תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמיר כבירי
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kruvi1 כתב:
אני חושב שהמידע שהתגלה לאחר הפירוק די מוכיח שלא היו לו כוונות טובות. התנהלות פושעת.
אין מצב שאדם בפוזיציה הזו קיבל את ההחלטות האלה בתום לב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:33 
לא מתכוון להיות הסניגור של כבירי, אבל אני עדין חושב שהצגה שלו כאשם במצב בהתעלם מכל יתר הנסיבות, היא מאד חד מימדית וגובלת בעצימת עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:37 
נועם שחם כתב:
לא מתכוון להיות הסניגור של כבירי, אבל אני עדין חושב שהצגה שלו כאשם במצב בהתעלם מכל יתר הנסיבות, היא מאד חד מימדית וגובלת בעצימת עיניים.

כבירי קיבל את הקבוצה במצב לא קל, אבל לא עם רמון ולא עם השאר הגעת למצב של פירוק וירידת ליגה.
מילא אם היית אומר לי שכבירי בנה קבוצה בתקציב מינימום כי אין כסף במועדון ובגלל זה אתה יורד ליגה, נו מילא.
אבל האיש שפך מיליונים על הנייר שאין לו בפועל, החתים את גוטמן וכל דבר שזז עם שקים בלי כיסוי, זה איש רמאי ונוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:43 
לירון האדום כתב:
tadmored כתב:
ציטוט:
כך, להבדיל, יסופר הסיפור של הפועל תל אביב מנקודת המבט של ההיסטוריה - היא לא הסתפקה בבעלים שפירק אותה מנכסיה ובתשע הנקודות שהופחתו לה, ולכל הוסיפה גיבנת נוספת, מקצועית. עשה מה שעשה לה כבירי, הופחתו לה כמה נקודות שהופחתו, בסופו של דבר הפועל תל אביב נמצאת עם רגל ושלושת רבעי ביום שישי כי בשני משחקים מול מ.ס. אשדוד והפועל אשקלון היא הוציאה נקודה אחת . שתיים, סביר מאוד להניח, היו מספיקות. הירידה המסתמנת לליגה הלאומית היא לא רק התפתחות טבעית לאירועים שחורגים מגבולות המגרש, אלא גם תוצר של כישלון נקודתי, במשחק בו אין כבירי ואין כוכבית בטבלה - רק אשקלון , קבוצה שלא הצליחה לנצח 10 מ-13 קבוצות ליגת העל . במלים אחרות, הפועל תל אביב הגדילה לרדת ליגה גם בגלל מה שלא תלוי בה, וגם בגלל מה שכן. אם תרצו, מדובר בדאבל.

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.4070958
טור של ניר צדוק

ואני כמובן מסכים לחלוטין עם הכתוב :ROSE:

שטויות, ניצחת את אשקלון פעמיים כבר העונה, אז?
אם לא כבירי, יש לנו עוד 9 נקודות, משמע לא יורדים ליגה.

לא חושב שזה שטויות
ואני חושב כמו נעם שחם ,
קל להפיל את התיק על אדם אחד בשרשרת האחראים וכבירי אחראי לא פחות.
מבחינתי הכי אחראי על הירידה ובתקווה שלא תהיה ,היא קורצקי הסמרטוט

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
שמוליקיפוד כתב:
nati כתב:
שמוליקיפוד כתב:
אמיר, אני יודע שאתה קורא פה.
תתאבד. אין מוצא אחר.
אתה חייב מיליונים, אתה לא יכול להראות את הפרצוף המכוער שלך יותר בארץ, הורדת את הקבוצה שלך ליגה.
אל תחשוב פעמיים, שים חבל ותגמור עם זה. אתה לא תוכל לחיות עם עצמך.

מי יותר חרא של בנאדם?אתה?או הגמד שציטט אותך?

אני קל.

סתום את הפה.

UP

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 16:52 
אבל אף אחד לא מפיל עליו בלעדית, וגם הוא לא מסכן עם כוונות טובות, הוא אחראי באותה מידה כמו האוהדים שהעיפו את טביב בשביל רמון / ויצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אבל אף אחד לא מפיל עליו בלעדית, וגם הוא לא מסכן עם כוונות טובות, הוא אחראי באותה מידה כמו האוהדים שהעיפו את טביב בשביל רמון / ויצמן.

שלהזכירך אתה היית אחד הפעילים בהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
tadmored כתב:
ציטוט:
כך, להבדיל, יסופר הסיפור של הפועל תל אביב מנקודת המבט של ההיסטוריה - היא לא הסתפקה בבעלים שפירק אותה מנכסיה ובתשע הנקודות שהופחתו לה, ולכל הוסיפה גיבנת נוספת, מקצועית. עשה מה שעשה לה כבירי, הופחתו לה כמה נקודות שהופחתו, בסופו של דבר הפועל תל אביב נמצאת עם רגל ושלושת רבעי ביום שישי כי בשני משחקים מול מ.ס. אשדוד והפועל אשקלון היא הוציאה נקודה אחת . שתיים, סביר מאוד להניח, היו מספיקות. הירידה המסתמנת לליגה הלאומית היא לא רק התפתחות טבעית לאירועים שחורגים מגבולות המגרש, אלא גם תוצר של כישלון נקודתי, במשחק בו אין כבירי ואין כוכבית בטבלה - רק אשקלון , קבוצה שלא הצליחה לנצח 10 מ-13 קבוצות ליגת העל . במלים אחרות, הפועל תל אביב הגדילה לרדת ליגה גם בגלל מה שלא תלוי בה, וגם בגלל מה שכן. אם תרצו, מדובר בדאבל.

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.4070958
טור של ניר צדוק

ואני כמובן מסכים לחלוטין עם הכתוב :ROSE:

שטויות, ניצחת את אשקלון פעמיים כבר העונה, אז?
אם לא כבירי, יש לנו עוד 9 נקודות, משמע לא יורדים ליגה.

טוב, זה לא לגמרי נכון
עונש 9 הנקודות הוא לא המצאה חסרת הקשר. הוא בא להעניש את הקבוצה על נקודות שהרוויחה כששיחקה עם שחקנים שלא יכלה להרשות לעצמה. אין לדעת אם 9 הנקודות האלה משקפות את היתרון הלא הוגן שהשגנו או שלא, אבל מה שבטוח הוא שבלי כבירי היית משחק מתחילת העונה עם הסגל שסיים אותה (לפחות ברמת האיכות).*

*אלא אם שוב נשמע על איך יש משקיע שמת לקנות את הפועל אבל הרשעים שרוצים לעשות עליה קופה לא נותנים לו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 19:09 
אדום נחמד כתב:

טוב, זה לא לגמרי נכון
עונש 9 הנקודות הוא לא המצאה חסרת הקשר. הוא בא להעניש את הקבוצה על נקודות שהרוויחה כששיחקה עם שחקנים שלא יכלה להרשות לעצמה. אין לדעת אם 9 הנקודות האלה משקפות את היתרון הלא הוגן שהשגנו או שלא, אבל מה שבטוח הוא שבלי כבירי היית משחק מתחילת העונה עם הסגל שסיים אותה (לפחות ברמת האיכות).*

*אלא אם שוב נשמע על איך יש משקיע שמת לקנות את הפועל אבל הרשעים שרוצים לעשות עליה קופה לא נותנים לו..

מה שבטוח זה שבלי כבירי ועם בעלים חצי נורמלי ועם רגליים על הקרקע היית משחק מתחילת העונה עם סגל שלא נופל ממכבי פ"ת/הפועל רעננה/בני סכנין/הפועל חיפה וכו' ו99% שהיית נשאר בליגה.
ראה עונת ברקוביץ שבה אפילו עם אסי דומב על הקוים הצלחת להעמיד קבוצה שלא הסתבכה באופן חריג בתחתית ובנוסף לא הציגה כדורגל ברמה נמוכה יותר מהקבוצות שהעמידו רמון וכבירי בעשרות מליונים (שאין להם).

