אבו-דגל כתב:
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
[quote="אבו-דגל"] אז עכשיו במקום שחקנים שלא ראו דשא חודשים מביאים מאמנים כאלה.
אני מעבר למאוכזב מהניהול כבר משוכנע שמי שמושך בחוטים זה בדיוק אותם פסיכיים שהביאו אותנו למצב הזה.
די כבר עם התאוריות קונספירציה האלו בשקל. איך זה קשור בכלל?
מי שמקבל החלטות מקצועיות אחריי הפירוק הוא גיא פינס של יחצ. מטוטו ועד קורצקי מדובר פשוט בהחתמות רעות בלי מחשבה לשום טווח.
להביא מאמן שלא נמצא בשוק תקופה ארוכה מאוד, בעיקר מתעסק בנוער זה סיכון בלתי רגיל וזה נגמר שנה שעברה בקש כמעט בירידת ליגה למי ששוכח עד אמצע הסיבוב השני.
הפועל מועדון בסחרור כל כך רציני שלתת למאמן שלא אימן שנה שלמה ברצף יותר מעשור להרכיב קבוצה זה לגמרי לדפוק עוד מסמר בארון קבורה של הפועל.
אני מבין שאתה לא מתלהב מהמינוי (לטעמי אתה מגזים לגמרי עם הביקורת, אבל לגיטימי). איך זה קשור לתאוריית הקונספירציה של "המושכים בחוטים"? חלאס כבר עם הקשקשת היללנית הזו.
אתה יכול לטעון שזה יללני וכו'
יש אנשים שמקבלים החלטות מקצועיות במועדון שהם החלטות יחצ וקומבינה, החלטות שהובילו אותנו לדודו ביטון חילוף שלישי ולאבדון. מי שמתעלם מהעובדה שירידת הליגה היא גם כישלון מקצועי בלתי רגיל מגוטמן ועד קורצקי הוא פשוט עיוור. אתם יכולים באמת להאמנן ולחשוב שהעונה האחרונה נגמרה והיא לא שייכת לעונה הבאה בלאומית אבל זאת טעות.
עוד פעם מביאים מאמן שלא הוכיח את עצמו בשנים האחרונות בשום זירה ונותנים לו תקציב לא ברור (חכו שיזיינו אותנו במחירי מנויים) לבנות את הפועל לעליית ליגה כשברור שאיווניר לא מסתובב באיזור הזה.
אז במקרה הכי גרוע הוא יפוטר לפני הכריסמס מבחינתו ואנחנו ניתקע עם המנויים הכי יקרים בליגה עם סגל שלא מתאים לסגנון ולאופי אבל זה תהיה אשמתו בלבד נכון?
יש אנשים שמקבלים החלטות, מי שמכיר את הכדורגל הישראלי יודע כמה זה תן וקח ואם אתה חושב שקבוצה שהלכה לפירוק ורקובה מהיסוד ככה בפלא הפירוק השתחררה מזה אני מצטער אבל אתה קצת חי בסרט.
יש מי שמנהל את המועדון וברור שיש לי טענות אפילו קשות לדרך שבה הם מביאים אותנו לחורבן, מי שלא מבין איזה מכה כלכלית נפלה עלינו בגלל אובדן ההכנסות מליגת העל בעיקר במסגרת הסכם זכויות שידור של המועדון והיעדר כיס עמוק של הבעלים עם כל הכבוד להכנסות מהקהל בלי קשר למחיר המנוי, אי עלייה השנה לליגת העל תביא עלינו חרב של ירידת המותג הפועל תל אביב בדיוק לסיוטים של כולנו לרמת הפועל חיפה, הפועל פתח תקווה וכו.
אז כן אני בטוח שמי שמנהל את העסק מינואר מביא אותנו לאבדון.
נ.ב עוד לא ראיתי את המאמן הישראלי הראשון שנתנו לו חופש אמיתי בבחירת שחקנים והצליח (תראה מה עבר על איזי רגע אחרי שהוא נתן לאיווניר יד חופשית. מימר בכפר סבא) ובגלל זה אני מאוד מודאג כי מעבר למאמן לתת רק לאיווניר לבנות לפי החזון המפואר שלו זה הדרך הבטוחה לעוד עונה בלאומית, לא נורא מבחינת איווניר, אסון מבחינת מועדון כמו הפועל.[/quote]
אבו אתה יודע שאני מסכים איתך עך הרבה דברים אבל...
אם מדברים על הפתיחה של קש אז הוא פותר אחרי הפסדים לבש וללוזוניה בדיעבד לא אסון לקבוצת פליאוף תחתון שזה מה שהם עשו בסוף. מלבד שני ההפסדים האלו היו לו ניצחון ו 5 תיקו ככה שזה לא שונה מהותית ממה שעשו אחריו שאר המאמנים.
בנוסף מעבר לזה עיקר התלונות שלך היא על דרך הניהול. אני חא חושב שאפשר ונכון לשפוט על השליפות בינואר, וחוץ מזה ההחלטות עכשיו הינן בתחום הסביר.
האמת היא שמלבד העובדה שהוא לא אימן רציף הוא בדיוק הטייפ קסט שהיה צריך להביא
Sent from my SM-G920F using Tapatalk