תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 18:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הקשר בין הדברים. אבל בוא נשים את זה ככה, מי שכותב מאמרי שבח לרב מאיר כהנא הוא גזען. מי שכותב מאמרי שבח ללואיס פרחאן וחאלד עבדול הוא אנטישמי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
בוא נשים את זה ככה.
אם מישהו כותב פוסט תמיכה במירי רגב בגלל הפעולות שלה בשבועיים האחרונים שתרמו לפחות למראית עין לספורט הישראלי זה לא אומר שהוא חושב שהסודנים הם סרטן בגוף המדינה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אז מי שתומך בגזען מוצהר הוא ליברל ודמוקרט מן השורה. רשמתי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
לא. מי שתומך בגזען מוצהר בנושא שלא קשור לגזענות הוא לא אוטומטית גם גזען.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
הוא הגן עליו מפני טענות על אנטישמיות. הוא הגן על עוד אנטישמי בשם קוואמה טורה שאמר ״הציונים שיתפו פעולה עם הנאצים ברצח יהודים בזמן השואה כדי שאלה יברחו לפלסטין״. על האמירה הזאת הוא הגן ודרש שהאנטישמי ינאם באוניברסיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
זאת נראית לי אמירה אנטי ציונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הוא הגן עליו מפני טענות על אנטישמיות. הוא הגן על עוד אנטישמי בשם קוואמה טורה שאמר ״הציונים שיתפו פעולה עם הנאצים ברצח יהודים בזמן השואה כדי שאלה יברחו לפלסטין״. על האמירה הזאת הוא הגן ודרש שהאנטישמי ינאם באוניברסיטה.

נכון הייתההפעם ההיא שלקחת את ההודעה של אמיר והחלפת את השם של הסנאטור עם בן גביר?
אז הוא החליף את השם מופתי במילה ציונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 04:04 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אמיר, אף אחד לא אוהב מתנשאים. זאת תכונה מאד קטנונית וראויה לגינוי. נכון, אני לא כל כך מכיר את אליסון-מוחמד פרט למה שקראתי עליו באינטרנט. בהנחה שאתה לא העוזר או הדובר שלו, אתה כנראה עושה את אותו הדבר. ההבדל הוא שאני לא צריך להתנשא עליך כדי להרגיש טוב. וזה לא שהבאת פה הוכחה חותכת שמוציאה אותי אדיוט, אתה סתם תביא לי כמה הצבעות מתוך 11 שנות פעילות בקונגרס כדי להגיד שאני לא מבין על מה אני מדבר. באמא שלי, בן אדם שאומר על בנון שהוא גזען מטונף בלי שום הוכחות (גרושתו העידה עליו במהלך משפט גירושין!) ואז מנסה להתנשא על מישהו שעושה אותו דבר על אליסון (ונעזוב רגע שיש אשכרה מאמרי תמיכה בלואיס פרחאן), הוא פשוט קטנוני. אליסון הגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול, שני אנטישמים מוצהרים. אתה מגן על איתמר בן גביר האמריקאי, לא משנה כמה ״אתה מזיין בשכל״ תגיד לי. מקווה שיום אחד תהיה גבר ותודה שאתה פשוט תומך באנטישמי.

איפה אני מתנשא או מנסה להוציא אותך אידיוט?
אמרתי בפירוש שאני לא חושב שזו בושה גדולה לא לדעת את העמדות הפוליטיות של מישהו כמו קית' אליסון, ואני התכוונתי לזה בלי טיפת סארקזם. זה לא איזו פיסת מידע סופר חשובה, במיוחד למישהו שלא גר ומצביע בארה"ב.

לגבי מאיפה אני יודע שאליסון לא ימני, אז זה נכון, בעיקר מהאינטרנט (שמעתי אותו מדבר כמה פעמים וידידה שלי עבדה בקמפיין שלו פעם, אבל זה לא משהו שנותן לי איזה מידע פנימי וסודי), אבל נראה לי כשזה מגיע לבדיקה של העמדות הפוליטיות אני טיפה יותר בקיא ממך באיך לעשות את זה (עוד פעם, לא מתנשא, זה לא משהו שנולדתי איתו וזה לא קשור לאינטיליגנציה, אני מנחש שזה בגלל שגרתי בארה"ב שנים ועקבתי אחרי המערכת הפוליטית שם טיפה יותר מהאזרח הממוצע בישראל).
אם זה מעניין אותך, בגדול יש גופים (עיתונים, אקדמיה, צוותי חשיבה) שמה שהם עושים זה לבדוק ולכמת את הנטייה הפוליטית של חברי קונגרס.
הנה כמה דוגמאות -
https://ballotpedia.org/National_Journal_vote_ratings
https://www.govtrack.us/congress/member ... son/412215
יש עוד, אבל למרות שהמתודולוגיה והמספרים יכולים להיות טיפה שונים, אני אישית לא ראיתי אף ניתוח כזה שלא מגיע למסקנה שקית' אליסון הוא אחר מחברי הקונגרס הכי שמאלנים שיש (בלא מעט מהם הוא במקום הראשון אפילו).

מעבר לזה, חשוב לזכור שהמציאות היא טיפה יותר מורכבת מציר חד מימדי שהולך מימין לשמאל, ובגלל זה יש גופים שמנקדים אנשי קונגרס על הרקורד שלהם בנושא ספציפי.
דיברת על זכויות נשים ולהט"ב, אז הגופים הרלוונטים שלרוב הולכים אליהם לדברים האלו - HRC לזכויות להט"ב, Planned Parenthood ו - AAUW לזכויות נשים, נתנו לאליסון ציון של 100%, שזה אומר שהוא הצביע בעד זכויות נשים ולהט"ב בכל המקרים שחוק רלוונטי עמד להצבעה.

עכשיו אתה יכול לחפש גופים אחרים שמנקדים חברי קונגרס, יש די הרבה כאלו, אבל מה אני אגיד לך, אני אישית לא שמעתי בחיים שלי מישהו שתוקף את אליסון על זה שהוא בעצם שמרן עד האשכול הזה (ושמעתי הרבה אנשים תוקפים אותו על הרבה דברים). ואתה יודע מה? יכול להיות שאתה צודק וכל האנשים שזה אשכרה העבודה שלהם לחקור את הדברים האלו טועים, אבל אתה באמת חייב להביא משהו מעבר לעובדה שהוא מוסלמי בשביל לגבות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר♡♡♡

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

אמיר, אף אחד לא אוהב מתנשאים. זאת תכונה מאד קטנונית וראויה לגינוי. נכון, אני לא כל כך מכיר את אליסון-מוחמד פרט למה שקראתי עליו באינטרנט. בהנחה שאתה לא העוזר או הדובר שלו, אתה כנראה עושה את אותו הדבר. ההבדל הוא שאני לא צריך להתנשא עליך כדי להרגיש טוב. וזה לא שהבאת פה הוכחה חותכת שמוציאה אותי אדיוט, אתה סתם תביא לי כמה הצבעות מתוך 11 שנות פעילות בקונגרס כדי להגיד שאני לא מבין על מה אני מדבר. באמא שלי, בן אדם שאומר על בנון שהוא גזען מטונף בלי שום הוכחות (גרושתו העידה עליו במהלך משפט גירושין!) ואז מנסה להתנשא על מישהו שעושה אותו דבר על אליסון (ונעזוב רגע שיש אשכרה מאמרי תמיכה בלואיס פרחאן), הוא פשוט קטנוני. אליסון הגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול, שני אנטישמים מוצהרים. אתה מגן על איתמר בן גביר האמריקאי, לא משנה כמה ״אתה מזיין בשכל״ תגיד לי. מקווה שיום אחד תהיה גבר ותודה שאתה פשוט תומך באנטישמי.

מעבר לזה, חשוב לזכור שהמציאות היא טיפה יותר מורכבת מציר חד מימדי שהולך מימין לשמאל, ובגלל זה יש גופים שמנקדים אנשי קונגרס על הרקורד שלהם בנושא ספציפי.
דיברת על זכויות נשים ולהט"ב, אז הגופים הרלוונטים שלרוב הולכים אליהם לדברים האלו - HRC לזכויות להט"ב, Planned Parenthood ו - AAUW לזכויות נשים, נתנו לאליסון ציון של 100%, שזה אומר שהוא הצביע בעד זכויות נשים ולהט"ב בכל המקרים שחוק רלוונטי עמד להצבעה.

אלה נתונים כבר יותר רציניים. כנראה שאני באמת טועה והוא לא אולטרה שמרן, אבל הטענות שלי לא מבוססות על אוויר. אני בעיקר מבסס אותם על ההשתייכות הדתית שלו (דבר שהייתי עושה גם ליהודי אורתודוקס, דבר שה-NYT עשו לג'ראד קושניר). אני לא כזה תלוש מהמציאות, במיוחד כשנוברים בכל ההשתייכות האלסאמית של אליסון. יש לו קשרים עם האחים המוסלמים, (http://www.foxnews.com/politics/2016/11 ... -2008.html) , ארגון שבשלוחותיו הרבות מוציא להורג נשים נואפות וגברים הומוסקסואלים. אפילו נפתחה נגדו חקירה על כך. האימאם שלו הוא הומופוב (http://www.nationalreview.com/corner/44 ... d-intended) ובחודש אפריל הוא ינאם בכנס איסלאמי שאחד הנואמים בו מאמין שההומואים הם מחלה שדינה עונש מוות (http://dailycaller.com/2017/02/23/keith ... xtremists/). אפשר להיות קטנוני ולהזכיר את אחת התומכות הגדולות שלו, לינדה סרסור, שמקושרת לחמאס ומאמינה שחוק השריעה הוא לגיטימי.

עכשיו נכון, אין כאן אקדח מעשן (בניגוד לאנטישמיות שלו, שם יש כמה אקדחים מעשנים). ואם הארגונים הלהט"בים והפמיניסטים מדרגים אותו גבוה, אני לא אתווכח. אבל רק תסביר לי מה תקוות השמאל הפרוגרסיבי בארה"ב עושה בכל המקומות האלה. מה לתקוות השמאל הפרוגרסיבי ולארגון דתי אלים, שוביניסטי והומופובי? מה למועמד הפרוגרסיבי ולכנסים שבהם נואמים תומכי מוות לגייז? מועמד שמאלני צריך לשמור מרחק שנות אור מארגונים כאלה. לא בגלל שזה לא נראה טוב, אלא בגלל שהמעגלים הפוליטיים חברתיים שבהם הוא מסתובב לא אמורים בכלל להגיע לשם. אני לא רואה את ניצן הורוביץ, דב חנין או זהבה גלאון מקבלים כסף משלוחה של להב"ה עבור נאום. אני לא רואה אותם נואמים בכנס יהודי שבו עולה לנאום בנצי גופשטיין. אני לא רואה את זהבה גלאון מקבלת תמיכה ממרזל (המקביל של דיוויד דיוק) או דניאלה וייס (המקבילה של לינדה סרסור). למה קית' אליסון קוסם לכל הקיצוניים האלה ולמה הוא מקבל מהם כסף? זה מטריד. והשארתי כאן את כל אומת האיסלאם ולואיס פרחאן בחוץ, אלה דברים שמדברים בפני עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הטענות שלי לא מבוססות על אוויר. אני בעיקר מבסס אותם על ההשתייכות הדתית שלו (דבר שהייתי עושה גם ליהודי אורתודוקס, דבר שה-NYT עשו לג'ראד קושניר).

אבל כבר ראינו שהטענות שלך כן מבוססות על אוויר ("יש לי תחושה" היה הניסוח שלך, אם אני לא טועה) ושNYT לא עשו שום דבר דומה עם קושנר (עברנו נקודה נקודה על הטענות שלך וראינו שהם לא עשו שום דבר דומה).
אל תגיד לי שגם אתה התחלת להשתקרן ולהסתלפן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מה? כתבתי שנסכים לא להסכים על המאמר של NYT. זה שהפלגת בדמיון שלך וחשבת שאני מסכים איתך זה משהו שיותר קשור אליך מאשר אליי. ודווקא במקרה הזה עם אמיר, אני כן מודה שטעיתי והוא צדק בנוגע לשמרנות של אליסון, הוא אשכרה הביא לי נתונים אמינים של ארגונים להט"בים ופמיניסטים שמפריכים את הטענה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
ההסכמה שלך לא רלוונטית אחרי שראינו שמה שאתה אומר פשוט לא נכון (עם כל הכבוד לעמדה הפוסט-מודרניסטית שתפסת לאחרונה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 19:01 
הוא נואם בכנס שאחד הנואמים בו הוא x ..
אתה רציני חושב שזה טיעון לגיטימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
זאת בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בבחור שחושב שגם "יש לי תחושה" זה טיעון לגיטימי, כן?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
ושם אמצעי.
ומה שישות דימיונית מצווה.
אנחנו יודעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אלה נתונים כבר יותר רציניים. כנראה שאני באמת טועה והוא לא אולטרה שמרן, אבל הטענות שלי לא מבוססות על אוויר. אני בעיקר מבסס אותם על ההשתייכות הדתית שלו (דבר שהייתי עושה גם ליהודי אורתודוקס, דבר שה-NYT עשו לג'ראד קושניר). אני לא כזה תלוש מהמציאות, במיוחד כשנוברים בכל ההשתייכות האלסאמית של אליסון. יש לו קשרים עם האחים המוסלמים, (http://www.foxnews.com/politics/2016/11 ... -2008.html) , ארגון שבשלוחותיו הרבות מוציא להורג נשים נואפות וגברים הומוסקסואלים. אפילו נפתחה נגדו חקירה על כך. האימאם שלו הוא הומופוב (http://www.nationalreview.com/corner/44 ... d-intended) ובחודש אפריל הוא ינאם בכנס איסלאמי שאחד הנואמים בו מאמין שההומואים הם מחלה שדינה עונש מוות (http://dailycaller.com/2017/02/23/keith ... xtremists/). אפשר להיות קטנוני ולהזכיר את אחת התומכות הגדולות שלו, לינדה סרסור, שמקושרת לחמאס ומאמינה שחוק השריעה הוא לגיטימי.

עכשיו נכון, אין כאן אקדח מעשן (בניגוד לאנטישמיות שלו, שם יש כמה אקדחים מעשנים). ואם הארגונים הלהט"בים והפמיניסטים מדרגים אותו גבוה, אני לא אתווכח. אבל רק תסביר לי מה תקוות השמאל הפרוגרסיבי בארה"ב עושה בכל המקומות האלה. מה לתקוות השמאל הפרוגרסיבי ולארגון דתי אלים, שוביניסטי והומופובי? מה למועמד הפרוגרסיבי ולכנסים שבהם נואמים תומכי מוות לגייז? מועמד שמאלני צריך לשמור מרחק שנות אור מארגונים כאלה. לא בגלל שזה לא נראה טוב, אלא בגלל שהמעגלים הפוליטיים חברתיים שבהם הוא מסתובב לא אמורים בכלל להגיע לשם. אני לא רואה את ניצן הורוביץ, דב חנין או זהבה גלאון מקבלים כסף משלוחה של להב"ה עבור נאום. אני לא רואה אותם נואמים בכנס יהודי שבו עולה לנאום בנצי גופשטיין. אני לא רואה את זהבה גלאון מקבלת תמיכה ממרזל (המקביל של דיוויד דיוק) או דניאלה וייס (המקבילה של לינדה סרסור). למה קית' אליסון קוסם לכל הקיצוניים האלה ולמה הוא מקבל מהם כסף? זה מטריד. והשארתי כאן את כל אומת האיסלאם ולואיס פרחאן בחוץ, אלה דברים שמדברים בפני עצמם.

הבנאדם כבר יותר מעשור בקונגרס, ועדיין, לא אתה ולא הלינקים שלך (שאגב כולם מאירגונים שהם בהגדרה ובהצהרה תומכים במפלגה הרפובליקאית) יכולים להביא חוק אחד או אפילו ציטוט אחד שבו הוא יוצא גזען, שמרן, אנטישמי, אלים או אנטי פרוגרסיבי. הגג שאתה (ומלא אנשים שחיפשו בנרות דברים להפיל אותו) מצאו זה שהוא היה איכשהו ליד מישהו שהוא גזען או שמרן או אנטי פרוגריסיבי, מה שהגויים ימ"ש קוראים לו guilt by association.
ומצד שני, אם מסתכלים על דברים שהוא אשכרה עשה בקונגרס הוא יוצא סופר פרוגרסיבי, וזו אגב הסיבה שהרבה אנשים בשמאל הפרוגריסבי אוהבים אותו.
אז מה הטענה פה בעצם? שעמוק עמוק בלב הוא בעצם רוצה להפוך את ארה"ב לערב הסעודית למרות שהוא לא עשה שום דבר בנידון?
למה לדעתך הוא מחכה בדיוק?
ואגב, שים לב שזה בדיוק הטענות שאנטישמים היו מביאים נגד יהודים - כן, אין לנו הוכחות שהם אשכרה עשו משהו, אבל עמוק בלב אנחנו יודעים שאי אפשר לסמוך עליהם בגלל הדת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שחבר קונגרס יכול לעשות משהו גזעני בקונגרס, כמו שבן ארי לא יכול להעביר חוק גזעני בכנסת. והייתה גם את פליטת הפה שלו שישראל שולטת ביחסי החוץ של ארה"ב. עכשיו אני יודע שהכי קל לצעוק אנטי ציונות בהקשר הזה, אבל חבר קונגרס שהגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול, אומר בתיאוריה קונספירטיבית שמדינת היהודים היחידה בעולם שולטת באיך שאובמה מתייחס לקובה ולרוסיה זה אנטישמי.
ואני פשוט לא מבין איך שמאל פרוגרסיבי, שכל כך רגיש לגזענות או אפילו משהו שקרוב לגזענות, מאמץ מועמד גזעני. ואני מבין שאתה מחבב אותו, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא תמך בלואיס פרחאן וחאלד עבדול והגן עליהם מפני טענות על אנטישמיות למרות שהם אנטישמים ברורים. מי שמגן על גזענות הוא גזען, גם אם הוא מוסלמי וגם אם הוא מצביע בעד נשים ולהט"ב. וכן, אני לוקח חזרה את הטענה שהוא שמרן, אבל לא לוקח בחזרה את הטענה שהוא אנטישמי. אבל זה בסדר, כמו שהימין היהודי מאמץ ספק אנטישמים בגלל שהם תומכים בישראל, השמאל היהודי והלא יהודי מאמץ לחיקו אנטישמי בגלל שהוא נגד ישראל או בגלל שהוא מוסלמי. זה רק מראה שהשמאל והימין נמצא בערך באותה רמת מוסר וצביעות.

ואם הוא רוצה להפוך את ארה"ב לסעודיה (אני לא טוען את זה, אבל אני כן חושב שהוא רוצה להפוך אותה למדינה שלא נלחמת בטרור), הוא מחכה להיות נשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 14:43 
Officer Barbrady כתב:
כמו שבן ארי לא יכול להעביר חוק גזעני בכנסת.

הניסוח אולי לא יכול להיות גזעני, זה עדיין לא אומר שלא העבירו פה חוקים גזעניים דה פקטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 16 מרץ 2017, 05:10 
סמל אישי של המשתמש
איזה לילה מקסים.

:LAGUH!: וילדרס וטראמפ :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
הפלא ופלא, ראש וועדת המודיעין מודיע שמצא אוסף של מעקבים על התקשרויות פרטיות של טראמפ. מסתבר שהוא לא ליצן כמו שחשבנו. נחכה להתפתחויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
להפך, הוא עוד יותר ליצן ממה שהיה נדמה. ידע על כל סיפור המעורבות של הרוסים, כולל הקשר לאנשי טראמפ, לפני הבחירות. אבל מה שהיה חשוב לו זה להתעסק בפרטי חקירה סמי-איזוטרית של הילרי קלינטון רגע לפני הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
התכוונתי לPOTUS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אתה הצלחת להבין מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
מה? על מה מדובר בדיוק?
http://www.cnbc.com/2017/03/19/house-in ... tower.html
ציטוט:
House Intelligence Committee chair Devin Nunes said Sunday he has still seen no evidence to show Trump Tower was wiretapped after reviewing information from the Department of Justice.

"Was there a physical wiretap of Trump Tower? No, there never was," the California Republican representative told "Fox News Sunday."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא מדבר על מה שהוא אמר לפני שעתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2017, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
http://edition.cnn.com/2017/03/22/polit ... index.html

ציטוט:
House Intelligence Chairman Devin Nunes said Wednesday that Donald Trump's personal communications and those of associates may have been picked up by intelligence agencies conducting surveillance of foreign targets after the election, and hurried to the White House to brief the President.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: