jonati כתב:
אני הגעתי אתמול למשחק בקרית שמונה מאוד עצבני על העובדה שקורצקי הרכיב אותו וכמובן עליו שבחר בתקופה כזאת לעשות את מה שעשה. אבל בחימום למשחק לא קיללתי אותו ובתחילת המשחק לא מצאתי לנכון לשרוק לו בוז או משהו אחר, קיוויתי שהוא יראה על המגרש את מה שמצפים ממנו, אבל כבר אחרי חמש דקות זה התהפך, אין פה איזה אידיאל, אין פה איזה אג'נדה, יש שחקן שכל שפת הגוף שלו עוד מהחימום מראה שהוא לא רוצה להיות פה, הוא עשה טעות כזאת שהיא לא של חוסר תיאום ולא כלום, זה בלם שיש לו יסודות הוא אמור לדעת שכדור ככה ברחבה הוא חייב להרחיק, הוא נתן לכדור להתגלגל בקלילות לגול, ומשם הוא נראה כל כך עלוב, נתן לשחקנים לעבור אותו. אז אני צעקתי לו בוז, כי מבחינתי שחקן שלא רוצה להיות בהפועל, שמעדיף ללכת למ*בי שבפעם הראשונה אחרי שלושה חודשים ואחרי שהשתין על הקבוצה נותן לכדור לעבור לידו לגול שיכול היה להוריד אותנו ליגה (אם ק"ש לא היו מוכרים גם), אז שיילך קיבינימט. לא אג'נדה ולא אגו.
חלאה.
וחוץ מזה כשבן הגיע להפועל בהשאלה לא צעקתי לו בוז אבל גם לא מחאתי כפיים, תדחפו ת'אג'נדות שלכם בחזרה לחורים, ותגידו לי אתם אם בדקה 90 בשלוש שתיים אם ק"ש היו מגיעים לקרן הייתם רגועים כי יש לנו את גוטליב שם, או שהייתם זזים באי נוחות בכסא כי יש את גוטליב שם.
מדויק ביותר, כל נגיעה שלו צריכה להיות עם שריקות בוז, אין לי שקט איתו וקורצקי צריך להבין את זה.
אנשים פה שוכחים את הפנדל 'ישראל כהן' שהוא עשה ברובה מחצית ראשונה שליאני לא שרק. אם הוא שורק היה לא שקט בכלל בחודורוב. אשכרה חיבק שחקן ודחף אותו בלי קשר למשחק