תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 04 אפריל 2017, 19:42 
Officer Barbrady כתב:
אני מבין מה שאמרת. ע״פ חוק, שמות של אזרחים אמריקאים שנקלטים באיסוף מודיעין מקבלים חיסיון. הסרת החיסיון צריכה לבוא רק אם אי אפשר להבין את הקונטקסט של מה שנקלט באיסוף. נגיד שבאמת היה צורך לחשוף את השמות (אם היו נאמרים שם דברים כל כך חמורים, היית מצפה מאובמה או רייס לנקוט בצעדים אכיפתיים נגד המעורבים. לא ננקטו צעדים, כנראה שזה אומר שתוכן השיחות לא היה פלילי או בטחוני. למה הדחיפות לחשוף את השם של האזרח האמריקאי?), זה אומר שמי שהגיש את הבקשה הוא היחיד שיודע שפלין הוא זה שדיבר עם השגריר. אם סוזן רייס ביקשה לחשוף, היא זאת שידעה. אם היא היחידה שידעה, היא היחידה שהדליפה (לאחר שלא יכלה כנראה לנקוט בצעדים חוקיים נגדו). אם היא הדליפה מידע שניתן לה מתוקף תפקידה כיועצת לבטחון לאומי, למטרות פוליטיות, היא צריכה לשבת בכלא.

מה? על מה אתה מדבר?
ראשית, יש המון סיבות, ולא ממש קשה לחשוב עליהן, שלא עוצרים מישהו שיש לגביו מידע בעייתי.
שנית, מי אמר שפלין היה היחיד שנזכר שם ושעל המידע הזה מדובר.
ציטוט:
זה אומר שמי שהגיש את הבקשה הוא היחיד שיודע שפלין הוא זה שדיבר עם השגריר
תן לי לאמר שוב "מה"? על מה לעזאזל אתה מדבר. ראשית, עשרות אנשים ידעו על מי מדובר. אתה כנראה לא מבין איך הנושא הזה של החסיון עובד. שנית, זה שהיא הגישה בקשה לא אומר שהיא קיבלה את המידע. שלישית, אם היא קיבלה את המידע, היא לא היחידה שקיבלה אותו. לפי הפרסומים, היא ביקשה שהמידע ייחשף לעיני כל ראשי קהילת המודיעין. רביעית, ה"הדלפה" שאתה מדבר עליה, הייתה חודשים אחרי זה, שבין הדברים עוד עשרות אנשים היו יכולים להחשף למידע.

וכמדברים על התזמון אתה ממש נמצא בבעייה לוגית. כי אם היא הייתה רוצה להדליף את המידע הזה ל"מטרות פוליטיות", לא היה עדיף להוציא את זה החוצה בצורה פומבית וברורה לפני הבחירות? או לכל הפחות הודעה מסודרת לפני שפלין מתמנה ליועץ לבטחון לאומי. למה היא המתינה חודשים ואז הדליפה את זה? הקיצר ... תיזת ההדלפה שלך היא שטויות במיץ.
יכול להיות שהיא הדליפה. ויכול להיות שלא. ויכול להיות שאתה ביצעת את הרצח בבר נוער (או אני). ויכול להיות שלא. הכל יכול להיות.

אני עוד פעם חוזר ואומר שמה שאנחנו יודעים בוודאות זה שממשל אובאמה פרסם חומר חסוי לפני הבחירות, כולל עשרה ימים לפני הבחירות, רק באשר להילארי קלינטון. אף אחד לא פרסם פרטים על החקירה נגד טרמפ, שהיו בידיים של ראשי הממשל, לפני הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2017, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. האו"ם עדיף פי 1000 על טראמפ.
2. אתה מודע לזה שאין לזה קשר לאו"ם אלא לג'יהאד המחליא והמעוות שלו על הפלות?

1.מכבד את דעתך שהאו"ם עדיף פי 1000 על טראמפ. נכון להיום אני חושב אחרת. טראמפ לא גרם לי עד כה נזק. אולי בעתיד אשנה דעתי. אני מודע לכך שטראמפ משוגע ואני עלול לסבול מיכך בעתיד ושלא ניתן לצפות מעשיו של משוגע.

2. יתכן ואתה צודק אולם יתכן וגם שלא. טראמפ הצהיר שהוא יקצץ משמעותית את מימון האו"ם ע"י ארה"ב . אני רואה במעשה זה צעד ראשון. אם לא יהיו צעדים נוספים הרי שצדקת. מקווה מאוד שיתברר שאתה טועה. הכל יתברר בעתיד הדי קרוב להערכתי הצנועה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2017, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני מבין מה שאמרת. ע״פ חוק, שמות של אזרחים אמריקאים שנקלטים באיסוף מודיעין מקבלים חיסיון. הסרת החיסיון צריכה לבוא רק אם אי אפשר להבין את הקונטקסט של מה שנקלט באיסוף. נגיד שבאמת היה צורך לחשוף את השמות (אם היו נאמרים שם דברים כל כך חמורים, היית מצפה מאובמה או רייס לנקוט בצעדים אכיפתיים נגד המעורבים. לא ננקטו צעדים, כנראה שזה אומר שתוכן השיחות לא היה פלילי או בטחוני. למה הדחיפות לחשוף את השם של האזרח האמריקאי?), זה אומר שמי שהגיש את הבקשה הוא היחיד שיודע שפלין הוא זה שדיבר עם השגריר. אם סוזן רייס ביקשה לחשוף, היא זאת שידעה. אם היא היחידה שידעה, היא היחידה שהדליפה (לאחר שלא יכלה כנראה לנקוט בצעדים חוקיים נגדו). אם היא הדליפה מידע שניתן לה מתוקף תפקידה כיועצת לבטחון לאומי, למטרות פוליטיות, היא צריכה לשבת בכלא.

מה? על מה אתה מדבר?
ראשית, יש המון סיבות, ולא ממש קשה לחשוב עליהן, שלא עוצרים מישהו שיש לגביו מידע בעייתי.
שנית, מי אמר שפלין היה היחיד שנזכר שם ושעל המידע הזה מדובר.
ציטוט:
זה אומר שמי שהגיש את הבקשה הוא היחיד שיודע שפלין הוא זה שדיבר עם השגריר
תן לי לאמר שוב "מה"? על מה לעזאזל אתה מדבר. ראשית, עשרות אנשים ידעו על מי מדובר. אתה כנראה לא מבין איך הנושא הזה של החסיון עובד. שנית, זה שהיא הגישה בקשה לא אומר שהיא קיבלה את המידע. שלישית, אם היא קיבלה את המידע, היא לא היחידה שקיבלה אותו. לפי הפרסומים, היא ביקשה שהמידע ייחשף לעיני כל ראשי קהילת המודיעין. רביעית, ה"הדלפה" שאתה מדבר עליה, הייתה חודשים אחרי זה, שבין הדברים עוד עשרות אנשים היו יכולים להחשף למידע.

וכמדברים על התזמון אתה ממש נמצא בבעייה לוגית. כי אם היא הייתה רוצה להדליף את המידע הזה ל"מטרות פוליטיות", לא היה עדיף להוציא את זה החוצה בצורה פומבית וברורה לפני הבחירות? או לכל הפחות הודעה מסודרת לפני שפלין מתמנה ליועץ לבטחון לאומי. למה היא המתינה חודשים ואז הדליפה את זה? הקיצר ... תיזת ההדלפה שלך היא שטויות במיץ.
יכול להיות שהיא הדליפה. ויכול להיות שלא. ויכול להיות שאתה ביצעת את הרצח בבר נוער (או אני). ויכול להיות שלא. הכל יכול להיות.

אני עוד פעם חוזר ואומר שמה שאנחנו יודעים בוודאות זה שממשל אובאמה פרסם חומר חסוי לפני הבחירות, כולל עשרה ימים לפני הבחירות, רק באשר להילארי קלינטון. אף אחד לא פרסם פרטים על החקירה נגד טרמפ, שהיו בידיים של ראשי הממשל, לפני הבחירות.

מקבל שיכול להיות שעוד אנשים נחשפו למידע. אתה מסכים איתי שיש סיכוי לא רע שהיא הדליפה? (לפחות גבוה יותר מהסיכוי שאני או אתה הרוצחים בבר נוער?)
אתה מסכים איתי שאם זה קרה, זה סקנדל גדול יותר מפלין והשגריר הרוסי? או שאובמה חסין מכל סקנדל בגלל שהוא ליברל?

הרי יש כאן משהו מסריח. גם אצל טראמפ וגם אצל אובמה. למה אפשר להאמין לסיפורי מקלחת הזהב של טראמפ ולא להאזנות של אובמה?
אובמה הוא כישלון מהלך בהרבה תחומים (בכלכלה הוא הצלחה, אני מודה). רק היום ראינו עד כמה הוא כישלון כקומנדר אין צ׳יף וביחסי חוץ. צייר קו אדום לאסד, אסד חצה, אובמה התקפל, רץ לעולם עם הישג ענק שאסד הוציא את הנשק הכימי בלי שארה״ב תירה ירייה אחת. היום התברר כמה הוא כישלון, ואם טראמפ לא יתקן, אנחנו נקום עם איראן גרעינית שיכולה להשמיד אותנו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 04 אפריל 2017, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2017, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
1. א. טראמפ כן גרם לך נזק. המון נזק.
ב. איזה נזק האו"ם גרם לך? (ונתעלם מכל הטוב שהוא עשה לנו)
2. אני לא אומר שטראמפ לא עלול להילחם באו"ם, אני אומר שכרגע הוא נלחם בהפלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2017, 22:01 
ציטוט:
מקבל שיכול להיות שעוד אנשים נחשפו למידע. אתה מסכים איתי שיש סיכוי לא רע שהיא הדליפה?
לא. אני ממש לא מסכים. בשלב שזה הודלף מאות אנשים ידעו על זה. הסנאט חקר את זה. כל העולם ואשתו כבר ידעו. אז בעקרון הסבירות שהיא הדליפה היא המוכה. יותר מזה, עצם זה שהיא כנראה ידעה על זה חודשים לפני שזה הודלף אומר לי שהסיכוי שהיא הדליפה את זה הוא נמוך. למה שהיא תמתין כמעט חצי שנה ואז תדליף את זה?
ציטוט:
אתה מסכים איתי שאם זה קרה, זה סקנדל גדול יותר מפלין והשגריר הרוסי?
אני לא יודע אם אני מסכים איתך. זה תלוי מה בדיוק הלך בין פלין והשגריר הרוסי והתשובות שפורסמו עד היום הם חלקיות. בפוטנציה מה שהלך שם זה על גבול הבגידה שזה חמור פי מליון מהדלפה. אבל כאמור לא זאת הפואנטה. סיפור אחד-ההדלפה-הוא לא יותר מהמצאה. הסיפור השני קרה במציאות, גם אם אנחנו עדיין לא יודעים את הניואנסים של מה שהיה.

ציטוט:
הרי יש כאן משהו מסריח. גם אצל טראמפ וגם אצל אובמה. למה אפשר להאמין לסיפורי מקלחת הזהב של טראמפ ולא להאזנות של אובמה?
למי אכפת מסיפורי מקלחות הזהב של טרמפ. אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל זה גם לא מעניין אותי. כל עוד שזה בהסכמה, שיהנה. אבל סיפור ההאזנות של אובאמה כפי שטרמפ פרסם הוא המצאה ואין שבריר של ראייה שתומכת בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2017, 23:04 
אדום אופטימי כתב:
טראמפ לא גרם לי עד כה נזק. אולי בעתיד אשנה דעתי. אני מודע לכך שטראמפ משוגע ואני עלול לסבול מיכך בעתיד ושלא ניתן לצפות מעשיו של משוגע.

שר איכות סביבה אמריקאי שלא מאמין בהתחממות גלובלית לא פוגע בך?
שר חוץ אמריקאי שמקושר עמוקות לפוטין ובדיוק סיים קריירה של 40 שנה בחברת נפט שמחרבת מדינות עולם שלישי בלי למצמץ לא פוגע בך?
מינוי שגריר אמריקאי לישראל שלא מאמין בפתרון שתי המדינות, שבגדול מיישר קו עם סמוטריץ', ונסיונו הדיפלומטי הרב מסתכם בייצוג של טראמפ בתביעות פשיטות רגל לא פוגע בך?
הצהרות של קאובוי הזוי, שמחממות את המזרח התיכון על ריק ויגרמו לכך שאנחנו נהיה הראשונים לשלם את המחיר לא פוגעות בך? מזל שהאירנים היו מבוגרים אחראיים פה.
ולא חסרות עוד דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2017, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ציטוט:
מקבל שיכול להיות שעוד אנשים נחשפו למידע. אתה מסכים איתי שיש סיכוי לא רע שהיא הדליפה?
לא. אני ממש לא מסכים. בשלב שזה הודלף מאות אנשים ידעו על זה. הסנאט חקר את זה. כל העולם ואשתו כבר ידעו. אז בעקרון הסבירות שהיא הדליפה היא המוכה. יותר מזה, עצם זה שהיא כנראה ידעה על זה חודשים לפני שזה הודלף אומר לי שהסיכוי שהיא הדליפה את זה הוא נמוך. למה שהיא תמתין כמעט חצי שנה ואז תדליף את זה?
ציטוט:
אתה מסכים איתי שאם זה קרה, זה סקנדל גדול יותר מפלין והשגריר הרוסי?
אני לא יודע אם אני מסכים איתך. זה תלוי מה בדיוק הלך בין פלין והשגריר הרוסי והתשובות שפורסמו עד היום הם חלקיות. בפוטנציה מה שהלך שם זה על גבול הבגידה שזה חמור פי מליון מהדלפה. אבל כאמור לא זאת הפואנטה. סיפור אחד-ההדלפה-הוא לא יותר מהמצאה. הסיפור השני קרה במציאות, גם אם אנחנו עדיין לא יודעים את הניואנסים של מה שהיה.

ציטוט:
למי אכפת מסיפורי מקלחות הזהב של טרמפ. אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל זה גם לא מעניין אותי. כל עוד שזה בהסכמה, שיהנה. אבל סיפור ההאזנות של אובאמה כפי שטרמפ פרסם הוא המצאה ואין שבריר של ראייה שתומכת בו.

כנראה שאובמה לא הורה להאזין לו. האם יכול להיות שהוא אסף בעקיפין מידע מודיעיני עליו? מתברר שיש אפשרות כזאת. אל תשכח שלמרות שכנראה אין לך אחוז אחד של הערכה כלפי טראמפ, הוא היה הנשיא הנבחר באותה תקופה. לאסוף מידע על נשיא נבחר זה עניין רציני.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2017, 04:40 
אני לא חושב שיש צל של ספק שסוכנויות המודיעין של ארה"ב קלטו לא מעט מידע מודיעיני על אנשים שמקורבים לטרמפ כחלק מהמעקב שלהם אחרי גורמים רוסיים. רוב הדברים האלו נעשו לפני הבחירות. אולי כולם. מה זה בדיוק מוכיח? אתה חושב שאובאמה היה צריך להורות להפסיק את החקירה? להפסיק לעקוב אחרי גורמי מודיעין רוסיים? לא לשתף פעולה על החקירה של הקונגרס בנושא?
זה כאמור לא מה שטרמפ אמר. טרמפ אמר שאובאמה הורה לרגל אחריו. ספציפית, טרמפ אמר שאובאמה הורה להשתיל מיקרופונים במגדל שלו, וזאת שטות מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 05 אפריל 2017, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, זה מה שקורה כשאתה צורך מידע רק מאתרים אולטרה ימניים ושל תאוריות קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2017, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
1. טראמפ לא גרם לי בינתיים שום נזק. הדגש הוא על בינתיים ועל לי.
2. לא זוכר דבר טוב שהאו"ם עשה לי ב20 שנים האחרונות. זוכר הרבה מאוד דברים לא טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2017, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
אני תומך בקים ג'ון און במאבקו כנגד האו"ם משום שאינו הסב לי שום נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2017, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
1. טראמפ לא גרם לי בינתיים שום נזק. הדגש הוא על בינתיים ועל לי.
2. לא זוכר דבר טוב שהאו"ם עשה לי ב20 שנים האחרונות. זוכר הרבה מאוד דברים לא טובים.

חכה שטראמפ יעלה את מחירי שימורי האפונה...
Guri כתב:
אני תומך בקים ג'ון און במאבקו כנגד האו"ם משום שאינו הסב לי שום נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 06:28 
ובינתיים טראמפ מגיב ומפגיז את בסיס חיל האוויר של סוריה שממנו טסו המטוסים
שירו טילים כימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
מהלך חשוב מאד. הלוואי שתהיה לו המשכיות והשפעה, ובנגוד למרבית הדברים עד עכשיו שיהיה חלק מתוכנית שקולה ומתוכננת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
איזה תוכנית אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
מה הוא תוקף בסוריה?
אנשים יכולים למות שם

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
זה נראה כמו צעד נכון אבל זה ממש לא נראה לי משהו להתרגש ממנו.
אני בספק גדול אם הרוסים לא עודכנו מראש.
זה נראה יותר כמו צעד הצהרתי שמכוון לאיראן (שלא יחשבו להפר את ההסכם הגרעיני) מאשר צעד משמעותי נגד אסאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
זה צעד תקשורתי למצביעי ארה"ב.

טראמפ לא יודע מה זה איראן בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מה הוא תוקף בסוריה?
אנשים יכולים למות שם

:LOL2:

גם כשטראמפ עושה מהלך נכון שהיה צריך להעשות על ידי חסיד אומות העולם שנקרא ע"י האופיסר חוסיין, הוא מייד נחשד שהוא עושה זאת ממניעים פסולים.

פורום השדים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 08:37 
אדום אופטימי כתב:
גביזון כתב:
מה הוא תוקף בסוריה?
אנשים יכולים למות שם

:LOL2:

גם כשטראמפ עושה מהלך נכון שהיה צריך להעשות על ידי חסיד אומות העולם שנקרא ע"י האופיסר חוסיין, הוא מייד נחשד שהוא עושה זאת ממניעים פסולים.

פורום השדים :ROSE:

אופטימי לא הבנת את גביזון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהבנתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
על אופטימי אנחנו כבר רגילים שהוא מתווכח פה עם דברים שהוא מדמיין לעצמו בראש, אבל ממתי גביזון נופל לפח הזה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 11:33 
חחחחחחחחחח
טראמפ ופוטין מלחמהההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
גביזון מאמין באידאולוגיה של השמאל אבל באותה מידה לפחות אם לא יותר הוא ציוני ובוודאי שלא שונא ישראל ותומך נילהב של ה-DBS .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 16:07 
על פניו זה צעד נכון עד כמה שאני שונא את טראמפ. עשה את מה שהיה צריך להיעשות שזה להגיב לאגרסיביות הסורית מבלי לדרדר את המצב יותר מדי.

לא מקבל את הטענות שטראמפ "פותח במלחמה" או משהו כזה. אמריקה לא יכולה להישאר בשקט במזרח התיכון, ותקיפה בודדת של שדה תעופה היא לא מה שתפר את הסדר אבל היא כן זורקת מסרים נכונים.

מה שכן, אם אובמה היה עושה את זה, הו, כמה ביקורת הוא היה מקבל על זה שהוא לא "נכנס באמ-אמא שלהם" או משהו כזה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 17:32 
אובאמה ביקש בזמנו אישור מהקונגרס להתקיף מטרות סוריות והרפובליקנים חסמו את זה.
המהלך של טרמפ הוא נכון אבל הא לחלוטין סימלי ולא משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
ג'ון קרי:
July 2014: "With respect to Syria, we struck a deal where we got 100% of the chemical weapons out."

אין ספק שזה מוסיף בטחון רצינות והגיון ב"הסכם" עם איראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2017, 22:22 
דו"ח תעסוקה מאכזב מאוד לחודש מרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
http://www.theonion.com/article/trump-c ... -out-55722

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ג'ון קרי:
July 2014: "With respect to Syria, we struck a deal where we got 100% of the chemical weapons out."

אין ספק שזה מוסיף בטחון רצינות והגיון ב"הסכם" עם איראן.

היה ברור לכולם אז שזו פשרה בדיחה אז בסוריה. אבל עובדתית מה שא מר בהחלט יכול להיות נכון. עברו 3 שנים, מספיק זמן לייצר נשק כימי חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: