי שאני בעד, אם זה למנהלה כולה אז צריך לייקר את המנויים. אין פתרון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:48 
באמת שאני לא מבין פה את אלה שמקימים צעקה.
הפועל צריכה להתנהל בצורה עסקית נכונה ואם הבעל בית חושב שאפשר להפעיל את המערכת בצורה לא פחות טובה ויעילה עם הוצאות הנהלה נמוכות יותר אז זה מה שהוא צריך לעשות.
אני מבין לגמרי את אלי בואנו והבן שלו. כנראה שגם לי היה כואב מאוד אם היו מקצצים לאבא שלי 30% מהשכר שנתיים לפני הפנסיה. אבל בכל מקום בעולם מבצעים קיצוצים רוחביים, והרבה פעמים אלו שנפגעים אלו עובדי הקצה. ככה עסק מתנהל.

הפועל כבר שנים התנהלה כמו מועדון חברים ועם כל הכאב שכרוך בפגיעה בבואנו, אם אפשר להחזיק צוות מנהלי ולוגיסטי רזה יותר ללא פגיעה בתפעול השוטף אז זה מה שצריך לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין לא הבנתי את הצורך שלנו בבעלים האלה אם אין להם כסף. אולי שיביאו עוד איזה 4-5 שותפים כדי להצליח לשלם לפאקינג אלי בואנו את החוזה שלו.
מצטער שאני לא ריאלי ומבין כמוכם ללבם, אבל למה להפועל ב"ש, למכבי ת"א ולמכבי חיפה מגיע בעלים ששם כסף מהכיס ורק בפורום של הפועל תל אביב זה נשמע דמיוני.

אין כסף אז מקצצים, סבבה. למה אין כסף? אז בשביל מה הם באו?
הזבלים האלה היו יכולים להשאיר את הפועל בליגה אבל העדיפו לשחרר כל חצי שחקן נורמלי. הגענו לפלייאוף התחתון עם סגל ששווה לתחת ומאמן שאין לו מושג מהחיים. לא בגללם הפועל ירדה ליגה, אבל הם היו יכולים וצריכים לעשות הרבה יותר כדי להשאיר אותה בליגה. ברגע שהם לקחו על עצמם להיות בעלים הם יודעים טוב מאוד מה הדרישות של אוהדים של מועדון גדול, ובינתיים הם מתנהלים כאילו הם בעלים של מועדון קטן. סליחה, לא קטן, פצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:00 
אז זהו אין כסף אפילו לא לאפסנאי בן 63??
בליגת העל היה כסף לשלם לו אבל עכשיו בלאומית אין?
דחילק חוסכים על העובדים המסכנים.
אז כנראה שלא מכוונים על עליית ליגה? עונה פיננסית?
או שמכוונים לעליית ליגה עם חסכון במשכורת של בואנו?
איך זה עובד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:03 
Eros Ramazzotti כתב:
אני עדיין לא הבנתי את הצורך שלנו בבעלים האלה אם אין להם כסף. אולי שיביאו עוד איזה 4-5 שותפים כדי להצליח לשלם לפאקינג אלי בואנו את החוזה שלו.
מצטער שאני לא ריאלי ומבין כמוכם ללבם, אבל למה להפועל ב"ש, למכבי ת"א ולמכבי חיפה מגיע בעלים ששם כסף מהכיס ורק בפורום של הפועל תל אביב זה נשמע דמיוני.

אין כסף אז מקצצים, סבבה. למה אין כסף? אז בשביל מה הם באו?
הזבלים האלה היו יכולים להשאיר את הפועל בליגה אבל העדיפו לשחרר כל חצי שחקן נורמלי. הגענו לפלייאוף התחתון עם סגל ששווה לתחת ומאמן שאין לו מושג מהחיים. לא בגללם הפועל ירדה ליגה, אבל הם היו יכולים וצריכים לעשות הרבה יותר כדי להשאיר אותה בליגה. ברגע שהם לקחו על עצמם להיות בעלים הם יודעים טוב מאוד מה הדרישות של אוהדים של מועדון גדול, ובינתיים הם מתנהלים כאילו הם בעלים של מועדון קטן. סליחה, לא קטן, פצפון.

לא "רק בפורום של הפועל תל אביב זה נשמע דמיוני", אלא "רק במציאות שמחוץ לראש שלי זה נשמע דמיוני".
בגלל כל הוזי ההזיות על זה שהפועל תל אביב חייבת להיות קבוצה גדולה כמו מכבי והפועל באר שבע, ולא חשוב אם יש או אין כסף, הגענו בינואר למצב שבו אנחנו בחדלות פרעון ונמצאים במרחק שעות ספורות ממוות מוחלט.
כרגע מה שיש לנו זה להתמודד עם המציאות. אין מיליארדר, אין כסף, אנחנו לא מכבי ולא הפועל באר שבע.
שתי אפשרויות עמדו בפנינו בינואר האחרון - האחים ניסנוב ובאדיר הזה מכפר קאסם (שדיבר, בניגוד לניסנוב, על תקציב שמבוסס על שחקני נוער -בלבד-, ואחר כך על תקציב -מינימלי- בליגה הלאומית).
גם כשבן אדם מצליח ומרוויח המון כסף ושוכר דירה בשדרות רוטשילד ואחר כך מפסיד את כל הכסף שלו, הוא מבין שצריך לעבור לגור בבת ים, כי זאת המציאות החדשה.
אם חוץ מלבכות על מר גורלנו יש לך אלטרנטיבה קונקרטית לספר לנו עליה, אני מאוד אשמח לשמוע.

לירון האדום כתב:
אז זהו אין כסף אפילו לא לאפסנאי בן 63??
בליגת העל היה כסף לשלם לו אבל עכשיו בלאומית אין?
דחילק חוסכים על העובדים המסכנים.
אז כנראה שלא מכוונים על עליית ליגה? עונה פיננסית?
או שמכוונים לעליית ליגה עם חסכון במשכורת של בואנו?
איך זה עובד ?

די, לירון.
התייאשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:11 
נועם, שוב אני מבין שמקצצים, אבל בחיאת בכמה הם חוסכים?
כמה אחוז זה מהתקציב?
אפשר למזג תפקידים, זה באמת חוסך משרות.
אבל האפסנאי החדש שיבוא ב 15% פחות מבואנו, זה יגרום למאזן להיות
על אפס ולא במינוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי בואנו פוטר ע"פ וואן
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:17 
זאב גרינברג עושה רושם של יואב כץ הבא.
כשהפועל היו בליגת האלופות הקפיצו לו את השכר בהתאם להכנסות. כל החסכון השנתי הוא 20000 ₪ ברוטו ( לפי הפירסומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:18 
אתה שוב חשבונאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:19 
לירון, אתה לא מבין שאלי בואנו הוא אדם אחד בתוך כל המערכת?
יש עשרות עובדי מנהלה בהפועל תל אביב שכולם מקצצים בשכרם. רובם הם לא צווארון לבן כמו שאתה מדמיין, וגם אם מרוויחים יותר מבואנו - זה בהפרש של כמה אלפי שקלים לכל היותר. מה ההבדל ביניהם ובין בואנו? למה להם זה "בסדר" לקצץ ולבואנו לא?

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 04 יוני 2017, 17:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
נסכם:
איכס.

נרחיב:
מגה איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:26 
לירון, גם משולם ושוסטר מקצצים מן הסתם, ואני מבטיח לך, בלי לדעת, שהם לא מרוויחים משכורת גדולה במיוחד (אבל אתה לא יכול גם לשלם להם משכורת של אפסנאי, כי יש להם אחריות גדולה יותר ותפקיד בכיר יותר).

ונכון שהחסכון לא יהיה גדול במיוחד, אבל אתה יכול לומר את זה על כל עובד, אז מחליטים לקצץ בצורה שוויונית בין עובדי המנהלה, זה לגיטימי. לא יודע אם אני או אתה היינו מחליטים אותו הדבר, אבל זה לגיטימי.

ורמאזוטי, אתה כנראה חיית בכוכב אחר בשנים האחרונות. הניסנובים מחזיקים בהפועל ת"א כי הם אלו שהגישו את ההצעה הטובה ביותר למפרק, שניה לפני שהקבוצה ירדה לליגה ג'. כן, הייתי שמח אם הם היו מולטי מיליונרים שבאו לשפוך כסף בקבוצה, אבל הם הבהירו מהרגע הראשון שהם לא הולכים לשפוך את הכסף שלהם בלי חשבון ושהם יחסכו כל שקל בניהול. האכזבה שלך בענין היא ילדותית. האביר על הסוס הלבן לא באזור כרגע, סורי.

אני מעדיף את המדיניות החסכנית והריאליסטית על פני עוד איזה פנטזיונר שיסבך את המועדון עם כסף שאין ואחר כך ימכור את נכסי המועדון כדי להציל את עורו. מעבר לכך, תהיה גם בטוח שברגע שבאמת יהיו חייבים, הם גם יכניסו את היד לכיס. אבל לצפות מהם שכבר עכשיו יתחילו לבזבז כסף, זה בעצם לרצות עוד מאותו הזבל שאכלנו בשנים האחרונות. לא תודה.

עוד דבר, תהיה בטוח שהם רצו מאד להשאר בליגה וקיוו שזה יצליח, ובניגוד לטענות, הם גם הכניסו את היד לכיס כדי לגרום לזה להצליח. נכון שאפשר היה לקבל החלטות יותר טובות, אבל להגיד שהם לא רצו להשאר או שהם הרוויחו כסף מהמהלך זו איוולת שגובלת ברשעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
בפעם ה7 מיליארד (באמת שכבר נשבר לי הזין),
אין כזה דבר לרדת לליגה ג'.
יורדים ליגה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:32 
KingAlpaca כתב:
יורדים ליגה אחת.

אם אתה רוצה לדייק, אז המועדון היה רגע לפני הפסקת פעילות. במצב כזה, הוא לא היה יורד ליגה, אלא מפסיק פעילות והיית יכול רק להקים אותו מחדש בליגה ג'. אבל לא היה נראה לי מאד רלוונטי לפרט את זה בהודעה הקודמת, אז כתבתי "ירדה לליגה ג'".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

עוד דבר, תהיה בטוח שהם רצו מאד להשאר בליגה וקיוו שזה יצליח, ובניגוד לטענות, הם גם הכניסו את היד לכיס כדי לגרום לזה להצליח. נכון שאפשר היה לקבל החלטות יותר טובות, אבל להגיד שהם לא רצו להשאר או שהם הרוויחו כסף מהמהלך זו איוולת שגובלת ברשעות.

אתה יכול לצטט את ההודעה שבה כתבתי שהם לא רצו להישאר או הרוויחו כסף מירידת ליגה? תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
יורדים ליגה אחת.

אם אתה רוצה לדייק, אז המועדון היה רגע לפני הפסקת פעילות. במצב כזה, הוא לא היה יורד ליגה, אלא מפסיק פעילות והיית יכול רק להקים אותו מחדש בליגה ג'. אבל לא היה נראה לי מאד רלוונטי לפרט את זה בהודעה הקודמת, אז כתבתי "ירדה לליגה ג'".

הפסקת פעילות זאת ירידת ליגה,
או שתיים אם אתה מתחת לקו האדום.

ועדיין אין כזה דבר ירידה לליגה ג' מליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:36 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
יורדים ליגה אחת.

לא
ובפירוט - לא נכון

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 04 יוני 2017, 17:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:37 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
יורדים ליגה אחת.

ולך נשבר הזין?
הפסקת פעילות זו הדממה או במילים אחרות- פירוק הפעילות כחלק מפירוק החברה. בדיוק מה שנועם אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:38 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
יורדים ליגה אחת.

הפסקת פעילות זו הפסקת פעילות. לא ירידת ליגה ולא שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:39 
הסתכלתי הרגע ביומן כדי לבדוק שלא ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:40 
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:

אתה יכול לצטט את ההודעה שבה כתבתי שהם לא רצו להישאר או הרוויחו כסף מירידת ליגה? תודה.

אז תתעלם. לא אתה אמרת אבל גם את זה כבר שמעתי בכמה מקומות (מה שכן, אתה ביקרת אותם שהיו יכולים להשאר בליגה אבל העדיפו לקבל החלטות שגרמו לנו לרדת). בכל מקרה, אם לא התכוונת לזה, אז סבבה, לפחות זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2017, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 33614.html
ציטוט:
יחד עם זאת, היה והקבוצה לא תופיע למשחק, עפ"י התקנון היא מפסיקה את פעילותה באופן מיידי ויורדת ליגה אחת.

ציטוט:
י. עונשים בגין אי הופעה למשחקי ליגה
הורשעה קבוצה בגין אי הופעה למשחק ליגה או למשחקי ליגה
ו/או בגין הופעה למשחק ליגה בניגוד לתקנון, שגרמה לאי קיומו
של משחק, יוטל עליה עונש מהעונשים הקבועים כפי שמפורט
בתקנון זה ובנוסף לכך יחולו ההוראות כדלהלן:
1 .לא הופיעה קבוצה הנמנית על ליגת על, ליגה לאומית או
ליגה ארצית או ליגה א' למשחק אחד, תוצא הקבוצה מייד
עם הרשעתה ממסגרת הליגה בה היא משתתפת עד תום
עונת המשחקים ובעונה שלאחריה תוכל לחדש את פעילותה
בליגה נמוכה יותר מהליגה בה הייתה רשומה במועד
הוצאתה.
2 .הייתה הקבוצה, כאמור בס"ק 1 לעיל, באחד המקומות
האחרונים המיועדים לירידה לליגה נמוכה יותר, במועד אי
ההופעה, תוצא הקבוצה מייד עם הרשעתה ממסגרת הליגה
בה היא משתתפת עד תום עונת המשחקים ובעונה
שלאחריה, תוכל לחדש את פעילותה בליגה הנמוכה בשתי
דרגות מהליגה בה הייתה רשומה במועד הוצאתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: