הסבתא של הפועל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כושלאמא של אשקלון היו נותנים לנו איזה דרדלה וגומרים כבר את הסיפור במקום לחיות באשליות. אנשים פה עוד רגע צריכים צינתור
אף אחד לא צריך צינתור, והסיפור נגמר. זה עניין של קארמה. ב-2010 הגיע לנו לקחת אליפות, השנה מגיע לנו לרדת.
ואני מנסה למצוא את הדברים טובים בלרדת, שאולי סופסוף כל העסקנים המזויינים האלה שלא מרפים מהקבוצה אולי יעזבו אותה בשקט.
אין שום דבר טוב. אני כבר לא מדבר שאולי יש דברים מאחורי הקלעים שמותנים בזה שהקבוצה תישאר בליגה (אין לי מושג, כן? סתם אפשרות). כולם מדברים על "התחלה חדשה". מאיפה מביאים את השטות הזו?
ירידה מוחקת את החובות לאו"פא? היא מביאה לקבוצה איש מקצוע טוב? היא מכניסה כסף?
שנה הבאה אין מענקים של טלויזיה, אין מכירת מנויים וכרטיסים (אפילו לא כמו השנה), שחקנים יעזבו וזה אומר שצריך שוב לבנות קבוצה מאפס. לא שזה נורא עם הפחי אשפה הנוכחיים, אבל זה אומר שיבואו שחקנים של ליגה שנייה וכשנעלה (אם וכאשר) יצטרכו שוב לבנות מאפס. אנחנו לא יובנטוס שהשאירה את נדבד ובופון.
משווים לנתניה כל הזמן, "תראו איזה יופי הם הצליחו". נתניה עולה ויורדת מליגת העל כבר 20 שנה, לאליפות הם לא התקרבו בכלל. אז זה מה שאנחנו כרגע, נתניה במקרה הטוב.
אין מה לעשות, הפועל צריכים אדם עם יכולת כלכלית, יכולת ניהול עסקית ויכולת ניהול כדורגל.
אז שמנו את החיפוש אחרי אדם כזה על הולד לעוד שנה במקרה הטוב. שיהיה לכולנו בהצלחה
מסכים בהכל,אבל הדבר היחיד שטוב בירידת ליגה שסוף סוף נפתח עונה בלי להשתגע מבחינה כלכלית ולהביא שחקנים בסכומים שאנחנו לא יכולים לעמוד בהם.