לא יעזור כלום, המצב שאליו הגענו הוא רק בגלל רמון וכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

טוב, זה לא לגמרי נכון

מה שבטוח זה שבלי כבירי ועם בעלים חצי נורמלי ועם רגליים על הקרקע היית משחק מתחילת העונה עם סגל שלא נופל ממכבי פ"ת/הפועל רעננה/בני סכנין/הפועל חיפה וכו' ו99% שהיית נשאר בליגה.
ראה עונת ברקוביץ שבה אפילו עם אסי דומב על הקוים הצלחת להעמיד קבוצה שלא הסתבכה באופן חריג בתחתית ובנוסף לא הציגה כדורגל ברמה נמוכה יותר מהקבוצות שהעמידו רמון וכבירי בעשרות מליונים (שאין להם).

לא יעזור כלום, המצב שאליו הגענו הוא רק בגלל רמון וכבירי .

זה לא בטוח בכלל.
ברור שאפשר היה לעשות יותר טוב. אני לא אומר שלא. אבל כבר כמה שנים טובות אנחנו משחקים זוועה ויש תחושה שאפשר לרדת. ניצלנו לא כי היינו טובים אלא כי היינו הפועל. בסוף גם זה לא עזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 22:10 
ItaiH6 כתב:
chimpfive כתב:

לחלוטין הייתי שם כמו שאתה יודע וגם כתבתי, ואני מאוד מצטער שהייתי שם ותמכתי בכל הטמטום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 22:46 
אדום נחמד כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

טוב, זה לא לגמרי נכון

זה לא בטוח בכלל.
ברור שאפשר היה לעשות יותר טוב. אני לא אומר שלא. אבל כבר כמה שנים טובות אנחנו משחקים זוועה ויש תחושה שאפשר לרדת. ניצלנו לא כי היינו טובים אלא כי היינו הפועל. בסוף גם זה לא עזר.

ומתי התחילו השנים האלה?
כשרמון הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2017, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

טוב, זה לא לגמרי נכון

זה לא בטוח בכלל.

ומתי התחילו השנים האלה?
כשרמון הגיע.

כן, אין ויכוח.
משנה לשנה המצב רק מחמיר. רמת הסגל יורדת גם כשכבר אי אפשר לדמיין יותר גרוע.
כנראה שלא היה מנוס מהסיום הזה. אם לא השנה אז בשנה הבאה.
ממש מבאס..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ItaiH6 כתב:
chimpfive כתב:

לחלוטין הייתי שם כמו שאתה יודע וגם כתבתי, ואני מאוד מצטער שהייתי שם ותמכתי בכל הטמטום הזה.

אני לא יודע אם זה היה טמטום.
הטמטום היה לעשות את זה בלי לבדוק מי התלבש על העניין מאחורי הקלעים.
בכל מקרה אם ויצמן היה גם מאחורי טביב אז בכלל כל הקטע הזה לא רלוונטי ומי יודע כמה שנים מדובר כבר באותו רקב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 00:20 
אני קולט כאן אנשים שאשכרה מצטערים שטביב הלך/מתחרטים שהפגינו נגדו,

ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

#_אמנזיה
#זיכרון_קצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בזה שהתחליף היה רמון ועמותת המחריבים אז סביר לגמרי שאנשים יתחרטו על זה שהיו שותפים על לא עוול בכפם להבאה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 00:57 
ItaiH6 כתב:
בהתחשב בזה שהתחליף היה רמון ועמותת המחריבים אז סביר לגמרי שאנשים יתחרטו על זה שהיו שותפים על לא עוול בכפם להבאה שלהם.

זה שהסרטן הלך ובמקומו הגיעו בזה אחר זה שבץ מוחי והתקף לב-
עדיין לא אומר שהסרטן לא היה צריך ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
אני קולט כאן אנשים שאשכרה מצטערים שטביב הלך/מתחרטים שהפגינו נגדו,

ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

#_אמנזיה
#זיכרון_קצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 07:29 
תצחק, תבכה, בחירה שלך, אני בוכה שכל המהלך הזה הביא את רמון / כבירי, אבל הי הפועל זה יותר מכודרגל בליגה השניה, מזל שיש בכלל הפועל.

האשטאג אוהדי הפועל קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא מתווכח על זה שמה שהגיע היה חרא. רק זה לא אומר שטביב היה צריך להישאר.
טביב השאיר אחריו בהפועל את מה שהוא משאיר אחריו תמיד, וזה בור גדול של חובות. הבאסה היא, שאלה שהגיעו אחריו, רק העמיקו את הבור הזה.

בסופו של דבר, מה זה משנה טביב, רמון, כבירי? הכל היה זבל שהביא לנו תקופה מסריחה, שצריך לקוות שאנחנו מתחילים לצאת ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 07:48 
chimpfive כתב:
תצחק, תבכה, בחירה שלך, אני בוכה שכל המהלך הזה הביא את רמון / כבירי, אבל הי הפועל זה יותר מכודרגל בליגה השניה, מזל שיש בכלל הפועל.

האשטאג אוהדי הפועל קלאסי

רמון / כבירי היו שונים לגמרי ללא הבור שטביב עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 08:27 
kruvi1 כתב:
אף אחד לא מתווכח על זה שמה שהגיע היה חרא. רק זה לא אומר שטביב היה צריך להישאר.
טביב השאיר אחריו בהפועל את מה שהוא משאיר אחריו תמיד, וזה בור גדול של חובות . הבאסה היא, שאלה שהגיעו אחריו, רק העמיקו את הבור הזה.

בסופו של דבר, מה זה משנה טביב, רמון,כבירי? הכל היה זבל שהביא לנו תקופה מסריחה, שצריך לקוות שאנחנו מתחילים לצאת ממנה.

בוא תספר לי איזה "בור גדול של חובות" טביב השאיר, כי אני פשוט לא כל כך יודע על בור כזה, אולי למעט איזו שומה למס הכנסה (ולא, החובות על אבדי ודוס סנטוס הם לא של טביב, אם כבר של מוני הראל).
את כל החובות המשמעותיים יצרו אמיר כבירי וחיים רמון.

מה זה משנה טביב/רמון/ כבירי? זה משנה מאוד.

אני לא מדבר על ההצלחה המקצועית של טביב (שהוא בעלים שנוי במחלוקת בפני עצמו) שעזב אותנו כשאנחנו סגנית אלופה ומחזיקת גביע, אני מדבר על זה שטביב לא לקח הלוואות מבנקים/ קיבל מקדמות ממשרד הכרטיסים/ אסף תרומות מחברים.
טביב גם לא החליף סגלים שלמים שנה אחר שנה/ נתן למאמנים לעשות מה שבא להם ולהביא את מי שבא להם והחתים כמויות של שחקנים על חוזים של מליונים למשך שנים בכסף שאין לו.
ככה יצא שבתקופת טביב לא נאלצנו באקט של אומללות למכור כוכבים למכבי/ לא הושפלנו בדרבים/ לא הסתבכנו בתחתית ואיזה פלא- גם לא הגענו לאולם של אורנשטיין ולפירוק.

ההבדל הזה חשוב, כי אין לי ספק שעם הזמן יבואו אנשים כמו המשתמש "גבעתיים" ויספרו לכל מי שרוצה לשמוע איך הפועל ת"א התרסקה בגלל בעלים גנב ונוכל אוהד בית"ר שעשה הכל כדי להרוס אותנו ובגללו הגענו לאן שהגענו. אבל כמה חבל שהנרטיב הזה לא עומד במבחן האמת. כמו שאמרתי, טביב בעלים שנוי במחלוקת ועדיף שלא יהיה כאן, גם חלק מהפעולות שקרו בתקופתו טעונות בדיקה. אבל מי שהוביל אותנו למצב הנוכחי אלה אוהדי הפועל "בשר מבשרנו", פנטזיונרים שניסו להגשים חלום עם כסף שאין להם ותוך כדי שהם אומרים לאוהדים בדיוק את מה שהם רוצים לשמוע.
הם אלה שבגללם הגענו אולי לתקופה הכי חשוכה בהיסטוריה של המועדון. וחשוב שככה זה ייזכר, אולי בשביל שמתישהו בעתיד, אחרי שנצא מהמצב הזה, סוף סוף נלמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 08:29 
יוחנן כתב:
ItaiH6 כתב:

איך אומרים? שניכם צודקים.

מצד אחד - המהלך נגד טביב היה מהמוצדקים ביותר. מצד שני, בהתחשב בתוצאות ובמצב אליו הגענו, כנראה שעדיף היה טביב.

:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 08:54 
כשהטיעונים בעד טביב הם בעצם טיעונים נגד רמון וכבירי, אתה מבין שיש איתם קצת בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 09:21 
נועם שחם כתב:
יוחנן כתב:
ItaiH6 כתב:

איך אומרים? שניכם צודקים.

מצד אחד - המהלך נגד טביב היה מהמוצדקים ביותר. מצד שני, בהתחשב בתוצאות ובמצב אליו הגענו, כנראה שעדיף היה טביב.

:LOMASHOO:

טביב לא היה עדיף.
אי אפשר לחזות את העתיד ותמיד קל להיות חכמים בדיעבד.
אני בטוח שתוך שנתיים שלוש גם בית"ר תעיף את טביב, המהלך של טביב הוא זהה למהלך שעשה בהפועל.
הצלחות+אירופה, הכנסות מאירופה וממכירת שחקנים, ללכת ראש בראש עם הגרעין הקשה של הקהל, במקרה כזה הוא מקבל גיבוי בתקשורת עד שהוא עוזב כגיבור
עם הרבה כסף ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 09:30 
לא שיש לי כוח לדוש בנושא השחוק הזה, אבל לירון טביב התנגש עם הקהל על אבוטבול וזה שהוא לא נתן חוזי עתק לשחקנים, אחר כך בא המהלך של רמון / אוהדים וההפגנות ומשם זה עוד יותר התפוצץ.

עכשיו מה שאתה מתאר, כמציאות לא רצויה, זה אחד לאחד מה שהולך להיות עם הניסנובים, זה הם אמרו לפני שבוע בראיון, לא אני. רק שהם באמת אוהדי הקבוצה, בניגוד לטביב, וזה ממש הוכיח את עצמו כמשהו שעוזר במשהו, הלוואי ויהיה להם כישרון לבנות קבוצות כמו טביב, ושיהיה להם יכולות להתנתק מהקהל.

ואין שום בעיה בחוכמה בדיעבד, צריך לבחון תוצאות ולהסיק מסקנות במיוחד לאור התוצאות הטרגיות. מי שרוצה להיות עיוור ולחשוב שהמהלך הוכיח את עצמו, או שהמניעים היו טהורים בלי להסתכל על העובדות שיבושם לו, רק שלא יתנשא וירסס לי האשטגים ציניים ולא מתוחכמים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 09:39 
chimpfive כתב:
אני לא מדבר על ההצלחה המקצועית של טביב (שהוא בעלים שנוי במחלוקת בפני עצמו) שעזב אותנו כשאנחנו סגנית אלופה ומחזיקת גביע, אני מדבר על זה שטביב לא לקח הלוואות מבנקים/ קיבל מקדמות ממשרד הכרטיסים/ אסף תרומות מחברים.
טביב גם לא החליף סגלים שלמים שנה אחר שנה/ נתן למאמנים לעשות מה שבא להם ולהביא את מי שבא להם והחתים כמויות של שחקנים על חוזים של מליונים למשך שנים בכסף שאין לו.
ככה יצא שבתקופת טביב לא נאלצנו באקט של אומללות למכור כוכבים למכבי/ לא הושפלנו בדרבים/ לא הסתבכנו בתחתית ואיזה פלא- גם לא הגענו לאולם של אורנשטיין ולפירוק.

צ'ימפ, כל ההשוואה שלך מעוותת לגמרי. כשטביב לקח את הבמבי וקיבל את הקבוצה לבד בקיץ 2011 המועדון היה במצב אחר לחלוטין.
קבוצת צמרת ששיחקה את הכדורגל הכי טוב ואחרי הופעה מרשימה בצ'מפיונס (עם ההכנסות הגדולות שהיא הביאה איתה), ושנה אחרי דאבל.
קבוצה משופעת כוכבים שחלקם נמכרו בסכומים גדולים. לכל ההישגים האלה היתה לטביב תרומה, לא ניקח לו את זה, אבל אל תשכח לרגע את מוני הראל.
ושלא ישתמע שאני חושב שהניהול המשותף של שניהם היה אידאלי. הוא היה שערורייתי לא פחות. החל מהקומבינה המסריחה על השחקנים מכפר סבא,
דרך ההימור על הצ'מפיונס במשחקים נגד זלצבורג (גם הם בדיוק כמו רמון בנו את התקציב על הכנסות לא בטוחות מאירופה, ואם היינו עפים
אני לא רוצה לחשוב בכלל על מהומת האלוהים שהיתה פורצת ביניהם ולאן זה היה לוקח את המועדון). אף אחד מהם לרגע אחד
לא התכוון לשים כסף מהכיס שלו על המועדון. אבל התפלק להם. ובשורה התחתונה בקיץ 2011 המועדון היה במצב כלכלי איתן לכל הפחות,
שעם עוד פוש קטן של השקעה, עוד טיפה של חזון ומחשבה קדימה והחלטות ניהוליות נכונות, של שימור רוב הסגל והצוות המקצועי
וחיזוק נקודתי איפה שצריך - יכול היה לבסס שושלת של הצלחה ושליטה בכדורגל הישראלי.
(תראה את באר שבע עכשיו. תראה את אלונה. אפילו בלי התקציב הכי גדול בליגה, אבל עבודה נכונה. בחירה נכונה של צוות ניהולי ומקצועי.
בחירה נכונה של שחקנים)

במקום זה קיבלת בעלים נכלולי שעשה הכל כדי לתקוע מקלות בגלגלים לשותף שלו, הבריח את גוטמן, הסתכסך כמעט עם כל גורם במועדון
עד השחקנים עצמם (זהבי, טוטו), מכר את כל הכוכבים במכה והביא פחות טובים במקומם (חוץ מדמארי), פיטר את קשטן באמצע העונה כשאנחנו במקום שני
רק כי הוא לא הסכים להיות הביץ' שלו, הפסיד אליפות לפאקינג עירוני קריית שמונה (!) כשחיפה מדשדשת ומכבי עוד לא בתמונה, הזניח את המועדון, את המתחם,
את הנוער, שם את הבת שלו להיות בובה בחודורוב במקומו כשהוא נכנס למוד "חפשו אותי" ובורח למיאמי, והכי חמור- הלך ראש בראש עם הקהל
(שנתן לו קרדיט בהתחלה, תיזכר בהודעה של האולטראס ישר אחרי הבמבי) על שום דבר ואז איים שימכור את הכל וייפרק את הקבוצה.
ואני כבר לא מדבר על עשרות המיליונים מהצ'מפיונס שכנראה לא נדע לעולם מה עלה בגורלם.

מחרפן אותי שאנשים לא זוכרים מה היה כאן. המועדון אולי לא היה על מסלול התרסקות מיידי אבל דשדוש כואב לקראת מוות איטי ביסורים בהחלט כן.
הוא לא היה מביא אותך לעוד תארים. שכח מזה. שכחת איך הוא השאיר את כפר סבא כשהוא עזב אותם.
שכחת איך הוא השאיר אותנו. קופה ריקה, ועוד סחט מיליונים מרמון והעמותה ומאיתנו רק שיסכים ללכת, הנבלה.
השאיר אותנו בלי כסף וכמעט בלי שחקנים. וכן, גם עם חובות. אני לא מתיימר להיות הרואה חשבון של המועדון אבל זה רק ממה שהתפרסם.
חובות למס הכנסה, חובות של מוני שהוא היה אמור לקח על עצמו בבמבי ולא עשה את זה, ועוד כאלה שאולי יתבררו רק עכשיו.
מעניין באמת למה כל מי שבא אחריו היה צריך לבנות הכל מחדש.

אז אתה תוקף אותנו עכשיו על זה שהעזנו אז בזמן אמת לבקש משהו יותר טוב מהחרא הזה?
וזה רק על סמך חוכמת הבדיעבד לאור זה שכל מי שבא אחריו היה אפילו יותר דרעק ודירדר אותנו לתהום יותר מהר?

חוכמה קטנה מאוד, אבל לך על זה. לא אגיד לך מה לעשות

נערך לאחרונה על ידי יוחנן בתאריך 09 מאי 2017, 10:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
chimpfive כתב:

וזה רק על סמך חוכמת הבדיעבד לאור זה שכל מי שבא אחריו היה אפילו יותר דרעק ודירדר אותנו לתהום יותר מהר?

א. תוקפים עכשיו לא על זה שהעזת לבקש משהו טוב יותר אלא על זה שהבאת במקומו משהו הרבה יותר גרוע.
ב. תוקפים אותך עכשיו כי זה לא בדיעבד לכל מי שלא נתן לשתן לאגו לעלות לו לראש היה ברור שהפיתרון המוצע נועד לכישלון חרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 10:48 
el dudernio כתב:
יוחנן כתב:
chimpfive כתב:

א. תוקפים עכשיו לא על זה שהעזת לבקש משהו טוב יותר אלא על זה שהבאת במקומו משהו הרבה יותר גרוע.
ב. תוקפים אותך עכשיו כי זה לא בדיעבד לכל מי שלא נתן לשתן לאגו לעלות לו לראש היה ברור שהפיתרון המוצע נועד לכישלון חרוץ.

יפה, ואני טוען שכבר בקיץ 2012 רגע לפני שטביב עזב המועדון שלך היה מול שוקת שבורה. הקופה היתה ריקה (בלי להיכנס לשאלות מיותרות כמו
איפה בדיוק היה הכסף שהיה אמור להיות), היו חובות, והיה לך בעלים שטובת הקבוצה שלך היה הדבר האחרון שעמד לנגד עיניו. לא עתיד ורוד בכלל.

אף אחד לא יכול היה לדעת איך יתגלגלו העניינים. אף אחד לא באמת ידע איך רמון והעמותה ייתפקדו ביחד,
ולך תדע מה היה קורה עם ההימור של רמון על אירופה שנה אחר כך כן היה מצליח, והוא לא היה נאלץ לקחת את כל ההלוואות
ולמשכן הכנסות עתידיות וכל השיט הזה. אבל בניגוד לרד בול זלצבורג - ההימור קרס מול פנדורי (תודה, רב"ש). אפרופו נקודות גורליות בזמן.

שורה תחתונה, אנחנו למעלה מעשור מנוהלים ע"י אנשים שכמעט לא שמים רובל אחד מהכיס הפרטי שלהם על המועדון (חוץ מכבירי אולי,
אבל הוא באמת סיפור אחר שאנחנו לא קרובים אפילו לדעת מה באמת היה שם),
וחיים על הימורים כאלה ואחרים ומזל טהור. גם המזל הזה נגמר בשלב מסוים.

תקווה שאלה שמנהלים אותך עכשיו יצליחו לפחות לסגור את הבור הכלכלי. אני לא מצפה מהם כרגע לשום דבר מעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2017, 11:09 
יוחנן, אני לא תוקף את האוהדים, אני תוקף אוהדים שאריגנו את כל ההשתלטות של רמון ולא היו מספיק שקופים. אני הרי הייתי שם בהפגנות והייתי חלק פעיל, אז כמובן שאני לא תוקף אוהדים מהשורה שהצטרפו.

ההשוואה שאתה עושה גם שוכחת שמי שבנה את הקבוצה של הצ׳מפיונס - טביב ומוני, לכן יש לו קרדיט במניות ההצלחה.

די נמאס לי שאוהדים בוחרים להתעלם מעובדות ומציירים סיפורים לפי איף שנוח להם, לי אין בעיה להודות שהמהפכה הזאת גרמה למועדון לקרוס, ולי יש חלק בכך, ואני לא ממש בטוח שזה היה קורה עם טביב, אני רק צריך להתסכל על בית״ר ולהבין שנכון ל2017 זו עובדה קיימת.

ציטוט:
במקום זה קיבלת בעלים נכלולי שעשה הכל כדי לתקוע מקלות בגלגלים לשותף שלו, הבריח את גוטמן, הסתכסך כמעט עם כל גורם במועדון
עד השחקנים עצמם (זהבי, טוטו), מכר את כל הכוכבים במכה והביא פחות טובים במקומם (חוץ מדמארי), פ

בעלים נכלולי כי הוא לא נתן לגוטי שלנו לעשות ככל העולה על רוחו ולהביא את שריקי / אבידור והעז לחשוב שעם קבוצה כמו שהיתה לו, היה צריך לפרק את הליגה גם בלי להוריד 6 נקודות לחיפה?
טוטו תמוז הערס שרצה לברוח למונקו וטביב לא נתן לו, זה עושה אותו נכלול?
זהבי שעשה שביתות עם ידין, ושגם לא היה לו שום עניין להישאר בהפועל כי היתה לו הצעה כספית גבוהה יותר מאיטליה, ובסוף מכרו שחקנים בשלושה מיליון יורו והביא את דמארי, טב״ח השאיר את תמוז, מינה את קשטן, החליף בשירזי שהביא גביע, ועוד ועוד ועוד, והסיפור שאתם מספרים לעצמכם, עבודתית לא נכון.

איך זה ששכטר היום כל כך מאוהב בטביב? הרי גם הוא ״סבל״ ממנו ולא נתו לו ללכת כל כך מהר.

כן הוא בעלים בעייתי, אין לו את האמצעים הפנטזיונירים שכולנו קיווינו ברמה של שחר / מיץ׳, אבל בסופו של דבר הקבוצה היתה על המדף, ומי שלקח אותה לא יותר טוב מטביב באמצעים כספיים, רק שלהבדיל, האיש הביא לך הישגים והיתה קבוצה נורמלית עד שמר פיפא מאסטר ואוסידון החליטו להתפטר לפני שהוא מפטר את שני הליצנים.

אגב ניר ענבר שהתפטר בזמנו וגרם לשרשרת אירועים, הוא שבוע אחרי זה כבר נשמע אחרת והגן על טביב ולא הצליח להסביר את הרמזים שהוא פיזר לניהול לא תקין.

הכסף מהצ׳מפיונס, יש תאוריות לכאן ולכאן, ועד היום רמון לא הוביל לחקירה, נחכה אולי לממצאים של המפרק אם יצליח לפתור את התעלומהץ.

יאלה סיימתי עם טביב, אני חושב שמותר לי לחשוב שמצבנו בהשוואה להיום, היה הרבה, הרבה יותר טוב מבחינה מקצועית, נכון אנחנו היינו פחות מכדורגל, והיום הרבה יותר מכדורגל, זה פחות מזיז לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: