תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ברוך הבא מוטי איוניר
הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 16:52 
בני יעקבי כתב:
:bang: שאריק יהיה עסוק בשמים ולא ידע. צהוב? לאן נפלנו. לאן נפלנו. שיהיה לו בהצלחה. אבל צהוב?

לא ממש הפריע לו שלקחנו את רוזן(אחד הסמלים הכי גדולים של הצהובים)ויוסלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ברוך הבא מוטי איוניר
הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
shaar7_12 כתב:
נכשל בכל מקום
שיכינו תקציב למאמן שני מראש

מקווה להתבדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
כמאמן בשנים האחרונות הוא כמובן כישלון מוחלט,
אבל אני מאוד מחבב את הפרסונה הציבורית שלו.

אגב, איך לעזאזל כל כך הרבה מאיתנו ידעו שבדיוק ככה זה יגמר?

אם אתה מחבב ואלדוד מרוצה אז אפשר להתחיל להתכונן לליגה א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 17:21 
אני לא יודע כמה המינוי יצליח, אבל הוא בחור אינטיליגנטי ועושה רושם שבין הבודדים בעסק הזה שלא מסריח כולו מקומבינות ואינטרסים וזה כבר פלוס גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
הוא מאמן כדורגל והוא מבין כדורגל, מוצלח יותר או פחות זו סוגיה נפרדת. כל עדר הליצנים שהניסנובים ניסו להביא לפה ובוודאי קורצקי הליצן לא מאמני כדורגל מלכתחילה.

שיהיה בהצלחה! :COMMY:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
עדיף על פרדי דוד וקורצקי, שיהיה בהצלחה ושלא יעז לשחק עם 3 בלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה מוטי. מינוי מצויין. מהמר על תחילתו של רומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 17:57 
אולי המינוי היחיד שהיה יכול להיות גרוע יותר מקורצקי. מדהימה ההשפעה של פרשנות בטלוויזיה.

הלוואי שיצליח.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
shaharot כתב:

מקווה שיתנו לו שקט לעבוד כל העונה, גם כשיגיעו המשברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
אז עכשיו במקום שחקנים שלא ראו דשא חודשים מביאים מאמנים כאלה.
אני מעבר למאוכזב מהניהול כבר משוכנע שמי שמושך בחוטים זה בדיוק אותם פסיכיים שהביאו אותנו למצב הזה.

די כבר עם התאוריות קונספירציה האלו בשקל. איך זה קשור בכלל?

מי שמקבל החלטות מקצועיות אחריי הפירוק הוא גיא פינס של יחצ. מטוטו ועד קורצקי מדובר פשוט בהחתמות רעות בלי מחשבה לשום טווח.
להביא מאמן שלא נמצא בשוק תקופה ארוכה מאוד, בעיקר מתעסק בנוער זה סיכון בלתי רגיל וזה נגמר שנה שעברה בקש כמעט בירידת ליגה למי ששוכח עד אמצע הסיבוב השני.

הפועל מועדון בסחרור כל כך רציני שלתת למאמן שלא אימן שנה שלמה ברצף יותר מעשור להרכיב קבוצה זה לגמרי לדפוק עוד מסמר בארון קבורה של הפועל.

אני מבין שאתה לא מתלהב מהמינוי (לטעמי אתה מגזים לגמרי עם הביקורת, אבל לגיטימי). איך זה קשור לתאוריית הקונספירציה של "המושכים בחוטים"? חלאס כבר עם הקשקשת היללנית הזו.

אתה יכול לטעון שזה יללני וכו'
יש אנשים שמקבלים החלטות מקצועיות במועדון שהם החלטות יחצ וקומבינה, החלטות שהובילו אותנו לדודו ביטון חילוף שלישי ולאבדון. מי שמתעלם מהעובדה שירידת הליגה היא גם כישלון מקצועי בלתי רגיל מגוטמן ועד קורצקי הוא פשוט עיוור. אתם יכולים באמת להאמנן ולחשוב שהעונה האחרונה נגמרה והיא לא שייכת לעונה הבאה בלאומית אבל זאת טעות.
עוד פעם מביאים מאמן שלא הוכיח את עצמו בשנים האחרונות בשום זירה ונותנים לו תקציב לא ברור (חכו שיזיינו אותנו במחירי מנויים) לבנות את הפועל לעליית ליגה כשברור שאיווניר לא מסתובב באיזור הזה.
אז במקרה הכי גרוע הוא יפוטר לפני הכריסמס מבחינתו ואנחנו ניתקע עם המנויים הכי יקרים בליגה עם סגל שלא מתאים לסגנון ולאופי אבל זה תהיה אשמתו בלבד נכון?
יש אנשים שמקבלים החלטות, מי שמכיר את הכדורגל הישראלי יודע כמה זה תן וקח ואם אתה חושב שקבוצה שהלכה לפירוק ורקובה מהיסוד ככה בפלא הפירוק השתחררה מזה אני מצטער אבל אתה קצת חי בסרט.

יש מי שמנהל את המועדון וברור שיש לי טענות אפילו קשות לדרך שבה הם מביאים אותנו לחורבן, מי שלא מבין איזה מכה כלכלית נפלה עלינו בגלל אובדן ההכנסות מליגת העל בעיקר במסגרת הסכם זכויות שידור של המועדון והיעדר כיס עמוק של הבעלים עם כל הכבוד להכנסות מהקהל בלי קשר למחיר המנוי, אי עלייה השנה לליגת העל תביא עלינו חרב של ירידת המותג הפועל תל אביב בדיוק לסיוטים של כולנו לרמת הפועל חיפה, הפועל פתח תקווה וכו.

אז כן אני בטוח שמי שמנהל את העסק מינואר מביא אותנו לאבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
אז עכשיו במקום שחקנים שלא ראו דשא חודשים מביאים מאמנים כאלה.
אני מעבר למאוכזב מהניהול כבר משוכנע שמי שמושך בחוטים זה בדיוק אותם פסיכיים שהביאו אותנו למצב הזה.

מי שמקבל החלטות מקצועיות אחריי הפירוק הוא גיא פינס של יחצ. מטוטו ועד קורצקי מדובר פשוט בהחתמות רעות בלי מחשבה לשום טווח.
להביא מאמן שלא נמצא בשוק תקופה ארוכה מאוד, בעיקר מתעסק בנוער זה סיכון בלתי רגיל וזה נגמר שנה שעברה בקש כמעט בירידת ליגה למי ששוכח עד אמצע הסיבוב השני.

הפועל מועדון בסחרור כל כך רציני שלתת למאמן שלא אימן שנה שלמה ברצף יותר מעשור להרכיב קבוצה זה לגמרי לדפוק עוד מסמר בארון קבורה של הפועל.

אני מבין שאתה לא מתלהב מהמינוי (לטעמי אתה מגזים לגמרי עם הביקורת, אבל לגיטימי). איך זה קשור לתאוריית הקונספירציה של "המושכים בחוטים"? חלאס כבר עם הקשקשת היללנית הזו.

יש אנשים שמקבלים החלטות מקצועיות במועדון שהם החלטות יחצ וקומבינה, החלטות שהובילו אותנו לדודו ביטון חילוף שלישי ולאבדון. מי שמתעלם מהעובדה שירידת הליגה היא גם כישלון מקצועי בלתי רגיל מגוטמן ועד קורצקי הוא פשוט עיוור. אתם יכולים באמת להאמנן ולחשוב שהעונה האחרונה נגמרה והיא לא שייכת לעונה הבאה בלאומית אבל זאת טעות.
עוד פעם מביאים מאמן שלא הוכיח את עצמו בשנים האחרונות בשום זירה ונותנים לו תקציב לא ברור (חכו שיזיינו אותנו במחירי מנויים) לבנות את הפועל לעליית ליגה כשברור שאיווניר לא מסתובב באיזור הזה.
אז במקרה הכי גרוע הוא יפוטר לפני הכריסמס מבחינתו ואנחנו ניתקע עם המנויים הכי יקרים בליגה עם סגל שלא מתאים לסגנון ולאופי אבל זה תהיה אשמתו בלבד נכון?
יש אנשים שמקבלים החלטות, מי שמכיר את הכדורגל הישראלי יודע כמה זה תן וקח ואם אתה חושב שקבוצה שהלכה לפירוק ורקובה מהיסוד ככה בפלא הפירוק השתחררה מזה אני מצטער אבל אתה קצת חי בסרט.

יש מי שמנהל את המועדון וברור שיש לי טענות אפילו קשות לדרך שבה הם מביאים אותנו לחורבן, מי שלא מבין איזה מכה כלכלית נפלה עלינו בגלל אובדן ההכנסות מליגת העל בעיקר במסגרת הסכם זכויות שידור של המועדון והיעדר כיס עמוק של הבעלים עם כל הכבוד להכנסות מהקהל בלי קשר למחיר המנוי, אי עלייה השנה לליגת העל תביא עלינו חרב של ירידת המותג הפועל תל אביב בדיוק לסיוטים של כולנו לרמת הפועל חיפה, הפועל פתח תקווה וכו.

נ.ב עוד לא ראיתי את המאמן הישראלי הראשון שנתנו לו חופש אמיתי בבחירת שחקנים והצליח (תראה מה עבר על איזי רגע אחרי שהוא נתן לאיווניר יד חופשית. מימר בכפר סבא) ובגלל זה אני מאוד מודאג כי מעבר למאמן לתת רק לאיווניר לבנות לפי החזון המפואר שלו זה הדרך הבטוחה לעוד עונה בלאומית, לא נורא מבחינת איווניר, אסון מבחינת מועדון כמו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:34 
טוב, מי מרשימת המאמנים המקומיים והכה שווים היית מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:
[quote="אבו-דגל"] אז עכשיו במקום שחקנים שלא ראו דשא חודשים מביאים מאמנים כאלה.

נ.ב עוד לא ראיתי את המאמן הישראלי הראשון שנתנו לו חופש אמיתי בבחירת שחקנים והצליח (תראה מה עבר על איזי רגע אחרי שהוא נתן לאיווניר יד חופשית. מימר בכפר סבא) ובגלל זה אני מאוד מודאג כי מעבר למאמן לתת רק לאיווניר לבנות לפי החזון המפואר שלו זה הדרך הבטוחה לעוד עונה בלאומית, לא נורא מבחינת איווניר, אסון מבחינת מועדון כמו הפועל.[/quote]

אבו אתה יודע שאני מסכים איתך עך הרבה דברים אבל...
אם מדברים על הפתיחה של קש אז הוא פותר אחרי הפסדים לבש וללוזוניה בדיעבד לא אסון לקבוצת פליאוף תחתון שזה מה שהם עשו בסוף. מלבד שני ההפסדים האלו היו לו ניצחון ו 5 תיקו ככה שזה לא שונה מהותית ממה שעשו אחריו שאר המאמנים.

בנוסף מעבר לזה עיקר התלונות שלך היא על דרך הניהול. אני חא חושב שאפשר ונכון לשפוט על השליפות בינואר, וחוץ מזה ההחלטות עכשיו הינן בתחום הסביר.

האמת היא שמלבד העובדה שהוא לא אימן רציף הוא בדיוק הטייפ קסט שהיה צריך להביא

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 25 מאי 2017, 18:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
איווניר, סידי ועומר פרץ, אלו 3 מינויים שבחלומות הכי שחורים שלי לא יכלתי לחשוב על 3 אופציות יותר דוחות ומקוממות מאילו.
באמת שאני מאחל לנו לרדת עוד ליגה אם זה עובר בשקט..
היה עדיף פירוק וליגה ג' מאשר ההנהלה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 18:56 
מאחל פירוק בגלל פרץ , עדיף שאוהדים כמוך יתפרקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
ואין כזה דבר פירוק או ירידה לליגה ג'.
בפעם ה7 מיליארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ברוך הבא מוטי איוניר
הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 19:03 
unknown כתב:
איווניר, סידי ועומר פרץ, אלו 3 מינויים שבחלומות הכי שחורים שלי לא יכלתי לחשוב על 3 אופציות יותר דוחות ומקוממות מאילו.
באמת שאני מאחל לנו לרדת עוד ליגה אם זה עובר בשקט..
היה עדיף פירוק וליגה ג' מאשר ההנהלה הזו

אני הייתי אומר איתן טייב, אלי אוחנה ואיציק זוהר אבל שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

אתה היית פה שהוא עבר למכבי והלך לקהל שלהם להגיד שהוא מתנצל על היום שדרך בהפועל וסיפר כמה שהוא מכביסט בדם?
אם היה מדובר באושיית כדורגל שיש להעריך, אז עוד היה מה לשקול. למה מגיע לפישר הקטן הזה לדרוך בהפועל? ועוד במינוי שהוא 2 דרגות מעל היכולות שלו?
הקבוצה הזו איבדה כל זהות. מבחינתי ההנהלה הזו סיימה את הקרדיט.
באמת שאני לא מסוגל לאחל הצלחה לקבוצה הזו במצב הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 19:49 
כששמעתי על המינוי שמחתי בעיקר כי זה לא פרדי.
יאללה שיהיה מלא בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
chimpfive כתב:

אתה היית פה שהוא עבר למכבי והלך לקהל שלהם להגיד שהוא מתנצל על היום שדרך בהפועל וסיפר כמה שהוא מכביסט בדם?
אם היה מדובר באושיית כדורגל שיש להעריך, אז עוד היה מה לשקול. למה מגיע לפישר הקטן הזה לדרוך בהפועל? ועוד במינוי שהוא 2 דרגות מעל היכולות שלו?

אתה אשכרה מייחס חשיבות למה שאמר איזה לוזר שחשב שבגלל שאבא שלו עוזר מאמן הוא יהיה שחקן מוביל במכב*.
תתבגר כבר, היום הוא פה מחר הוא שם, אם הפועל תשחק טוב הכל יהיה בסדר.
מוטי איווניר הוא המינוי הכי טוב שיכולנו לקבל בתקופה הזאת ובתנאים הנוכחיים.
לא מתאים לך? תישאר בבית, רק תעשה טובה ואל תצא לי במחאות שאתה לא מסוגל להתמיד בהם כי בגול הראשון לטובת הפועל אתה תזנח את כל ה"עקרונות".

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2017, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
chimpfive כתב:

מה אתה מתרגש, שחקן שמשתין עליך ונוסע באמצע מאבק הישארות לחתום בקבוצה יוונית בלי אישור חוזר לארץ עולה בהרכב כל משחק.
שחקן אחר פותח עליך בוררות יורה מלא רעל עולה בכל משחק (אחר כך גם זורק ארגז על אוהד).
שחקן אחר שלא שווה הרכב בנוער בועט באוהד שנופל לרצפה, נכנס חילוף במשחק האחרון של העונה.
אז זה מה ששבר אותך?..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 00:40 
בפעם המיליון. הפועל זה האוהדים. בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר. כך היה וכך יהיה.
מציע לכולם להפנים זאת במקום להתאכזב או להיות מתוסכלים כל פעם מחדש.
את האהבה שיש לכם, תרעיפו על האוהדים סביבכם. הם הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
הוא רחוק מלהיות המינוי הכי טוב. אבל הוא גם לא מינוי רע, והוא המינוי, ושיהיה לו המון בהצלחה. אני מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית עם עומר פרץ חוץ מזה שהוא חסר ניסיון ממש , זה שהוא הנחתה של ההנהלה על איווניר .
מתחיל להימאס מכל הקנונייה הרמת גנית הזו בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
הבעיה העיקרית עם עומר פרץ חוץ מזה שהוא חסר ניסיון ממש , זה שהוא הנחתה של ההנהלה על איווניר .
מתחיל להימאס מכל הקנונייה הרמת גנית הזו בהפועל !

תשמע את הראיון שלו ב103.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 09:59 
ההבדל בין איוניר לפרץ הוא שאיוניר 0 מוכך וגם פרץ 0. אמנם לא מוכח, אבל עם פוטנציאל משמעותי להיות -.
לעומת זאת הניסנובים הם - מוכח. כי להביא את איוניר זה גרוע מלהיות איוניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 10:13 
ברכות ואיחולי הצלחה למוטי על המינוי!
ברכות לניסנובים שחתכו ובחרו. הבחירה סבירה ביותר. (כן מוריניו לא היה פנוי, וקונטה מתכונן לגמר... גלריית השמות שהוזכרו לא יותר טובים ממוטי).
מציע לכולנו להתחיל להתרגל לרעיון שיש תקציב ועובדים במסגרתו! בלי קומבינות, קריצות עיין, סמוך יהיה בסדר, ומני וייצמן יסדר אם תהייה בעיה.
חבל שיש בינינו כאלה שהיותו שחקן מכבי בעברו הרחוק מפריע. מאחל לו ולנו שיגיע להישג כמו המכביסט הקודם שאימן אותנו - צביקה רוזן - גביע, או של איציק שניאור זל - אליפות!

הקשבתי לראיון שלו ב 103 . מאד אהבתי את מה ששמעתי- את גילוי הלב, את הרצון שלו לבנות את עצמו יחד עם עליית הפועל, את הכימיה עם הבעלים.

מאחל לו הצלחה גדולה.
עכשיו ההנהלה והוא יוכלו להתפנות לבנות את הסגל. לראות מי רוצים שישאר וממי נפרדים. ואז, התחיל בהחתמת חיזוק שישדרג אותו ויעזור לעלות.

נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק בתאריך 26 מאי 2017, 10:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 10:13 
אם 831 נגד, יש מקום לאופטימיות.
מצד שני אלפקה לא שלל באופן מוחלט וזה מטריד מאוד.

נקווה שיצליח.
מינוי בסדר גמור

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 10:53 
מי זה ניב סידי? מה ההכשרה המקצועית שיש לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
את הכי יפה בשבילי כתב:
מי זה ניב סידי? מה ההכשרה המקצועית שיש לו?

היה עוזר מאמן של שמעון ביטון בנוער בעונה שעברה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: