Eros Ramazzotti כתב:
אני עדיין לא הבנתי את הצורך שלנו בבעלים האלה אם אין להם כסף. אולי שיביאו עוד איזה 4-5 שותפים כדי להצליח לשלם לפאקינג אלי בואנו את החוזה שלו.
מצטער שאני לא ריאלי ומבין כמוכם ללבם, אבל למה להפועל ב"ש, למכבי ת"א ולמכבי חיפה מגיע בעלים ששם כסף מהכיס ורק בפורום של הפועל תל אביב זה נשמע דמיוני.
אין כסף אז מקצצים, סבבה. למה אין כסף? אז בשביל מה הם באו?
הזבלים האלה היו יכולים להשאיר את הפועל בליגה אבל העדיפו לשחרר כל חצי שחקן נורמלי. הגענו לפלייאוף התחתון עם סגל ששווה לתחת ומאמן שאין לו מושג מהחיים. לא בגללם הפועל ירדה ליגה, אבל הם היו יכולים וצריכים לעשות הרבה יותר כדי להשאיר אותה בליגה. ברגע שהם לקחו על עצמם להיות בעלים הם יודעים טוב מאוד מה הדרישות של אוהדים של מועדון גדול, ובינתיים הם מתנהלים כאילו הם בעלים של מועדון קטן. סליחה, לא קטן, פצפון.
לא "רק בפורום של הפועל תל אביב זה נשמע דמיוני", אלא "רק במציאות שמחוץ לראש שלי זה נשמע דמיוני".
בגלל כל הוזי ההזיות על זה שהפועל תל אביב חייבת להיות קבוצה גדולה כמו מכבי והפועל באר שבע, ולא חשוב אם יש או אין כסף, הגענו בינואר למצב שבו אנחנו בחדלות פרעון ונמצאים במרחק שעות ספורות ממוות מוחלט.
כרגע מה שיש לנו זה להתמודד עם המציאות. אין מיליארדר, אין כסף, אנחנו לא מכבי ולא הפועל באר שבע.
שתי אפשרויות עמדו בפנינו בינואר האחרון - האחים ניסנוב ובאדיר הזה מכפר קאסם (שדיבר, בניגוד לניסנוב, על תקציב שמבוסס על שחקני נוער -בלבד-, ואחר כך על תקציב -מינימלי- בליגה הלאומית).
גם כשבן אדם מצליח ומרוויח המון כסף ושוכר דירה בשדרות רוטשילד ואחר כך מפסיד את כל הכסף שלו, הוא מבין שצריך לעבור לגור בבת ים, כי זאת המציאות החדשה.
אם חוץ מלבכות על מר גורלנו יש לך אלטרנטיבה קונקרטית לספר לנו עליה, אני מאוד אשמח לשמוע.
לירון האדום כתב:
אז זהו אין כסף אפילו לא לאפסנאי בן 63??
בליגת העל היה כסף לשלם לו אבל עכשיו בלאומית אין?
דחילק חוסכים על העובדים המסכנים.
אז כנראה שלא מכוונים על עליית ליגה? עונה פיננסית?
או שמכוונים לעליית ליגה עם חסכון במשכורת של בואנו?
איך זה עובד ?
די, לירון.
התייאשתי.