תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמיר כבירי
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אה, ואלו שביקשו מכבירי להתאבד, אין צורך לבקש. הבן אדם איבד את חייו בכל רמה שהיא אחרי העונה הזו. תתקדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 09:53 
האדס כתב:
אה, ואלו שביקשו מכבירי להתאבד, אין צורך לבקש. הבן אדם איבד את חייו בכל רמה שהיא אחרי העונה הזו. תתקדמו.

אם הוא היה בובה על חוט של ויצמן..אז למה בעצם הוא איבד את חייו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יש לי כעס עצום על כבירי. הוא אשם במצבינו לא פחות ממוני הראל.

מכאן ועד האיחולים שבחרו לרשום כאן המרחק עצום.

תתי רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 11:26 
אני מכיר גם אנשים שיטענו שכבירי הציל את הפועל עם ההחלטה שלו ללכת לפירוק. לא יודע כמה אני מסכים לזה אבל באותה מידה גם לעשות אותו לאוייב המועדון זה קשקוש.

המועדון הזה מנוהל בצורה שערורייתית מאז הזכייה בדאבל (והמחלות החלו עוד לפני כן). תהליך הקריסה נמשך כמה שנים והחל עוד לפני כבירי. לכבירי יש חלק מכובד, אבל אי אפשר לנטרל את הכשל אליו הובילו אלו שקדמו לו, החל מהראל, טביב וכלה ברמון-וייצמן. כבירי גם שילם וישלם מחיר אישי כבד, זאת בניגוד לאחרים שציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני מכיר גם אנשים שיטענו שכבירי הציל את הפועל עם ההחלטה שלו ללכת לפירוק. לא יודע כמה אני מסכים לזה אבל באותה מידה גם לעשות אותו לאוייב המועדון זה קשקוש.

המועדון הזה מנוהל בצורה שערורייתית מאז הזכייה בדאבל (והמחלות החלו עוד לפני כן). תהליך הקריסה נמשך כמה שנים והחל עוד לפני כבירי. לכבירי יש חלק מכובד, אבל אי אפשר לנטרל את הכשל אליו הובילו אלו שקדמו לו, החל מהראל, טביב וכלה ברמון-וייצמן. כבירי גם שילם וישלם מחיר אישי כבד, זאת בניגוד לאחרים שציינתי .

!!!!!
הוא לא תלית שכולה תכלת, אבל אי אפשר להאשים אותו שהוא לא בא מאהבה ומרצון אמיתי לעזור.
כנראה שעבדו עליו בדרך (או בכניסה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 11:31 
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.
כבירי הוביל כמעט לגיהנום, אבל היו לו כוונות טובות, באמת טובות, ואצלי זה נחשב הרבה... :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 12:48 
הזיק אבל גם השקיע. לא יודע את המאזן, אבל נראה לי שמאוד לזכותו.
סבל מחוסר מזל מובהק כאשר גוטמן קרס בקיץ בפתאומיות.

בנה על האצטדיון. יתכן שחילוקי הדעות עם ויצמן בנושא זה הביאו לפיצוץ. יתכן שאם היו באותו הראש היו ממשיכים לגלגל חובות ובודאי אם גוטמן לא היה קורס.
לא אתפלא אם ירצה לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 12:54 
הוא עבד על כולם, אבל היי היו לו כוונות טובות

והקללות תת רמה ומבישות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמידע שהתגלה לאחר הפירוק די מוכיח שלא היו לו כוונות טובות. התנהלות פושעת.
אין מצב שאדם בפוזיציה הזו קיבל את ההחלטות האלה בתום לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 12:58 
kruvi1 כתב:
אני חושב שהמידע שהתגלה לאחר הפירוק די מוכיח שלא היו לו כוונות טובות. התנהלות פושעת.
אין מצב שאדם בפוזיציה הזו קיבל את ההחלטות האלה בתום לב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
שמוליקיפוד כתב:
אמיר, אני יודע שאתה קורא פה.
תתאבד. אין מוצא אחר.
אתה חייב מיליונים, אתה לא יכול להראות את הפרצוף המכוער שלך יותר בארץ, הורדת את הקבוצה שלך ליגה.
אל תחשוב פעמיים, שים חבל ותגמור עם זה. אתה לא תוכל לחיות עם עצמך.

מי יותר חרא של בנאדם?אתה?או הגמד שציטט אותך?

אני קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 12:59 
איזה מידע?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
שפיכת סכומי כסף אדירים ללא כיסוי
ערבויות מפוקפקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
nati כתב:
שמוליקיפוד כתב:
אמיר, אני יודע שאתה קורא פה.
תתאבד. אין מוצא אחר.
אתה חייב מיליונים, אתה לא יכול להראות את הפרצוף המכוער שלך יותר בארץ, הורדת את הקבוצה שלך ליגה.
אל תחשוב פעמיים, שים חבל ותגמור עם זה. אתה לא תוכל לחיות עם עצמך.

מי יותר חרא של בנאדם?אתה?או הגמד שציטט אותך?

אני קל.

סתום את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:11 
נועם שחם כתב:

המועדון הזה מנוהל בצורה שערורייתית מאז הזכייה בדאבל (והמחלות החלו עוד לפני כן). תהליך הקריסה נמשך כמה שנים והחל עוד לפני כבירי. לכבירי יש חלק מכובד, אבל אי אפשר לנטרל את הכשל אליו הובילו אלו שקדמו לו, החל מהראל, טביב וכלה ברמון-וייצמן. כבירי גם שילם וישלם מחיר אישי כבד, זאת בניגוד לאחרים שציינתי.

כבירי היחיד שפיזר מיליונים שלא היו לו, הוא פנטזיונר שלדעתי על גבול אליהו אליהו...
האיש החתים שחקנים על חוזים של מיליונים מבלי שיש לו כיסוי לכך, שעבד לבקרה כל מיני פסלים או ציורים שאף אחד לא יודע מה שווים בכלל ואיפה הם נמצאים.
האיש חשב שהוא יעקב שחר הבא במקרה הרע וגולדהאר במקרה הטוב.
האיש ברח מהר כמו שפן ולא מגיע לארץ, כנראה מפחד מנושים רבים שהשאיר פה.
האמירה הזאת שהוא הוביל לפירוק זה שקר, לא היתה לו בריירה אחרת, נגמרו המזומנים, אנשים הבינו שהוא רמאי אז לא היתה לו בריירה ללכת לפירוק.
האיש הזה ריסק את המועדון לרמה שבה ירדנו ליגה ! את זה לא עשו האחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:15 
נועם שחם כתב:

כבירי לא אוייב המועדון
אבל כבירי ורמון הם אלה שהובילו את המועדון למצב שהוא נמצא בו היום. זה נתון שאי אפשר להתווכח איתו.
נכון, הפועל ת"א הוא מועדון שכמעט מיום הווסדו סובל מניהול מחורבן ברמות מפחידות.
אבל, לאולם של אורנשטיין (ולליגה הלאומית) הגענו אך ורק בגלל החובות ששני אלה יצרו וצורת הניהול העלובה שלהם שלא קרובה אפילו בחובבנות שלה לכל המנהלים הקודמים.
כסמי סגול הודיע ב2004 שהוא לא שם יותר כסף, שחררנו את כל הסגל והבאנו שחקנים שתומאים למצב.
רמון וכבירי לעומת זאת, מבלי שיש להם מספיק כסף בכיס, הביאו מאמנים במאות אלפי דולרים, נתנו להם לבנות סגלים שלמים עונה אחרי עונה, החתימו כוכבים "מרגשים" במליונים וכל זה תוך הסתמכות על הכנסות לא קיימות מאירופה ותוך לקיחת הלוואות על גבי הלוואות. והכי גרוע, בפעולות האלה לא רק שהם לא קידמו את האפשרות של הבאת רוכשים אלא עשו בדיוק להיפך.
אז נכון, שני אלה הם אולי אוהדים, עם "כוונות" טובות, וכבירי אולי גם שם כסף . אבל זה באמת לא רלוונטי לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:20 
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

כבירי היחיד שפיזר מיליונים שלא היו לו, הוא פנטזיונר שלדעתי על גבול אליהו אליהו...
האיש החתים שחקנים על חוזים של מיליונים מבלי שיש לו כיסוי לכך, שעבד לבקרה כל מיני פסלים או ציורים שאף אחד לא יודע מה שווים בכלל ואיפה הם נמצאים.
האמירה הזאת שהוא הוביל לפירוק זה שקר, לא היתה לו בריירה אחרת, נגמרו המזומנים, אנשים הבינו שהוא רמאי אז לא היתה לו בריירה ללכת לפירוק.

אין מחלוקת על הניהול הכושל וההחלטות הרעות של כבירי. אבל כבירי קיבל בירושה בור רציני, שלא היה מסוגל לסגור אותו. כן הוא אחראי להחלטות רבות שהביאו לקריסה, אבל כבירי הוא החוליה האחרונה בשלשלת של כושלים. החובות שהביאו להתמוטטות ברובם נוצרו לפני תקופתו. למיטב ידיעתי גם הוציא מליונים לא מעטים מכיסו וצפוי להוציא עוד כמה מליונים בעתיד.

הוא כשלון חרוץ, אבל הוא לא אשם יותר מקודמי שהשאירו את המועדון במצב קשה והותירו אחריהם לא מעט חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
כבירי זה צ'מברליין, רמון זה מוסוליני, טביב זה קים ז'ון איל ווייצמן זה שלדון אדלסון.

רואים? יש מקום לכולם, לא צריך לריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:47 
נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

אין מחלוקת על הניהול הכושל וההחלטות הרעות של כבירי. אבל כבירי קיבל בירושה בור רציני, שלא היה מסוגל לסגור אותו. כן הוא אחראי להחלטות רבות שהביאו לקריסה, אבל כבירי הוא החוליה האחרונה בשלשלת של כושלים. החובות שהביאו להתמוטטות ברובם נוצרו לפני תקופתו. למיטב ידיעתי גם הוציא מליונים לא מעטים מכיסו וצפוי להוציא עוד כמה מליונים בעתיד.

הוא כשלון חרוץ, אבל הוא לא אשם יותר מקודמי שהשאירו את המועדון במצב קשה והותירו אחריהם לא מעט חובות.

איך אומרים בכדורגל? מה שקובע זה התוצאה.
התוצאה היא שכבירי הוא זה שגרם למועדון להתרסק הישר לליגה השניה (כנראה).
כל אלו שציינת, הם שותפים גם כן.
כבירי היה צריך לעשות "סטופ" לא רק שלא עשה את זה אלא הוא המשיך לחפור את הבור עמוק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ההליכה לפירוק היית מתבקשת אחרי שנים של ניהול כושל וגירעון מתמשך.
זה קרה במשמרת שלו, ואולי טוב שהיה לו את האומץ לעשות את זה לפתוח דף חדש נקי מחובות כי מתישהו גם ככה היינו מתפוצצים מרוב חובות.
הטעות היית אולי שלא חיכה עם זה כדי שהעונש יהיה שנה הבאה אבל זה כבר חוכמה בדיעבד כי גם ללכת באמצע עונה יש יתרונות מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:51 
ציטוט:
כך, להבדיל, יסופר הסיפור של הפועל תל אביב מנקודת המבט של ההיסטוריה - היא לא הסתפקה בבעלים שפירק אותה מנכסיה ובתשע הנקודות שהופחתו לה, ולכל הוסיפה גיבנת נוספת, מקצועית. עשה מה שעשה לה כבירי, הופחתו לה כמה נקודות שהופחתו, בסופו של דבר הפועל תל אביב נמצאת עם רגל ושלושת רבעי ביום שישי כי בשני משחקים מול מ.ס. אשדוד והפועל אשקלון היא הוציאה נקודה אחת . שתיים, סביר מאוד להניח, היו מספיקות. הירידה המסתמנת לליגה הלאומית היא לא רק התפתחות טבעית לאירועים שחורגים מגבולות המגרש, אלא גם תוצר של כישלון נקודתי, במשחק בו אין כבירי ואין כוכבית בטבלה - רק אשקלון , קבוצה שלא הצליחה לנצח 10 מ-13 קבוצות ליגת העל . במלים אחרות, הפועל תל אביב הגדילה לרדת ליגה גם בגלל מה שלא תלוי בה, וגם בגלל מה שכן. אם תרצו, מדובר בדאבל.

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.4070958
טור של ניר צדוק

ואני כמובן מסכים לחלוטין עם הכתוב :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
כבירי זה צ'מברליין, רמון זה מוסוליני, טביב זה קים ז'ון איל ווייצמן זה שלדון אדלסון.

צ'מברלין היה ראש ממשלה טוב ואחלה בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 13:58 
גם אתה בחור טוב מן הסתם,
מי אמר שזה נכון חחחחח

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
סומך כתב:

צ'מברלין היה ראש ממשלה טוב ואחלה בן אדם.

אולי גם כבירי אחלה בן אדם. שניהם נאיביים שבנקודת הזמן שבה הגיעו גרמו לנזק ולא מנעו אסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
כבירי קודם כל בן אדם. מתוך היכרות אישית קצרה הוא אדם מאוד איכפתי במיוחד כלפי הקהל. הוא טעה בדרך וטעה בגדול אבל מפה ועד לאחל לו דברים רעים? התבלבלנו חבר'ה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:14 
benaim כתב:
כבירי קודם כל בן אדם. מתוך היכרות אישית קצרה הוא אדם מאוד איכפתי במיוחד כלפי הקהל. הוא טעה בדרך וטעה בגדול אבל מפה ועד לאחל לו דברים רעים? התבלבלנו חבר'ה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:20 
קומוניסים כתב:
benaim כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:24 
tadmored כתב:
ציטוט:
כך, להבדיל, יסופר הסיפור של הפועל תל אביב מנקודת המבט של ההיסטוריה - היא לא הסתפקה בבעלים שפירק אותה מנכסיה ובתשע הנקודות שהופחתו לה, ולכל הוסיפה גיבנת נוספת, מקצועית. עשה מה שעשה לה כבירי, הופחתו לה כמה נקודות שהופחתו, בסופו של דבר הפועל תל אביב נמצאת עם רגל ושלושת רבעי ביום שישי כי בשני משחקים מול מ.ס. אשדוד והפועל אשקלון היא הוציאה נקודה אחת . שתיים, סביר מאוד להניח, היו מספיקות. הירידה המסתמנת לליגה הלאומית היא לא רק התפתחות טבעית לאירועים שחורגים מגבולות המגרש, אלא גם תוצר של כישלון נקודתי, במשחק בו אין כבירי ואין כוכבית בטבלה - רק אשקלון , קבוצה שלא הצליחה לנצח 10 מ-13 קבוצות ליגת העל . במלים אחרות, הפועל תל אביב הגדילה לרדת ליגה גם בגלל מה שלא תלוי בה, וגם בגלל מה שכן. אם תרצו, מדובר בדאבל.

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.4070958
טור של ניר צדוק

ואני כמובן מסכים לחלוטין עם הכתוב :ROSE:

שטויות, ניצחת את אשקלון פעמיים כבר העונה, אז?
אם לא כבירי, יש לנו עוד 9 נקודות, משמע לא יורדים ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:25 
benaim כתב:

לא מאחל לו כלום, רק שלא יגיע בחיים שלו למשחקים של הפועל.
הוא אישיות לא רצויה.
לא בכדי הוא לא מגיע לארץ...
האיש השאיר אחריו נושים רבים.

כל כך אכפתי שהוא פירק את המועדון הזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2017, 14:30 
נועם, כבירי הגדיל את הבור, הוא לא עוד חוליה בשרשרת, הוא אשם עיקרי ביחד עם כולם, וזה גם לא משנה מי זכאי ליותר קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: