תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: @די כבר להוציא את ברשצקי יא פח
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
האדס כתב:
אני הייתי מפטר את המאמן. זה יפתור הכל.

לפטר.

כי עד שהגיע המאמן הנל צברנו אין סוף נקודות נכון?

לשיטתך פחות רע זה טוב. בעייני אפשר עוד להשתפר.

לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
בעיני אפשר לזכות בדאבל.

לפטר.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 15:53 
לא יודע למה אתה נגד הפיטורין שלו, אם יפטרו אותו לפני שיהיה מחליף אז יגאל אנטבי יאמן את הקבוצה ואז אתה תשפריץ ניטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
על פניו, ועד כמה שאפשר להתרשם ממרומי היציע, ברשצקי נראה בחור חביב.
ועדיין, לא בדיוק הבנתי - וסליחה על השאלה - איזה דברים משמעותיים הוא עשה עד עכשיו בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: @די כבר להוציא את ברשצקי יא פח
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
בישול נגד בית״ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
אם אפשר להפסיק להרים לו לנגיחות בקורה הרחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בישול נגד בית״ר?

OK, אז מגיע לו את כל הקרדיט וכל הכבוד. עדיין, לפחות בעיני, זה לא הופך אף אחד מהחילופים שלו ללא-מוצדקים.
יש לאחרונה החלטות מאמן יותר תמוהות- להשאיר את אבו זייד על המגרש (או בכלל להרכיב אותו), להכניס את צ'יבויקה,
הזרים בכלל. סוגיית ברשצקי לדעתי במצב יחסית סביר (סה"כ הבן אדם כן משחק) לעומת העניינים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:27 
מי היית מרכיב במקום אבו זייד?
וזה שדודו ביטון נכנס ולא צ'יבוקה זה מעצבן בדיוק כמו עניין ברשצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:30 
NARKOTIKA כתב:

לא מסכים. כלומר כן, זה מעצבן מאוד שביטון בכלל עולה לשחק, אבל צ'יבויקה עוד לא הוכיח שהוא שווה משהו.
ברשצקי כבר הראה שהוא בערך היחיד שמסוגל לייצר משהו בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:31 
שלא ישתמע מהאשכול הזה כאילו ברשצקי הוא כוכב על
בסה"כ מדובר בשחקן די בינוני עם מגבלות פיזיות שנראות לעין בצורה חדה
עדיין הוא יותר טוב ב 95% מכל מה שיש לנו מקדימה ולכן לא ברור איך הוא מוחלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מול סכנין נצטרך לבחון את האפשרויות, 9 צהובים לאבו זייד

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 26 פברואר 2017, 16:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 16:33 
NARKOTIKA כתב:

הבעיה שהכל מעצבן אבל שום דבר לא באמת אקוטי. ברשצקי שחקן באמת חביב, אבל לא גיים צ'יינג'ר. את השערות אתה רוצה למרוט גם עם ביטון וגם עם צ'יבויקה.
הקבוצה הזו לא מאומנת בעיקר חלק ההתקפי, ולא יודעת להניע כדור (להבדיל מתקופת גיא לוזון) ואז שצריך הנעת כדור כמו אחרי שאתה מוביל 0:1 נגד בית"ר ב- 10 שחקנ ים, אפילו את זה אין לך.
זה הרבה יותר מטריד אותי משחקן זה או אחר שמשחק או מוחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 17:09 
צנציפר מעדכן שהניסנובים דרשו ממנו שיפתח עם ברשצקי, ואם זה כך הרי זה מבורך, הגיע הזמן שבעלים לא יתנו לכל מאמן -תחנת מעבר - שיעשה מה שבא לו. כנראה בגלל זה האפס אישיות הזה מוציא אותו בכל הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

מול סכנין נצטרך לבחון את האפשרויות, 9 צהובים לאבו זייד

שי אליאס בראש שקט
בכלל הייתי נותן לו לשחק לפני אבו זייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 19:39 
מי שעקב אחרי ברשצקי, מעבר ליכולת שבאופן יחסי היה בין הטובים במגרש, כמות הקילומטרים שגמע, רץ ללא הפסקה למעלה, למטה, השחקן בא לעבוד הגנה התקפה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 20:52 
tadmored כתב:
מי שעקב אחרי ברשצקי, מעבר ליכולת שבאופן יחסי היה בין הטובים במגרש, כמות הקילומטרים שגמע, רץ ללא הפסקה למעלה, למטה, השחקן בא לעבוד הגנה התקפה

אמת.
להבדיל מאלטמן הנבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לא יודע למה אתה נגד הפיטורין שלו, אם יפטרו אותו לפני שיהיה מחליף אז יגאל אנטבי יאמן את הקבוצה ואז אתה תשפריץ ניטים.

אולי כי בניגוד לרוב הפורום אני לא אוהד אגנדות ואת עצמי אלא את הפועל תל אביב.
לא יודע איך אנטבי כמאמן והוא בטול פחות מנוסה מקורצרקי.

אני כאן יודע שלא סתם אף קבוצה שעברה פירוק / הורדה לה נקודות לא נישארה בליגת העל. אני לא יודע אם נשאר או לא, אבל אם נרד זה ממש לא יהיה בגלל קורצקי וזה דבר שאני חושב שכדאי לכולנו להפנים.

אז כן הוא לא המאמן הכי מוצלח שיש. הוא עושה חילופים הזויים גם לדעתי. אבל הוא מאמן, ואנחנו אוהדים. בפעם היחידה שניסנו לחצות את הקווים זה הוביל לפירוק למצב בו אנחנו נמצאים. אז כדאי שלשם שינוי לפחות עד סוף השנה נחזור להיות פשוט אוהדים, נתמוך בשחקנים ונפסיק לכלל להיות "מגניבים" על חשבון הקבוצה ובעלי התפקידים בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מושקוביץ כתב:

אני כאן יודע שלא סתם אף קבוצה שעברה פירוק / הורדה לה נקודות לא נישארה בליגת העל. אני לא יודע אם נשאר או לא, אבל אם נרד זה ממש לא יהיה בגלל קורצקי וזה דבר שאני חושב שכדאי לכולנו להפנים.

אז כן הוא לא המאמן הכי מוצלח שיש. הוא עושה חילופים הזויים גם לדעתי. אבל הוא מאמן, ואנחנו אוהדים. בפעם היחידה שניסנו לחצות את הקווים זה הוביל לפירוק למצב בו אנחנו נמצאים. אז כדאי שלשם שינוי לפחות עד סוף השנה נחזור להיות פשוט אוהדים, נתמוך בשחקנים ונפסיק לכלל להיות "מגניבים" על חשבון הקבוצה ובעלי התפקידים בה.

זה די קשקוש כי הקהל נותן גב עצום לקבוצה המוגבלת שלנו ומגיע בהמוניו לכל משחק, כולל אנשים שגרים בחורים מוזרים בארץ וגוררים את הילדים שלהם למשחקים.
אף אחד לא מנסה לחצות את הקווים אבל אנחנו לא מטומטמים ומאמן שמוציא משחק אחרי משחק את השחקן הכי מסוכן שלך בהתקפה ישמע מה הקהל חושב עליו, ובצדק.
אני גם מרוצה מרוח הדברים של הכתבות היום, קורצקי צריך להבין שהוא קיבל הזדמנות חד פעמית במועדון כמו הפועל תל אביב ואת משחקי האגו שלו שישאיר בבית.
יתרה מכך, אם הוא לא מנצח בשבת אני מאוד מקווה שההנהלה תצרף עוד מישהו לצוות המקצועי לפני שיהיה מאוחר מדי, גם עם המינוס תשע אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לרדת ליגה, בטח לאור הקבוצות שמתמודדות נגדנו על הירידה ונראות מזעזע בעצמן. נגמרו התירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא נמצא הרבה במגרשים אבל כמות הקללות שהשחקנים שלנו סופגים בהחלט עלתה.
זה שבאים 8000 צופים זה נחמד, אבל פעם במשחקים כאלו היו נמצאים 12 אלף.

ואת הקווים כבר חצינו מזמן, החצייה הזאת היא הסיבה למצבינו.

לגבי הירידה מה אנחנו יכולים או לא יכולים להרשות לעצמינו זה לא הרעיון, כי גם בלי מינוס 9 הנקודות אתה קבוצת תחתית. ואתה כזה לא בגלל ניסנוב, אלטמן או קורצקי. 9 הנקודות שהורדו לנו הן רק עוד מסמר בארון הקבורה שמקימי ומנהלי העמותה בנו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 07:46 
el dudernio כתב:
מושקוביץ כתב:

אתה כבר מזמן בעל האג'נדה הכי גדול פה, התאהבת בפוזה של הקונפרמיסט שיוצא נגד כל מי שמשמיע ביקורת וזה נהיה די פאתטי, בפרט שאתה מאשים אוהדים שכותבים את דעתם כאילו הם מנהלים משהו.

וכן, אם נרד ליגה, קורצקי ומי שמינה אותו יהיו אחראים ישירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 09:34 
el dudernio כתב:
אני לא נמצא הרבה במגרשים אבל כמות הקללות שהשחקנים שלנו סופגים בהחלט עלתה.
זה שבאים 8000 צופים זה נחמד, אבל פעם במשחקים כאלו היו נמצאים 12 אלף.

ואת הקווים כבר חצינו מזמן, החצייה הזאת היא הסיבה למצבינו.

לגבי הירידה מה אנחנו יכולים או לא יכולים להרשות לעצמינו זה לא הרעיון, כי גם בלי מינוס 9 הנקודות אתה קבוצת תחתית. ואתה כזה לא בגלל ניסנוב, אלטמן או קורצקי. 9 הנקודות שהורדו לנו הן רק עוד מסמר בארון הקבורה שמקימי ומנהלי העמותה בנו לקבוצה.

אין דבר כזה פעם, פעם המשחקים לא היו בפתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 11:21 
מאמן קטן יותר מברשצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
מושקוביץ כתב:

אתה כבר מזמן בעל האג'נדה הכי גדול פה, התאהבת בפוזה של הקונפרמיסט שיוצא נגד כל מי שמשמיע ביקורת וזה נהיה די פאתטי, בפרט שאתה מאשים אוהדים שכותבים את דעתם כאילו הם מנהלים משהו.

סוס.
גם לי יש טענות כלפי קורצקי. ואני יכול להסכים ואף מסכים לחלק מהביקורת. וכנל כלפי אלטמן, אבל הטענות הן מקצועיות. רב הטענות כלפיו הן לא כאלו. ולמרות הטענות שלףיש כלפיו לא הוא ולא האחים ניסנוב אשמים במצבינו. וזה מה שאני מנסה להגיד.

אם מבחינתך ומבחינת הקהל הם האשמים אז יש לנו בעייה חמורה של הבנת המצב. וכן מאחר והקהל יצר בחלקו את המצב הזה אי ההבנה של התהליך שהביא אותנו לשפל המדרגה מאוד מאוד מטריד.
וגם מאוד מובן למה העמותה שולחת מכתבים לבית המשפט שהיא מייצגת את כלל האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 12:24 
אל דוד, עוד לא הבנתי מה אתה כן מנסה להגיד. למה אנחנו במצב הזה?
אסור להעביר ביקורת על המאמן, על השחקנים. על מי כן?
השחקנים של הפועל ברמה נמוכה, מכל כך הרבה בחינות. המאמן של הפועל ברמה נמוכה. זו לא שנאה עצמית, זו ביקורת, לגיטימית. כן עוזרת, לא עוזרת, זו האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
רוני אנחנו במצב הזה משום שהיו כמה אוהדים שחשבו שהם יודעים לעשות הכל יותר טוב מבעלי מקצוע. אספו תרומות כמו קבצנים בשביל להעמיד קבוצה ללא שום גב כלכלי וללא שום יכולות ניהול מוכחות. ואז הם גם מעלו בתפקידם ולא ביקרו את הנעשה בקבוצה בצורה ברורה רק קיפלו כל פעם את הזנב יפה ופינו את החדר להורס נוסף. פה מתחילה ונגמרת הבעיה של הפועל תל אביב.

בעייה שהביאה את הקבוצה לחדלות פרעון. חובות עתק ושחקנים שמחפשים איך לברוח מהספינה. לכן הגעת גם לפני הפרוק למצב שבו אתה קבוצת תחתית לכל דבר.
אחרי הפרוק מצבך הוחמר עוד יותר. לא רק שהורדו לך נקודות גם עזבו אותך שחקנים בכושר וגם המאמן הלך. במקומם הגיעו שחקנים לא בכושר ומאמן של ליגה לאומית. הבאת סגל כמעט מלא בשביל להצליח להעמיד 11 בוגרים מידי שבוע וכל זה בשבועיים של עבודה.

מי שמנסה להאשים את השחקנים והמאמן הנוכחי במצב הקיים פשוט עוצם עיינים או חיי בעולם דמיוני. מה לעשות בעולם הקיים אנחנו קבוצת תחתית לאחר פירוק עם סיכויים נמוכים להישאר בליגה.

עכשיו לגבי הביקורת.
אין לי בעיה עם ביקורת על אלטמן שהוא אגואיסט ולא סופר את שולמיסטר. שהוא לא יודע להרים. והוא שהוא ראש בקיר. הכל נכון. העניין הוא שלמרות כל אלו הוא תורם ומאיים על השער יותר משחק הירש, אנדוסל או כל שחקן אחר שהיה חלק מהשלישיה הקדימית. אין לי גם בעיה שיגידו שלא רוצים לראות אותו על בגלל הבוררות שהוא הגיש והשביתה שהוא עשה. גם זה לגיטימי אבל שזה יהיה ברור שזה בא עם פגיעה מקצועית.

כנל לגבי קורצקי. כן אני חושב שהחילופים שלו לא בשמיים. אבל אם נשחק יפה ונפסיד זה לא יעזור לנו. אני בכלל חושב שנגד ביתר היה צריך להכניס את שולמיסטר אחרי ההרחקה ולעבור לשחק עם 3 בלמים. לעשות בונקר מכוער נגד 10 שחקנים. ושימות הכדורגל היפה. אני מאמין שהוא היה זוכה אז לביקורת מצד כולם בטח אם היינו מפסידים כמו שקרה. אבל זה בדיוק הענין הכל חוכמה בדיעבד. לא פעם כל מתלהמי הפורום והיציע צעקו קיללו ובסוף כשעשו את מה שהם רצו זה התברר ככישלון חרוץ לכן לא יקרה כלום עם נעביר את הביקורת שלנו בצורה ענינית ולא נהיה כל כך החלטיים סמה שאנחנו כותבים ואומרים.
בטח אם יש מצב שהביקורת הזאת לא עוזרת. יש זמן לבצע בדק בית. כרכע לדעתי זה ממש לא הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 14:20 
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
מושקוביץ כתב:

סוס.
גם לי יש טענות כלפי קורצקי. ואני יכול להסכים ואף מסכים לחלק מהביקורת. וכנל כלפי אלטמן, אבל הטענות הן מקצועיות. רב הטענות כלפיו הן לא כאלו. ולמרות הטענות שלףיש כלפיו לא הוא ולא האחים ניסנוב אשמים במצבינו. וזה מה שאני מנסה להגיד.

אם מבחינתך ומבחינת הקהל הם האשמים אז יש לנו בעייה חמורה של הבנת המצב. וכן מאחר והקהל יצר בחלקו את המצב הזה אי ההבנה של התהליך שהביא אותנו לשפל המדרגה מאוד מאוד מטריד.
וגם מאוד מובן למה העמותה שולחת מכתבים לבית המשפט שהיא מייצגת את כלל האוהדים.

תקשיב אתה מערבב פה דברים סתם
מה זה הטענות לא מקצועיות אז מה הן?
הטענות שלי לפחות הן בעיקר כלפי קורצקי והן נטו מקצועיות.
לא מבין מה אתה מערבב כל הזמן,תכלס שורה תחתונה הקבוצה
לא נראית טוב בכלל ואין השפעה ויד מכוונת של מאמן רואים את זה על המגרש
ורואים את זה בניהול המשחק.
כן הוא הביא תשע נקודות אבל זה מחולשות היריבות ולא מכך שהיינו טובים
זה טוב כל עוד שאר קבוצות התחתית לא עושות נקודות מי מבטיח לך שזה יימשך לעד?
זו הרי הסיבה היחידה שעדיין רגוע יחסית אצלנו.
אבל מי שמסתכל בעין מקצועית רואה שאין שם כלום ואני טוען שעדיף לשנות לפני הסערה
ולא אחריה. להוביל מהלך בגלל איך שאתה נראה ולא להיות מובל בעקבות מה שקורה בטבלה.
לנסות לשלוט בגורל שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 15:08 
אולי הבעיה היא שיש יד מכוונת, פשוט הכיוון לא טוב

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 15:21 
el dudernio כתב:
רוני אנחנו במצב הזה משום שהיו כמה אוהדים שחשבו שהם יודעים לעשות הכל יותר טוב מבעלי מקצוע. אספו תרומות כמו קבצנים בשביל להעמיד קבוצה ללא שום גב כלכלי וללא שום יכולות ניהול מוכחות. ואז הם גם מעלו בתפקידם ולא ביקרו את הנעשה בקבוצה בצורה ברורה רק קיפלו כל פעם את הזנב יפה ופינו את החדר להורס נוסף. פה מתחילה ונגמרת הבעיה של הפועל תל אביב.

בעייה שהביאה את הקבוצה לחדלות פרעון. חובות עתק ושחקנים שמחפשים איך לברוח מהספינה. לכן הגעת גם לפני הפרוק למצב שבו אתה קבוצת תחתית לכל דבר.
אחרי הפרוק מצבך הוחמר עוד יותר. לא רק שהורדו לך נקודות גם עזבו אותך שחקנים בכושר וגם המאמן הלך. במקומם הגיעו שחקנים לא בכושר ומאמן של ליגה לאומית. הבאת סגל כמעט מלא בשביל להצליח להעמיד 11 בוגרים מידי שבוע וכל זה בשבועיים של עבודה.

מי שמנסה להאשים את השחקנים והמאמן הנוכחי במצב הקיים פשוט עוצם עיינים או חיי בעולם דמיוני. מה לעשות בעולם הקיים אנחנו קבוצת תחתית לאחר פירוק עם סיכויים נמוכים להישאר בליגה.

עכשיו לגבי הביקורת.
אין לי בעיה עם ביקורת על אלטמן שהוא אגואיסט ולא סופר את שולמיסטר. שהוא לא יודע להרים. והוא שהוא ראש בקיר. הכל נכון. העניין הוא שלמרות כל אלו הוא תורם ומאיים על השער יותר משחק הירש, אנדוסל או כל שחקן אחר שהיה חלק מהשלישיה הקדימית. אין לי גם בעיה שיגידו שלא רוצים לראות אותו על בגלל הבוררות שהוא הגיש והשביתה שהוא עשה. גם זה לגיטימי אבל שזה יהיה ברור שזה בא עם פגיעה מקצועית.

כנל לגבי קורצקי. כן אני חושב שהחילופים שלו לא בשמיים. אבל אם נשחק יפה ונפסיד זה לא יעזור לנו. אני בכלל חושב שנגד ביתר היה צריך להכניס את שולמיסטר אחרי ההרחקה ולעבור לשחק עם 3 בלמים. לעשות בונקר מכוער נגד 10 שחקנים. ושימות הכדורגל היפה. אני מאמין שהוא היה זוכה אז לביקורת מצד כולם בטח אם היינו מפסידים כמו שקרה. אבל זה בדיוק הענין הכל חוכמה בדיעבד. לא פעם כל מתלהמי הפורום והיציע צעקו קיללו ובסוף כשעשו את מה שהם רצו זה התברר ככישלון חרוץ לכן לא יקרה כלום עם נעביר את הביקורת שלנו בצורה ענינית ולא נהיה כל כך החלטיים סמה שאנחנו כותבים ואומרים.
בטח אם יש מצב שהביקורת הזאת לא עוזרת. יש זמן לבצע בדק בית. כרכע לדעתי זה ממש לא הזמן.

אני בכלל לא נכנס לשחקן כזה או אחר. אני לא מדבר על לשחק יפה. אני מדבר עלזה שבשיל להישאר בליגה צריכים לנצח משחקים. לא רואה דרך אחרת.
שאתה מדבר על "להאשים את השחקנים או המאמן" אתה מסתכל על המצב של הפועל בגדול: הפירוק, הבעיות הכלכליות. מן הסתם פה אין מה להאשים את המאמן והשחקנים.
אבל שקבוצה לא מסוגלת להגיע למצב אחד במשחק, וששחקנים לא מסוגלים לעשות פעולות בסיסיות של כדרוגל, את מי להאשים, רמון? טביב?
אתה כתבת כמה פעמים על שנאה עצמית. נגד השחקנים , נגד המאמן על ביקורת מקצועית מוצדקת שנכתבה פה. כתבת גם שהפסד נגד בית"ר היא תוצאה סבירה, עם התעלמות מוחלטת ממה שקרה במשחק (הם מקום רביעי, אנחנו אחרון או משהו בסגנון). אני מניח שלפי הקו הזה גם תיקו נגד הפועל חיפה בבית ונגד רעננה הם "תוצאות סבירות" ואם נלך עוד יותר קדימה, גם לרדת ליגה אחרי שהורידו 9 נקודות זה סביר.
אז לא, ההפסד נגד בית"ר היא תוצאה רעה, התיקו נגד רעננה היא תוצאה רעה וירידת ליגה, עם ה9 נקודות ועם כל הצרות האחרות תהיה כשלון מקצועי קולוסאלי. של ההנהלה, המאמן, השחקנים וכל מי שקשור למועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 22:06 
אנחנו בודקים השנה אם יהיה ניתן להשאר בליגה עם 9 תוצאות תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 11:26 
בני12 כתב:
אנחנו בודקים השנה אם יהיה ניתן להשאר בליגה עם 9 תוצאות תיקו.

אגב, זה רק מדגיש כמה אנחנו והליגה הזו פח. הורידו לנו 9 נקודות, אנחנו כמעט לא מנצחים ומצמצמים את הפער מהקו האדום. וראיתי גם את אשקלון וגם את כפ"ס השבוע. הם פח אפילו יותר מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: