תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2017, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה נשמע כמו התחמקות :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

החזקתי ממך קצת יותר אינטיליגנט.

בוודאי שלירות כדורי גומי ואם האיום מצד זורקי האבנים נימשך אז כדורים חיים.
וכשניגמר הפינוי לפתוח תיק פלילי עבור אלה שנורו ונפצעו וגם עבור אלה שלא נפצעו ונורו.
חד משמעית זה מה שצריך לעשות למי שזורק אבנים על כוחות ביטחון ערבים ויהודים כאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 03 פברואר 2017, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
שבת שלום גם לך שונא ישראל נורמה ג'ין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2017, 22:58 
רציתי לאחל להרצוג החלמה מהירה, אבל הוא חסם אותי בפייסבוק.
מצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 19:01 
אמרתי שאביא מידי פעם דיווחים מהשטח על עוולות הכיבוש, עבור אלה שלא יודעים מה קורה מעבר להרי החושך, וחושבים שהכיבוש נאור.

אלכס ליבק וגדעון לוי כתב:
בהפגנה בכפר תקוע, כל האש כוונה אל נער אחד
זאת לא היתה הפגנה גדולה במיוחד וגם לא מאוד אלימה. ובכל זאת, אחד ממיידי האבנים, קוסאי אל־עמור, נפגע משישה כדורים. כשנפל הסתערו החיילים וגררו אותו, כשראשו נחבט בסלעים
צילום ענק בגובה שתי קומות מכסה עכשיו את קיר ביתו. כך הוא נראה ברגעיו האחרונים: חיילי צה"ל אוחזים בידיו וברגליו, סוחבים אותו כמו היה שק תפוחי אדמה, ראשו נחבט בסלעים. מסביב עומדים עוד כעשרה חיילים ומתבוננים במעשה חבריהם. הצילום הזה, המודפס על כרזה ענקית, עוטף את בית השכול, ונראה מכל מקום בכפר? בתחתיתו כתוב: "אל תגידו שנהרגתי בילדותי. אני אתגרה בשוכני הקברים ואכריז על מהפכה מתחת לאדמה". אי אפשר להישאר אדיש מול המראה.
אי אפשר היה להישאר אדיש מול הסרטון שתיעד את הריגתו: הירי במיידה אבנים לא חמוש, הנער השוכב חסר תנועה על האדמה, החיילים שמסתערים עליו בחמת זעם — אחד מהם אף מועד ונופל על גופו. אחר כך שני החיילים שמנסים להרימו, הוא נשמט מידיהם ואז מתחיל מסע הגרירה במורד, ראשו נחבט בטרשים.
החיילים רצים כמוצאי שלל רב בינות לעצי הזית. לא ידוע מה היה מצבו בעת הזאת, שישה כדורים כבר נעוצים בגופו. אחר כך גם יורים כדור גומי באחותו של הנער, שמנסה להתקרב, והיא נמלטת על נפשה, מדדה בצעקות על רגל אחת. למחרת אושפזה האחות, היאם שמה, אשה בת 40 ואם לשבעה, שניסתה להציל את אחיה מידי החיילים שהרגו אותו. ברקע מתנוסס קוממיות דגל כחול ולבן על אחד הג'יפים הממוגנים של צה"ל, שחונים שם לתפארת צה"ל ומדינת ישראל.
כך הרגו ביום שני, 16 בינואר, את הנער קוסאי אל־עמור, תלמיד כיתה י"ב מתקוע, כפר גדול בן 14 אלף תושבים, מזרחית לבית לחם. באותו בוקר קם קוסאי מאוחר, שכן היתה חופשת סמסטר. הוא היה בן הזקונים של עקרת הבית פטימה וחסן, פועל במנסרות האבן. 12 אחיו ואחיותיו גדולים ממנו. תלמיד מגמת מדעים, שחלם לנסוע ללמוד באלג'יריה כמו שכבר עשו כמה מבני כפרו. הוא הלך להתפלל ואחר כך נסע לבית לחם לחוג העשרה בפיזיקה. בשובו הלך לבקר את אחותו היאם, שמתגוררת בכניסה לכפר.
מגדל מבוצר של צה"ל הוצב לפני כארבעה חודשים בתחילת כביש הגישה לתקוע והכניסה והיציאה לכפר נעשות תחת עיני החיילים. בשבועיים שקדמו להריגתו של קוסאי, הִרבה צה"ל לפלוש לכפר, יומם וליל, לבצע מעצרים, להתגרות בצעירים ולהתעמר בתושבים. לא ברור למה. הכביש זרוע מאז באבנים ושרידי צמיגים מפויחים. הנסיעה בכביש היא בתנועות סלאלום.
תקוע הוא כפר לוחמני, הצעירים החלו להפגין על כביש הכניסה כל אימת שהחיילים מגיעים, בעיקר בימי שישי וגם באמצע השבוע אם כי בנוכחות קטנה יותר. ביום שני ה–16 בחודש, עמדו בינות עצי הזית שלצד עיקול הכביש על פי העדויות, 10–20 נערים רעולי פנים, ויידו אבנים בחיילים שהגיעו בכוחות גדולים יחסית.
ראש מועצת הכפר, חאתם סבאח, היה באותה עת במשרדו בבניין המועצה, הבניין הראשון בכניסה לכפר, שצופה אל זירת העימותים. הוא התבונן מטה מחלון משרדו והבחין בכוחות גדולים ובהם מסתערבים וכוחות מיוחדים אחרים שהגיעו לכניסה לכפר. הוא אומר שהרגיש שמשהו רע הולך לקרות, שזו איננה ההיערכות הרגילה של הצבא.
סבאח הורה לכל עובדי המועצה ללכת הביתה והוא נשאר בבניין יחד עם מנכ"ל המועצה, תייסיר אבו מפראח. השניים ראו שבעה כלי רכב צבאיים, ובהם כלי רכב מוסווים כאזרחיים. ארבעה מכלי הרכב נכנסו לכפר ושלושה נותרו בכניסה. הם גם ראו ארבעה רחפנים בידי החיילים. היה ברור להם שמשהו לא שגרתי עומד להתרחש.
הנערים כמנהגם, יידו אבנים בכלי הרכב הצבאיים. ראש המועצה אומר שכל כמה דקות הם זרקו אבן אחת ואלה לא פגעו באיש. לדבריו הנערים לא זרקו בקבוקי תבערה, זולת בקבוק אחד שנזרק לעבר אחד הג'יפים, רק אחרי הריגתו של קוסאי. ראש המועצה אומר שקרא לנערים להפסיק ליידות אבנים, כי משהו לא רגיל עמד באוויר. כמה מהנערים הסתלקו. זה נמשך כ–15 דקות.
גם בהפגנות שישי הגדולות והסוערות יותר החיילים לא יורים כאן אש חיה. אבל בסביבות ארבע אחר הצהריים נשמעו לפתע כמה יריות שכוונו כולן אל הנער רעול הפנים עם הסרט הירוק על מצחו — קוסאי אל־עמור. חברו שעמד לידו נמלט מהמקום. קוסאי נפל. החיילים הסתערו על הפצוע. הם סחבו אותו אליהם וליד הג'יפ ניסו להגיש לו סיוע רפואי. אמבולנס פלסטיני שהגיע לפנותו סולק בידי החיילים. על פי הדו"ח הרפואי הפלסטיני, שישה כדורים פגעו בקוסאי — ארבעה בחזהו ושניים ברגליו. הוא מת כתוצאה מדימום פנימי. לא ברור אם עוד היה בחיים בעת שנגרר על האדמה. לדברי עדי ראייה, בזמן שנורה למוות, כרע קוסאי על רגליו.
לפני כשנה נפצע קוסאי מירי גומי לרגלו, בדיוק באותו מקום. חמישה חודשים אחר כך באו חיילים באישון ליל ועצרו אותו בביתו. הוא שוחרר כעבור עשרה ימים. אחייניתו הקטנה טלא, מסתובבת עכשיו בחצר האבלים במעיל ורוד וכרזת דודה נישאת בגאווה בידיה. היא בת שלוש. האם השכולה לובשת חולצה עם תמונת בנה, האב בדיוק חוזר ממתן עדות למצ"ח במתקן עציון.
למה הלך קוסאי להפגין שוב ושוב? ראש המועצה סבאח מסביר שהצעירים בכפרו נתונים ללחץ כבד במיוחד: תקוע מוקפת התנחלויות והצבא והכיבוש מורגשים מאוד בכפר: "החיילים מגיעים בכל לילה למעצרים. הם לא אמורים להיות כאן", הוא אומר. האם,פטימה, אומרת שבנה רצה להקריב את חייו למען אל־אקצה. והאב השכול חסן אומר: "הוא הלך כמו הצעירים האחרים בכפר. הוא לא הלך לתקוף את הצבא — הצבא בא אליו". כשנהרג בנו, היה חסן עדיין בעבודה. קרוב משפחה התקשר ואמרו לו חצי אמת: הצבא לקח את קוסאי.
לאחר שהחיילים פינו את הגופה והניחו אותה על הכביש למרגלות מגדל השמירה, באה לשם האם פטימה, בלוויית כמה מבני המשפחה. בנה שכב על הכביש. היא לא ידעה אם הוא חי או מת. והיא אומרת שהתחננה בפני החיילים שייקחו אותו לבית חולים בישראל. חיילת צה"ל גירשה אותה משם בדחיפות, היא אומרת.
אמבולנס של צה"ל לקח לבסוף את הגופה לבסיס סמוך. בחמש וחצי קיבל אמבולנס אזרחי של בית החולים אל־הילאל בחברון את הגופה מידי הצבא. היא נלקחה לבית החולים אל־חוסייני בבית ג'אלה הסמוכה, שם ראו אותה הוריו. רק כעבור ארבעה ימים העז האב לצפות בסרטון הווידיאו של הריגתו. הוא צפה בו פעם אחת ויחידה והוא אומר שלא יצפה בו עוד לעולם: "לא האמנתי כשראיתי את הווידיאו. היו גם יהודים שהזדעזעו. מה אני אגיד? לראות את הבן שלי נגרר ככה. מה הוא עשה?".
בתקוע משוכנעים שהחיילים באו להעניש את התושבים על ההפגנות והמהומות, להתנקם בכפר הסורר וללמדו לקח. ראש המועצה ואחרים משוכנעים כי החיילים באו הפעם בכוונה מראש להרוג. גם התחקירן המנוסה של בצלם, מוסה אבו־השהש, אומר שלא רגיל לירות שישה כדורי רוגר באדם אחד. בדרך כלל יורים כדור אחד לרגל, כדי לנטרל. בקוסאי ירו שישה כדורים.
דובר צה"ל מסר השבוע בתגובה כי "במהלך הפרת סדר אלימה בהשתתפות כ–200 פלסטינים בכפר תקוע, אשר כללה זריקות אבנים ובקבוקי תבערה לעבר כוחות הביטחון, לוחם מג"ב הגיב בירי לעבר אחד ממפירי הסדר. לאחר זיהוי הפגיעה, כוח צה"ל הגיע אל הפצוע במטרה להעניק לו טיפול רפואי מיידי. בעת הפינוי נזרקו אבנים לעבר הכוח באופן שסיכן אותו ולכן הפצוע פונה במהירות למקום בטוח בו החלו בטיפול רפואי אשר בסיומו נקבע מותו. משטרת ישראל פתחה בחקירה בשיתוף מצ"ח".
בלילה שלאחר ההלוויה שוב פלשו חיילי צה"ל לתקוע. הפעם הם עצרו שלושה צעירים בשנתם: את דחללה חאבס אל־עמור, בן דודו של קוסאי ואת מוחמד אל־בדאן ותאמר אל־בדאן. הם לא שוחררו מאז. כ–40 מתושבי תקוע נמצאים בכלא הישראלי. ביום שני השבוע, בדיוק שבועיים אחרי התקרית, ראינו רועה צאן עם עדרו במקום בו נפל קוסאי. למראה המכונית הישראלית ושני הישראלים שיצאו ממנה, נמלט הרועה ונמלטו הכבשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2017, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
האנשים שאתה מנסה לשכנע חושבים שנתין חסר זכויות שזורק אבן על צבא פולש ברכב ממוגן הוא בן מוות. נסה שוב פעם באה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
גרירת הנער בין שהיה בחיים ובין שלא הוא מעשה מביש שחייב להחקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, להחקר ו..?
נניח ואמר להם המפקד להביא אותו, אז אין מחלוקת על העובדות, מה צריך להיות גורלם של ארבעת הסוחבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
סיכמנו כבר בעבר שלא ניכנס לדיונים.
כשאני כותב להיחקר משמעותו, זה להיחקר ולהעמיד לדין את האשמים ולהענישם.
וכשאני כותב להיחקר הכוונה צה"ל וכשאני כותב להעמיד לדין אני מתכוון בית משפט צבאי ולא האג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
תקיפות נרחבות בעזה. חמאס, באמא'שלכם, תתאפקו פעם אחת בחיים שלכם. אל תצילו את הפסיכופט שוב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 19:44 
אדום נחמד כתב:
האנשים שאתה מנסה לשכנע חושבים שנתין חסר זכויות שזורק אבן על צבא פולש ברכב ממוגן הוא בן מוות. נסה שוב פעם באה

אני חושב שאתה טועה. אני חושב שרוב הציבור פשוט לא יודע מה קורה שם, מעבר להרי החושך. אם זה מתוך עצימת עיניים מכוונת, אם סתם מתמימות. לו אפשר היה ״לשדר״ מה קורה שם, בלי כל מיני פילטרים, כך שכל ישראלי יראה את זה יום אחר יום, אני בטוח שהרבה אנשים היו תופסים את כל התמונה באופן שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
תקיפות נרחבות בעזה. חמאס, באמא'שלכם, תתאפקו פעם אחת בחיים שלכם. אל תצילו את הפסיכופט שוב.

נראה לך? אין אדם שעזר להם יותר בכל העולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
ידוע, יד רוחצת יד. שאבא יעזור לתושבי הדרום.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום נחמד כתב:

אני חושב שאתה טועה. אני חושב שרוב הציבור פשוט לא יודע מה קורה שם, מעבר להרי החושך. אם זה מתוך עצימת עיניים מכוונת, אם סתם מתמימות. לו אפשר היה ״לשדר״ מה קורה שם, בלי כל מיני פילטרים, כך שכל ישראלי יראה את זה יום אחר יום, אני בטוח שהרבה אנשים היו תופסים את כל התמונה באופן שונה.

זה אולי היה נכון אם היית מספר על פלסטיני שהלך לתומו ברחוב, רואים *מה היה קודם* ואזחבורה של חיילים מתנפלים עליו במכות.

אבל כל עוד היתה 'התגרות', זו נסיבה מקלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
teknoboy כתב:
Noam כתב:
ואז נצטרך לבחור - יהודית או דמוקרטית.

נראה שהבחירה כבר נעשתה, פשוט עוד לא הכריזו על זה רשמית.

הטענה שלי, אם לא התנסחתי מספיק ברור, היא שהבחירה עוד לא לגמרי נעשתה. ההצגה של "יהודית ודמוקרטית" למעשה הופכת את המדינה לגן עדן של שוטים, כי הישראלי הדמוקרטי הממוצע (לא אלאור אזריה ולא מאיר אטינגר) לא באמת משלם מחיר על המדיניות (כלומר, ברור שהוא משלם - הוא חי במדינה מוכת טרור, יוצא כל שנה למילואים, חצי מהמסים שלו הולכים כדי לקנות טילים וכו', אבל במאקרו המדינה ממשיכה להפעיל אפרטהייד בשטחים ובמקביל לנהל רומן עם המערב).
הציונות היא העטיפה של "הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון" שמסתירה את המציאות. ברגע שתוסר העטיפה הזאת, ואנשים באמת יבינו את המחיר, אני מתאר לעצמי שחלק לא מבוטל מהם לא יהיה מוכן לשלם אותו.

אתה עדיין חושב שהבחירה לא נעשתה ושממשיכים להציג את ההצגה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 04:05 
אני מברך על חוק ההסדרה, ומאמין שאנחנו בדרך הנכונה.
כמאמר המשורר:
יש לי יום יום האג
יש לי האג יום יום
יש לי יום יום האג
הללויה.

ולשאלתך, לא. כל עוד ישראל היא מדינה ציונית, הבחירה לא נעשתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
יש עתירה לבגץ בנושא או שעשו יישור קו עם מרץ שמבקשת לתת לממשלה להתמודד עם השלכות החוק?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
יש עתירה לבגץ בנושא או שעשו יישור קו עם מרץ שמבקשת לתת לממשלה להתמודד עם השלכות החוק?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני מאוד מקווה שלא תהיה עתירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
ואני מאוד מאוד מקווה שתהיה עתירה לבגץ שכן אני אוהב את מדינת ישראל יותר מאשר אני שונא את ביבי ואת שותפיו למעשה הקיצוני והברוטאלי.

אני גם חושב שאי עתירה לבגץ ועמידה בפני משפט העמים רק תשרת את נתניהו.
עדיף אם כל הצער שבכך שהימין ישמיץ את בית המשפט מאשר ילכד את מצביעיו מפני "כל העולם שונא את ישראל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
הופכים אט אט "בחסות הדמוקרטיה" למדינה פשיסטית.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שלא תהיה עתירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 12:10 
זה נורא נחמד שאתם רוצים שלא תהיה עתירה, אבל בסוף היום יש אנשים שהולכים להיפגע מזה ומן הראוי שהם יחליטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
זה נורא נחמד שאתם רוצים שלא תהיה עתירה, אבל בסוף היום יש אנשים שהולכים להיפגע מזה ומן הראוי שהם יחליטו.

:ROSE:

זה בסדר התרגלנו שהאינטיליגנציה ובעיקר המוסר הם נחלתם של השמאל הרדיקלי/קיצוני.
בשינאתם לימין /ביבי ואולי למדינת ישראל הם מוכנים להקריב את מוסריותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא חושב שהפעם לא מדובר במוסר או "מסירה" של השמאל לאומות העולם. מדובר על לא פחות ממחדל רציני שמאיים על האופי של ישראל כמדינת חוק מערבית. למה? כי כל היועצים המשפטיים שקיימים במערכת מתנגדים לחוק ולא מוכנים להגן עליו, ויוצא שהממשלה שוכרת עו"ד פרטי (!!) כדי שייגן על החוק. זה אומר שיש כאן שינוי של כללי המשחק, אפילו ראש הממשלה מתנגד והתנגד לחוק. אז למה מעבירים אותו? כדי להציל 3 מנדטים לליכוד. בשביל כמה 2000 יחידות דיור שנבנו על קרקע פרטית אני אזרוק את המדינה לפח? לא. הממשלה קיבלה עשרות אזהרות, כולל מהקרובים לה ביותר (מנדלבליט) והיא עדיין ממשיכה עם החוק ורומסת את שלטון החוק של המדינה. היא סומכת על בג"צ שיפסול את החוק ובכך היא תרוויח משני הכיוונים- גם תינצל מבית הדין הפלילי בהאג וגם תראה לכמה מתנחלים שהם בעלי הבית של המדינה.

רבי עקיבא ידע שהוא יכלא ויוצא להורג על כך שלימד דברי תורה ובכל זאת הוא עשה את זה. רגע לפני שהוצא להורג הוא היה האדם השמח בעולם. אם לביבי ובנט באמת חשובה ההתיישבות, אז תפאדלו, שיעבירו ויישמו את החוק (בלי פסילה בבג"צ). אם הם ייעצרו בבריטניה בגלל זה או יועמדו לדין פלילי בהאג, הם צריכים לשמוח ולעמוד מאחורי המילים והאידיאולוגיה שלהם כמו רבי עקיבא או להבדיל אלף אלפי הבדלות, אסירי ציון בברה"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 15:18 
100%anti beitar כתב:

מסכים, אבל לא צריך בשביל זה שהעבודה תגיש עתירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 15:51 
מפלגת העבודה, האמא של הציונות? זאת תהיה בדיחה ממש ממש טובה אם היא תגיש עתירה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

לא מסכים בכלל
על כל פלסטיני שירוויח מהעתירה יש מאה שנגזלו והדבר היחיד שיעזור להם הוא התערבות חיצונית

למעשה, הדבר הכי טוב שיכולים ישראלים טובים לעשות הוא לא להתערב. לא לעזור להם ולא לפגוע בהם.
ככה פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 21:14 
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:

לא מסכים בכלל
על כל פלסטיני שירוויח מהעתירה יש מאה שנגזלו והדבר היחיד שיעזור להם הוא התערבות חיצונית

למעשה, הדבר הכי טוב שיכולים ישראלים טובים לעשות הוא לא להתערב. לא לעזור להם ולא לפגוע בהם.
ככה פשוט

אתם בטוחים שהעולם-המבוגר-האחראי יבוא לעשות כאן סדר.
הלוואי וזה יקרה.
אני לגמרי לא בטוח, יש עוולות גדולות לא פחות ברחבי הגלובוס, ולא תמיד העולם מטפל בזה בכזו נחישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 21:25 
הוא לא ידעעעע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:

לא מסכים בכלל

ככה פשוט

אתם בטוחים שהעולם-המבוגר-האחראי יבוא לעשות כאן סדר.
הלוואי וזה יקרה.
אני לגמרי לא בטוח, יש עוולות גדולות לא פחות ברחבי הגלובוס, ולא תמיד העולם מטפל בזה בכזו נחישות.

אף אחד לא אמר שיהיו כאן סנקציות או התערבות צבאית, אבל מספיק שתאושר תביעה נגד הפסיכופט ובנט והם לא יוכלו לצאת מהארץ מחשש שיעצרו לחקירה (מעניין אם חסינות דיפלומטית פועלת במקרה כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 15:49 
NARKOTIKA כתב:
הוא לא ידעעעע

כנראה שזה מה שעורכי הדין שלו מאמינים שיחלץ אותו מכתב אישום. בשביל להשאר בשלטון מותר לשקר בחוסר בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: