el dudernio כתב:
רוני אנחנו במצב הזה משום שהיו כמה אוהדים שחשבו שהם יודעים לעשות הכל יותר טוב מבעלי מקצוע. אספו תרומות כמו קבצנים בשביל להעמיד קבוצה ללא שום גב כלכלי וללא שום יכולות ניהול מוכחות. ואז הם גם מעלו בתפקידם ולא ביקרו את הנעשה בקבוצה בצורה ברורה רק קיפלו כל פעם את הזנב יפה ופינו את החדר להורס נוסף. פה מתחילה ונגמרת הבעיה של הפועל תל אביב.
בעייה שהביאה את הקבוצה לחדלות פרעון. חובות עתק ושחקנים שמחפשים איך לברוח מהספינה. לכן הגעת גם לפני הפרוק למצב שבו אתה קבוצת תחתית לכל דבר.
אחרי הפרוק מצבך הוחמר עוד יותר. לא רק שהורדו לך נקודות גם עזבו אותך שחקנים בכושר וגם המאמן הלך. במקומם הגיעו שחקנים לא בכושר ומאמן של ליגה לאומית. הבאת סגל כמעט מלא בשביל להצליח להעמיד 11 בוגרים מידי שבוע וכל זה בשבועיים של עבודה.
מי שמנסה להאשים את השחקנים והמאמן הנוכחי במצב הקיים פשוט עוצם עיינים או חיי בעולם דמיוני. מה לעשות בעולם הקיים אנחנו קבוצת תחתית לאחר פירוק עם סיכויים נמוכים להישאר בליגה.
עכשיו לגבי הביקורת.
אין לי בעיה עם ביקורת על אלטמן שהוא אגואיסט ולא סופר את שולמיסטר. שהוא לא יודע להרים. והוא שהוא ראש בקיר. הכל נכון. העניין הוא שלמרות כל אלו הוא תורם ומאיים על השער יותר משחק הירש, אנדוסל או כל שחקן אחר שהיה חלק מהשלישיה הקדימית. אין לי גם בעיה שיגידו שלא רוצים לראות אותו על בגלל הבוררות שהוא הגיש והשביתה שהוא עשה. גם זה לגיטימי אבל שזה יהיה ברור שזה בא עם פגיעה מקצועית.
כנל לגבי קורצקי. כן אני חושב שהחילופים שלו לא בשמיים. אבל אם נשחק יפה ונפסיד זה לא יעזור לנו. אני בכלל חושב שנגד ביתר היה צריך להכניס את שולמיסטר אחרי ההרחקה ולעבור לשחק עם 3 בלמים. לעשות בונקר מכוער נגד 10 שחקנים. ושימות הכדורגל היפה. אני מאמין שהוא היה זוכה אז לביקורת מצד כולם בטח אם היינו מפסידים כמו שקרה. אבל זה בדיוק הענין הכל חוכמה בדיעבד. לא פעם כל מתלהמי הפורום והיציע צעקו קיללו ובסוף כשעשו את מה שהם רצו זה התברר ככישלון חרוץ לכן לא יקרה כלום עם נעביר את הביקורת שלנו בצורה ענינית ולא נהיה כל כך החלטיים סמה שאנחנו כותבים ואומרים.
בטח אם יש מצב שהביקורת הזאת לא עוזרת. יש זמן לבצע בדק בית. כרכע לדעתי זה ממש לא הזמן.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
אני בכלל לא נכנס לשחקן כזה או אחר. אני לא מדבר על לשחק יפה. אני מדבר עלזה שבשיל להישאר בליגה צריכים לנצח משחקים. לא רואה דרך אחרת.
שאתה מדבר על "להאשים את השחקנים או המאמן" אתה מסתכל על המצב של הפועל בגדול: הפירוק, הבעיות הכלכליות. מן הסתם פה אין מה להאשים את המאמן והשחקנים.
אבל שקבוצה לא מסוגלת להגיע למצב אחד במשחק, וששחקנים לא מסוגלים לעשות פעולות בסיסיות של כדרוגל, את מי להאשים, רמון? טביב?
אתה כתבת כמה פעמים על שנאה עצמית. נגד השחקנים , נגד המאמן על ביקורת מקצועית מוצדקת שנכתבה פה. כתבת גם שהפסד נגד בית"ר היא תוצאה סבירה, עם התעלמות מוחלטת ממה שקרה במשחק (הם מקום רביעי, אנחנו אחרון או משהו בסגנון). אני מניח שלפי הקו הזה גם תיקו נגד הפועל חיפה בבית ונגד רעננה הם "תוצאות סבירות" ואם נלך עוד יותר קדימה, גם לרדת ליגה אחרי שהורידו 9 נקודות זה סביר.
אז לא, ההפסד נגד בית"ר היא תוצאה רעה, התיקו נגד רעננה היא תוצאה רעה וירידת ליגה, עם ה9 נקודות ועם כל הצרות האחרות תהיה כשלון מקצועי קולוסאלי. של ההנהלה, המאמן, השחקנים וכל מי שקשור למועדון הזה.