תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שינויים נוספים
הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 12:51 
purvis short כתב:
בוריס כתב:
אם לנו היה נפצע שחקן והיינו מביאים שחקן ברמה של ברנדון טריש, עם רזומה של ברנדון טריש, ועוד באפריל (מועד שאפשר להביא בו שחקנים יותר טובים מברנדון טריש), רק כדי להגיד שהבאנו - מעניין מה היית כותב אז.

אני בטוח שיש המון שחקנים שהפועל יכולה להחתים גם תוך יום.

המינימום היה להביא את שון ג'ונס מירושלים בעסקת האוול. זה המינימום. והרצליה לא במצב בטבלה שהפועל נמצאת בו. היא יכולה לקחת את הזמן - ועדיין, היא מיהרה להביא שחקן. כי יש לה מנהל מקצועי שמתאים לרמות האלה.
בהפועל מדברים על השחרור של וויליאמס כבר שבועות. שבועות! ועדיין, שלושה ימים אחרי שהוא שוחרר באופן רשמי עדיין לא חתם זר. ביום שבו הודיעו על השחרור של וויליאמס היו צריכים להודיע על המחליף שלו. זה לא שוויליאמס נפצע. שבועות מדברים על השחרור שלו. ועדיין, הפועל, כמיטב המסורת, נתפסת לא מוכנה.
העיקר שיש מנהל מקצועי. נו, רואים באמת איזה שינוי מדהים הביא המנהל המקצועי.

ואם רמי הדר חושב ששון ג'ונס הוא לא סוג השחקן שהוא מחפש? ואם ירושלים לא הסכימה לוותר על האופציה של ג'ונס והפועל סירבה ''לשאול'' את השחקן.

אתה לא יכול לשפוט את הסיטואציה מבחוץ, המחליף של דארל בגדול זהו דוסון, זה המחליף שהביאו אליו כי לאחר ההופעה של ריץ' בחולון והפרסומים על האזרחות אף אחד לא חשב כנראה על השחרור שלו וחשבו שהאוול ודוסון יהיו צמד הגבוהים.
אבל עושה רושם שדברים השתנו והחליטו לחתוך גם את האוול (לצערי אגב) ועכשיו מחפשים לו מחליף.
עבר שבוע, אתה לא יודע מה מצב השוק ומה מחפשים, אתה גם לא יודע מה לא, הכל בתיאוריה.

פשוט מציע שתשפוט את הסיטואציה כשהיא שלמה, כי שוב אני אומר, אני חושב שיש המון שחקנים שאם הפועל יכולה היא מחתימה מחר.

ודרך אגב, אם הייתי אוהד של בני הרצליה הייתי נורא מאוכזב ששחקן ברמה של ברנדון טריש זה מה שמביאים בחודש כמו אפריל.
אפילו אם, ואפילו דווקא בגלל שאנחנו במקום גבוה שאפשר ''לקחת בו את הזמן'' כי הם כרגע נכנסים ל 6 משחקים כשהם מובילים על ירושלים ב 2 משחקים (ועוד ביקור בארנה), מה שעלול להוביל לאיבוד הביתיות ולסיכוי גבוה לסדרה בירושלים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 13:06 
בוריס, גם השחרור של האוול באוויר כמה שבועות. כשאתה עושה מהלך כזה דראסטי (שאני תומך בו) אתה צריך להיות מוכן. והפועל, עושה רושם, לא מוכנה. מצטער, 6 מחזורים לסיום העונה אתה לא מחכה לשחקן המתאים. את זה תעשה במחזור השמיני. לפניך המשחק הכי חשוב שלך העונה. משחק שניצחון בו שווה פלייאוף. ואתה מגיע אליו עם גבוה זר אחד, כשטאקר בספק גדול. מצטער, ככה לא מתכוננים למשחק חשוב. זה לא עוד משחק, זה ה-משחק.
ביום שוויליאמס שוחרר או לכל המאוחר למחרת היה צריך להיות פה שחקן שיתאמן עם הקבוצה. וזה שאין שחקן כזה זה מוכיח ששום דבר לא השתנה ביחס לעונות הקודמות. אה, חוץ מזה שיש מנהל מקצועי כמובן. איזה מזל שיש פה מנהל מקצועי. אכן הפקת לקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 18:04 
אין מה להשוות להרצליה כי זאת לא אותה סיטואציה, לטוב (כי הם הביאו זר שלדעתכם ברמה נמוכה) ולרע (כי הם הביאו משהו ואנחנו לא).
הסיטואציה אצלנו שונה לגמרי והיה חייב להיות פה זר, אי אפשר לדבר על דרך חדשה ו(ועוד) משחק עונה בשבת כשאנחנו עולים מינוס 2 זרים מהמשחק הקודם.
מאכזב

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 20:45 
ההבדל בין הרצליה להפועל מאוד פשוט. בהרצליה יש מנהל מקצועי. זה הכול.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
מי המנהל המקצועי בהרצליה?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 21:45 
אלדד אקוניס. יושב הראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2017, 21:48 
פרוויס מאיפה אתה יודע כמה זמן השחרור של האוול באוויר?
אחרי המשחק מול חולון אף אחד לא העלה בדעתו בכלל שיש כוונה לשחרר אותו.
מה אתה רוצה שניהלו משא ומתן עם שחקנים שאמורים להחליף שחקן שעדיין לא נפלה ההחלטה הסופית שיעזוב.
אני מעריך שההחלטה נפלה באיזור 2 המשחקים האחרונים, משהו כמו שבוע- אז נכון ששבוע זה זמן רב יחסית והיה צריך להיות פה גבוה אבל אתה מוציא את זה מכלל פרופורציות, אתה לא יודע מה מחפשים ואם יש בכלל, שחקנים כמו טריש שאני לא יודע איך אפשר לקחת מהמלך הזה דוגמא לניהול מקצועי נכון ומהיר (יפה אז הם החתימו אחרי יום, מדהים, יכלו בקלות לקחת את המו"מ עוד כמה ימים ולהביא שחקן שיכול לעשות את הקבוצה שלהם מקבוצת האסל נחמדה לקבוצה רצינית).

אם הפועל הייתה מחתימה שחקן מוגבל תוך יום היית יותר מרוצה?
אתה לא יכול לדעת מה מצב השוק, ככל שהסחורה שווה יותר ככה המו"מ מתיש יותר תעזרי בסבלנות לפני שאתה יוצא במסע יחצנות למנהל המקצועי של בני הרצליה ועם הניהול המקצועי הנכון שלהם.

אגב כמה הופעות בפלייאוף/פיינל פור /חצי גמר גביע הם עשו בחמש שנים אחרונות?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 06:40 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אלדד אקוניס. יושב הראש

ואתה בטוח שאף אחד בהנהלה שלנו לא מנסה לעשות אותם דברים רק בצורה פחות מוצלחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 06:57 
בוריס, החלפה של האוול באוויר כבר כמה שבועות. מידיעה. ההחלפה של וויליאמס באוויר עוד לפני. מידיעה. שחרור של שניהם מבלי להביא תחליף זה כישלון גדול. חד משמעית. טריש זו דוגמה לניהול טוב מסיבה מאוד פשוטה: להרצליה אין גארדים. אחרי הפציעה של דניס הם נשארו עם תום מעיין וטוריאן גרין. זהו. והם הבינו שככה אסור להתייצב אפילו למשחק אחד. אז הם מיהרו להביא מישהו. כן, ככה צריך להתנהל. אם אדריאן היה נפצע אני מניח שהם היו לוקחים טיפה את הזמן כי בעמדות הפנים הם עמוקים.
כרגע בהפועל לקראת שבת יש לך את דאוסן וגינת שהם שחקני פנים וכגיבוי אליאספור ומתן. וזה לקראת המשחק הכי חשוב שלך העונה.
זה שלא הביאו מחליף ביום שהודיעו על שחרור וויליאמס זה כישלון. היו צריכים להתכונן לכך מראש ולסגור שחקן. וכן, שישה מחזורים לסיום אתה לא "מחפש את השחקן המתאים", בטח לא כשהפלייאוף בסכנה. זה שלא הביאו עד לרגע זה שחקן מראה שלא הופקו שום לקחים מהעונות הקודמות ושום דבר לא השתנה בהתנהלות המקצועית של המועדון לצערי.
אל דוד, לא רק שאני בטוח שמנסים להביא שחקן, אני יודע בוודאות שמנסים. אז מה? ניהול מקצועי זו עבודה שצריך לדעת לעשות אותה. אקוניס עושה אותה כל שנה וכל השנה. בהפועל אין לטעמי מנהל מקצועי. פשוט אין. (ומנהל מקצועי לא צריך להיקרא מנהל מקצועי. גם יושב ראש יכול למלא את הפונקציה). אז ככה זה נראה.
ולא שהרצליה היא איזה מודל לניהול המושלם. אבל בקטע הזה של מעורבות בשוק השחקנים הם והפועל לא באותה רמה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 07:03 
אפשר לטעון שברנדן דוסון כבר הובא בתור מחליף של האוול/וויליאמס. אם טאקר בריא, הפועל עולה בשבת עם ארבעה זרים כפי שעלתה מרבית העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 08:35 
פרוויס באמת שאני לא מבין אותך
מה זאת אומרת ''כי אין להם גארדים''? דווקא בגלל שאין להם גארדים (בעיקר בגלל ההחלטה המפגרת לשחרר את זליקוביץ מבלי להביא מחליף שזו פנינה התנהלותית נפלאה בפני עצמה) זו הסיבה שהם חייבים שיחוק כי הם כרגע במאבק רציני והם צריכים גארד, ולא סתם גארד, אלא אחד טוב שישפיע ושיחפה גם על החיסרון של דניס וגם על זה של זליקוביץ'.

ההתנהלות לא נמדדת בכמה זמן עבר עד שאתה מחתים שחקן, אלא את מי אתה מחתים (אלא אם כן זה כבר נגרר לרמות לא הגיוניות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 09:45 
אם היינו מחתימים שחקן מיד פרויס היה כותב:
החתימו שחקן בינוני רק כדי לאמר שהחתמנו והוא בכלל לא בעמדה שאנחנו צריכים. אם היה מנהל מקצועי הוא היה אומר שכדאי להמתין יום יומיים כדי להביא שחקן מתאים ולא להחתים סתם בחופזה. אבל זאת ההתנהלות המקצועית של הפועל כל השנים אז אין מה להתפלא. אני לא יודע מה אפי עושה שם אבל מנהל מקצועי הוא לא.

פתאום פרויס לחוץ ממשחק שיבטיח לנו פלייאוף אבל לא לשכוח שבתחילת העונה פרויס טען שאנחנו המועמדים הודאיים לירידה. מזל שבקריית גת לא מכירים את פרויס והאמינו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 09:54 
בוריס כתב:
פרוויס באמת שאני לא מבין אותך
מה זאת אומרת ''כי אין להם גארדים''? דווקא בגלל שאין להם גארדים (בעיקר בגלל ההחלטה המפגרת לשחרר את זליקוביץ מבלי להביא מחליף שזו פנינה התנהלותית נפלאה בפני עצמה) זו הסיבה שהם חייבים שיחוק כי הם כרגע במאבק רציני והם צריכים גארד, ולא סתם גארד, אלא אחד טוב שישפיע ושיחפה גם על החיסרון של דניס וגם על זה של זליקוביץ'.

ההתנהלות לא נמדדת בכמה זמן עבר עד שאתה מחתים שחקן, אלא את מי אתה מחתים (אלא אם כן זה כבר נגרר לרמות לא הגיוניות).

הביקורת שלך על זליקוביץ היא נכונה מאוד. אלא שהם עמדו בדיוק באותה סיטואציה שהפועל היו עם האוול וקיבלו את אותה החלטה (לדעתי הפועל קיבלה החלטה נכונה).
אני גם מסכים שבדרך כלל צריך לחפש את השחקן המתאים. אלא שאתה נמצא 6 מחזורים לסיום העונה ולפניך משחק שהפסד בו עלול לשלוח אותך מחוץ לפלייאוף. למשחק כזה צריך להגיע בסגל הכי חזק והכי חדים שאפשר.
ושוב, זה לא שחלילה וויליאמס או האוול נפצעו. השחרור שלהם באוויר כבר שבועות. היה חייב להגיע מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס האמירה שלי היא שונה.
ה"מנהל המקצועי" בהרצליה הוא בעל המאה. בהפועל כנראה בגלל שאין באמת בעל מאה אין מישהו שיחתוך את הדברים ויש הרבה בעלי דעה (אפי, רמי ×2, ידידיה), ככה שקבלת ההחלטות היא מורכבת יותר.
אני חושב שבמהלכים האחרונים הלכו עם רמי הדר אבל כנראה שמישהו לא מת על השחקנים שהוא רוצה או שלחילופין לא ניתן חהביא אותם מבחינה תקציבית ואז יש בעיה שאין את המבוגר האחראי.

זה לא המחסור בפונקציית המנהל המקצועי זה הקושי בקבלת החלטות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 10:13 
אקוניס הוא לא בעל המאה בהרצליה. הוא יושב ראש. בעל המאה הוא לני רקנאטי. אבל בסמכותו של אלדד אקוניס לבצע את הדברים האלה (והמילה האחרונה היא של הבעלים)
זה משהו שאין בהפועל. אין פה מישהו שמנהל מקצועית בפועל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 10:29 
מחרתיים משחק העונה. אין סנטר אחד בסגל. והוואל נרשם כישראלי בי-ם.
תמשיכו לדבר פה על הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 11:29 
עצוב מאוד שזה המצב שהגענו אליו.
מקבוצה עם קו קדמי מרשים מאוד שמדברים עליה כמועמדת רצינית לפיינל פור, לקבוצה בלי קו קדמי בכלל שנלחמת על הזכות לקבל את חולון/מכבי בסדרה בלי ביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
purvis short כתב:
בוריס כתב:
אם לנו היה נפצע שחקן והיינו מביאים שחקן ברמה של ברנדון טריש, עם רזומה של ברנדון טריש, ועוד באפריל (מועד שאפשר להביא בו שחקנים יותר טובים מברנדון טריש), רק כדי להגיד שהבאנו - מעניין מה היית כותב אז.

אני בטוח שיש המון שחקנים שהפועל יכולה להחתים גם תוך יום.

המינימום היה להביא את שון ג'ונס מירושלים בעסקת האוול. זה המינימום. והרצליה לא במצב בטבלה שהפועל נמצאת בו. היא יכולה לקחת את הזמן - ועדיין, היא מיהרה להביא שחקן. כי יש לה מנהל מקצועי שמתאים לרמות האלה.
בהפועל מדברים על השחרור של וויליאמס כבר שבועות. שבועות! ועדיין, שלושה ימים אחרי שהוא שוחרר באופן רשמי עדיין לא חתם זר. ביום שבו הודיעו על השחרור של וויליאמס היו צריכים להודיע על המחליף שלו. זה לא שוויליאמס נפצע. שבועות מדברים על השחרור שלו. ועדיין, הפועל, כמיטב המסורת, נתפסת לא מוכנה.
העיקר שיש מנהל מקצועי. נו, רואים באמת איזה שינוי מדהים הביא המנהל המקצועי.

ואם רמי הדר חושב ששון ג'ונס הוא לא סוג השחקן שהוא מחפש? ואם ירושלים לא הסכימה לוותר על האופציה של ג'ונס והפועל סירבה ''לשאול'' את השחקן.

אתה לא יכול לשפוט את הסיטואציה מבחוץ, המחליף של דארל בגדול זהו דוסון, זה המחליף שהביאו אליו כי לאחר ההופעה של ריץ' בחולון והפרסומים על האזרחות אף אחד לא חשב כנראה על השחרור שלו וחשבו שהאוול ודוסון יהיו צמד הגבוהים.
אבל עושה רושם שדברים השתנו והחליטו לחתוך גם את האוול (לצערי אגב) ועכשיו מחפשים לו מחליף.
עבר שבוע, אתה לא יודע מה מצב השוק ומה מחפשים, אתה גם לא יודע מה לא, הכל בתיאוריה.

פשוט מציע שתשפוט את הסיטואציה כשהיא שלמה, כי שוב אני אומר, אני חושב שיש המון שחקנים שאם הפועל יכולה היא מחתימה מחר.

ודרך אגב, אם הייתי אוהד של בני הרצליה הייתי נורא מאוכזב ששחקן ברמה של ברנדון טריש זה מה שמביאים בחודש כמו אפריל.
אפילו אם, ואפילו דווקא בגלל שאנחנו במקום גבוה שאפשר ''לקחת בו את הזמן'' כי הם כרגע נכנסים ל 6 משחקים כשהם מובילים על ירושלים ב 2 משחקים (ועוד ביקור בארנה), מה שעלול להוביל לאיבוד הביתיות ולסיכוי גבוה לסדרה בירושלים.

תגיד לי, מה אתה מקשקש?
רמי בעצמו אמר שכל הויכוחים אם האוול יישאר או לא היו רק ענייני משא ומתן.
תסביר לי איך הפועל נתפסת לא מוכנה בסיטואציה שהיא זאת שיזמה אותה ובישלה אותה לפחות שבועיים.
זה שהפועל שיחררה את שני הסנטרים שלה ולא הביאה אפילו מחליף אחד, כשהסנטר היחיד שיש לך בסגל לקראת ראשון זה רם פאקינג אליאס-פור, זאת שערורייה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
פרוויס מאיפה אתה יודע כמה זמן השחרור של האוול באוויר?
אחרי המשחק מול חולון אף אחד לא העלה בדעתו בכלל שיש כוונה לשחרר אותו.
מה אתה רוצה שניהלו משא ומתן עם שחקנים שאמורים להחליף שחקן שעדיין לא נפלה ההחלטה הסופית שיעזוב.
אני מעריך שההחלטה נפלה באיזור 2 המשחקים האחרונים, משהו כמו שבוע- אז נכון ששבוע זה זמן רב יחסית והיה צריך להיות פה גבוה אבל אתה מוציא את זה מכלל פרופורציות, אתה לא יודע מה מחפשים ואם יש בכלל, שחקנים כמו טריש שאני לא יודע איך אפשר לקחת מהמלך הזה דוגמא לניהול מקצועי נכון ומהיר (יפה אז הם החתימו אחרי יום, מדהים, יכלו בקלות לקחת את המו"מ עוד כמה ימים ולהביא שחקן שיכול לעשות את הקבוצה שלהם מקבוצת האסל נחמדה לקבוצה רצינית).

אם הפועל הייתה מחתימה שחקן מוגבל תוך יום היית יותר מרוצה?
אתה לא יכול לדעת מה מצב השוק, ככל שהסחורה שווה יותר ככה המו"מ מתיש יותר תעזרי בסבלנות לפני שאתה יוצא במסע יחצנות למנהל המקצועי של בני הרצליה ועם הניהול המקצועי הנכון שלהם.

אגב כמה הופעות בפלייאוף/פיינל פור /חצי גמר גביע הם עשו בחמש שנים אחרונות?

המו"מ מתעכב? אל תשחרר שחקנים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים שון ג׳ונס הושאל לקבוצה איטלקית. ירד מהרשימה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שמחכים לסוויפ של הספרס כדי לקחת את גאסול.
סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 15:54 
יותר בכיוון שלל וויטסייד שסיים את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 16:55 
אפשר לקבל את ההחלטה ללכת עם המאמן, ולשחרר את וויליאמס (למרות שאני חושב שזאת טעות קשה, אבל עדיין אפשר להבין את ההחלטה).
אי אפשר להבין איך משחררים את דארל לפני שמביאים שחקן במקומו.
כבר סחבו איתו חודשים של דם רע. מה היה בוער לשחרר אותו בשבוע ששיחררנו את הוואל לירושלים?
למה אי אפשר היה לשים אותו על הספסל ולהשתמש בו כמחליף של הזר הבינוני שהבאנו? שזה בדיוק הסטטוס שהוא היה בו בשבועות האחרונים.

לא מבין את זה בכלל.

אולי זה עניין של מסר חד משמעי שעומדים מאחורי המאמן גם במחיר של פגיעה מקצועית,
אבל הבעיות זעקו כבר שבועות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
עוד צעד בדרך לאבדון. אנחנו הולכים לעלות למשחק אחרי ששיחררנו את שני הסנטרים שלנו שאנחנו בערך עם חצי סנטר בסגל.
עכשיו זה כבר לא רק אשמה של מאמן זה גם כל הצוות המקצועי וההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 18:23 
itamarrose כתב:
אפשר לקבל את ההחלטה ללכת עם המאמן, ולשחרר את וויליאמס (למרות שאני חושב שזאת טעות קשה, אבל עדיין אפשר להבין את ההחלטה).
אי אפשר להבין איך משחררים את דארל לפני שמביאים שחקן במקומו.
כבר סחבו איתו חודשים של דם רע. מה היה בוער לשחרר אותו בשבוע ששיחררנו את הוואל לירושלים?
למה אי אפשר היה לשים אותו על הספסל ולהשתמש בו כמחליף של הזר הבינוני שהבאנו? שזה בדיוק הסטטוס שהוא היה בו בשבועות האחרונים.

לא מבין את זה בכלל.

אולי זה עניין של מסר חד משמעי שעומדים מאחורי המאמן גם במחיר של פגיעה מקצועית,
אבל הבעיות זעקו כבר שבועות...

במיוחד כשבמשחקים האחרונים רמי הדר דוקא נתן לו דקות והוא היה לגמרי לא רע
בטח עדיף על הואקום שנשאר לנו. ולגבי טאקר - אין ספק שהוא יתן תפוקה משמעותית אחרי שלא שיחק הזו תקופה ארוכה. זה בדיוק אותו מצב שבו היינו בתחילת העונה עם ארבעה זרים. לגמרי.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:02 
היה כל כך טוב עד עכשיו שכולם מתבאסים עם השחרורים האחרונים. תרגעו, שתו כוס מים.
הפועל תל אביב הייתה צריכה שינוי דרסטי שישפיע על הקבוצה, על הקבוצתיות, על חדר ההלבשה.
הגעתם לחצי גמר הגביע עם 2 זרים כקבוצה.
עושה רושם שהמהלך מתבקש.
הליגה התחילה, יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:19 
הבעיה, לפחות לדעתי,
היא לא עם השחרורים אלא עם זה שהפועל עולה למשחק ליגה קריטי בלי סנטר מלבד רם אליאספור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:20 
גם נהריה עלתה למשחק נגדך בלי סנטר שאתה עם האוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:25 
מול נהריה הפועל התבזתה.
והגבוהים שלה - נאש (28 נק') ויהונתן (23 נק') חגגו.
אתה חושב שאליאספור מסוגל לעשות את זה?

אני חושב שתומר גינת יהיה קריטי במשחק הזה, וכמובן גם דוסון.
ועדיין, הפועל ת"א לא יכולה להופיע למשחק כזה מינוס 2 זרים, בטח כשאתה לא יודע איך ואם טאקר יגיע ואיזה יום יתפסו בנקס וליונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2017, 21:36 
הפועל תל אביב יכולה לעלות למשחק כזה עם מינוס 2 זרים.
הפועל תל אביב צריכה לחזור למקום שכל המערכת, כולל הזרים שלה מבינים שיש ילדים בני 15 ששמים 50 שקל לחברות במועדון בשביל לשלם להם משכורת.
ברגע שזה יקרה גם רם אליאספור ינצח לך משחק חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: