purvis short כתב:
בוריס כתב:
אם לנו היה נפצע שחקן והיינו מביאים שחקן ברמה של ברנדון טריש, עם רזומה של ברנדון טריש, ועוד באפריל (מועד שאפשר להביא בו שחקנים יותר טובים מברנדון טריש), רק כדי להגיד שהבאנו - מעניין מה היית כותב אז.
אני בטוח שיש המון שחקנים שהפועל יכולה להחתים גם תוך יום.
המינימום היה להביא את שון ג'ונס מירושלים בעסקת האוול. זה המינימום. והרצליה לא במצב בטבלה שהפועל נמצאת בו. היא יכולה לקחת את הזמן - ועדיין, היא מיהרה להביא שחקן. כי יש לה מנהל מקצועי שמתאים לרמות האלה.
בהפועל מדברים על השחרור של וויליאמס כבר שבועות. שבועות! ועדיין, שלושה ימים אחרי שהוא שוחרר באופן רשמי עדיין לא חתם זר. ביום שבו הודיעו על השחרור של וויליאמס היו צריכים להודיע על המחליף שלו. זה לא שוויליאמס נפצע. שבועות מדברים על השחרור שלו. ועדיין, הפועל, כמיטב המסורת, נתפסת לא מוכנה.
העיקר שיש מנהל מקצועי. נו, רואים באמת איזה שינוי מדהים הביא המנהל המקצועי.
ואם רמי הדר חושב ששון ג'ונס הוא לא סוג השחקן שהוא מחפש? ואם ירושלים לא הסכימה לוותר על האופציה של ג'ונס והפועל סירבה ''לשאול'' את השחקן.
אתה לא יכול לשפוט את הסיטואציה מבחוץ, המחליף של דארל בגדול זהו דוסון, זה המחליף שהביאו אליו כי לאחר ההופעה של ריץ' בחולון והפרסומים על האזרחות אף אחד לא חשב כנראה על השחרור שלו וחשבו שהאוול ודוסון יהיו צמד הגבוהים.
אבל עושה רושם שדברים השתנו והחליטו לחתוך גם את האוול (לצערי אגב) ועכשיו מחפשים לו מחליף.
עבר שבוע, אתה לא יודע מה מצב השוק ומה מחפשים, אתה גם לא יודע מה לא, הכל בתיאוריה.
פשוט מציע שתשפוט את הסיטואציה כשהיא שלמה, כי שוב אני אומר, אני חושב שיש המון שחקנים שאם הפועל יכולה היא מחתימה מחר.
ודרך אגב, אם הייתי אוהד של בני הרצליה הייתי נורא מאוכזב ששחקן ברמה של ברנדון טריש זה מה שמביאים בחודש כמו אפריל.
אפילו אם, ואפילו דווקא בגלל שאנחנו במקום גבוה שאפשר ''לקחת בו את הזמן'' כי הם כרגע נכנסים ל 6 משחקים כשהם מובילים על ירושלים ב 2 משחקים (ועוד ביקור בארנה), מה שעלול להוביל לאיבוד הביתיות ולסיכוי גבוה לסדרה בירושלים.