תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבר ירדנו??
הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 13:43 
redrony כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כושלאמא של אשקלון היו נותנים לנו איזה דרדלה וגומרים כבר את הסיפור במקום לחיות באשליות. אנשים פה עוד רגע צריכים צינתור

אף אחד לא צריך צינתור, והסיפור נגמר. זה עניין של קארמה. ב-2010 הגיע לנו לקחת אליפות, השנה מגיע לנו לרדת.

ואני מנסה למצוא את הדברים טובים בלרדת, שאולי סופסוף כל העסקנים המזויינים האלה שלא מרפים מהקבוצה אולי יעזבו אותה בשקט.

אין שום דבר טוב. אני כבר לא מדבר שאולי יש דברים מאחורי הקלעים שמותנים בזה שהקבוצה תישאר בליגה (אין לי מושג, כן? סתם אפשרות). כולם מדברים על "התחלה חדשה". מאיפה מביאים את השטות הזו?
ירידה מוחקת את החובות לאו"פא? היא מביאה לקבוצה איש מקצוע טוב? היא מכניסה כסף?
שנה הבאה אין מענקים של טלויזיה, אין מכירת מנויים וכרטיסים (אפילו לא כמו השנה), שחקנים יעזבו וזה אומר שצריך שוב לבנות קבוצה מאפס. לא שזה נורא עם הפחי אשפה הנוכחיים, אבל זה אומר שיבואו שחקנים של ליגה שנייה וכשנעלה (אם וכאשר) יצטרכו שוב לבנות מאפס. אנחנו לא יובנטוס שהשאירה את נדבד ובופון.
משווים לנתניה כל הזמן, "תראו איזה יופי הם הצליחו". נתניה עולה ויורדת מליגת העל כבר 20 שנה, לאליפות הם לא התקרבו בכלל. אז זה מה שאנחנו כרגע, נתניה במקרה הטוב.
אין מה לעשות, הפועל צריכים אדם עם יכולת כלכלית, יכולת ניהול עסקית ויכולת ניהול כדורגל.
אז שמנו את החיפוש אחרי אדם כזה על הולד לעוד שנה במקרה הטוב. שיהיה לכולנו בהצלחה

מסכים בהכל,אבל הדבר היחיד שטוב בירידת ליגה שסוף סוף נפתח עונה בלי להשתגע מבחינה כלכלית ולהביא שחקנים בסכומים שאנחנו לא יכולים לעמוד בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
עושה רושם שזו הייתה הכוונה גם במקרה של הישארות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 15:01 
מה תקציב המינימום לליגה השניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 16:08 
פישונט כתב:
לקרית שמונה היה צ'אנס אם היו פותחים שם בהרכב החזק ולא מריצים שחקני נוער, ואם הכדורגלן הישראלי היה מקצוען ולא מגיע בגישה של "גם ככה המאמן לא ממשיך אז יאללה לים"

רוצה לקוות שהפעם הם יעלו בהרכב הכי חזק שלהם.
אשקלון ישחקו תחת לחץ אטומי שהם פייבוריטים ברורים לנצח.
לקרית שמונה יש להוכיח שהם ספורטאים...
נראה מה יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 17:04 
במשחק רגיל בעונה כשק״ש בהרכב מלא ונותנת 100% אשקלון מנצחת אותה במשחק אחד גג שניים מתוך עשר. בואו נזכר רגע מי זו אשקלון ומה היא מסוגלת, אז הכל תלוי באיזו גישה ק״ש יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2017, 00:32 
אשקלון לא ניצחה את קש העונה ככה שסטטיסטית אנחנו בבעיה...
ההרגשה שלי שכפס תישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2017, 08:45 
הסבתא של הפועל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כושלאמא של אשקלון היו נותנים לנו איזה דרדלה וגומרים כבר את הסיפור במקום לחיות באשליות. אנשים פה עוד רגע צריכים צינתור

אף אחד לא צריך צינתור, והסיפור נגמר. זה עניין של קארמה. ב-2010 הגיע לנו לקחת אליפות, השנה מגיע לנו לרדת.

ואני מנסה למצוא את הדברים טובים בלרדת, שאולי סופסוף כל העסקנים המזויינים האלה שלא מרפים מהקבוצה אולי יעזבו אותה בשקט.

לצערך זה לא מה שיעיף את האינטרסנטים הנוכחיים. אבל יש דברים חיוביים בירידה: סיכוי סביר פלוס לעונה בצמרת ולא דשדוש מגעיל במרכז/תחתית בליגת העלק, משחקים ביום שישי שמפנים את השבת, אין סכנה לחמישיה בדרבי, ביקורים במגרשים שטרם היינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2017, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי בונה יותר מדי על ימי שישי בעונה הבאה.
נתניה, כקבוצה אטרקטיבית עם קהל גדול יחסית ללאומית, שובצה ברוב גדול של משחקי הסיבוב הראשון בימי שני ב-19:00 (יש שלושה משחקים בכל מחזור ביום ובשעה הזאת).
רק לאחר תלונות מצד הקהל שלהם זה התחיל להתאזן קצת, אבל עדיין בשני הסיבובים הראשונים של העונה הרגילה הם שיחקו יותר בימי שני מאשר בימי שישי.
וברור שעם הפועל זה יהיה אפילו יותר קיצוני לכיוון של ימי שני.

מעבר לזה, אני מציע לחלק מהוותיקים פה באשכולות אחרים לצאת מהטראומה של 1990.
הלאומית של השנים האחרונות היא פח אחד גדול, וחוץ משתי היורדות שיהיו השנה (ואלה שהיו בעונה שעברה), אין אף קבוצה שמסוגלת ו/או רוצה לעלות לליגת העל.
בתחילת העונה אמרתי שנתניה עולים גם עם מינוס 15 נקודות, ולא מפתיע אותי שזה מה שהולך לקרות.
כמו שנאמר פה, מה שיותר צריך להדאיג אותנו זה העתיד, ולא להתייחס לירידה, אם תהיה, כאל טרגדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: