Officer Barbrady כתב:
אני מבין מה שאמרת. ע״פ חוק, שמות של אזרחים אמריקאים שנקלטים באיסוף מודיעין מקבלים חיסיון. הסרת החיסיון צריכה לבוא רק אם אי אפשר להבין את הקונטקסט של מה שנקלט באיסוף. נגיד שבאמת היה צורך לחשוף את השמות (אם היו נאמרים שם דברים כל כך חמורים, היית מצפה מאובמה או רייס לנקוט בצעדים אכיפתיים נגד המעורבים. לא ננקטו צעדים, כנראה שזה אומר שתוכן השיחות לא היה פלילי או בטחוני. למה הדחיפות לחשוף את השם של האזרח האמריקאי?), זה אומר שמי שהגיש את הבקשה הוא היחיד שיודע שפלין הוא זה שדיבר עם השגריר. אם סוזן רייס ביקשה לחשוף, היא זאת שידעה. אם היא היחידה שידעה, היא היחידה שהדליפה (לאחר שלא יכלה כנראה לנקוט בצעדים חוקיים נגדו). אם היא הדליפה מידע שניתן לה מתוקף תפקידה כיועצת לבטחון לאומי, למטרות פוליטיות, היא צריכה לשבת בכלא.
מה? על מה אתה מדבר?
ראשית, יש המון סיבות, ולא ממש קשה לחשוב עליהן, שלא עוצרים מישהו שיש לגביו מידע בעייתי.
שנית, מי אמר שפלין היה היחיד שנזכר שם ושעל המידע הזה מדובר.
ציטוט:
זה אומר שמי שהגיש את הבקשה הוא היחיד שיודע שפלין הוא זה שדיבר עם השגריר
תן לי לאמר שוב "מה"? על מה לעזאזל אתה מדבר. ראשית, עשרות אנשים ידעו על מי מדובר. אתה כנראה לא מבין איך הנושא הזה של החסיון עובד. שנית, זה שהיא הגישה בקשה לא אומר שהיא קיבלה את המידע. שלישית, אם היא קיבלה את המידע, היא לא היחידה שקיבלה אותו. לפי הפרסומים, היא ביקשה שהמידע ייחשף לעיני כל ראשי קהילת המודיעין. רביעית, ה"הדלפה" שאתה מדבר עליה, הייתה חודשים אחרי זה, שבין הדברים עוד עשרות אנשים היו יכולים להחשף למידע.
וכמדברים על התזמון אתה ממש נמצא בבעייה לוגית. כי אם היא הייתה רוצה להדליף את המידע הזה ל"מטרות פוליטיות", לא היה עדיף להוציא את זה החוצה בצורה פומבית וברורה לפני הבחירות? או לכל הפחות הודעה מסודרת לפני שפלין מתמנה ליועץ לבטחון לאומי. למה היא המתינה חודשים ואז הדליפה את זה? הקיצר ... תיזת ההדלפה שלך היא שטויות במיץ.
יכול להיות שהיא הדליפה. ויכול להיות שלא. ויכול להיות שאתה ביצעת את הרצח בבר נוער (או אני). ויכול להיות שלא. הכל יכול להיות.
אני עוד פעם חוזר ואומר שמה שאנחנו יודעים בוודאות זה שממשל אובאמה פרסם חומר חסוי לפני הבחירות, כולל עשרה ימים לפני הבחירות, רק באשר להילארי קלינטון. אף אחד לא פרסם פרטים על החקירה נגד טרמפ, שהיו בידיים של ראשי הממשל, לפני הבחירות.