Officer Barbrady כתב:
אמיר, אף אחד לא אוהב מתנשאים. זאת תכונה מאד קטנונית וראויה לגינוי. נכון, אני לא כל כך מכיר את אליסון-מוחמד פרט למה שקראתי עליו באינטרנט. בהנחה שאתה לא העוזר או הדובר שלו, אתה כנראה עושה את אותו הדבר. ההבדל הוא שאני לא צריך להתנשא עליך כדי להרגיש טוב. וזה לא שהבאת פה הוכחה חותכת שמוציאה אותי אדיוט, אתה סתם תביא לי כמה הצבעות מתוך 11 שנות פעילות בקונגרס כדי להגיד שאני לא מבין על מה אני מדבר. באמא שלי, בן אדם שאומר על בנון שהוא גזען מטונף בלי שום הוכחות (גרושתו העידה עליו במהלך משפט גירושין!) ואז מנסה להתנשא על מישהו שעושה אותו דבר על אליסון (ונעזוב רגע שיש אשכרה מאמרי תמיכה בלואיס פרחאן), הוא פשוט קטנוני. אליסון הגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול, שני אנטישמים מוצהרים. אתה מגן על איתמר בן גביר האמריקאי, לא משנה כמה ״אתה מזיין בשכל״ תגיד לי. מקווה שיום אחד תהיה גבר ותודה שאתה פשוט תומך באנטישמי.
איפה אני מתנשא או מנסה להוציא אותך אידיוט?
אמרתי בפירוש שאני לא חושב שזו בושה גדולה לא לדעת את העמדות הפוליטיות של מישהו כמו קית' אליסון, ואני התכוונתי לזה בלי טיפת סארקזם. זה לא איזו פיסת מידע סופר חשובה, במיוחד למישהו שלא גר ומצביע בארה"ב.
לגבי מאיפה אני יודע שאליסון לא ימני, אז זה נכון, בעיקר מהאינטרנט (שמעתי אותו מדבר כמה פעמים וידידה שלי עבדה בקמפיין שלו פעם, אבל זה לא משהו שנותן לי איזה מידע פנימי וסודי), אבל נראה לי כשזה מגיע לבדיקה של העמדות הפוליטיות אני טיפה יותר בקיא ממך באיך לעשות את זה (עוד פעם, לא מתנשא, זה לא משהו שנולדתי איתו וזה לא קשור לאינטיליגנציה, אני מנחש שזה בגלל שגרתי בארה"ב שנים ועקבתי אחרי המערכת הפוליטית שם טיפה יותר מהאזרח הממוצע בישראל).
אם זה מעניין אותך, בגדול יש גופים (עיתונים, אקדמיה, צוותי חשיבה) שמה שהם עושים זה לבדוק ולכמת את הנטייה הפוליטית של חברי קונגרס.
הנה כמה דוגמאות -
https://ballotpedia.org/National_Journal_vote_ratingshttps://www.govtrack.us/congress/member ... son/412215יש עוד, אבל למרות שהמתודולוגיה והמספרים יכולים להיות טיפה שונים, אני אישית לא ראיתי אף ניתוח כזה שלא מגיע למסקנה שקית' אליסון הוא אחר מחברי הקונגרס הכי שמאלנים שיש (בלא מעט מהם הוא במקום הראשון אפילו).
מעבר לזה, חשוב לזכור שהמציאות היא טיפה יותר מורכבת מציר חד מימדי שהולך מימין לשמאל, ובגלל זה יש גופים שמנקדים אנשי קונגרס על הרקורד שלהם בנושא ספציפי.
דיברת על זכויות נשים ולהט"ב, אז הגופים הרלוונטים שלרוב הולכים אליהם לדברים האלו -
HRC לזכויות להט"ב,
Planned Parenthood ו -
AAUW לזכויות נשים, נתנו לאליסון ציון של 100%, שזה אומר שהוא הצביע בעד זכויות נשים ולהט"ב בכל המקרים שחוק רלוונטי עמד להצבעה.
עכשיו אתה יכול לחפש גופים אחרים שמנקדים חברי קונגרס, יש די הרבה כאלו, אבל מה אני אגיד לך, אני אישית לא שמעתי בחיים שלי מישהו שתוקף את אליסון על זה שהוא בעצם שמרן עד האשכול הזה (ושמעתי הרבה אנשים תוקפים אותו על הרבה דברים). ואתה יודע מה? יכול להיות שאתה צודק וכל האנשים שזה אשכרה העבודה שלהם לחקור את הדברים האלו טועים, אבל אתה באמת חייב להביא משהו מעבר לעובדה שהוא מוסלמי בשביל לגבות את זה.