תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כל אלה שלחצו לפטר את אברהמי
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:49 
של מי הציטוט?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
של מי הציטוט?

תשאל את פותח האשכול, אולי הוא מזהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 00:03 
התעסקות בשרון אברהמי לא תוביל אותנו לשום מקום עכשיו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
האדום הצורר כתב:
של מי הציטוט?

תשאל את פותח האשכול, אולי הוא מזהה.

יש לאותו משתמש גם כמה (המון) ציטוטים על רמי הדר לאורך השנים.

משתמש מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 09:05 
ארדיטי כתב:
מעניין אם מתישהוא נבין שכל הבעיות של הפועל, סל ורגל, מתחילות באוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
של מי הציטוט?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
האדום הצורר כתב:
של מי הציטוט?

של יובל בעצמו.
לא הייתי צריך לנבור יותר מידי, רק ללכת לאשכול על אברהמי מהעונה הקודמת ולקחת את ההודעה הראשונה שלו משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שכתבתי עליו שהוא מאמן מביך (לא יודע אם לתרץ אפילו שזה היה בלהט של אחרי משחק, כנראה זה מה שחשבתי עליו בזמנו) כל מה שכתבתי נכון. נראינו חרא באותה תקופה.
כל זה לא משנה שנראינו הרבה יותר טוב אחר כך בסוף אותה עונה (הוא לא קיבל הארכת חוזה על כישלון מוחלט מן הסתם), והיו הרבה דברים שהלכו טוב העונה.

ההבדל הוא שאני ביקרתי אותו וגם קראתי לו מאמן מביך כשנראינו מביך, וכשנראינו הרבה יותר טוב גם ידעתי לשנות את דעתי, לפרגן לו ולהעריך את הדברים הטובים שהוא עושה.

גם העונה כשנראינו טוב שיבחתי אותו וכשנראינו רע ביקרתי אותו.
לאחרים זה לא שינה, הוא היה מחוק ומבחינתם הוא נשאר מאמן מביך לא משנה מה הוא עשה ואיך נראינו בפועל על המגרש. לא נתנו לו טיפת קרדיט גם כשהיינו יותר טובים מירושלים (והיינו עוברים אותם אלמלא השופטים) וכשקיבל הארכת חוזה, ולא נתנו לו טיפת קרדיט העונה ובעצם לא נתנו לו סיכוי לאמן את הפועל העונה. כשנראינו רע זה היה בגלל אברהמי וכשנראינו טוב זה היה למרות אברהמי.

לא שינה להם כל הדברים שהלכו טוב בזכותו, ועובדה שהם נעלמו כשהוא פוטר. לא ספקולציה, עובדה.
לתת לשחקנים הכי טובים לשחק. בלי התחכמויות. בלי משחקי אגו. בלי ללכת נגד השחקנים שלך. כמה שזה נשמע טריוויאלי, נכון? אז זהו, כנראה שלא.
להוציא תפוקה מקסימלית מהשחקנים המובילים. בתקופתו דארל עשה 16+9 למשחק, האוול 15+7. זה כל כך לא טריוויאלי להוציא תפוקה כזאת משני שחקני פנים באותה קבוצה. ועם טאקר בעמדה 3 שנתן 19+6 למשחק. אבל לאוהדים מסוימים זה לא שינה, זה הכל היה יכולת אישית, למרות אברהמי. נו, אז איפה היכולת האישית הזאת עכשיו?
לתת לשחקנים לשחק איך שהם יודעים. זה לא טריוויאלי. זו מעלה של מאמן. לאמן קבוצה זה לא לתכנת שחקנים כמו רובוטים.
לתת להם ליהנות מהמשחק ולא לסבול. לכבד אותם ולשחרר להם חבל. לא להקטין אותם ולתסכל אותם ולעשות להם סדרות חינוך. העיקר אמרו שהוא נותן לשחקנים לזרוק זין ולעשות מה שבא להם.
לשחק התקפה יעילה עם קו אחורי לא קיים. מעט מאוד מאמנים היו מצליחים לשחק התקפה יעילה עם קו אחורי שמורכב מתמיר בלאט, אדריאן בנקס ו... זהו. זרקו בפורום כמה פעמים שבגלל ליונס ורביב אז עברנו ממשחק של גבוהים למשחק של גארדים. נו, אז בואו נעשה ניסוי. נשחק בלי ליונס ורביב. לא רק של-90 שהגענו בתחילת העונה בלעדיהם לא נגיע, גם ל-50 נקודות אנחנו לא נגיע. אבל כמובן שההתקפה שלנו הייתה למרות אברהמי ולא בזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 17:04 
יובל כתב:
חוץ מזה שכתבתי עליו שהוא מאמן מביך (לא יודע אם לתרץ אפילו שזה היה בלהט של אחרי משחק, כנראה זה מה שחשבתי עליו בזמנו) כל מה שכתבתי נכון. נראינו חרא באותה תקופה.
כל זה לא משנה שנראינו הרבה יותר טוב אחר כך בסוף אותה עונה (הוא לא קיבל הארכת חוזה על כישלון מוחלט מן הסתם), והיו הרבה דברים שהלכו טוב העונה.

ההבדל הוא שאני ביקרתי אותו וגם קראתי לו מאמן מביך כשנראינו מביך, וכשנראינו הרבה יותר טוב גם ידעתי לשנות את דעתי, לפרגן לו ולהעריך את הדברים הטובים שהוא עושה.

לאחרים זה לא שינה, הוא היה מחוק ומבחינתם הוא נשאר מאמן מביך לא משנה מה הוא עשה ואיך נראינו בפועל על המגרש. לא נתנו לו טיפת קרדיט גם כשהיינו יותר טובים מירושלים (והיינו עוברים אותם אלמלא השופטים) וכשקיבל הארכת חוזה, ולא נתנו לו טיפת קרדיט העונה ובעצם לא נתנו לו סיכוי לאמן את הפועל העונה. כשנראינו רע זה היה בגלל אברהמי וכשנראינו טוב זה היה למרות אברהמי.

לא שינה להם כל הדברים שהלכו טוב בזכותו, ועובדה שהם נעלמו כשהוא פוטר. לא ספקולציה, עובדה.
לתת לשחקנים הכי טובים לשחק. בלי התחכמויות. בלי משחקי אגו. בלי ללכת נגד השחקנים שלך. כמה שזה נשמע טריוויאלי, נכון? אז זהו, כנראה שלא.
להוציא תפוקה מקסימלית מהשחקנים המובילים. בתקופתו דארל עשה 16+9 למשחק, האוול 15+7. זה כל כך לא טריוויאלי להוציא תפוקה כזאת משני שחקני פנים באותה קבוצה. ועם טאקר בעמדה 3 שנתן 19+6 למשחק. אבל לאוהדים מסוימים זה לא שינה, זה הכל היה יכולת אישית, למרות אברהמי. נו, אז איפה היכולת האישית הזאת עכשיו?
לתת לשחקנים לשחק איך שהם יודעים. זה לא טריוויאלי. זו מעלה של מאמן. לאמן קבוצה זה לא לתכנת שחקנים כמו רובוטים.
לתת להם ליהנות מהמשחק ולא לסבול. לכבד אותם ולשחרר להם חבל. לא להקטין אותם ולתסכל אותם ולעשות להם סדרות חינוך. העיקר אמרו שהוא נותן לשחקנים לזרוק זין ולעשות מה שבא להם.
לשחק התקפה יעילה עם קו אחורי לא קיים. מעט מאוד מאמנים היו מצליחים לשחק התקפה יעילה עם קו אחורי שמורכב מתמיר בלאט, אדריאן בנקס ו... זהו. זרקו בפורום כמה פעמים שבגלל ליונס ורביב אז עברנו ממשחק של גבוהים למשחק של גארדים. נו, אז בואו נעשה ניסוי. נשחק בלי ליונס ורביב. לא רק של-90 שהגענו בתחילת העונה בלעדיהם לא נגיע, גם ל-50 נקודות אנחנו לא נגיע. אבל כמובן שההתקפה שלנו הייתה למרות אברהמי ולא בזכותו.

כנראה שכחת שמאוד רצית את רמי הדר

יובל כתב:
פז צודק לחלוטין.
אברהמי לא איזה מאמן גאון ואני לא חושב שהוא עושה עבודה טובה או שיש בכלל מה לזקוף לזכותו, אבל גם אין הבדל בינו לבין רוב המאמנים בליגה.
חוכמה גדולה לקחת את חיפה כדוגמה, להם באמת יש מאמן מעולה שעושה עבודה גדולה, והוא המאמן היחיד שאני באמת רוצה לראות פה בעונה הבאה. כל השאר בינוניים בדיוק כמו אברהמי. דרוקר עם סגל חלומי ותקציב ענק רק מקום חמישי עם ניצחון אחד משישה משחקים. על קטש אין צורך להכביר במילים. דן שמיר (הבלוף הגדול), נתי כהן, עופר ברקוביץ' והקבוצות המאומנות שלהם נמצאים מתחתינו. חסין ושיבק פוטרו אחרי שהקבוצות שלהם נראינו כמו פח זבל. אז מיקי גורקה נותן עונה טובה ויש את צביקה שרף, ביג דיל. אם קטש לא היה מחלק להם במתנה את גארט וקרופורד אז גם שניהם היו בתחתית, בהתחייבות.
ובטח שזה לא קשור בשום אופן למציאות לדבר עכשיו על החלפת מאמן, כאילו יש מאמן פנוי שיבוא עכשיו, בפברואר, לתוך סגל נתון, ותוך שבוע יעשה שינוי משמעותי בקבוצה. מה שצריך כרגע זה זרים עם יכולת אישית, שיכולים לתת תפוקה, שיעזרו לנו ליצור יתרון על הגנת היריבה, וינצחו לנו משחקים, במקום וויליאמסון ובאטל. אם בוחנים איזה מהלך יכול להביא לשיפור מיידי ומשמעותי בסיכוי גבוה, בעלות סבירה ובסיכון נמוך, החלפה של וויליאמסון ובאטל בזרים טובים או החלפה של אברהמי באיזה מאמן, אין בכלל שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 17:27 
יובל כתב:

כן, רק שלרמי הדר בניגוד לשרון אברהמי אין את טאקר כבר יותר מחודש, שחקן לא פחות חשוב מליונס בקבוצה הזו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אווה, זה לול מאד מאד בהתחשב בהטפות האחרונות.
יובל, יחסית לאחד שמחזיק מעצמו מר כדורסל, ודואג לקרוא לכל אחד אחר "מבין גדול בכדורסל" בשביל לחזק איזה פסאודו עליונות שככל הנראה בנית לעצמך, נראה שאחרי ההודעות הן על אברהמי והן על הדר, אתה בטוח שאתה רוצה לדבר על אג'נדות של אחרים? כי נראה שאתה פשוט מחזיק בכמה אג'נדות שמנוגדות אחת לשניה, וככה אתה פוגע תמיד.
אז אתה רוצה לראות את הדר בהפועל או לא?
אברהמי מאמן גרוע או לא?
בגלל אוהדים כמוך העיפו את שרון בשביל רמי הדר שהוא חרא בן אדם או לא?
יודע מה, מה זה משנה, מחר תכתוב משהו אחר.
אבל אל תשכח ללחנך וללמד פה כדורסל אחרים בהתנשאות מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
איזיביטו כתב:
יובל כתב:

כנראה שכחת שמאוד רצית את רמי הדר

יובל כתב:
פז צודק לחלוטין.
אברהמי לא איזה מאמן גאון ואני לא חושב שהוא עושה עבודה טובה או שיש בכלל מה לזקוף לזכותו, אבל גם אין הבדל בינו לבין רוב המאמנים בליגה.
חוכמה גדולה לקחת את חיפה כדוגמה, להם באמת יש מאמן מעולה שעושה עבודה גדולה, והוא המאמן היחיד שאני באמת רוצה לראות פה בעונה הבאה. כל השאר בינוניים בדיוק כמו אברהמי. דרוקר עם סגל חלומי ותקציב ענק רק מקום חמישי עם ניצחון אחד משישה משחקים. על קטש אין צורך להכביר במילים. דן שמיר (הבלוף הגדול), נתי כהן, עופר ברקוביץ' והקבוצות המאומנות שלהם נמצאים מתחתינו. חסין ושיבק פוטרו אחרי שהקבוצות שלהם נראינו כמו פח זבל. אז מיקי גורקה נותן עונה טובה ויש את צביקה שרף, ביג דיל. אם קטש לא היה מחלק להם במתנה את גארט וקרופורד אז גם שניהם היו בתחתית, בהתחייבות.
ובטח שזה לא קשור בשום אופן למציאות לדבר עכשיו על החלפת מאמן, כאילו יש מאמן פנוי שיבוא עכשיו, בפברואר, לתוך סגל נתון, ותוך שבוע יעשה שינוי משמעותי בקבוצה. מה שצריך כרגע זה זרים עם יכולת אישית, שיכולים לתת תפוקה, שיעזרו לנו ליצור יתרון על הגנת היריבה, וינצחו לנו משחקים, במקום וויליאמסון ובאטל. אם בוחנים איזה מהלך יכול להביא לשיפור מיידי ומשמעותי בסיכוי גבוה, בעלות סבירה ובסיכון נמוך, החלפה של וויליאמסון ובאטל בזרים טובים או החלפה של אברהמי באיזה מאמן, אין בכלל שאלה.

איפה ראית בדיוק ששכחתי?
לא שכחתי, וגם שמחתי מאוד שהוא מונה אחרי שאברהמי פוטר. חשבתי שהוא האופציה הטובה ביותר.
הוא הוציא את המקסימום מסגל מאוד מוגבל בחיפה. חשבתי, כמו הרבה אחרים, כמו שחשבו בהפועל במכבי, שמסגל יותר מוכשר הוא יוכל להפיק עוד יותר. להביא את הדברים היפים שהוא עשה בחיפה עם סגל יותר מוכשר. כמו שזה נראה כרגע, הוא יכול לעבוד רק עם סגל מוגבל של ילדים טובים חסרי אגו וחסרי כישרון שיעשו בדיוק מה שהוא רוצה ויסורו למרותו, ועם כל טיפת כישרון או אגו לא מצליח להסתדר והורס הכל. ולשיטת העבודה הזאת יש תקרת זכוכית מאוד ברורה, שהיא ממש לא מספיק גבוהה עבור השאיפות שלנו. מקווה להתבדות בעתיד, כל עוד הוא המאמן שלנו.
ואתה לא תשמע ממני שהוא מאמן מביך או שאין לו מושג (מהטעות הזאת כבר למדתי עם אברהמי, ואפילו עם קטש שאני עדיין לא סובל ולא יכול לראות). מאמנים, למעט בשוליים של מאמנים מוכשרים מאוד ונטולי חסרונות כמו פופוביץ' או פרגוסון שיכולים באופן עקבי להצליח הרבה מעבר לממוצע, או של מאמנים גרועים חסרי כישורים שנכשלים באופן עקבי, תלויים מאוד בסיטואציה. בסביבה, בשחקנים שעומדים לרשותם, בסמכויות שמוענקות להם, במטרות שמוצבות להם.

אברהמי לא גאון כדורסל, ואם הוא מקבל סגל לא מוכשר ולא שלם, אני לא חושב שהוא מספיק מבריק או סמכותי להוציא מהם אקסטרות. מצד שני, הוא בנאדם נטול אגו (וזה ממש לא טריוויאלי עבור מאמן), שאין לו בעיה להביא לקבוצה כוכבים, עם אגו, עם כישרון, לתת להם לשחק, ולדעת להתנהל איתם מבחינה אישית ומקצועית (יכולת שהוא צריך לקבל עליה הרבה הרבה יותר קרדיט, ובאופן הזוי וכל כך לא הוגן הוא עוד חטף עליה ביקורת). הוא בנה בקיץ סגל טוב מאוד, הרבה יותר ממה שכל המאמנים האחרים בהפועל בשנים האחרונות בנו (אמנם בתקציב יותר גבוה, אבל גם ביחס לתקציב). הוא הביא בלי למצמץ את טאקר ואת וויליאמס ואת האוול ואת בנקס ואת ליונס. אדלשטיין בחיים לא היה מביא אף אחד מהם, קטש היה מוצא סיבות מקצועיות תמוהות לא להביא אותם, ורמי הדר לא סובל אף אחד מהם ורוצה לזרוק את כולם.

ועם הסגל שהוא בנה (שכמעט כולם היו מאוד מרוצים ממנו) הוא התנהל טוב מאוד. הקבוצה רצה טוב. הוא הפיק משחקנים את המקסימום. לא הסתכסך עם אף אחד. לא העלה ארבעה זרים מהספסל. חדר ההלבשה היה בריא. התמודד עם פציעה של רביב (שהיה חצי קבוצה בשלוש העונות הקודמות) ועם העובדה שבנו על אזרוח של בנקס/האוול, שלא הגיעה, כדי להביא רכז זר, ולהפוך את הסגל לשלם. עם הסגל הזה, ולמעשה עם תנאים הרבה יותר טובים, מושלמים כמעט (חזרה של רביב, רישום של חמישה זרים שרמי הדר דחף לכך), רמי הדר מוציא הרבה הרבה פחות. אז כן, לסיטואציה שהייתה בנקודת הזמן של הפיטורים שלו, אברהמי היה מתאים וטוב, ולכן הפיטורין שלו היו לחלוטין לא במקום. אפשר להחליט כגישה של מועדון שלא רוצים מאמן שיביא כוכבים וייתן להם לשחק. בשביל זה אפשר להביא בקיץ מאמן אחר שיבנה סגל לפי ראות עיניו ויאמן אותו בהתאם. זה לא רלוונטי לפיטורין באמצע העונה.

ומהסיבות האלה, אגב, רמי הדר עדיין צריך לקבל הזדמנות לבנות בקיץ סגל כמו שהוא רוצה והזדמנות לאמן אותו. לכישלון המוחלט שלו העונה אין קשר לכך. בסיטואציה אחרת הוא עדיין יכול להצליח. לא שאני אופטימי מדי בקשר לכך, אבל הזדמנות הוא עדיין צריך לקבל.

אגב, אני עדיין ממשיך לשמוע שאברהמי היה גרוע ופוטר בצדק. אתם יכולים לחזור בבקשה על הטיעונים לכך?
אני זוכר שאמרו שאין לנו הגנה. אתם עדיין חושבים שאפשר לשחק הגנה חזקה עם הסגל הזה? (ואפשר להצליח גם בלי הגנה. יוסטון עם המאזן השלישי בטיבו ב-NBA ויש להם הגנה גרועה מאוד. צריך פשוט לקלוע יותר מהיריב).
אני זוכר שאמרו ששחקנים עושים מה שהם רוצים, שהוא חסר סמכותיות, או שהוא מרוצה מהשכונה שהם עושים. אתם עדיין חושבים שההתנהלות שלו מול השחקנים הייתה לא טובה?
אני זוכר שאמרו שמהסגל שהיה לו הוא היה צריך להפיק הרבה יותר. אתם עדיין חושבים שעם הסגל שהיה לו באותה תקופה, עם קו אחורי שמורכב מבלאט ובנקס בלבד, הוא היה צריך, או בכלל יכול, להוציא יותר ממה שהוא הוציא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
יובל, יחסית לאחד שמחזיק מעצמו מר כדורסל, ודואג לקרוא לכל אחד אחר "מבין גדול בכדורסל" בשביל לחזק איזה פסאודו עליונות שככל הנראה בנית לעצמך, נראה שאחרי ההודעות הן על אברהמי והן על הדר, אתה בטוח שאתה רוצה לדבר על אג'נדות של אחרים? כי נראה שאתה פשוט מחזיק בכמה אג'נדות שמנוגדות אחת לשניה, וככה אתה פוגע תמיד.
אברהמי מאמן גרוע או לא?

אני ביקרתי את אברהמי כשהוא עשה עבודה גרוע ושיבחתי אותו כשהוא עשה עבודה טובה.
בניגוד אליך, כנראה, יש לי את היכולת המנטלית לשנות את דעתי, להודות בטעות אפילו, ולבחון את המציאות ולא להמשיך לירות על אוטומט במשך חודשים על גבי חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:

כן, רק שלרמי הדר בניגוד לשרון אברהמי אין את טאקר כבר יותר מחודש, שחקן לא פחות חשוב מליונס בקבוצה הזו.

זה הטיעון הענייני היחיד שהצלחת לנפק?
מה עם העובדה שטאקר הפך להיות שחקן הרבה פחות משמעותי אצל רמי הדר, עוד לפני הפציעה? ירידה בדקות, בנקודות, באחוזים, בהכל. איך הוא עדיין שחקן לא פחות חשוב מליונס בקבוצה הזאת, לא ברור.
מה עם העובדה שאחרי הפציעה של טאקר, במקום להביא לו מחליף, הוא העדיף להביא עוד זר על עמדה שיש בה כבר שני זרים?
מה עם כל שאר הכישלונות? המחיקה של וויליאמס? השביתה האיטלקית של האוול? ההסתכסכות עם הזרים? העמסת יתר באימונים שפצע לנו חצי מהסגל?
אתה אפילו לא הולך להתייחס לכך ומוותר מראש על הניסיון?

ואני עדיין רוצה לראות את הניסוי הזה. שבוע הבא כנראה, כשטאקר חוזר. עם טאקר, בלי ליונס ורביב. מעניין לכמה נקודות נגיע. אולי 60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 18:42 
רק חמור לא משנה את דעתו וכנראה יש כאן כמה, ולאכזבתי יש כמה שאני מחבב ושיורדים לפסים אישיים, חבל.
וכמובן מסכים עם דעתו של יובל

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל אמירה של יובל.

כן שרון לא מושלם ולשרון יש לימיט מאוד ברור. הוא לא מאמן שנותן את האקס פקטור. אבל הוא מאמן שנותן לשחקנים לשחק. אין לו איזו תפיסת כדורסל מרחיקת לכת הוא נראה די בעד כדורסל פשוט שנותם דרור לשחקנים שלו.

הדר הוא מאמן מסוג שונה עם תפיסת משחק ואני מאמין מאוד ברור. מאד נוקשה. ייתכן והדיסוננס הזה בין החופש של אברהמי והחבל הקצר של רמי הדר לא היה בריא לקבוצה ואין בה כרגע מבוגר אחראי שיווסת וירגיע את המערכת.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כל אלה שלחצו לפטר את אברהמי
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל אהבת חיי. בניגוד לאנשים עם אג׳נדה יובל ביקר את שרון אבל גם שיבח אותו והיה ענייני, אחרים בעיקר קראו לו בכינויים לא לעניין. בכלל יש כמה בקהל שלנו שחושבים שהם והדעה המקצועית שלהם חשובים יותר מהכל, אותם אנשים עושים נזק ומכניסים לחץ מיותר למערכת גם ככה לחוצה. אני כמו יובל חושב שרמי הדר צריך לקבל הזדמנות לבנות קבוצה בצלמו ובכלל כדאי שנפסיק להחליף מאמנים כמו גרביים כי בחוץ לא מחכים פרוספקטים מעניינים במיוחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עם הסגל שהוא בנה (שכמעט כולם היו מאוד מרוצים ממנו) הוא התנהל טוב מאוד. הקבוצה רצה טוב. הוא הפיק משחקנים את המקסימום. לא הסתכסך עם אף אחד. לא העלה ארבעה זרים מהספסל. חדר ההלבשה היה בריא

יובל השורה הזאת שעומדת בלב מה שאתה אומר, היא אידאליזציה של מה שקרה. כשקוראים את זה אפשר לחשוב שאברהמי פוטר out of the blue, בלי קשר למציאות, וזה ממש לא כך. האוהדים (ברובם) לא השתוקקו לפיטוריו של אברהמי סתם, כי הוא לא בא להם טוב בעין. כנ"ל ההנהלה שהחליטה על הפיטורים. אם כבר, רוב מוחלט של האוהדים נתן לו קרדיט על סיום העונה הקודמת. אבל מפתיחת העונה היה ברור שזה לא זה. הוא הפיק משחקנים את המקסימום? להזכיר לך איך אדריאן בנקס נראה תחתיו? לא שאני זוקף את זה בהכרח לרעתו, אבל זה קצת משחק של ראייה סלקטיבית ולמה לבחור להתייחס ולמה לא.
בשורה התחתונה אברהמי לא פוטר כלאחר יד, בניגוד למהלך העניינים. הקבוצה לא רצה טוב והוא לא התנהל טוב מאוד ולא הפיק את המקסימום מהשחקנים. זה פשוט לא נכון. אכלנו הפסדים מרגיזים ומטופשים והיה מרגיז לראות משחקים שלנו. הדבר הכי טוב שאפשר להגיד על פתיחת העונה עם אברהמי היא שלא נראינו קטסטרופה כמו עכשיו, זה נכון, אבל אין צורך לצייר איזו מציאות ורודה שלא היתה קיימת, שנקטעה כרעם ביום בהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איזה קבוצה ראה יובל בחצי העונה הראשון, אבל אני ראיתי קבוצה שמשחקת זוועה ולא מוציאה שום דבר שקרוב לפוטנציאל שלה. זה שעכשיו הקבוצה משחקת עוד גרוע יותר זה כמובן כבר סיפור אחר.
אברהמי לא היה אמור לפתוח את העונה הזו, והקבוצה לא נראתה טוב מספיק בתקופתו. אני כן חושב שאפשר היה לראות קו של שיפור מהעונה שעברה, אבל השיפור הזה לא היה יציב ולא היה ברור מספיק.
כולם חכמים בדיעבד וכולם מדברים פה כאילו יש מחנה אחד שרוצה בטובת הפועל ומחנה שני שלא. אין דבר כזה, ובשלב הזה זו פשוט אינפנטיליות לחשוב שהבעיות של הפועל מתחילות ונגמרות בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
לא יודע איזה קבוצה ראה יובל בחצי העונה הראשון, אבל אני ראיתי קבוצה שמשחקת זוועה ולא מוציאה שום דבר שקרוב לפוטנציאל שלה. זה שעכשיו הקבוצה משחקת עוד גרוע יותר זה כמובן כבר סיפור אחר.
אברהמי לא היה אמור לפתוח את העונה הזו, והקבוצה לא נראתה טוב מספיק בתקופתו. אני כן חושב שאפשר היה לראות קו של שיפור מהעונה שעברה, אבל השיפור הזה לא היה יציב ולא היה ברור מספיק.
כולם חכמים בדיעבד וכולם מדברים פה כאילו יש מחנה אחד שרוצה בטובת הפועל ומחנה שני שלא. אין דבר כזה, ובשלב הזה זו פשוט אינפנטיליות לחשוב שהבעיות של הפועל מתחילות ונגמרות בעמדת המאמן.

בעיקר מחנה חסרי הסבלנות ומחנה בעלי הסבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 21:58 
מה שהראו פה על יובל ועל מה שאמר בעבר על רמי הדר רק מראה שבניגוד אליכם, שנדבקים בעמדה ולא יכולים לזוז ממנה בשם איזה כבוד או משהו כזה, הוא אשכרה יודע לשנות את דעתו בהתאם למה שמתרחש על הפרקט.
כל מילה שלו אמת.
איך הקבוצה שמסרה הכי הרבה אסיסטים בליגה נחשבת לא מאומנת בעיני אוהדים? להם הפתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
גביזון כתב:
אברהמי מאמן גרוע או לא?

אני ביקרתי את אברהמי כשהוא עשה עבודה גרוע ושיבחתי אותו כשהוא עשה עבודה טובה.
בניגוד אליך, כנראה, יש לי את היכולת המנטלית לשנות את דעתי, להודות בטעות אפילו, ולבחון את המציאות ולא להמשיך לירות על אוטומט במשך חודשים על גבי חודשים.

כשאתה בא אבו עלי על משתמשים אוהדי כדורסל, ומתנשא על חוסר הבנה בכדורסל, ועוד מאשים אותם בטיפשות שגרמה לפיטורים, ואחר כך מביאים לך ציטוטים כאלה שלך בעצמך, מה אתה בדיוק מצפה?
כשאתה מנסה להקטין אנשים ולהאדר את עצמך, לפחות תדאג שאתה בעצמך לא מסתובב עם אקדח מעשן באותו הנושא בדיוקף אחרת אתה "גאון כדורסל" בדיוק כמו אלה שאתה בז להם.
על אותו המשקל, אל תחליפו ראש ממשלה כושל כי יכול להיות יותר גרוע.
אל תחליפו את הבעלים של הפועל כדורגל לעולם כי יכול להיות יותר גרוע.
אל תנסו לשנות מצב שלדעתכם לא ממצה את הפוטנציאל כי הוא יכול להיות יותר גרוע.
מה שווה חכמה בדיעבד?
אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך, אין לי מושג בן כמה אתה, אבל אתה צריך להרגע עם היציאות שלך כלפי משתמשים אחרים, גם אם הם לא חושבים כמוך.
הדר כושל יותר מאברהמי בהפועל, אברהמי לא הראה כדורסל, זה לא אומר כלום על מחשבה להחליף את אברהמי בזמנו.
מיפה ולהאשים אוהדים בזה שאברהמי הלך? אם ככה יש בעיה חמורה מאד בהנהלה, מאד, מצד שני יש כאלה שמאשימים את ההנהלה שבכלל הביאה את אברהמי מלכתחילה לעוד עונה, אני באמת לא נכנס לזה.
מיפה להגיד לאוהדים בדיוק כמוך "מגיע לכם?", מה אתם מירי רגב שמכניסה "מגיע לכם" לכל מי שלא חושב כמוה?
מה יש לכם בחייאתאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 22:07 
Karl Marx כתב:

הקבוצה מסרה הכי הרבה אסיסטים בליגה.
איפה ראיתם בדיוק את הזוועה הגדולה שאתם מספרים עליה?
בקרית גת? אוקיי. איפה עוד?
היו נצחונות מהנים מאוד (בשלוף, נהריה בחוץ, הרצליה בבית, חיפה וראשון שזה סוף סוף לנצח במאני טיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
Karl Marx כתב:

בעיקר מחנה חסרי הסבלנות ומחנה בעלי הסבלנות

מחנות :HEART2:
מחנה המבינים בכדורסל ומחנה "גאוני הכדורסל"
מחנה בעלי הסבלנות ומנה חסרי הסבלנות
מחנה הצודקים ומחנה הטועים
בשנים האחרונות חוסר הסבלנות פה אחד כלפי השני עם דעות שונות הגיעה לגבהים חדשים, כל מי שלא חושב כמוך במחנה השני.
תמשיכו עם ה"המגיע לכם", אולי ככה הם ילמדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 22:12 
אגב הסגל המוכשר שיש השנה, איפה הקרדיט לאברהמי פה? אני אשכרה חושב שחוץ אולי מדימיטריוס קונגר, הוא מעולם לא נפל בזר.
והקרדיט הולך בענק ל(חוסר) האגו שלו. הוא מביא שחקני ליגה מוכחים, ולא רוקיז באירופה כדי שיגידו שהוא יודע להביא מציאות. ככה היה עם ג׳ף, עם סימונס ועם טאקר והאוול.
גם בלאומית. בא והביא את שני הזרים שהצטיינו בעונה הקודמת בלאומית ובזכות זה פירק את הליגה (ורק בגלל פציעות לא עלינו, למרות שהקבוצה שהתמודדנו מולה היתה עם תקציב גבוה יותר).
ארז, לעומת זאת, לא היה בכבוד שלו להביא שחקנים שמישהו אחר הביא לארץ והביא את קלי, שהיה סבבה אבל בטח לא נתן מה שיוטר נתן, ואת דמונטז (❤) שלמזלנו נזכר להתחיל את העונה בסדרת הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 23:54 
איך משתמש בפורום כדורסל בשדים מתאבד?
קופץ מהאגו כדורסל שלו לאייקיו כדורסל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2017, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
ציטוט:
עם הסגל שהוא בנה (שכמעט כולם היו מאוד מרוצים ממנו) הוא התנהל טוב מאוד. הקבוצה רצה טוב. הוא הפיק משחקנים את המקסימום. לא הסתכסך עם אף אחד. לא העלה ארבעה זרים מהספסל. חדר ההלבשה היה בריא

יובל השורה הזאת שעומדת בלב מה שאתה אומר, היא אידאליזציה של מה שקרה. כשקוראים את זה אפשר לחשוב שאברהמי פוטר out of the blue, בלי קשר למציאות, וזה ממש לא כך. האוהדים (ברובם) לא השתוקקו לפיטוריו של אברהמי סתם, כי הוא לא בא להם טוב בעין. כנ"ל ההנהלה שהחליטה על הפיטורים. אם כבר, רוב מוחלט של האוהדים נתן לו קרדיט על סיום העונה הקודמת. אבל מפתיחת העונה היה ברור שזה לא זה. הוא הפיק משחקנים את המקסימום? להזכיר לך איך אדריאן בנקס נראה תחתיו? לא שאני זוקף את זה בהכרח לרעתו, אבל זה קצת משחק של ראייה סלקטיבית ולמה לבחור להתייחס ולמה לא.
בשורה התחתונה אברהמי לא פוטר כלאחר יד, בניגוד למהלך העניינים. הקבוצה לא רצה טוב והוא לא התנהל טוב מאוד ולא הפיק את המקסימום מהשחקנים. זה פשוט לא נכון. אכלנו הפסדים מרגיזים ומטופשים והיה מרגיז לראות משחקים שלנו. הדבר הכי טוב שאפשר להגיד על פתיחת העונה עם אברהמי היא שלא נראינו קטסטרופה כמו עכשיו, זה נכון, אבל אין צורך לצייר איזו מציאות ורודה שלא היתה קיימת, שנקטעה כרעם ביום בהיר.

אברהמי בהחלט פוטר כלאחר יד.
הוא שיחק מתחילת העונה עם שני גארדים בכל הסגל (בגלל הפציעה של רביב ובגלל המדיניות של ארבעה זרים והעיכוב במתן האזרחות להאוול/בנקס) שאחד מהם הוא תמיר בלאט, ועם מתן שנכפה עליו בתור ישראלי בכיר למרות שמבחינת יכולת הוא היה צריך להיות אחרי דור וכנר ברוטציה, ועדיין רוב הזמן המאזן היה חיובי ואפילו לא פעם אחת היה מאזן שלילי. הקבוצה שלו הייתה עם ההתקפה השנייה בטיבה וקבוצת האסיסטים הראשונה בליגה. שלושה מארבעת הזרים פרחו ואחרי הדרבי גם הרביעי שינה גישה והתחיל להיכנס קצת לעניינים (לא שעד עכשיו הוא הצליח להיכנס).
לפטר אותו בדיוק לפני שרביב חוזר מהפציעה, לפני שליונס מקבל את השחרור שיאפשר לו להחליף את ויליאמס הפצוע ואחר כך את בנקס עד שיתאפס על עצמו, ובכלל כשהקו האחורי שלנו הופך מהכלום ושום דבר שהיה לו עד אז למפלצת, וכל זה כשאנחנו במאזן חיובי הייתה החלטה שכמו שמשתמש אחר כאן היה מגדיר כלא פחות ממביכה, מבישה ושערורייתית.
מילא אם לפחות היו יכולים לתת הסבר הגיוני לפיטורים האלה אבל גם התירוץ המגומגם על איבוד חדר ההלבשה לא החזיק מים כשכבר שבוע אחרי חילוף המאמנים המאמן החדש ביקש לזרוק מהקבוצה שני שחקנים שכיכבו אצל אברהמי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2017, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אגב הסגל המוכשר שיש השנה, איפה הקרדיט לאברהמי פה? אני אשכרה חושב שחוץ אולי מדימיטריוס קונגר, הוא מעולם לא נפל בזר.
והקרדיט הולך בענק ל(חוסר) האגו שלו. הוא מביא שחקני ליגה מוכחים, ולא רוקיז באירופה כדי שיגידו שהוא יודע להביא מציאות. ככה היה עם ג׳ף, עם סימונס ועם טאקר והאוול.
גם בלאומית. בא והביא את שני הזרים שהצטיינו בעונה הקודמת בלאומית ובזכות זה פירק את הליגה (ורק בגלל פציעות לא עלינו, למרות שהקבוצה שהתמודדנו מולה היתה עם תקציב גבוה יותר).
ארז, לעומת זאת, לא היה בכבוד שלו להביא שחקנים שמישהו אחר הביא לארץ והביא את קלי, שהיה סבבה אבל בטח לא נתן מה שיוטר נתן, ואת דמונטז (❤) שלמזלנו נזכר להתחיל את העונה בסדרת הגמר.

טחן לרמי כהן את הראש להביא את אלייז׳ה ג׳ונסון וייבש אותו למוות עד שהנחיתו לו את ליונס.
עוד אחת מהסיבות שהוא בבית היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2017, 04:19 
אפשר בבקשה להפסיק לחפש ציטוטים של משתמשים?
הטכניקה הזו לא קונקרטית, לא רלוונטית ואפילו מגוחכת, כל ציטוט נכון לתקופה שבה הוא נכתב ולתפוס כל אחד על משפט זו בדיחה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2017, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
צריך להודות. אני לדאבוני תמכתי בפיטורים של שרון. אני קיוויתי שהדר יחתום ושמחתי שכך קרה.

טעיתי. ובגדול.

זה לא שאברהמי היה גאון כדורסל אבל הפועל לא התקדמה בשיט תחת הדר. ובניגוד לשרון, להדר יש את ליונס ואת רביב. לכאורה הפועל של הדר טובה ומגוונת יותר, אבל בפועל התוצאות פחות טובות וניתן לומר שנכון להערב הדר מסתמן ככישלון (וזה בלי לדבר על חדר ההלבשה, על דארל ועל האוול)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

גם אני תמכתי בפיטורי אברהמי וקיוויתי שהדר יחתום. גם שמחתי שזה קרה.

גם אני טעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: